Odası tam takır bitince aç anam sende topic![]()
Ayy ya ben dün şekerlerimi yaptım demeyi unuttumBugün sadece isim kartını zımbalıcam.
Kız Azoş arkandan atlı kovalıyo gibi herşeyi bitirdin he, helal valla.
Güzel oldu dimeeeeeeeee :kayris:
Odası tam takır bitince aç anam sende topic![]()
Ayy ya ben dün şekerlerimi yaptım demeyi unuttumBugün sadece isim kartını zımbalıcam.
Hayatım
ya çok geçmiş olsun öncelikle, cok ilginc bi hastalık psikolojisi varmıs kayınvalidenin... Allah yardımcınız olsun canım...tüm bu olup biten icinde kendine dikkat etmeyi unutma seker...
Topiginede yazmıstım oglusunun odasını da cok begendim ek olaraktan...
Şubat bebkleri cicişlerinde..
hayatım ahah ne olmuş kız öyle. senin kaynanada asi bi ruh hali görüyorum. ve sevdim kendisini. a
ha
Sağol canım,hamdolsun bi sıkıntı yokmuş.Cüce korkuttu beni.
Mavi beyaz da güzel hatta kardeşim onları daha çok beğendi, netten gösterdim de güzel günlerde kullanalım inşallah canım.
Chicco tulumların ikisi 34,5a geldi canım, indirim kuponu yollamışlar, onu kullandım.
azo: ah ahhh göremıyorum ki yaaaaaaaaaa. kend kendime konuşuyormuşum gibi bu aralar))
azonun açtığı topğie. bu zıllılerın hepsı oraya ekle dedı bana, meğer kendılerı başka topıkler açmışlar bu konu için. alayı zilli kız bunların.
safım ya benı de kandırdılar hemen
kızzzz o kıayfetleri ben de gördüm ama okuyamıyorsun diye yazmamıştımhepsi çok güzeeeeeel. arada benim oğlana da ödünç verin. kıskandık
bugün anneannesi bizim eşyaları yıkayacak. minnak minnak ütüleyecek sonra daaa. çok heyecanlı :sirin:
Günaydın canım, nasıl oldun?
Kız Azoş arkandan atlı kovalıyo gibi herşeyi bitirdin he, helal valla.
Güzel oldu dimeeeeeeeee :kayris:
selam tatlım.. annecin geldi di mi yanına.. oh neyse iyi oldu icin rahatlamıstır.....
ay hayatım ya, ne desem bilemedim çok atraksiyon yaşamışsınız, ameliyattan korktu demek, ama kolay değil ya ben de doğumu düşündükçe sezeryan falan kötü oluyorum ameliyathane psikolojisi zor olsa gerek.
kızlar bu arada bi sorum olacak, ocak annelerinde birinin doktoru epidural sezeryanı artık sgk karşılamıyor demiş, spinal yapacağız demiş. ben duymadım böyle bir şey. sizin doktorlarınız söyledi mi karşılanmadığını.
kızlar bu arada bi sorum olacak, ocak annelerinde birinin doktoru epidural sezeryanı artık sgk karşılamıyor demiş, spinal yapacağız demiş. ben duymadım böyle bir şey. sizin doktorlarınız söyledi mi karşılanmadığını.
Valla benim doktor öyle birşey demedi, ilk senden duydum..Ama mantıksız geldi, o zaman epidural normali de karşılamaz, neden karşılamasın ki..
Ay çok cici oldu, şekerleri koymak için sepetide aldım içine köpük kesip koyup saplıcam, yapması da çok zevkli dayanamadım yapayım dedimİçine 3 tane badem şekeri koydum.
ben yemeğe gidiyom kızlar öpüldünüzzz
günayydınnn kızlarrrr yada tünaydındeterjan konusulmuss.. ay bende omo nun baby sini almıs bulundum ama henüz kullanmadım:zonk: hiç te kullanan yok heralde..
bu arada sabah sabah aklıma bişi takıldı yaff.. aslında biliyodum da sayının bu kadar cok oldugunu bilmiyodumm. esiminn anne tarafında demas hastalıgı var hiç duydunuz mu bilmiyorum. akrabaların cogu köyde yasadıgı için mi sehirdekiler beyni fazla kullanıp korunuyolar mı onun için mi bilmiorum. ama köyde tam 14 kişi bu hastalıktan vefat etmiş. biz gittigimizdede esimin bir teyzesi son asamasına yaklasmıstı.. allah ım vermesin korkunc bişi. kayınvalidem 2 kardesini bu yüzden kaybetmiş ikincisi yolda yani öyle düsünün. dede falan da o yüzden gitmiş. cok korkuyorum acaba gen yani bu bizim cocukta da cıkar mı ilerde.. bunun içinn bi tetkikk arastırsam mı ki? hastalıgın da tedavisi yok öyle illet bişi. ben kızımın 40 yasını görür müyüm bilmiyorum ama hani belki erken alıncak bi önlem var mıdır acaba? hiç bilgisi olan var mı bu konuda
sağol canım ya evet ilginç oldu biraz ama napalım artık hayırlısı buymuş diyoruz
gördüm canım çok sağol teşekkürler
:sirin:
ky:
Amin inşallah canım
aa ucuza gelmiş
tabii indirim kuponuyla güle güle kullan inşallah
hehe sepet
merhaba canım. kurtarıcı gibi geldi valla. Allah razı olsun. eşimin de aklı bende kalacaktı okula gidince. çok iyi oldu
[FONT="Comic Sans
kızlar nasıl
17,90 tl.