2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sağol canım Amin inşallah

bblauuu bebişine maşallah şimdi okudumm
1,5 saat mi oyy ne güzell

Saol canım

kızlar bunu aldım şimcik

Çok güzellll, güle güle kullansın yavruş paşa

Maşallahhhhh datlu kıza :D Ne güzel 1,5 saat doya doya bakmışsın, çok pis kıskanıyorum :D
Bu arada babuş erken doğum sinyalini nasıl anlıcakmışız?

Kuşum rahimde kasılma ve toplanmalar oluyormuş.Alnına dokun bak nasıl sert dedi, işte böyle sertleşip gevşer karnın dedi.
Günde birkaç kez olabilirmiş, onlar düzensizmiş.Ama bu periyodik olmaya başladığında, örneğin düzenli olarak saat başına, yarım saatte bire indiğinde mutlaka arayacaksın dedi.
Parmağınla dokunduğunda parmak ete batmazmış.
Ama bende yağ tabakası var, illa batar ki benim parmağım karnım öyle kafam gibi olmaz taş gibi dedim, öyle bir şey olduğunda Allah korusun gör bak oluyor mu olmuyor mu dedi :acep:

maaş alamıyor olmak bende de sıkıntı yaratır zira kartım aldı başını gidiyor. eşime de yükleyemem al sen öde diye. ben en iyisi bu maaşta fazla fazla yatırayım, bi şey almamaya çalışayım:(

Ehehehehe benim sadece kart olsa iyi, ev ödüyoruk biz.Kol sentır diyeyim ben sağa :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
maşallah , sen zaten pek beceriklisin, ben iki pantolonumu hamile pantolonu yaptırdım terziye, sürekli onları giyiyorum, yalnız çizmen oluyo mu, benim sabahları güzel kapanıyor, öğlen yarısına kadar, akşamları hiç kapanmıyor :(

Sağol canım..Ben ilk pantolonumda denemiştim de komik bi şekil olmuştu yazık ziyan oldu :D Düşük bel olduğunu hesap etmeden kestim :D Tabi pantolanda popoyu koycak kumaş kalmamıştı kesmişim :D
Bu arada evet çizmem oluyor, ayaklarımda şişme olmadı sanırım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahah hayatımın attığı mini etekli fotoyu azo sandım iyi mi. ahahahahaha diyecekytim ki ohaaaaaa. o bacaklarla ben de gıyerım mini etek. ama değilmiş üzgünüm azooooo..........

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın laylam nasıl geçsin öğlen 1e kadar fosur fosur uyudum 3e kadar kahvaltı ettim 2 saat temizlik yaptım çamaşır yıkadım oldumu saat 6 sonrada yemek yaptım pilim bitti zaten 1 tek gün izin olunca böle geçio hafta içi daha çok dinleniyorum valla sen naptın?

Günaydın canım, eh işte fena diildi, sen ne yaptın?

benim yoğun geçti cumartesi eşimle alışverişe gittik bebişimin kalan eksiklerini aldık çok şükür bitti beşik,bebek arabası ,taşıma koltuğu,ev tipi ana kucağı,küveti bakım ürünleri bakım çantası ve kapısüsümüzle şekerleride aldım birtek odamız kaldı

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Etek yüksek beldi, fermuarın bittiği yer varya hani, ordan itibaren kestim, yani etekte fermuar kalmadı, penye bir kumaş buldm esnek, onu da eteğe diktim..Elde yaptım, terziye verip makinaya vurdurcam.

vay anasını sayın seyirciler :sila:

Çok güzellll, güle güle kullansın yavruş paşa

sağol canım benimm

nerde bu, çok güzelmiş....

trend'de canım

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kuşum rahimde kasılma ve toplanmalar oluyormuş.Alnına dokun bak nasıl sert dedi, işte böyle sertleşip gevşer karnın dedi.
Günde birkaç kez olabilirmiş, onlar düzensizmiş.Ama bu periyodik olmaya başladığında, örneğin düzenli olarak saat başına, yarım saatte bire indiğinde mutlaka arayacaksın dedi.
Parmağınla dokunduğunda parmak ete batmazmış.
Ama bende yağ tabakası var, illa batar ki benim parmağım karnım öyle kafam gibi olmaz taş gibi dedim, öyle bir şey olduğunda Allah korusun gör bak oluyor mu olmuyor mu dedi :acep:

benim de karnımda acaip sertleşmeler oluyor, ama ben hep bebek bi tarafa yaslandı diye düşünüyordum, demek kasılma da olabilir bunlar, nasıl ayıracağız ki, 31. haftayı da bitirdik.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahahah hayatımın attığı mini etekli fotoyu azo sandım iyi mi. ahahahahaha diyecekytim ki ohaaaaaa. o bacaklarla ben de gıyerım mini etek. ama değilmiş üzgünüm azooooo..........

Benim bacağımda güzel hıh :sirin: Sadece o bacağın yarısı görünümünde ve daha etli nolcek yani :D

benim yoğun geçti cumartesi eşimle alışverişe gittik bebişimin kalan eksiklerini aldık çok şükür bitti beşik,bebek arabası ,taşıma koltuğu,ev tipi ana kucağı,küveti bakım ürünleri bakım çantası ve kapısüsümüzle şekerleride aldım birtek odamız kaldı

Oh oh resim eklesene laylam..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim de karnımda acaip sertleşmeler oluyor, ama ben hep bebek bi tarafa yaslandı diye düşünüyordum, demek kasılma da olabilir bunlar, nasıl ayıracağız ki, 31. haftayı da bitirdik.

Ben de bebek yaslanıyor diye biliyordum...
Çünkü düzenli oluyor bende..Akşamları ve gece hep yaslanıyor göbeğimde çıkıntı oluyor hatta.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hımm mükemmel cnm gözün aydın bi foto eklede bakalım kızz layla merak ettim cicikleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bazen benim de oluyor, özellikle gazdan mesela.
Sanırım ritmini takip edeceğiz şüphelendiğimizde doktora söyleyeceğiz herhalde…

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar