Kızlar ben yakınlardaki bi hastaneye gitcem.
Doktoruma da ulaşamadım.
Yakında bi hastane var, oraya gidivereyim en azından.
hızlıca.
Oradaki doktorun 11de ameliyatı varmış öncesinde yetişeyim.
hayırdır neden gidiyosun ?
Doktoruma da ulaşamadım.
hızlıca.
günaydınn azoşummmmmmkızzz ayy senin bişeyin kalmamış haa doğuma heycan yaptım yerineeee
ky:
daha gectiğimiz cuma gittik hersey yolunda dedi erken dogum tehlikesi yok sadece henuz donmemis dedi iste..
Doktoruma da ulaşamadım.
hızlıca.
evet evet erken gelebülüüü sen hazırlıklı ol ki ne olur ne olmaz bacım bende bugün iyiyim dün gece mükemmel bir uyku uyudum doktorda bana 25 şubat demişti ama bir hafta önce bir hafta sonra olayını her zaman göz önünde bulundurun dedi erkende sancınız tutabilir geçte dedüüüiyiyim bebişim sen nasılsın?
Kız bana toktor dedi ya hani beklenen doğum tarihi 30 Ocak diye..Ben bunu 15 Ocak olarak hesaplasam olar mı? Olar de kızO zaman 54 gün kalmış oluyor doğuma..Hem belli olmaz 15inden sonra her an gelebülü dime
gunaydın kızlar..
Doktoruma da ulaşamadım.
hızlıca.
inşallah döner leydimiz bakalımdönmezse bir kaç sorun oluşabilirmiş doktorumuzun dediğine göre ben şimdiden tırstım,bebişe birşey olmasın diye dua ediyom hep
Dimi kızBen de heyecan yaptım vallahi 15 Ocak tarihini baz alayım ben daha heyecanlı oluyor
yok kızzz bana geliyor ozaman heycan gene sen ocak sonunu baz allayyy bana ne oluyorsa valla anlamadım azoş yavvv ben nasıl doğurcam heycandan
yok kızzz bana geliyor ozaman heycan gene sen ocak sonunu baz allayyy bana ne oluyorsa valla anlamadım azoş yavvv ben nasıl doğurcam heycandan
https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/56514-doguma-adim-adim-alisverislerimiz-3.html
KIZLAR BEBEK ODAMIZI EKLEDİM BİLGİNİZ OLSUN
AMA HAM HALİ YANİ GELDİĞİ GİBİ ÇEKTİM SONRA SÜSLENİNCE DE ÇEKERİM
Sezeryan olmaktan başka ne sorunu oluşabilir ki?
Allah korusun...
https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/56514-doguma-adim-adim-alisverislerimiz-3.html
KIZLAR BEBEK ODAMIZI EKLEDİM BİLGİNİZ OLSUN
AMA HAM HALİ YANİ GELDİĞİ GİBİ ÇEKTİM SONRA SÜSLENİNCE DE ÇEKERİM
bende öyle sanıyodum once,eğer doğum gününe kadar dönmezse,sezeryan zaten kaçınılmaz dedi ama bebek 9 ay boyunca ters durduğu için yani ayakları rahimin dar yerinde bulunduğu için sürekli birbirine kenetlenmiş halde duruyomus başı midemin orda durduğu için başta bir sorun yok ama ayakları dar yerde aşağıda olduğu için ayaklarının pozisyonunu değiştiremiyomuş.. doğunca da boyle ters duran bebeklerin %90 ı kalça çıkığı oluyormuş yada ayakları içe basıyomuş yürüyünce..
ama eğer ters doğum olursa kalça çıkığı olma ihtimaline karşı ortopediste takip ettiricez gerekirse çift bez kullanarak daha yürümeye başlamadan düzelticez dedi.. yaa işte böyle teyzesi bende tedirgin oldum ister istemez
Ayy anladım canım, Allah korusun 33. haftaya kadar her an dönebilir korkma..33. haftadan sonra yerleri daralıyordu sanırım, ama duyuyorum doğum anında dönen bile oluyormuş..Neyse prenses o kadar bekletmesin seni, dönüversin bu haftaSağına yat geceleri, ben 1 hafta sağıma yattım döndü..
Yok yok 15 OcakGeri kalan 15 kolay geçer nasılsa
![]()
Rüyamda doğurdum yine ben dün pıt diye çıktıSonra da emzirdim, emzirirken bana gülüyordu harikaydı ya...
ayyy hakkaten pıt diye çıkar hayatım ne deyimmm
[sıze="2"]
hehe cok tatlı cok guzel gule gule kullansın,buyusun insallah[/sıze]
Bblauya noldu ya?
Kızlar ben 12de işten çıkıcam
kayınvalidem 2. Sırada ameleyata girecek
6 saat sürermiş
ben gidene kadar girer mi bilmiyorum
ilk ameliyat ne kadar sürüyo bilmiyorum
bu arada kuzenimin kayınpederi vefat etmiş
kuzenim almanyada yaşıyo
akşam uçağıyla geliyolar
yarın cenaze var
belki yarın işe gelemem
bilginiz olsun
nolur son kez dua edin de şu ameliyatı atlatalım yaa
stresten gerildim
Bblauya noldu ya?
Kızlar ben 12de işten çıkıcam
kayınvalidem 2. Sırada ameleyata girecek
6 saat sürermiş
ben gidene kadar girer mi bilmiyorum
ilk ameliyat ne kadar sürüyo bilmiyorum
bu arada kuzenimin kayınpederi vefat etmiş
kuzenim almanyada yaşıyo
akşam uçağıyla geliyolar
yarın cenaze var
belki yarın işe gelemem
bilginiz olsun
nolur son kez dua edin de şu ameliyatı atlatalım yaa
stresten gerildim
inşallah herşey yolunda gider sağ salim girer çıkar,dua ederiz hepimiz hamileyiz Allah yardımcı olur merak etme..