- #6.721
nası yaptın kız
Etek yüksek beldi, fermuarın bittiği yer varya hani, ordan itibaren kestim, yani etekte fermuar kalmadı, penye bir kumaş buldm esnek, onu da eteğe diktim..Elde yaptım, terziye verip makinaya vurdurcam.
nası yaptın kız
sağol canım Amin inşallah
bblauuu bebişine maşallah şimdi okudumm
1,5 saat mi oyy ne güzell
Maşallahhhhh datlu kızaNe güzel 1,5 saat doya doya bakmışsın, çok pis kıskanıyorum
![]()
Bu arada babuş erken doğum sinyalini nasıl anlıcakmışız?
maaş alamıyor olmak bende de sıkıntı yaratır zira kartım aldı başını gidiyor. eşime de yükleyemem al sen öde diye. ben en iyisi bu maaşta fazla fazla yatırayım, bi şey almamaya çalışayım
maşallah , sen zaten pek beceriklisin, ben iki pantolonumu hamile pantolonu yaptırdım terziye, sürekli onları giyiyorum, yalnız çizmen oluyo mu, benim sabahları güzel kapanıyor, öğlen yarısına kadar, akşamları hiç kapanmıyor
günaydın laylam nasıl geçsin öğlen 1e kadar fosur fosur uyudum 3e kadar kahvaltı ettim 2 saat temizlik yaptım çamaşır yıkadım oldumu saat 6 sonrada yemek yaptım pilim bitti zaten 1 tek gün izin olunca böle geçio hafta içi daha çok dinleniyorum valla sen naptın?
Günaydın canım, eh işte fena diildi, sen ne yaptın?
Etek yüksek beldi, fermuarın bittiği yer varya hani, ordan itibaren kestim, yani etekte fermuar kalmadı, penye bir kumaş buldm esnek, onu da eteğe diktim..Elde yaptım, terziye verip makinaya vurdurcam.
Çok güzellll, güle güle kullansın yavruş paşa
nerde bu, çok güzelmiş....
Kuşum rahimde kasılma ve toplanmalar oluyormuş.Alnına dokun bak nasıl sert dedi, işte böyle sertleşip gevşer karnın dedi.
Günde birkaç kez olabilirmiş, onlar düzensizmiş.Ama bu periyodik olmaya başladığında, örneğin düzenli olarak saat başına, yarım saatte bire indiğinde mutlaka arayacaksın dedi.
Parmağınla dokunduğunda parmak ete batmazmış.
Ama bende yağ tabakası var, illa batar ki benim parmağım karnım öyle kafam gibi olmaz taş gibi dedim, öyle bir şey olduğunda Allah korusun gör bak oluyor mu olmuyor mu dedi :acep:
ah hayatımın attığı mini etekli fotoyu azo sandım iyi mi. a
ha diyecekytim ki ohaaaaaa. o bacaklarla ben de gıyerım mini etek. ama değilmiş üzgünüm azooooo..........
benim yoğun geçti cumartesi eşimle alışverişe gittik bebişimin kalan eksiklerini aldık çok şükür bitti beşik,bebek arabası ,taşıma koltuğu,ev tipi ana kucağı,küveti bakım ürünleri bakım çantası ve kapısüsümüzle şekerleride aldım birtek odamız kaldı
ah hayatımın attığı mini etekli fotoyu azo sandım iyi mi. a
ha diyecekytim ki ohaaaaaa. o bacaklarla ben de gıyerım mini etek. ama değilmiş üzgünüm azooooo..........
:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Çok gerekli birşey bence bu
bak buna sevindim:sila: benim de doktorum olur musun bblua ?yalnız bana şu üç kelimeyi kullanma nolur
su iç
normal
sakin ol:kahkaha:
benim de karnımda acaip sertleşmeler oluyor, ama ben hep bebek bi tarafa yaslandı diye düşünüyordum, demek kasılma da olabilir bunlar, nasıl ayıracağız ki, 31. haftayı da bitirdik.
Oh oh resim eklesene laylam..
benim yoğun geçti cumartesi eşimle alışverişe gittik bebişimin kalan eksiklerini aldık çok şükür bitti beşik,bebek arabası ,taşıma koltuğu,ev tipi ana kucağı,küveti bakım ürünleri bakım çantası ve kapısüsümüzle şekerleride aldım birtek odamız kaldı
benim de karnımda acaip sertleşmeler oluyor, ama ben hep bebek bi tarafa yaslandı diye düşünüyordum, demek kasılma da olabilir bunlar, nasıl ayıracağız ki, 31. haftayı da bitirdik.
resim nasıl ekleniyor şeker malzememi aldım ama uğraştırmıyor benimki bir tane yapıp onuda göstereyim