2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar dün bende bal kızımın eşyalarını yıkadımm dalinin deterjanıyla oohh hem konuştuk beraber hem yıkadıkk oda mis gibi koktuu...:findikim:
ohh eline sağlık miss olmuştur onlar yirim ben onu fıstık o kız
utandım şimdi azcık doğru diyon amaaaa napalım yaa kızmaaa:(:(
utanma doğru diyorum siizn işiniz zordu amabak isteyince bırakılıyo demekki dimi?
Beyinde biter, beyin olsa ben de zaten içmem :(
Günde 1 paketten günde 1e düşürdüm aceba yine de büyük ilerleme değil mi:acep: Kaka anneyim tamam :(

evet azoşş demekki isteyince oluyo dimi o bir taneyide bebeğin unutturur inşallah sana taklım

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
maalesef bnde günde 3 tane içioum ama 0.1 mg nikotin oranlı olan sigaradan çok berbat bişey ama napıyımmm yaa yalnızlıktan hep bnmkisii:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar dün bende bal kızımın eşyalarını yıkadımm dalinin deterjanıyla oohh hem konuştuk beraber hem yıkadıkk oda mis gibi koktuu...:findikim:

ohh eline sağlık miss olmuştur onlar yirim ben onu fıstık o kız

utanma doğru diyorum siizn işiniz zordu amabak isteyince bırakılıyo demekki dimi?

evet azoşş demekki isteyince oluyo dimi o bir taneyide bebeğin unutturur inşallah sana taklım

İnşallah kuzum..İnşallah yüzüne baktıkça vicdan azabından ölürüm de daha da ağzıma sürmem..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
iyi sigara içmenize eşiniz bişey demiyo
benim ki manyaklaşıyo bazen
dün hastane hamam gibi sıcak
üstümü çıkardım
kısa kollu tişort var
bilmeyenler aa hamile misin bilenler ne kadar kaldı
bilmemne benimki hemen beni kenara çekti
üstünü giyyyyy
niye?
nazar değcek diyorum sanaaaaaaaaaa
offf gittim hırkamı giydim
kolumu kaldırsam nazar değer, iyiyim demem yasak nazar değer, bizim bebek hareket etmiyo söylersek nazar değer

yani dicem her poha karışıyo
sigara falan içirtmezdi bana

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çok gıcık bı gun bugun. hem sevimsiz hem de p.tesi. hiç sevmedim. hiç bi konuya dahil olamadım. kimseye cevap veremedim. pofff. gidiyorum ben eve. evden yazıcam. hıncımı alıcam...

iyi akşamlar a dostlar...

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
üstümü çıkardım
kısa kollu tişort var
üstünü giyyyyy
niye?
kolumu kaldırsam nazar değer, iyiyim demem yasak nazar değer, bizim bebek hareket etmiyo söylersek nazar değer

kızıo hatta çok kızıoo içioum die ama ağlamaya başlıoum hemen ben hep ewdeyim bunalıoum diee dayanamıo sonraa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
üstümü çıkardım
kısa kollu tişort var
üstünü giyyyyy
niye?

Demez olur mu hiç??
"zehirle bebeğimizi"
"bi büyüsün anlatıcam"
"pok iç Tuğçe"
Ama içmediğimdeki halimi de biliyor.Radyoloji uzmanı onun yanında dedi allahtan stres olacağına bir tane iç diye..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
çok gıcık bı gun bugun. hem sevimsiz hem de p.tesi. hiç sevmedim. hiç bi konuya dahil olamadım. kimseye cevap veremedim. pofff. gidiyorum ben eve. evden yazıcam. hıncımı alıcam...

aynen öle gökcee çok uğursuz bi gün...güle güle gitt ewden grüşürüss

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

İyi akşamlar kuzucum.

kızıo hatta çok kızıoo içioum die ama ağlamaya başlıoum hemen ben hep ewdeyim bunalıoum diee dayanamıo sonraa

Ayy ben de sigara için ağlıyorum :( Aynı eşin gibi dayanamıyor ben ağlayınca..
Ne kadar zayıfız sigara için ağlıoz :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ay evdesin diye mi bunalıyonnnn:lala:
ben de evde olmak istiyom

Demez olur mu hiç??
"zehirle bebeğimizi"
"bi büyüsün anlatıcam"
"pok iç Tuğçe"
Ama içmediğimdeki halimi de biliyor.Radyoloji uzmanı onun yanında dedi allahtan stres olacağına bir tane iç diye..

ben Allah'tan hamile kalmadan çok önce sigarayı bıraktım
ablam dedi bırak yoksa hem hamilelik stresi hem sigarayı bırakma stresi başa çıkamazsın dedi
onu dinledim
ama bu seferde öküz gibi oldum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hoşgeldin gökçe bebek...

ne olacağıdı yaa??

Gökçe yazaciz evek noktalı yere :D

Selam hoşgeldin tatlım.
Bu haftadan itibaren yalancı kasılmalar da yaşayacakmışız, ben de onu merak ediyorum nasıl birşey diye..Bel ağrısı hiç üzerimden gitmeyen birşey :(

Bana oluyo yalancı kasılmalar.Yani sanırsam.
2-3 saniye süren regl ağrıları gibi.
Yada element uyduruyo da olabilirim şu an oturma bölgemden.

kızlar az önce başıma neler geldi..sizle konuştuktan sonnra dışarı çıkıp bişeyler alıyım dedimm...tam hastanenin önünden geçerken Allahtan hastanenin acil girişinin önündeydim birden gözlerim karardı kulaklarım tıkandı ve bayıldımm..hemen serum felan werdiler tansiyonum düşmüş eşimi aradım kendime gelince o geldi hemen çok fenalaştım allahtan şuan iiyimmm..Allah kimseye yaşatmasın hamileyim ben diee sayıklıoumuşum ilaç wermesinler die doktor dedii çıkarken onlarda allahtan boş serum wermişlerr..şimdi yatıoumm

Canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş.
Aman dikkat et.
Çok şükür şimdi iyisin ama.

75 likti yine :)

Tatlım, bana da doktorum diyetle halletmeye çalışalım, 1 ay deneyelim demişti. Ama görünen o ki bu gidişle insülini alıcam mecburen, zira 170 çıkan tokluk şekeri yemekten 2 hatta 2,5 saat sonrasıydı... Zaten yarın tekrar hastaneye gidicem bakalım ne çıkacak...

Simuşcum evet yüksekmiş.
2,5 saatte 120 civarlarına düşmeliydi ama sürekli olmuyor da olabilir bu münferit bi durumdur belki.
Şeker aleti edin sen, günlük birkaç ölçüm al derim.
Roche Accu Chek Go.
Lab. değerlerine en yakın sonuç veren bu araştırmalarıma göre.
Ben onu kullanıyorum. Günde en az 1 açlık bir tokluk alıyorum.
Hafta sonra 3 açlık, 3 tokluk.
Çok çok geçmiş olsun, mutlaka konuşalım bu konuyu sen geldiğinde, fikir alışverişi yaparız.

teşekkür ederm cnm şekerlere gelince aslında alternatifim çok ama kafam karışık???
şunlar var alternatifleirmin arasında
di-HM1D.jpg

di-I65L.jpg

di-JJ6X.jpg

di-RYLC.jpg

di-Z41I.jpg

bunlar varr ama halen karar veremedim

2 ve 3ü beğendim tatlım ben.

dadlum gıymetlim.... bende gecmişe bakınıyorum, arada kacırıyorum olayları, anca sonra ogrenebiliyorum bazı seyleri...... mesela bblau nerede ne yapıyor bilemiyorum..ehehhhh.... ayrıca asılzade ingiliz kanı meselesi ne olaki gibi gizemler hala cozulmemiş duruyo ..ehehehh.....:dill::durbun::durbun:

Burdayım yavruşum ben.Toplantı ediyodum bizim departmanın insanlarıyla.Bitti koştum hemen :D

Ahhh bi bilsem pelvis nere diye :D
Masajı yapcamız yer herhal :p Şu kuku çiziğinin bitip, toto çiziğinin başladığı yer olabilir sanırım :D
Bu akşam gelsin, sen de çek paylaş :d

Kuku çiziği nedir hacım laaaaa.:D
Azoşum vallahi bir numerosun :D

seninmi benimmi canım istiyoree acabaaaa ölüyommmmm gayrıııı doğunca direk süte gızz hiç içilmez anammm:zonk::ilknur:

Ben de doğumdan sonra profiterol yicem :hihh:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

:gulegule:
Güle güle git babuş, hemen bağlan da telafi şeedelim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar