2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
maaaşallahhhhhhh :nazar

Tobe inşallah ikilinin sonucu iyi çıkar
ben ikili test yapılırken tansiyonum hayatımda ilk kez yükselmişti :D

ben bir gün öncesinden stresten hasta olup yattıydım sonucu beklerken de kalpten gidicektim az kalsın. Bi de sonrasında erken yapılmış bebeğin boyu yeterli değil falan diye beni strese sokmuşlardı.ne günlerdi.

Amin Allah razı olsun canım sağol.
Bende çok istiyorum zaman çabuk geçsin.
Hayırlısı ile...

Geçiyor geçiyor canım.İkili,üçlü derken bakıyorsun 20li haftaların gelmiş detaylıya gireceksin.20den sonrası su gibi akıyor.anlayamıyorsun bile.Ben önceleri her gün sayardım bugün 16+1im yarın 16+2yim filan diye, sonra bırakıyor insan saymayı. Dün eşimle 30+lara geldiğimi görünce vay be dedik...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
ben bir gün öncesinden stresten hasta olup yattıydım sonucu beklerken de kalpten gidicektim az kalsın. Bi de sonrasında erken yapılmış bebeğin boyu yeterli değil falan diye beni strese sokmuşlardı.ne günlerdi.

Geçiyor geçiyor canım.İkili,üçlü derken bakıyorsun 20li haftaların gelmiş detaylıya gireceksin.20den sonrası su gibi akıyor.anlayamıyorsun bile.Ben önceleri her gün sayardım bugün 16+1im yarın 16+2yim filan diye, sonra bırakıyor insan saymayı. Dün eşimle 30+lara geldiğimi görünce vay be dedik...

İnşallah canım sizlerden destek almak için buradayım zaten sağolun sizde çok yardımcı oluyorsunuz...Ben şimdilik çıkıyorum. Biraz sakinleşeyim yarım saate kadar çıkacağım inş.. Sonra görüşürüz...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hala çocuğu hastaneden neyle çıkaracaz bi bilemedim onu ya. ana kucağında bebek resmen oturur vazıyette oluyor ya.

bu arada hangi araba reklamı bilmiyorum ama ahahahahahha ikiz bebekleri olan reklamın hastasıyım.

özellikle de pala bıyıklı amcamın bebeğini görünce "nerden çıkarıyosunuz efendim bu bebekleri" diye soran adama dediği "sanane kardeşim nerden çıkıyosa çıkıyo benim bebeeem o "deyişine.

ha o reklamda da yavruları ana kucagına koyuyolar.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben de ne zaman 30. haftama gelicem ya diyip duruyordum, çok şükür geldik..
Şimdi gözümü 35e diktim, hemen geçsin günler 35 olayım istiyorum :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy benimde 2li zamanım gözümden film şeridi gibi geçti şimdi haaa:):)hadi canım içini rahat tut sen inşallah güzel haberler alacaksın

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İnşallah canım sizlerden destek almak için buradayım zaten sağolun sizde çok yardımcı oluyorsunuz...Ben şimdilik çıkıyorum. Biraz sakinleşeyim yarım saate kadar çıkacağım inş.. Sonra görüşürüz...

Hadi hayırlı haberlerle gel canım,görüşürüz.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hala çocuğu hastaneden neyle çıkaracaz bi bilemedim onu ya. ana kucağında bebek resmen oturur vazıyette oluyor ya.

bu arada hangi araba reklamı bilmiyorum ama ahahahahahha ikiz bebekleri olan reklamın hastasıyım.

özellikle de pala bıyıklı amcamın bebeğini görünce "nerden çıkarıyosunuz efendim bu bebekleri" diye soran adama dediği "sanane kardeşim nerden çıkıyosa çıkıyo benim bebeeem o "deyişine.

İçin rahat etmiyorsa port bebe al yatırılanlardan, geçen koyduydum ya resmini..

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
sakin ol iyi çıkacak iyi çıkacak pozitif düşün

Testi yaptırdığımdan beri pek düşünmüyordum sonuç günü geldi yaa nasıl heyecan bastı anlatamam.
Pozitif düşünüyorum canım hep Allah yardımcımız olur inş..

Kaçta alacaksın canım sonucu?
Sakin ol gayet iyi çıkacak.Bize yaz olur mu.

Saat 3 de alacağım sonuçları sonra doktorumda hast. bugün ona göstereceğim sonuçları.
Sonra sizinle paylaşırım kızlar.
Herşey iyi olacak herşey yolunda gidecek...
İnanmazsınız çok derin nefes alıyorum düşündükçe gözlerimden yaşlar süzülüyor inş. mutluluk göz yaşlarıdır...

Şimdi çıkıyorum hayırlı haberlerle dönerim inş...

Sizde kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İçin rahat etmiyorsa port bebe al yatırılanlardan, geçen koyduydum ya resmini..

o şimdi kararsız yaaa ne alacağını tam bilmiyor ya ne desen de şimdi ona ııı ıhhhh bildiğini yapar port bebe al dedin yaa ama azoş oda port diyo çok port durur içinde oğluşum der bakta gör:):):zonk::zonk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Annenin ellerinden öperim...Benimkisinin demek çok ihtiyacı varmış al al doymuyor :D

eyvallah bebişim. öptün saydım.

kız o 2 li test için heyecanlanan kıza deyın sakin olsun. ehehehhe canım benim nasıl da panik nasıl da heyecanlı ya.

teyyy teyyy ne günler geçirdik be boyle birlikte... :eek:ky:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
of of of..maşallah kızlar ya Allah çenenize sonra da elinize dert vermesin:nanik: koptum ben bugün takip edemedim hiic kaçırdığım önemli bişey var mı bari ?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

he evet ana kucağında çıkarıyolar o reklamda da dimi....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bebeğin boyu mu onu da mı ölçüyolardı?

ben ana kucağıyla taşıcam ablam da öyle çıkardı
içine battaniye koyuyosun
portbebe de bebek bana içinde yamulur gibi geliyo onun içine koyamam ben

Ben de ne zaman 30. haftama gelicem ya diyip duruyordum, çok şükür geldik..
Şimdi gözümü 35e diktim, hemen geçsin günler 35 olayım istiyorum :D

benim hedefim 32
ona ulaştıktan sonra 36

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
o şimdi kararsız yaaa ne alacağını tam bilmiyor ya ne desen de şimdi ona ııı ıhhhh bildiğini yapar port bebe al dedin yaa ama azoş oda port diyo çok port durur içinde oğluşum der bakta gör:):):zonk::zonk:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

bebeğin boyu mu onu da mı ölçüyolardı?

ben ana kucağıyla taşıcam ablam da öyle çıkardı
içine battaniye koyuyosun
portbebe de bebek bana içinde yamulur gibi geliyo onun içine koyamam ben

benim hedefim 32
ona ulaştıktan sonra 36

Portbebede niye yamulsun?
Bu değil mi port bebe? İçine battaniye koyucam bende..
Bhauck-portbebe-navy-b.jpg

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Testi yaptırdığımdan beri pek düşünmüyordum sonuç günü geldi yaa nasıl heyecan bastı anlatamam.
Pozitif düşünüyorum canım hep Allah yardımcımız olur inş..

Saat 3 de alacağım sonuçları sonra doktorumda hast. bugün ona göstereceğim sonuçları.
Sonra sizinle paylaşırım kızlar.
Herşey iyi olacak herşey yolunda gidecek...
İnanmazsınız çok derin nefes alıyorum düşündükçe gözlerimden yaşlar süzülüyor inş. mutluluk göz yaşlarıdır...

Şimdi çıkıyorum hayırlı haberlerle dönerim inş...

Sizde kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.

Sen de Allah'a emanet ol iyi çıkacak

of of of..maşallah kızlar ya Allah çenenize sonra da elinize dert vermesin:nanik: koptum ben bugün takip edemedim hiic kaçırdığım önemli bişey var mı bari ?

heee çok önemli 2 şey kaçırdın

biri ben, biri de azelya resim ekledik :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

baga mı dedınız acabası?

soruma verdığınız cevap diğer sayfada kaldı zaar göremedim... :( özet geçin bakayım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar