Mavi mikemmel ama açık mavi...
Halleyli pastada şey, halleyleri doğrayıp kremşanti ile karıştırıyon üstüne çikolata sos, en üste de finduk.
açık mavi tabiiiii
ıyyy o ne beeee şeker komasına girer insan
Mavi mikemmel ama açık mavi...
Halleyli pastada şey, halleyleri doğrayıp kremşanti ile karıştırıyon üstüne çikolata sos, en üste de finduk.
hihi
karartma perdesi işte de
hankisi olduuuna karar veremedim
heee bak bütün hafta sonu o pastayı yediğim halde şekerim az çıktı naberrrrr dikkatini çekerim şekerimpek bi kafiyeli oldu...sende yapsanaaaa kız valla bak pişman olmazsın:sila::sila:
evettt evet evettt tam kendisiiiiiiky:
ky:
Ay hızını yiyim, çok kilo aldı sankim de :nanik:ky:
Çok teşekkürler kuşum
Ay ne sevicem be maaşımız yatıyo mu toplu mu alıcaz diye sabahtan verdin içime endişeyi,saldın kurtları kaynaşmaya başladılar içimde, onu konuşmaya gittim.
Ben maaşın derdindeyim ne sevgisi
halleyli pasta ne yaaavvv
bakkaldan halleyi alıp pastanın içine mi sokuyon
mavi eyi mi
stor üstü tül nası olar hiç görmedim var mı bi örneği elinde canım
halleyli pasta ne yaaavvv
bakkaldan halleyi alıp pastanın içine mi sokuyon
mavi eyi mi
stor üstü tül nası olar hiç görmedim var mı bi örneği elinde canım
İyi adam ya, ne sevicem filan diyorum ama valla Allah razı olsun kastırmadı beni hiç.
Çok yalaka gördüm kendimi ehehehe
Süt izinlerini toplu kullan dedi, 52 gün gibi hesapladı kabaca muhasebe daha iyi yapsın hesabı dedi.
Daha ben bişey sormadan da sen izindeyken biz maaşını yatırırız sen sgk’dan alınca da toplu maaşını, yaparız bişeyler,hesaplaşırız dedi.
Aslında benim o parayı şirkete iade etmem lazım ama, onu da almam sana kalır, demeye getirdi gibi bişey oldu. Şimdi hatırlamıyorum ona benzer cümleler kurdu.
Ben hiç yorum yapmadım, maaşımı yatırıyor olması zaten kafi, fazlasında gözüm yok.
Diğer arkadaşlara ne uyguladıysak sana da uygulayacağız ayırmak olmaz dedi.
Oh üzerimden yük kalktı vallahi.
Belirsizliğe kıl olurum.
yok kız 10lu halleyi alıyon marketten 2 paket krem şantiyi çırpıyon içine kırdığın halleyleri atıyon sonra ben birde dövülmüş fındıkta koydum karıştırdım hepsini..kek kalıbını seraladım bunu güzelce içine yaydım.1 saat buzlukta beklettim sonra sütüne çikolata sosu dök kalıptan çıkartınca al sana misler gibi halleyli pasta
:kahkaha: Vay anasını baya saydırmış seninki ufaktan ufaktan![]()
Benimkisi büskivili pastamı tercih edermiş...Aslına bakarsan ben de onu tercih ederim bunu tabağa koyunca pek bi şekilsiz oldu
İyi adam ya, ne sevicem filan diyorum ama valla Allah razı olsun kastırmadı beni hiç.
Süt izinlerini toplu kullan dedi, 52 gün gibi hesapladı kabaca muhasebe daha iyi yapsın hesabı dedi.
Daha ben bişey sormadan da sen izindeyken biz maaşını yatırırız sen sgk’dan alınca da toplu maaşını, yaparız bişeyler,hesaplaşırız dedi.
Aslında benim o parayı şirkete iade etmem lazım ama, onu da almam sana kalır, demeye getirdi gibi bişey oldu. Şimdi hatırlamıyorum ona benzer cümleler kurdu.
Ben hiç yorum yapmadım, maaşımı yatırıyor olması zaten kafi, fazlasında gözüm yok.
Belirsizliğe kıl olurum.
kız karartma yavrunun odasını be. benim yatak odamda var bunlardan yeminle 2 ay olmasa yaptıralı atacam yani o derece... ya da fon olarak kullan bence. üstüne de ince kumaştan stor yaptır çocugun ruhu kararmasın.
di mi ya![]()
süper bişeye benziii. yapsamı mı ki kız. aklımı çelme???
benimki sonradan toplu olarak sgkdan alınacakmış bebişim. maaş gibin değilmiş. ben özeldeyim biliyosun ama her şeyim burdaki memurlarla aynıydı. bu tutmadı. ehehehehe. muhtemelen süt iznim de memur gibi olmayacak.
Belirsizliğe kıl olurum.
hee saydırdı gene huysuz herifaman yemesin hepsi bana kalsın boşver:zonk::zonk:hiç ısrar etmedim bende zatti....ya kek kalıbına koydum ben hayatıma tarif ettimde ozaman şekilsiz olmadı canım sen borcamamı döktün direk
yok kız 10lu halleyi alıyon marketten 2 paket krem şantiyi çırpıyon içine kırdığın halleyleri atıyon sonra ben birde dövülmüş fındıkta koydum karıştırdım hepsini..kek kalıbını seraladım bunu güzelce içine yaydım.1 saat buzlukta beklettim sonra sütüne çikolata sosu dök kalıptan çıkartınca al sana misler gibi halleyli pasta
Belirsizliğe kıl olurum.
kızlar ben geldim bi düğün resmimi eklemeye çalıştım olmuş mu bakayım..
Offf bu çok ağır ya.. ben hayatta yiyemem..
Daha ben bişey sormadan da sen izindeyken biz maaşını yatırırız sen sgkdan alınca da toplu maaşını, yaparız bişeyler,hesaplaşırız dedi.
Belirsizliğe kıl olurum.
denicem ben bunu. ama içine ceviz koyacam büyk büyük. üstüne de ahudusulu sos koyacam. evet yapacam bunu pampiş.
ben dedim sevıyosan git konuş bence diye. bak o da sana karşı boş değilmiş gördün mü?
olmuş bebişim. ellerine sağlık.
Evet ben borcama döktümKolaycıyım ben
Ama daha yapmam bi kerelikti benim için
Hakkat halley yerine bisküvi koyaydık daha güzel olurdu..
Bi de gece yattım düşünüom diom ki halley yerine eti cici bebenin bisküvilerini parça parça kırıp yapaydım daha iyi olurdu diye
digerlerinide bunuda cok begendim canım gülü gülü kullanın insallah.. birde sorması ayıp bu ev tipi ana kucagından bende dusunuyorum fiyatını sorsam olar mı acaba?:acep:
Hosbulduk tatlımmmevek ya hersey yolunda olsunda artık bunlar möhem deel tabee...
tesekkur ederim sekercim... aldıklarını gülü gülü kullan (goremedim ama olsun)