2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
süper olmuş tatlım.. ya bende aynı ürünün daha uygunu varsa ve ben 2 katına alıyosam icim acıyo haliyle.. hani biras fazla vermeyi goze aldıkta bukadar fark ta cok acı tabii... neyse istanbuldan birilerine aldırıcas artıkın...

.
bencede o kadar fark olurmu yaa kıbrıs çok pahalı demişti kardeşim doğruymuş istenbulda da bulursun uygun fiyata

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sağol canım hepimizin yavrularına inşallahhhh yaaaa..amanda amannnn ilgide çekermiş duman yak kız daha etkili olur:eek:ky::eek:ky::eek:ky:gökçe listeyi almış az sonra cicişleri ve panpişide alıp bizi dövmeye gelecekmiş özelden mesaj atmış bağa:):)

ehehhh alem kıs ya... yok bacım dumanı bıraktım ya yakarsam ya bırakamassa tekrardan diye korkuyorum ben...............:panter:

:eek:ys: ay çok pardon pikecan ya, bu kızların halleyli pastası bende akıl bırakmadı, mutfakla bilg. arasında mekik dokuyom, 100 kilo olacam o olacak. tekrardan :eek:ys:
tatlım sakacıktan dedim kıssss.. afiyet olsun ben bilerek hic girmedim o muhabbete ki canım cekmesin diye zati almısım 12 kilocuk kadar..........

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağol canım hepimizin yavrularına inşallahhhh yaaaa..amanda amannnn ilgide çekermiş duman yak kız daha etkili olur:eek:ky::eek:ky::eek:ky:gökçe listeyi almış az sonra cicişleri ve panpişide alıp bizi dövmeye gelecekmiş özelden mesaj atmış bağa:):)

yalana bakk :) üstüme iyilik sağlık ayol... çete miyiz biz?

:eek:ys: ay çok pardon pikecan ya, bu kızların halleyli pastası bende akıl bırakmadı, mutfakla bilg. arasında mekik dokuyom, 100 kilo olacam o olacak. tekrardan :eek:ys:

aynen aklımda halley, halleyli pastya, çikolata sosu, ahududulu haşhaşlı tatlı falan var şu dakikalar.

tatlım evet o konuda şanlısın cunku trafik derdiniz yok sizin sanırsam..ohh misler kibin.. bblaucuumus öyle mi...ahh ne iyi anlarım onu 2,5 saatte zor dönerdim evime... köpru trafigi yuzunden.......

evet ben en geç yarım saatte evdeyim. (ki merkezde de değilim he) 2,5 saat nedir ya offff hiç gerek yok büyük şehre pampişim ufak ve güzel şehirde yaşamak en güzeli.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ehehhh alem kıs ya... yok bacım dumanı bıraktım ya yakarsam ya bırakamassa tekrardan diye korkuyorum ben...............:panter:

tatlım sakacıktan dedim kıssss.. afiyet olsun ben bilerek hic girmedim o muhabbete ki canım cekmesin diye zati almısım 12 kilocuk kadar..........

heee sende bıraktın demek bi bırakamayan benle azo demekki utandım kendimde ben günde 1 tane içiyom:uzgun:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bencede o kadar fark olurmu yaa kıbrıs çok pahalı demişti kardeşim doğruymuş istenbulda da bulursun uygun fiyata

oyle tatlım ya.. cok fena hersey burda... burdaki kıbrıslılar güney rum tarafına gecip uygun fiyatlı ve daha kaliteli şeyleri alıyolar, hic degil ikea var orada ama biz Türklere yasak bis gecemiyorus maselef.. :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aynen aklımda halley, halleyli pastya, çikolata sosu, ahududulu haşhaşlı tatlı falan var şu dakikalar.

evet ben en geç yarım saatte evdeyim. (ki merkezde de değilim he) 2,5 saat nedir ya offff hiç gerek yok büyük şehre pampişim ufak ve güzel şehirde yaşamak en güzeli.

valla bilemiyorum gökçem en son doğuşta bir tutam saksı ve çiçekle cıbıldak fotosunu attı twitte onlar çetedir zaar seni oyuna getirmişlerdir ancak yoksa senin o taraklarda bezin yok bilirizzz:eek:ky::eek:ky::eek:ky:kuru iftiraaaaa

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tatlım evet o konuda şanlısın cunku trafik derdiniz yok sizin sanırsam..ohh misler kibin.. bblaucuumus öyle mi...ahh ne iyi anlarım onu 2,5 saatte zor dönerdim evime... köpru trafigi yuzunden.......

Pikecanım ya bugün bi muhabbette dahil olamadım..
öğrenciler gelip gidyor, işler fazla..
Sinir oldum ya..

Seni kocama öpüyom..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim salonda da zebra var hayatım iyi oluyor kız estetik bence düşün derim.

Zebra nasıldı gız?

büyük şehirde zor babuş. nasısla işe başladığım zaman yaza denk gelecek hemen hemen. günler uzamış olacak mis gibi. çıkarım 3 te giderim evime yarım saatte bebemle birlikte olurum bol bol. tabisi kaynanam bırakırsa bizi başbaşa :)

o değil de pikeme yüz vermeyenlerin listesini aldım hesaplaşacaz. :eek:ky:

Ehehehe senin kaynonoştan atraksiyonel hareketler bekliyorum ben :D
Pikeme yüz mü vermemişler....Ooooo çok kızarım amaaaaa :vecihi::ajan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

vala ozelliklede karadeniz süperk guzel bir yer gezmiştimde biras... işte o yuzdem bizde istanbulu bırakıp buralara geldik canumm... tabi hasretlik kısmı ve bazı zorlukları olsada genelde hersey daha iyi ve guzel burada..........

heee sende bıraktın demek bi bırakamayan benle azo demekki utandım kendimde ben günde 1 tane içiyom:uzgun:

evet canım bide bildigin 1 paket icerdim ben.. teste pozitifi gordugum gun bıraktım.. o gun bugun yok hayatımda ... (ilk 15-20 gun arada nefes cektigim oldu :( )

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

kuzenim de kıbrısın pahalılığından şikayet derdi hep. su falan da acayip pahalı derdi. musluktan su yerine tuz akıyor falan derdi.

bu arada sanırım ben de 12 kilo aldım bebişim. geçen bi 65i gördüm gibi ama bakalım. bana mı öyle geldi, göz yanılması mı algılayamadım. bayılmışım zati sonra.. ayıldığımda hayatı sorguladım tekrar. 1.60 lık boyla 65 kilo dedim içimden. efkarlandım.. :eek:ky: korkudan bi daha da çıkamadım tartıya falan.

bi doğurayım bana koşu bandı yolları gözüktü. :esse:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikecanım ya bugün bi muhabbette dahil olamadım..
öğrenciler gelip gidyor, işler fazla..
Sinir oldum ya..

Seni kocama öpüyom..

kolay gelsin şekercim, iyi bak kendine...:panter:

Rum arkadaşın yok mu pikoş,ısmarla bişiler.

Tatlım rum diilde gıbrıslıarkadaslar var olmasınada işte herkesin işi gücü falan, bide ben cok samimi arkadaşımdan bile bişey isteyemem kolayca diil i burda biras yuzeysel samimiyetler, anladın işte sen.........

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kuzenim de kıbrısın pahalılığından şikayet derdi hep. su falan da acayip pahalı derdi. musluktan su yerine tuz akıyor falan derdi.

bu arada sanırım ben de 12 kilo aldım bebişim. geçen bi 65i gördüm gibi ama bakalım. bana mı öyle geldi, göz yanılması mı algılayamadım. bayılmışım zati sonra ayıldığımda hayatı sorguladım tekrar. 1.60 lık boyla 65 kilo dedim içimden. efraklandım.. :eek:ky: korkudan bi daha da çıkamadım tartıya falan.

ben senden 6 cm uzunum gökçem bende 65 kiloyum boşver sıkıntı yapma dogumdan sonra veriyorsun ben hiç üzmüyorum kendimi hadi lilililililili yarrrrr:))

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
zebra stor bu akidişler

Bildim bildim, benimkide buna benzüür.Demek zebraymış adı.

Tatlım rum diilde gıbrıslıarkadaslar var olmasınada işte herkesin işi gücü falan, bide ben cok samimi arkadaşımdan bile bişey isteyemem kolayca diil i burda biras yuzeysel samimiyetler, anladın işte sen.........

Yok hadi hazırda giden varsa filan dedimdi ben...
Ben de pek isteyemem öyle...:acep:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

bu arada sanırım ben de 12 kilo aldım bebişim. geçen bi 65i gördüm gibi ama bakalım. bana mı öyle geldi, göz yanılması mı algılayamadım. bayılmışım zati sonra.. ayıldığımda hayatı sorguladım tekrar. 1.60 lık boyla 65 kilo dedim içimden. efkarlandım.. :eek:ky: korkudan bi daha da çıkamadım tartıya falan.

su öyle igrenc ama bitek bizim lefkosanın ki, girne, mağusa falan oyle diilmiş..
tatlım bende 66 kiloyum.. insallah dogumdan sonra hareket emzirme vb. kalmas gider kilocuklar........

zebra stor bu akidişler
cok guseliş ama bana daha karartan bişey lasım cok gunes giriyor eve...

ben senden 6 cm uzunum gökçem bende 65 kiloyum boşver sıkıntı yapma dogumdan sonra veriyorsun ben hiç üzmüyorum kendimi hadi lilililililili yarrrrr:))

ana bis senle bir boydayıs lay lay lomm ikimisde şişkoyusssss laylay lom... (ama benn 66 kiloyummmmmmmmmm)

ses bir ki deneme...

hadi inat etme
bana olmaz deme
seviyorum de
sarıl bana
ayy ay yayyyy
seviyorummmmmmmmmmmm :panter::panter::panter::panter:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yok hadi hazırda giden varsa filan dedimdi ben...
Ben de pek isteyemem öyle...:acep:

ya aslında oraya gecmek şoyl oluyor, bis camdan onların ısıklarını goruyorus yanim cok yakınıs... marketin 2 dakika sonra ilerisinde rum tarafı .. ben olsam baskası icin 40 defa gecer gelirdim oyle atla deve diil de işte insanlardan bişey isteyebilmek ve isteyememek...............

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar