2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hayatım

ya çok geçmiş olsun öncelikle, cok ilginc bi hastalık psikolojisi varmıs kayınvalidenin... Allah yardımcınız olsun canım...tüm bu olup biten icinde kendine dikkat etmeyi unutma seker...

Topiginede yazmıstım oglusunun odasını da cok begendim ek olaraktan...

sağol canım ya evet ilginç oldu biraz ama napalım artık hayırlısı buymuş diyoruz :)
gördüm canım çok sağol teşekkürler

Şubat bebkleri cicişlerinde..

:sirin:

hayatım ahahahah ne olmuş kız öyle. senin kaynanada asi bi ruh hali görüyorum. ve sevdim kendisini. ahahaha

:eek:ky:

Sağol canım,hamdolsun bi sıkıntı yokmuş.Cüce korkuttu beni.
Mavi beyaz da güzel hatta kardeşim onları daha çok beğendi, netten gösterdim de güzel günlerde kullanalım inşallah canım.

Chicco tulumların ikisi 34,5a geldi canım, indirim kuponu yollamışlar, onu kullandım.

Amin inşallah canım
aa ucuza gelmiş
tabii indirim kuponuyla güle güle kullan inşallah

azo: ah ahhh göremıyorum ki yaaaaaaaaaa. kend kendime konuşuyormuşum gibi bu aralar :)))

azonun açtığı topğie. bu zıllılerın hepsı oraya ekle dedı bana, meğer kendılerı başka topıkler açmışlar bu konu için. alayı zilli kız bunların.

safım ya benı de kandırdılar hemen:)

hehe sepet

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günayydınnn kızlarrrr yada tünaydın:D deterjan konusulmuss.. ay bende omo nun baby sini almıs bulundum ama henüz kullanmadım:zonk: hiç te kullanan yok heralde..

bu arada sabah sabah aklıma bişi takıldı yaff.. aslında biliyodum da sayının bu kadar cok oldugunu bilmiyodumm. esiminn anne tarafında demas hastalıgı var hiç duydunuz mu bilmiyorum. akrabaların cogu köyde yasadıgı için mi sehirdekiler beyni fazla kullanıp korunuyolar mı onun için mi bilmiorum. ama köyde tam 14 kişi bu hastalıktan vefat etmiş. biz gittigimizdede esimin bir teyzesi son asamasına yaklasmıstı.. allah ım vermesin korkunc bişi. kayınvalidem 2 kardesini bu yüzden kaybetmiş ikincisi yolda yani öyle düsünün. dede falan da o yüzden gitmiş. cok korkuyorum acaba gen yani bu bizim cocukta da cıkar mı ilerde.. bunun içinn bi tetkikk arastırsam mı ki? hastalıgın da tedavisi yok öyle illet bişi. ben kızımın 40 yasını görür müyüm bilmiyorum ama hani belki erken alıncak bi önlem var mıdır acaba? hiç bilgisi olan var mı bu konuda

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızzzz o kıayfetleri ben de gördüm ama okuyamıyorsun diye yazmamıştım :panter: hepsi çok güzeeeeeel. arada benim oğlana da ödünç verin. kıskandık :hihi: bugün anneannesi bizim eşyaları yıkayacak. minnak minnak ütüleyecek sonra daaa. çok heyecanlı :sirin:

selam tatlım.. annecin geldi di mi yanına.. oh neyse iyi oldu icin rahatlamıstır.....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Günaydın canım, nasıl oldun?

çok şükür tatlım, daha iyiyim ama çarpıntım var akşamdan beri. yatıyorum hep. uyku basıyor, uyuyorum, bu sefer de sersem oluyorum. bir de bu oğlan benim karnımı delicek. 2 dk dinlenmiyor. o da sıkıştırıyor galiba. hepsi birleşince bunalıyorum :uzgun: aman içerde dursun da, az daha dayancaz. yeri daraldımı görcem ben onu...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kız Azoş arkandan atlı kovalıyo gibi herşeyi bitirdin he, helal valla.
Güzel oldu dimeeeeeeeee :kayris:

Ay çok cici oldu, şekerleri koymak için sepetide aldım içine köpük kesip koyup saplıcam, yapması da çok zevkli dayanamadım yapayım dedim :D İçine 3 tane badem şekeri koydum.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay hayatım ya, ne desem bilemedim çok atraksiyon yaşamışsınız, ameliyattan korktu demek, ama kolay değil ya ben de doğumu düşündükçe sezeryan falan kötü oluyorum ameliyathane psikolojisi zor olsa gerek.

çok sağol canım
evet bence de haklı tabii korkmakta sonuçta 6 saat kolay değil
ben de sezeryandan tırsıyorum acayip ya

gökçe kız çokkkkk büyük resimler görmekte zorlandım
ama gördüğüm kadarıyla hepsi çok güzel

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar bu arada bi sorum olacak, ocak annelerinde birinin doktoru epidural sezeryanı artık sgk karşılamıyor demiş, spinal yapacağız demiş. ben duymadım böyle bir şey. sizin doktorlarınız söyledi mi karşılanmadığını.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar bu arada bi sorum olacak, ocak annelerinde birinin doktoru epidural sezeryanı artık sgk karşılamıyor demiş, spinal yapacağız demiş. ben duymadım böyle bir şey. sizin doktorlarınız söyledi mi karşılanmadığını.

Valla benim doktor öyle birşey demedi, ilk senden duydum..Ama mantıksız geldi, o zaman epidural normali de karşılamaz, neden karşılamasın ki..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Valla benim doktor öyle birşey demedi, ilk senden duydum..Ama mantıksız geldi, o zaman epidural normali de karşılamaz, neden karşılamasın ki..

ya bana da mantıksız geldi ama anlamadım ki doktorum dedi demiş bir de. aralığın 2sinde gitcem bakalım benim dr ne diyecek.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay çok cici oldu, şekerleri koymak için sepetide aldım içine köpük kesip koyup saplıcam, yapması da çok zevkli dayanamadım yapayım dedim :D İçine 3 tane badem şekeri koydum.

Ohhh süper, sepeti yapınca resmini paylaş kopya tırtıklarıs :D

ben yemeğe gidiyom kızlar öpüldünüzzz

Afiyet olsun canım.

günayydınnn kızlarrrr yada tünaydın:D deterjan konusulmuss.. ay bende omo nun baby sini almıs bulundum ama henüz kullanmadım:zonk: hiç te kullanan yok heralde..

bu arada sabah sabah aklıma bişi takıldı yaff.. aslında biliyodum da sayının bu kadar cok oldugunu bilmiyodumm. esiminn anne tarafında demas hastalıgı var hiç duydunuz mu bilmiyorum. akrabaların cogu köyde yasadıgı için mi sehirdekiler beyni fazla kullanıp korunuyolar mı onun için mi bilmiorum. ama köyde tam 14 kişi bu hastalıktan vefat etmiş. biz gittigimizdede esimin bir teyzesi son asamasına yaklasmıstı.. allah ım vermesin korkunc bişi. kayınvalidem 2 kardesini bu yüzden kaybetmiş ikincisi yolda yani öyle düsünün. dede falan da o yüzden gitmiş. cok korkuyorum acaba gen yani bu bizim cocukta da cıkar mı ilerde.. bunun içinn bi tetkikk arastırsam mı ki? hastalıgın da tedavisi yok öyle illet bişi. ben kızımın 40 yasını görür müyüm bilmiyorum ama hani belki erken alıncak bi önlem var mıdır acaba? hiç bilgisi olan var mı bu konuda

Bu hastalığı hiç duymadım ama,doktorunu bilgilendirmekte fayda var canım.
Köydekilerde fazla olmasının sebebi akraba evliliği olabilir mi ki?
Bu gen çekinikse mesela bir kişide, ama hem anne hem baba taşıyıcıysa, e akrabalar ya ikisinde de olması doğal, birleşiminde çocuklar hasta oluyorlardır belki?
Sende olmadığı için bebeğine baskın iletilmez bence ama doktorunu yine de bilgilendir bence.

sağol canım ya evet ilginç oldu biraz ama napalım artık hayırlısı buymuş diyoruz :)
gördüm canım çok sağol teşekkürler

:sirin:

:eek:ky:

Amin inşallah canım
aa ucuza gelmiş
tabii indirim kuponuyla güle güle kullan inşallah

hehe sepet

Uyguna geldi canım, teşekkürler :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kendımı çok ezık hıssedıyorum. konuya sonradan dahil olan yabancı insan swaflığı ile bakıyorum kon uşluanlara ama ı ıhh. anlamıyorum.

ne edeyım nerelere gıdeyım... benı bu hallere düşüren kader utansın... :eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar ben yemeğe kaçayım kahvaltıyı meyve-sütle geçiştirdim, bulantım vardı.
Çok acıktım :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar