2012 Şubat Anneleri

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
slm hoşgeldin cnmcım aynı benim eş profili hastayım diyemiyorum adama yoruyosun kendini diyip duruyo bir süpürge bir paspas sallıyorum haftada bir bir toz alıyorum napıyorum sanki halımı silkiyorum cam mı sliyorum koltuk mu çekiyorum evi zaten p..k götürüyo uff bu konuya canım sıkkın benimde 3 gündür karnım ağrıyo az evvel doktora sordum idrar yolu enfeksiyonu olma olasılığın yüksek dedi ilaç verid telde bakalım kullancam değişiklik olcek mi?
geçmiş olsun cnm inş önemli bişey çıkmaz benim de bugün şeyim yine ağrımaya başladı yaa sanki bıçak sokup ayırıolar :eek:ys:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
slm kızlarr:D dünki panikten ve olaydan sonra kendimi toparlamaya çalışıoum halaa..ewi toparlayım az dedimm aman allahım sanki cam silioumuşum gibi eşim her dakka arayıp fırçalıoo sen daha ne işi yapıousun yat otur cart curt diee...her dakka oturmaklada olmuo sonuçta ewin işini dışardan gelip kimse yapmıoo sinir oldum yaa:D duş almak istioum bu ara bende fobi oldu ewde tek başımayken yapamıoumm eşimi beklemem llazımm:lala: gökçecim ve bblaucum gözünüzaydın bebişlerinizi grmüşsünüz maşşallah tosunlarınızaa... benden bölee işte pöffff:sinifsinif:

Teşekkürler canım...
Benim eşim de bugün ben doktora gidince yemekleri artık akşam annemde yiyicez sen sofra dahi kurmıcaksın dedi :3:
Artık bana iyilik mi yapıyo kötülük mü bilemedim :böö:

midem fena yine kız geldim hoşbeş yemeğe mecalim kalmadıı
bu arada geçen doktora gittiğimde ilişkiyi kesmeyin düzenli bir şekilde devam edin dedi 32 haftadan sonra alttan muayene olmaya başlıycaz ya eğer bırakırsan ilişkiyi canın çok yanar dedi aklınızda olsun bizim düzenliydi eşim didene kadar bu akşam geliyo:eek:ys:

sor balım aynı şeyi diycektir doktor 32.haftadan sonra alttan muayenede ilşki muhabbeti iyi olanlar can acısı duymuyormuşş

bence vermeseydin daha eyiydi şu anda allah korusun düşük tehlikesinden sonra bir sakınca olmadığını biliyorum yinede doktorlarınızdan onay alın ama tamamen bırakmayın normal doğm için bile kasları düzenli çalıştırdığı için ilişki rahat doğum oluyor diyorlar...

Ben 16+6ya kadar ilişkim öyle düzenli olmamasına karşın alttan muayene oldum hiç de canım yanmadı lidoş.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
slm kızlarr:D dünki panikten ve olaydan sonra kendimi toparlamaya çalışıoum halaa..ewi toparlayım az dedimm aman allahım sanki cam silioumuşum gibi eşim her dakka arayıp fırçalıoo sen daha ne işi yapıousun yat otur cart curt diee...her dakka oturmaklada olmuo sonuçta ewin işini dışardan gelip kimse yapmıoo sinir oldum yaa:D duş almak istioum bu ara bende fobi oldu ewde tek başımayken yapamıoumm eşimi beklemem llazımm:lala: gökçecim ve bblaucum gözünüzaydın bebişlerinizi grmüşsünüz maşşallah tosunlarınızaa... benden bölee işte pöffff:sinifsinif:

geçmiş olsun canım kendini yorma eşinde haklı yat dinlen sonuçta adam senin için endişeleniyor ne yapsın gerekirse ev işleri için durumunuzda el verirse birini bul

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Teşekkürler canım...
Benim eşim de bugün ben doktora gidince yemekleri artık akşam annemde yiyicez sen sofra dahi kurmıcaksın dedi :3:
Artık bana iyilik mi yapıyo kötülük mü bilemedim :böö:

Ben 16+6ya kadar ilişkim öyle düzenli olmamasına karşın alttan muayene oldum hiç de canım yanmadı lidoş.

canım ultrason değil parmakla müdehale yapıyolar ya o zor oluyomuş ;)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
midem fena yine kız geldim hoşbeş yemeğe mecalim kalmadıı
bu arada geçen doktora gittiğimde ilişkiyi kesmeyin düzenli bir şekilde devam edin dedi 32 haftadan sonra alttan muayene olmaya başlıycaz ya eğer bırakırsan ilişkiyi canın çok yanar dedi aklınızda olsun bizim düzenliydi eşim didene kadar bu akşam geliyo:eek:ys:

sor balım aynı şeyi diycektir doktor 32.haftadan sonra alttan muayenede ilşki muhabbeti iyi olanlar can acısı duymuyormuşş

bence vermeseydin daha eyiydi şu anda allah korusun düşük tehlikesinden sonra bir sakınca olmadığını biliyorum yinede doktorlarınızdan onay alın ama tamamen bırakmayın normal doğm için bile kasları düzenli çalıştırdığı için ilişki rahat doğum oluyor diyorlar...

Kız ama öyle camış gibi yatıp şeedince bi garip geliyor bana :D Harekette edemiyom korkudan..
Bi de çatı muayenesi fena bişe değilmiş,2 parmak sokuyormuş :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız ama öyle camış gibi yatıp şeedince bi garip geliyor bana :D Harekette edemiyom korkudan..
Bi de çatı muayenesi fena bişe değilmiş,2 parmak sokuyormuş :D

bak sen artık önümüzdeki haftalarda ilk muayene kim gircekse soru vercem saten nasıl bişeymiş die camış gibin hep yatıyoz zaten napcez :eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bak sen artık önümüzdeki haftalarda ilk muayene kim gircekse soru vercem saten nasıl bişeymiş die camış gibin hep yatıyoz zaten napcez :eek:ys:

Bi zamanlar ne kadan kıvraktım :eek:ys: :D:D
Hoştayn ineği gibin oldum :D
2 sn. sürüyormuş kız, ben örendim :D Ama benim doktor 38. haftada yapıyormuş o muayeneyi..O zamana kadar doğurabilirim de :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
selam nilaycım hoşgeldinnnn şimdi bende sinir oldum o ismi koyan kimse saçını başını yolım mı???:zopa:
hoşbulduk canımm benimmm sende hoşgeldinnn
yol valla kuşum yaaa delirttiler beni ya

bu arada ilişki konusunda doktorunun söylediğini paylaşman çoooookk iyi oldu beni içinn hep kafam takılıodu buna gamzeciğimede sormayı unutmuştumm

o zaman durmak yok yola devammmm-ciko-ciko-ciko

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bi zamanlar ne kadan kıvraktım :eek:ys: :D:D
Hoştayn ineği gibin oldum :D
2 sn. sürüyormuş kız, ben örendim :D Ama benim doktor 38. haftada yapıyormuş o muayeneyi..O zamana kadar doğurabilirim de :D
holstein inek yavrucuk o ineğün adı kendisi yeterince kıvrak ve cazibeli bir inektür
Fiziksel Özellikleri
Holştaynlar sütçü yönünden yetiştirilen kültür sığır ırklarının en iri yapıya sahip olanlardandır. Bu ırkın Hollanda’daki tipleri etçi yapı göstermelerine karşılık Amerikadaki tipleri daha çok sütçü bir yapıya sahiptir.Beden önden arkaya doğru yavaş yavaş genişlik ve derinlik artar. Baş asil ve zarif, deri ince ve yumuşak olup boyunda vertikal kıvrımlar yapar. Tüyler kısa ve parlaktır. Sağlam bir kemik yapısı vardır. Uzun ve belirgin süt damarları vardır. Memeleri şişkin ve büyüktür.
Holştaynlarda renk siyah-beyazdır. Bu renkler bedenin her tarafına dağılmıştır.

ayy üni okurkenki süt hayvanları ders notlarım aklıma geldi parantez içinde ben yazmıştım. hoca yerlere yatmış gülmekten

hoşbulduk canımm benimmm sende hoşgeldinnn
yol valla kuşum yaaa delirttiler beni ya

bu arada ilişki konusunda doktorunun söylediğini paylaşman çoooookk iyi oldu beni içinn hep kafam takılıodu buna gamzeciğimede sormayı unutmuştumm

o zaman durmak yok yola devammmm-ciko-ciko-ciko

delirme kuzum sende koy inadına onlara ne yaaa gıcık suratlılar ne diye koyuyolar :zopa:
gamzeye sormadan o dedi yavrukuş az evvel aradım kendiciği ilen konuştum karnım ağrıyo 3 gündür kıvranıyorum anlattım idrar yolu enfeksiyonu didi bağa:uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
holstein inek yavrucuk o ineğün adı kendisi yeterince kıvrak ve cazibeli bir inektür
Fiziksel Özellikleri
Holştaynlar sütçü yönünden yetiştirilen kültür sığır ırklarının en iri yapıya sahip olanlardandır. Bu ırkın Hollanda’daki tipleri etçi yapı göstermelerine karşılık Amerikadaki tipleri daha çok sütçü bir yapıya sahiptir.Beden önden arkaya doğru yavaş yavaş genişlik ve derinlik artar. Baş asil ve zarif, deri ince ve yumuşak olup boyunda vertikal kıvrımlar yapar. Tüyler kısa ve parlaktır. Sağlam bir kemik yapısı vardır. Uzun ve belirgin süt damarları vardır. Memeleri şişkin ve büyüktür.
Holştaynlarda renk siyah-beyazdır. Bu renkler bedenin her tarafına dağılmıştır.
ayy üni okurkenki süt hayvanları ders notlarım aklıma geldi parantez içinde ben yazmıştım. hoca yerlere yatmış gülmekten

Al işte aynı beni tarif ediyo :D Uzun ve belirgin süt damarları, şişkin memişler,kısa ve parlak tüyler :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Merhaba bacılar, keyifler ve havadisler nasıl?

Benim temizlik günüydü bugün ne guzel mis gibi oldu... ama kadın calıstı ben yoruldum ne iş anlamadım ehehh....:durbun:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

delirme kuzum sende koy inadına onlara ne yaaa gıcık suratlılar ne diye koyuyolar :zopa:
gamzeye sormadan o dedi yavrukuş az evvel aradım kendiciği ilen konuştum karnım ağrıyo 3 gündür kıvranıyorum anlattım idrar yolu enfeksiyonu didi bağa:uzgun:

aman yavrum yaa bilmeyenler dicekk aaa onlardan duymuşta koymuşbu ismi diye sonuçta onlar önce koymuş oluyo ya offfff

gamze banada akıntımı sordu canım bendede çok vardı
saolsun bi fitil verdi 2 gün kullandın vee şimdi çookk rahatım yaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aman yavrum yaa bilmeyenler dicekk aaa onlardan duymuşta koymuşbu ismi diye sonuçta onlar önce koymuş oluyo ya offfff

Canım onlar elanur koymuş, sen ela koymayacak mısın?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

oda doğru saç baş yolmalıklar bunlar bacımm ne özenti bir millet
gamzoşş ya sağolsun yardımcı oluyo bıcır bıcır :lilav: sexu ve sevimlüü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar