2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
olabilirrr :D:D:D dagiye bak. kuması da pek güzel. ama inrimiyle bir 26 tl idi. indirimsiz 32. pahalı geldi ama artık tamam kalsın diyemedim garip bi ortamdı:D

yuhhh bi atlet 26 mı?

ortalığı karıştırdım ve kaçtım dimi kızlar :eek:ys: hafife almayalım ağrılarımızı. ben bu birkaç günde onu anladım. doktora ağrım var bir haftadır demeseydim, ne nst'ye sokardı ne de tedavi başlardı. siz kontrollerde her şikayetinizi atlamadan iletin, benim gibi unutkanlık yapmayın...

odalar alınmış, şekerler ısmarlanmış, pijamalar falan...hepsini güzel günlerde kullanın inşallah. ben sözde cumartesi ankaraya gidip o son rötüşları yapcaktım. pijama vs. az daha yollarda doğuracakmışım iyi mi? hepsi kaldı. ama hastanede 2 gün bana deneyim oldu. bi kere dehşet sıcak. cehennem gibi. eşim
pamuklu bir takım almış, ince de sayılabilir-90 lira vermiş buarada içim gitti :) - ama bana acayip kalın geldi. kısa kollu ve yazlık tarz alıcam pijama ve gecelikleri. sadece sabahlık uzun kol olsun yeter. hemşireler de öyle önerdi. serum vs için de iyi oluyormuş kısa kol. hemşirelerden ve hastaneden çok memnun kaldım. hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim. doğuma kadar görüşmeyelim ama lütfen dedim. gülüştüler. her müsibette bir hayır var işte. tedirgin gitmeyeceğim doğuma...
ya memurluk zor zanaat kızçeler. izinsiz gittik şehir dışına diye az daha kabak başımıza patlıyordu. durumun acil dahi olsa, mutlaka okul idaresinden izin alcakmışız şehir dışına çıkıyorum diye. sanki güzel memleketimde tek eksik nokta bu :zonk:

canım sölylemekle iyi yapmışssın tabii ben geçen ilaç yazdırmaya gittiğimde dedim yarın devam ederse nstye sokarız dedi ama devam etmedi

güle güle giy canım
o zaman ben pijamamı ince alabilirim
ocakta gıçımız donmaz demi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse bende cıkayımm artıkın.. yemek yapicim. ne yapıcim bilmiyoum ama bakıcez artık. benim kuzenimde hamile bu arada. yazık dün gece onun da kanaması olmus az bişi. ama daha kese görmedikleri içinn pek korkmuslar. anlattım uzun uzunn tecrübelerimii kanamaya müptela oldugumuz için bi ara:kahkaha: cumaya kadar paso yatıcakmıs. igne,fitil ve hap vermişler. bayaa vermişler yani. hayırlısı artık.. heppinize iyi aksamlarr kızlarrr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
simdi ugrasmazsamm haftaya ugrsacam da bu hafta 2 defa bi aradaydık ya konuscak bişi bulamıcaz:D allah var üseniyorum da ne pişircem ben. 3 kişilikk yemek 6 kişilik cay ikramı yapmam lazım

Of kabus gibi, yemek, çay ikramı…
Hamileyken kabusum misafirler oldu benim :D

ortalığı karıştırdım ve kaçtım dimi kızlar :eek:ys: hafife almayalım ağrılarımızı. ben bu birkaç günde onu anladım. doktora ağrım var bir haftadır demeseydim, ne nst'ye sokardı ne de tedavi başlardı. siz kontrollerde her şikayetinizi atlamadan iletin, benim gibi unutkanlık yapmayın...

odalar alınmış, şekerler ısmarlanmış, pijamalar falan...hepsini güzel günlerde kullanın inşallah. ben sözde cumartesi ankaraya gidip o son rötüşları yapcaktım. pijama vs. az daha yollarda doğuracakmışım iyi mi? hepsi kaldı. ama hastanede 2 gün bana deneyim oldu. bi kere dehşet sıcak. cehennem gibi. eşim
pamuklu bir takım almış, ince de sayılabilir-90 lira vermiş buarada içim gitti :) - ama bana acayip kalın geldi. kısa kollu ve yazlık tarz alıcam pijama ve gecelikleri. sadece sabahlık uzun kol olsun yeter. hemşireler de öyle önerdi. serum vs için de iyi oluyormuş kısa kol. hemşirelerden ve hastaneden çok memnun kaldım. hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim. doğuma kadar görüşmeyelim ama lütfen dedim. gülüştüler. her müsibette bir hayır var işte. tedirgin gitmeyeceğim doğuma...
ya memurluk zor zanaat kızçeler. izinsiz gittik şehir dışına diye az daha kabak başımıza patlıyordu. durumun acil dahi olsa, mutlaka okul idaresinden izin alcakmışız şehir dışına çıkıyorum diye. sanki güzel memleketimde tek eksik nokta bu :zonk:

evet hastaneler çok sıcak oluyo gerçekten...
benim pijamalar da beni pişirmese bari.
sabahlık konusunda ben kararsızım,alsam mı almasam mı....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yuhhh bi atlet 26 mı?

canım sölylemekle iyi yapmışssın tabii ben geçen ilaç yazdırmaya gittiğimde dedim yarın devam ederse nstye sokarız dedi ama devam etmedi

güle güle giy canım

bebek esyalarının satıldıgı bi magazada 22 tl görmüstüm. markasını hatırlamıyorum ama:acep: bi loya ya bakmadım. orda ucuz oluyo etrafa göre kumasları da güzel. daha ucuz bulursam ikinciyi ordan alcam.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pofffffffffffffffffffffff. resmı hızlıresım den yukledım. eee sonra... kuş beyınlı mıyım acabası ya? :))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bidaha gittiğimde mutlaka soracağım hatta yarın bilem arayabilirim çok feci :acep:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
neyse bende cıkayımm artıkın.. yemek yapicim. ne yapıcim bilmiyoum ama bakıcez artık. benim kuzenimde hamile bu arada. yazık dün gece onun da kanaması olmus az bişi. ama daha kese görmedikleri içinn pek korkmuslar. anlattım uzun uzunn tecrübelerimii kanamaya müptela oldugumuz için bi ara:kahkaha: cumaya kadar paso yatıcakmıs. igne,fitil ve hap vermişler. bayaa vermişler yani. hayırlısı artık.. heppinize iyi aksamlarr kızlarrr

ay Allah korusun inşallah

bebek esyalarının satıldıgı bi magazada 22 tl görmüstüm. markasını hatırlamıyorum ama:acep: bi loya ya bakmadım. orda ucuz oluyo etrafa göre kumasları da güzel. daha ucuz bulursam ikinciyi ordan alcam.

yok ben sütyeni kullancam ya boşver

pofffffffffffffffffffffff. resmı hızlıresım den yukledım. eee sonra... kuş beyınlı mıyım acabası ya? :))

kızım kuş bile çalı çırpıdan yuvasını yapıyo kuşlara hakaret etme şimdi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
olar mı kız hani nerde ekledin mi fotoları
Geç çıkcakmışız bugün işten.
Aman yaaaaaaa :acep:

aman beaa ben hergün 7 de çıkıyom kızçeler yaaa ben napam sabah 8,5 akşam 7 eve git bide o saatten sonra yemek ütü yap oluyo zaten saat11 oturamadan yatağa küt gidiyorum

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
yuhhh bi atlet 26 mı?

güle güle giy canım

valla tatlım dışarda sıcaklık 1 derece falandı. ocak soğuğunu aratmıyordu yani. sezaryan olursa üşünüyor diyen de var ama ben ince alıcam. sıcak beni fena yapıyor. cam kapı açtırıyorum o zmn da çarpılıyorum. üşürsem üstüme iki yorgan örttürür ısınırım :zonk: ama kısa kol şart gibi geldi bana. 2 gün serumla durdum. kolu yukarı katladım. sıktı da sıktı. eşime de kızamadım yazık. yalnız olunca ne panikledi. altı çiçekli bir pijama almış. 15dk da bir beğendin mi aşkım, beğenmediysen yenisini alayım diye sorup durdu :1:

bebeğe belki 2kere giyeceği tulumu alırken 30 lira vermek koymuyor da, kendime 26 liraya atlet almak bana da koyuyor. annelik böyle birşey herhalde. eşim hamile donu almış. tanesi 14 lira. git değiştir bunları Allahını seversen, öyle belimin üstünde don giyemem ben dedim. ama fiyatı da çok geldi doğrusu. 2 ay sonra at çöpe, dimi ama? :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
adsasfdasdafn o kuş bile çalı çırpıdan yuvasını yapıyo dıyen manyak kim son anda gordum ama yarıldım beeeeeeeeeee. haklı valla.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Merhaba, başka bir üyemizde böyle bir problem olmadığına göre sorun bilgisayarında olmalı. Yani benim yapabileceğim birşey yok. Başka bir arkadaşı onun adı ile girmeyi denesin. Sorun olursa yine bakarım.

adminden gelen mesaj bu leader. pc sinde bir sorun olması muhtemel..

gökçem moderetörlerimizden böyle bir msj geldi bilgin olsun sağolsunlar ilgilenmişler yine dediğim gibi iş yerindeki pcde bi sakatlık var yarında düzelmesse bir format attır derim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Merhaba, başka bir üyemizde böyle bir problem olmadığına göre sorun bilgisayarında olmalı. Yani benim yapabileceğim birşey yok. Başka bir arkadaşı onun adı ile girmeyi denesin. Sorun olursa yine bakarım.

adminden gelen mesaj bu leader. pc sinde bir sorun olması muhtemel..

gökçem moderetörlerimizden böyle bir msj geldi bilgin olsun sağolsunlar ilgilenmişler yine dediğim gibi iş yerindeki pcde bi sakatlık var yarında düzelmesse bir format attır derim

tımam bebişim. sağolsun. yarın ben o tas devrınden kalma pcıme bı baktırayım dur hele.

deneme başarılı, takım şahane :D
tatlım ben boluya gidiyorum artık. yazdım ama görememişsin herhalde. tekrar teşekkürler düşüneli gökçem...

aa nasıl boluya gıdıyosun? napıcaksın kız boluda???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar