2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sizin yüzünüzden sürekli nutellaya saldırıyorum, bitsin artık bu halleyli pasta muhabbeti :catalbicak:

aynı benimki, battık çocuk uğruna da bakalım nasıl toparlayacağız.

doğru diyorsun yaaaaa ana ana bir hal olduk pastayı tamam sustummmm..ama halleyli pastada iyidi yaaa güzeldi yaniii:zonk::zonk::zonk:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bugün bana yüzvermeyenlerin listesi::ilknur::ilknur:
asliyrt
tansel,
lilacs
ehehehee yaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaa:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok değilim bebişim. memurum demedim ki ben hiç. memur gibi ama herşeyim demiş olabilirim. belki o yüzden memur sanmışsındır. özel şirketteyim ben.

ya boşversene ben 37. haftamda (inşallah) izne çıkıcam 13 haftam ordan var. 2 hafta da kullanmadığım iznim var o'nu kullanacam. 15 hafta 3,5 4 aylık olacak bebişim. süt iznimi toptan da kullanabilirim ama ı ıhhh ben öğlen çıkar giderim. ohh mis.

Ben nie öyle sandımkine. Element uydurmuşum demek oturma bölgemden :D
Süt iznini o şekilde kullanmak da güzel.İstanbulda olmasam o da olurdu benim için.
Ama 1,5 saatmiş günde bize. Daha ben eve varamadan millet işten çıkar burda :acep:
Erken çıktığıma değmez.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
tatlım cok iyi almıssın ben o fiyata goremedim hic aynı modeli.. chicco ifeel modeli yani sitelerde 200TL civarı burda kıbrısta 360 TL aynısı..sen nerden aldın acaba sekercim?

ben ankarada oturuyorum canım burda eminönü gibi biryer var oraya gittim herşeyin fiyatı çok iyiydi kraft ın travelsistem arabasına 750 dediler indirimliymiş birde biz 2 gün sonra oradan 450 ye aldık

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben ankarada oturuyorum canım burda eminönü gibi biryer var oraya gittim herşeyin fiyatı çok iyiydi kraft ın travelsistem arabasına 750 dediler indirimliymiş birde biz 2 gün sonra oradan 450 ye aldık

süper olmuş tatlım.. ya bende aynı ürünün daha uygunu varsa ve ben 2 katına alıyosam icim acıyo haliyle.. hani biras fazla vermeyi goze aldıkta bukadar fark ta cok acı tabii... neyse istanbuldan birilerine aldırıcas artıkın...

gökce bende seni memur sanıyordum seker.....

azelya..PTTkargosu olayını okudum, tatlım canınız sagolsun yaa..bebiş gulerek yatsın icinde insallah canım bosver gerisini..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben nie öyle sandımkine. Element uydurmuşum demek oturma bölgemden :D
Süt iznini o şekilde kullanmak da güzel.İstanbulda olmasam o da olurdu benim için.
Ama 1,5 saatmiş günde bize. Daha ben eve varamadan millet işten çıkar burda :acep:
Erken çıktığıma değmez.

büyük şehirde zor babuş. nasısla işe başladığım zaman yaza denk gelecek hemen hemen. günler uzamış olacak mis gibi. çıkarım 3 te giderim evime yarım saatte bebemle birlikte olurum bol bol. tabisi kaynanam bırakırsa bizi başbaşa :)

o değil de pikeme yüz vermeyenlerin listesini aldım hesaplaşacaz. :eek:ky:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy masallah canım 41 kere masallah yavruna....yok tatlım yaa, bende ilginizi cekmek icin yazdimm ne olsun...

sağol canım hepimizin yavrularına inşallahhhh yaaaa..amanda amannnn ilgide çekermiş duman yak kız daha etkili olur:eek:ky::eek:ky::eek:ky:gökçe listeyi almış az sonra cicişleri ve panpişide alıp bizi dövmeye gelecekmiş özelden mesaj atmış bağa:):)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
büyük şehirde zor babuş. nasısla işe başladığım zaman yaza denk gelecek hemen hemen. günler uzamış olacak mis gibi. çıkarım 3 te giderim evime yarım saatte bebemle birlikte olurum bol bol. tabisi kaynanam bırakırsa bizi başbaşa :)

o değil de pikeme yüz vermeyenlerin listesini aldım hesaplaşacaz. :eek:ky:

tatlım evet o konuda şanlısın cunku trafik derdiniz yok sizin sanırsam..ohh misler kibin.. bblaucuumus öyle mi...ahh ne iyi anlarım onu 2,5 saatte zor dönerdim evime... köpru trafigi yuzunden.......

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben yemeğe gideyom :cikolata:

Afiyet olsun kuşum...

süper olmuş tatlım.. ya bende aynı ürünün daha uygunu varsa ve ben 2 katına alıyosam icim acıyo haliyle.. hani biras fazla vermeyi goze aldıkta bukadar fark ta cok acı tabii... neyse istanbuldan birilerine aldırıcas artıkın...

gökce bende seni memur sanıyordum seker.....

azelya..PTTkargosu olayını okudum, tatlım canınız sagolsun yaa..bebiş gulerek yatsın icinde insallah canım bosver gerisini..

Sağol tatlım haklısın, zaten diğer kargolar 70 tutuyormuş :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:nk: akşam pasta yapacam zaar. çok canım çekti ama kocam yok. annemleri mi çağırsam? hazır abim de burda?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar