2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydınn azoşummmmmm:vecihi:kızzz ayy senin bişeyin kalmamış haa doğuma heycan yaptım yerineeee:eek:ky:

Dimi kız :D Ben de heyecan yaptım vallahi 15 Ocak tarihini baz alayım ben daha heyecanlı oluyor :D

daha gectiğimiz cuma gittik hersey yolunda dedi erken dogum tehlikesi yok sadece henuz donmemis dedi iste..

İnşallah birdahaki kontrole kadar döner.

Kızlar ben yakınlardaki bi hastaneye gitcem.
Doktoruma da ulaşamadım.
Yakında bi hastane var, oraya gidivereyim en azından.
hızlıca.
Oradaki doktorun 11de ameliyatı varmış öncesinde yetişeyim.

Noldu babuş neyin var?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyiyim bebişim sen nasılsın?
Kız bana toktor dedi ya hani beklenen doğum tarihi 30 Ocak diye..Ben bunu 15 Ocak olarak hesaplasam olar mı? Olar de kız :D O zaman 54 gün kalmış oluyor doğuma..Hem belli olmaz 15inden sonra her an gelebülü dime :D
evet evet erken gelebülüüü sen hazırlıklı ol ki ne olur ne olmaz bacım bende bugün iyiyim dün gece mükemmel bir uyku uyudum doktorda bana 25 şubat demişti ama bir hafta önce bir hafta sonra olayını her zaman göz önünde bulundurun dedi erkende sancınız tutabilir geçte dedüüü
gunaydın kızlar..

günaydın cnmmmm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
inşallah döner leydimiz bakalım :) dönmezse bir kaç sorun oluşabilirmiş doktorumuzun dediğine göre ben şimdiden tırstım,bebişe birşey olmasın diye dua ediyom hep

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kızlar ben yakınlardaki bi hastaneye gitcem.
Doktoruma da ulaşamadım.
Yakında bi hastane var, oraya gidivereyim en azından.
hızlıca.
Oradaki doktorun 11de ameliyatı varmış öncesinde yetişeyim.

ya hayatım neyin var tam net yazsana ayyy yaaa ne oldu böyle birden bileee çok üzüldümmm:(:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok kızzz bana geliyor ozaman heycan gene sen ocak sonunu baz all:):)ayyy bana ne oluyorsa valla anlamadım azoş yavvv ben nasıl doğurcam heycandan

Yok yok 15 Ocak :D Geri kalan 15 kolay geçer nasılsa :D
Rüyamda doğurdum yine ben dün pıt diye çıktı :D Sonra da emzirdim, emzirirken bana gülüyordu harikaydı ya...

https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/56514-doguma-adim-adim-alisverislerimiz-3.html

KIZLAR BEBEK ODAMIZI EKLEDİM BİLGİNİZ OLSUN
AMA HAM HALİ YANİ GELDİĞİ GİBİ ÇEKTİM SONRA SÜSLENİNCE DE ÇEKERİM

Hemen bakıyorum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Sezeryan olmaktan başka ne sorunu oluşabilir ki?
Allah korusun...

bende öyle sanıyodum once,eğer doğum gününe kadar dönmezse,sezeryan zaten kaçınılmaz dedi ama bebek 9 ay boyunca ters durduğu için yani ayakları rahimin dar yerinde bulunduğu için sürekli birbirine kenetlenmiş halde duruyomus başı midemin orda durduğu için başta bir sorun yok ama ayakları dar yerde aşağıda olduğu için ayaklarının pozisyonunu değiştiremiyomuş.. doğunca da boyle ters duran bebeklerin %90 ı kalça çıkığı oluyormuş yada ayakları içe basıyomuş yürüyünce..
ama eğer ters doğum olursa kalça çıkığı olma ihtimaline karşı ortopediste takip ettiricez gerekirse çift bez kullanarak daha yürümeye başlamadan düzelticez dedi.. yaa işte böyle teyzesi bende tedirgin oldum ister istemez

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bende öyle sanıyodum once,eğer doğum gününe kadar dönmezse,sezeryan zaten kaçınılmaz dedi ama bebek 9 ay boyunca ters durduğu için yani ayakları rahimin dar yerinde bulunduğu için sürekli birbirine kenetlenmiş halde duruyomus başı midemin orda durduğu için başta bir sorun yok ama ayakları dar yerde aşağıda olduğu için ayaklarının pozisyonunu değiştiremiyomuş.. doğunca da boyle ters duran bebeklerin %90 ı kalça çıkığı oluyormuş yada ayakları içe basıyomuş yürüyünce..
ama eğer ters doğum olursa kalça çıkığı olma ihtimaline karşı ortopediste takip ettiricez gerekirse çift bez kullanarak daha yürümeye başlamadan düzelticez dedi.. yaa işte böyle teyzesi bende tedirgin oldum ister istemez

Ayy anladım canım, Allah korusun 33. haftaya kadar her an dönebilir korkma..33. haftadan sonra yerleri daralıyordu sanırım, ama duyuyorum doğum anında dönen bile oluyormuş..Neyse prenses o kadar bekletmesin seni, dönüversin bu hafta :D Sağına yat geceleri, ben 1 hafta sağıma yattım döndü..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bblauya noldu ya?

Kızlar ben 12de işten çıkıcam
kayınvalidem 2. Sırada ameleyata girecek
6 saat sürermiş
ben gidene kadar girer mi bilmiyorum
ilk ameliyat ne kadar sürüyo bilmiyorum
bu arada kuzenimin kayınpederi vefat etmiş
kuzenim almanyada yaşıyo
akşam uçağıyla geliyolar
yarın cenaze var
belki yarın işe gelemem
bilginiz olsun
nolur son kez dua edin de şu ameliyatı atlatalım yaa
stresten gerildim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ayy anladım canım, Allah korusun 33. haftaya kadar her an dönebilir korkma..33. haftadan sonra yerleri daralıyordu sanırım, ama duyuyorum doğum anında dönen bile oluyormuş..Neyse prenses o kadar bekletmesin seni, dönüversin bu hafta :D Sağına yat geceleri, ben 1 hafta sağıma yattım döndü..

hadi ya gerçekten mi ? hmm tamam sağıma yatayım biraz olmazsa zaten hiçbirşekilde sırtüstü yatmamaya çalışıyorum ama en çok sola yatıyorum işte, biraz da sağa yatayım bakalım..
dönerse anlarım heralde demi,şimdi tekmeleri aşağı yiyorum hep :) dönerse mideme doğru atmaya başlar ordan anlarım belki :D sen anladın mı döndüğünde ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bblauya noldu ya?

6 saat sürermiş
kuzenim almanyada yaşıyo
akşam uçağıyla geliyolar
yarın cenaze var
belki yarın işe gelemem
bilginiz olsun
stresten gerildim

inşallah herşey yolunda gider sağ salim girer çıkar,dua ederiz hepimiz hamileyiz Allah yardımcı olur merak etme..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bblauya noldu ya?

6 saat sürermiş
kuzenim almanyada yaşıyo
akşam uçağıyla geliyolar
yarın cenaze var
belki yarın işe gelemem
bilginiz olsun
stresten gerildim

ayyy canım öncelillek odaya baktım çok güzel olmuş güle güle büyüsün tosun içinde...kayınvalidenede rabbim yardımcı olsun inşallah hayırla çıksın ameliyattan..girebildiğinde durumunu bildir bizlerede inşallah..sende üzülme fazla dikkat et kendineee aman sen daha önemlisin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar