olabilirrrdagiye bak. kuması da pek güzel. ama inrimiyle bir 26 tl idi. indirimsiz 32. pahalı geldi ama artık tamam kalsın diyemedim garip bi ortamdı
yuhhh bi atlet 26 mı?
ortalığı karıştırdım ve kaçtım dimi kızlarys: hafife almayalım ağrılarımızı. ben bu birkaç günde onu anladım. doktora ağrım var bir haftadır demeseydim, ne nst'ye sokardı ne de tedavi başlardı. siz kontrollerde her şikayetinizi atlamadan iletin, benim gibi unutkanlık yapmayın...
odalar alınmış, şekerler ısmarlanmış, pijamalar falan...hepsini güzel günlerde kullanın inşallah. ben sözde cumartesi ankaraya gidip o son rötüşları yapcaktım. pijama vs. az daha yollarda doğuracakmışım iyi mi? hepsi kaldı. ama hastanede 2 gün bana deneyim oldu. bi kere dehşet sıcak. cehennem gibi. eşim
pamuklu bir takım almış, ince de sayılabilir-90 lira vermiş buarada içim gitti- ama bana acayip kalın geldi. kısa kollu ve yazlık tarz alıcam pijama ve gecelikleri. sadece sabahlık uzun kol olsun yeter. hemşireler de öyle önerdi. serum vs için de iyi oluyormuş kısa kol. hemşirelerden ve hastaneden çok memnun kaldım. hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim. doğuma kadar görüşmeyelim ama lütfen dedim. gülüştüler. her müsibette bir hayır var işte. tedirgin gitmeyeceğim doğuma...
ya memurluk zor zanaat kızçeler. izinsiz gittik şehir dışına diye az daha kabak başımıza patlıyordu. durumun acil dahi olsa, mutlaka okul idaresinden izin alcakmışız şehir dışına çıkıyorum diye. sanki güzel memleketimde tek eksik nokta bu :zonk:
canım sölylemekle iyi yapmışssın tabii ben geçen ilaç yazdırmaya gittiğimde dedim yarın devam ederse nstye sokarız dedi ama devam etmedi
güle güle giy canım
o zaman ben pijamamı ince alabilirim
ocakta gıçımız donmaz demi