tatlım cok iyi almıssın ben o fiyata goremedim hic aynı modeli.. chicco ifeel modeli yani sitelerde 200TL civarı burda kıbrısta 360 TL aynısı..sen nerden aldın acaba sekercim?pikecim çok teşekkür ederimdaha iyileri senin oluşunun olur inşallah ana kucağını 150 tl ya aldım
walla yeniyim ya dikkat çekmeye çalışıyrm:zonk:
sizin yüzünüzden sürekli nutellaya saldırıyorum, bitsin artık bu halleyli pasta muhabbeti :catalbicak:
aynı benimki, battık çocuk uğruna da bakalım nasıl toparlayacağız.
yok değilim bebişim. memurum demedim ki ben hiç. memur gibi ama herşeyim demiş olabilirim. belki o yüzden memur sanmışsındır. özel şirketteyim ben.
ya boşversene ben 37. haftamda (inşallah) izne çıkıcam 13 haftam ordan var. 2 hafta da kullanmadığım iznim var o'nu kullanacam. 15 hafta 3,5 4 aylık olacak bebişim. süt iznimi toptan da kullanabilirim ama ı ıhhh ben öğlen çıkar giderim. ohh mis.
tatlım cok iyi almıssın ben o fiyata goremedim hic aynı modeli.. chicco ifeel modeli yani sitelerde 200TL civarı burda kıbrısta 360 TL aynısı..sen nerden aldın acaba sekercim?
bugün bana yüzvermeyenlerin listesi::ilknur::ilknur:
asliyrt
tansel,
lilacs
ehehehee yaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaa
benim salonda da zebra var hayatım iyi oluyor kız estetik bence düşün derim.
ben ankarada oturuyorum canım burda eminönü gibi biryer var oraya gittim herşeyin fiyatı çok iyiydi kraft ın travelsistem arabasına 750 dediler indirimliymiş birde biz 2 gün sonra oradan 450 ye aldık
Ben nie öyle sandımkine. Element uydurmuşum demek oturma bölgemden
Süt iznini o şekilde kullanmak da güzel.İstanbulda olmasam o da olurdu benim için.
Ama 1,5 saatmiş günde bize. Daha ben eve varamadan millet işten çıkar burda :acep:
Erken çıktığıma değmez.
hihhhhhh kurban olurum kızzz görmedim bişeymi sordunda görmedim acaba...kızımı gördüm ya teyzesi heycanıma ver
ayy masallah canım 41 kere masallah yavruna....yok tatlım yaa, bende ilginizi cekmek icin yazdimm ne olsun...
bugün bana yüzvermeyenlerin listesi::ilknur::ilknur:
asliyrt
tansel,
lilacs
ehehehee yaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaa
büyük şehirde zor babuş. nasısla işe başladığım zaman yaza denk gelecek hemen hemen. günler uzamış olacak mis gibi. çıkarım 3 te giderim evime yarım saatte bebemle birlikte olurum bol bol. tabisi kaynanam bırakırsa bizi başbaşa![]()
o değil de pikeme yüz vermeyenlerin listesini aldım hesaplaşacaz.ky:
ben yemeğe gideyom :cikolata:
süper olmuş tatlım.. ya bende aynı ürünün daha uygunu varsa ve ben 2 katına alıyosam icim acıyo haliyle.. hani biras fazla vermeyi goze aldıkta bukadar fark ta cok acı tabii... neyse istanbuldan birilerine aldırıcas artıkın...
gökce bende seni memur sanıyordum seker.....
azelya..PTTkargosu olayını okudum, tatlım canınız sagolsun yaa..bebiş gulerek yatsın icinde insallah canım bosver gerisini..
yok be yıvrum şimdi anlatmayım sana google yaz ordan bak[
zebra desenli store mu