2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaaa kızlar bendeki bu rahatlık ne olacak..
herkes hazılıyor çantasını bende hiç icraat yok, bi rahatlık..

Çamaşırları yıkadın mı? Yıkadıysan çanta hazırlmada birşey yok..Ama çok rahat olma bak Dünya hali ne zaman gelcekleri belli olmaz.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öfff bi de hamile kalsalar varya anam huylarından kaprislerinden geçilmezdi eminle. aman aman kalmasın erkekler hamile falan. hiç çekemem. bi grip oluyo da 10 gün kalkmıyor yataktan bi de hamile kalsa ıyy düşünemiyorum.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
yaaa kızlar bendeki bu rahatlık ne olacak..
herkes hazılıyor çantasını bende hiç icraat yok, bi rahatlık..

Benim de hazır degil canım daha tek degilsin :D

Kıyafetleri bile yıkamadım daha. Aralıgın sonunda hazırlamayı dusunuyorum herseyini. İnsallah oglum erken gelip de supriz yapmaz bize :zonk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
öfff bi de hamile kalsalar varya anam huylarından kaprislerinden geçilmezdi eminle. aman aman kalmasın erkekler hamile falan. hiç çekemem. bi grip oluyo da 10 gün kalkmıyor yataktan bi de hamile kalsa ıyy düşünemiyorum.

Demi yaaa, çok haklısın..

Benim de hazır degil canım daha tek degilsin :D

Kıyafetleri bile yıkamadım daha. Aralıgın sonunda hazırlamayı dusunuyorum herseyini. İnsallah oglum erken gelip de supriz yapmaz bize :zonk:

Kız sana doktor erken doğum riski var dememiş miydi, ben bunu duysam bi sn. beklemem :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla bi yapana sormak lazım, nasıl yaptın bakim onu :D

Canım hemen kötüyü düşünme, belki de kötü bir sonuç çıkmayacak, sonuç belli olmadan strese sokma kendini.

Hastane çıkışı yenidoğan oluyor dimi? Eğer öyle ise hastane çıkışı bi tek öyle gerisi 0-3 :D Zaten 3,5kilonun altında olmıcak benim sıpa, anca sığar.

Selam canım hoşgeldin...Erkekler beceremezdi ödlek onlar :D

ay ne bilim yavrum ya onlarda kanserde genetik cünkü:uzgun: kayınpederime de cok iyi niyetli yaklasmıstım ama sonucc beklenenden cok daha kötü oldu.. biz saglıgından endise etmedikce bebekten hiç konusmadık kac ay. kendi kendime sıkıldım,üzüldüm agladım. esime de dokunamadım bişi diyemedim. simdi tam adapte oluyo dedim yavas yavas bu cıktı. doguma da az kaldı. kime üzüleyim ben simdi, esime mi kayınvalideme mi kendime mi? :uzgun::uzgun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Demii...
Ayyy ben özledim oraları..
Ne gösterişe meraklı insalardır Kayseriler..
Senin doğumdada kayınvalden ne atreksiyonlar yapacak bakalım..

benim doğumumda kaynanam bir atraksiyon yapmıcam bacım kız doğruruyorum diye:)hatta şimdiye kadar hiç bişeycik yapmadı:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hemen cevap istiyorum hemen...

biberon almak şart mı? bu bebekler bizi emmeyecek mi zaten hep? alayım mı biberon. bi de şey bu sebamedin şampuanının üzerinde göz yakmıyor falan yazmamışlar. yakmıyordur ama di mi?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

biberon almak şart mı? bu bebekler bizi emmeyecek mi zaten hep? alayım mı biberon. bi de şey bu sebamedin şampuanının üzerinde göz yakmıyor falan yazmamışlar. yakmıyordur ama di mi?

biz hemen cevap yazsakta sen 15 dk sonra görüyon nasılsa bacım:eek:ky::eek:ky:biberen 1 tane aldım ben ne olursa olsun dursun bir köşede diyerekten..hee gökçe azcık avcuna alcan şampudan gözüne azcık sürcen tecrübe edecen yakıyomu yakmıyomu:):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kızlar size şimdi olayı anlatıcam.İyi dinleyin ha sınav edicem sonra:

Ekli dosyayı görüntüle 9493

Bakın şimdi bana, sinir etmeyin beni.
Uterus dediği rahim. Endometrium dediği rahim duvarı. Gebelik başlar başlamaz bu duvar kalınlaşmaya başlar.Yeterli kalınlığa ulaşmaması bi problemdir mesela gebe kalma açısından.
Efendim ovary dediği yer yumurlalık. Yumurta adet döneminin ilk yarısında burda büyümeye başlar, yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlar, buna ovulasyon diyoruz. Oradan fallopian tube denilen fallop tüplerinden yavaş yavaş devam eder. İşte orada spermle karşılaşırsa, döllenir, döllenmiş halde bölünerek rahim içine ulaşır birkaç günde ve tutunur. Sonra da büyümeye başlar.İşte o günlerde beklenen adetiniz gecikir, hamilemiyimki diye kıvranmaya başladığınız günlere denk gelir bu tutunma...
Cervix dediği yer rahim ağzı, serviks yani.
Miyometrum uterus kasıdır.
Vajinayı zaten görüyorsunuz ki kendisi rahim değildir.
Sorusu olan?
Dış gebelik nerde oluşur anlatiim mi lazım mı:vecihi:

:kahkaha: yani ben doğru biliyom dimi bu kadar detay bilmesem de :D

ben 12 cl.lik avent aldım bi tane
çünkü ya süt gelmezse ya emmezse
bide kaşık biberonmuydu garip bi ismi vradı ondan almak lazımmış
anne memesinden kesilmesin diye

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo fotona bayıldım.

dünyam naber kız?

Sağol bebişim...

ay ne bilim yavrum ya onlarda kanserde genetik cünkü:uzgun: kayınpederime de cok iyi niyetli yaklasmıstım ama sonucc beklenenden cok daha kötü oldu.. biz saglıgından endise etmedikce bebekten hiç konusmadık kac ay. kendi kendime sıkıldım,üzüldüm agladım. esime de dokunamadım bişi diyemedim. simdi tam adapte oluyo dedim yavas yavas bu cıktı. doguma da az kaldı. kime üzüleyim ben simdi, esime mi kayınvalideme mi kendime mi? :uzgun::uzgun:

Bebeği düşün..Evet klasik bir laf ama bu dönemde artık sıkmamalısın kendini..Eşine de moral vermen lazım seni de pes etmiş görürse onun da umudu hiç kalmaz canım :(

Biberon al dursun kenarda...Belki emmez, emmeyince mecbur biberon dayıyoruz..Ya da alma, emmezse aldırırsın eşine.Sebamed göz yakmaz diye biliyorum ben dalin gibi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar