Dertli çeken favorimBi de içine çekip tutuyor ya nefesini bayılıom
ahh ahh cigarayı nasıl özledim. nasıl da özledim. off offf
Dertli çeken favorimBi de içine çekip tutuyor ya nefesini bayılıom
ohh eline sağlık miss olmuştur onlar yirim ben onu fıstık o kızkızlar dün bende bal kızımın eşyalarını yıkadımm dalinin deterjanıyla oohh hem konuştuk beraber hem yıkadıkk oda mis gibi koktuu...:findikim:
utanma doğru diyorum siizn işiniz zordu amabak isteyince bırakılıyo demekki dimi?utandım şimdi azcık doğru diyon amaaaa napalım yaa kızmaaa
Beyinde biter, beyin olsa ben de zaten içmem![]()
Günde 1 paketten günde 1e düşürdüm aceba yine de büyük ilerleme değil mi:acep: Kaka anneyim tamam
kızlar dün bende bal kızımın eşyalarını yıkadımm dalinin deterjanıyla oohh hem konuştuk beraber hem yıkadıkk oda mis gibi koktuu...:findikim:
ohh eline sağlık miss olmuştur onlar yirim ben onu fıstık o kız
utanma doğru diyorum siizn işiniz zordu amabak isteyince bırakılıyo demekki dimi?
evet azoşş demekki isteyince oluyo dimi o bir taneyide bebeğin unutturur inşallah sana taklım
maalesef bnde günde 3 tane içioum ama 0.1 mg nikotin oranlı olan sigaradan çok berbat bişey ama napıyımmm yaa yalnızlıktan hep bnmkisii
İnşallah kuzum..İnşallah yüzüne baktıkça vicdan azabından ölürüm de daha da ağzıma sürmem..
Çek çek birşey gelmeyeninden mi o? Slim içiom bende akşam yemeğinden sonra ince sigara.
hah aynen ondan bildiğin ot duman bilem zor çıkıo azoşşş:acep:
iyi sigara içmenize eşiniz bişey demiyo
benim ki manyaklaşıyo bazen
dün hastane hamam gibi sıcak
üstümü çıkardım
kısa kollu tişort var
bilmeyenler aa hamile misin bilenler ne kadar kaldı
bilmemne benimki hemen beni kenara çekti
üstünü giyyyyy
niye?
nazar değcek diyorum sanaaaaaaaaaa
offf gittim hırkamı giydim
kolumu kaldırsam nazar değer, iyiyim demem yasak nazar değer, bizim bebek hareket etmiyo söylersek nazar değer
yani dicem her poha karışıyo
sigara falan içirtmezdi bana
iyi sigara içmenize eşiniz bişey demiyo
benim ki manyaklaşıyo bazen
dün hastane hamam gibi sıcak
üstümü çıkardım
kısa kollu tişort var
bilmeyenler aa hamile misin bilenler ne kadar kaldı
bilmemne benimki hemen beni kenara çekti
üstünü giyyyyy
niye?
nazar değcek diyorum sanaaaaaaaaaa
offf gittim hırkamı giydim
kolumu kaldırsam nazar değer, iyiyim demem yasak nazar değer, bizim bebek hareket etmiyo söylersek nazar değer
yani dicem her poha karışıyo
sigara falan içirtmezdi bana
çok gıcık bı gun bugun. hem sevimsiz hem de p.tesi. hiç sevmedim. hiç bi konuya dahil olamadım. kimseye cevap veremedim. pofff. gidiyorum ben eve. evden yazıcam. hıncımı alıcam...
iyi akşamlar a dostlar...
çok gıcık bı gun bugun. hem sevimsiz hem de p.tesi. hiç sevmedim. hiç bi konuya dahil olamadım. kimseye cevap veremedim. pofff. gidiyorum ben eve. evden yazıcam. hıncımı alıcam...
kızıo hatta çok kızıoo içioum die ama ağlamaya başlıoum hemen ben hep ewdeyim bunalıoum diee dayanamıo sonraa
kızıo hatta çok kızıoo içioum die ama ağlamaya başlıoum hemen ben hep ewdeyim bunalıoum diee dayanamıo sonraa
Demez olur mu hiç??
"zehirle bebeğimizi"
"bi büyüsün anlatıcam"
"pok iç Tuğçe"
Ama içmediğimdeki halimi de biliyor.Radyoloji uzmanı onun yanında dedi allahtan stres olacağına bir tane iç diye..
hoşgeldin gökçe bebek...
ne olacağıdı yaa??
Selam hoşgeldin tatlım.
Bu haftadan itibaren yalancı kasılmalar da yaşayacakmışız, ben de onu merak ediyorum nasıl birşey diye..Bel ağrısı hiç üzerimden gitmeyen birşey
kızlar az önce başıma neler geldi..sizle konuştuktan sonnra dışarı çıkıp bişeyler alıyım dedimm...tam hastanenin önünden geçerken Allahtan hastanenin acil girişinin önündeydim birden gözlerim karardı kulaklarım tıkandı ve bayıldımm..hemen serum felan werdiler tansiyonum düşmüş eşimi aradım kendime gelince o geldi hemen çok fenalaştım allahtan şuan iiyimmm..Allah kimseye yaşatmasın hamileyim ben diee sayıklıoumuşum ilaç wermesinler die doktor dedii çıkarken onlarda allahtan boş serum wermişlerr..şimdi yatıoumm
75 likti yine
Tatlım, bana da doktorum diyetle halletmeye çalışalım, 1 ay deneyelim demişti. Ama görünen o ki bu gidişle insülini alıcam mecburen, zira 170 çıkan tokluk şekeri yemekten 2 hatta 2,5 saat sonrasıydı... Zaten yarın tekrar hastaneye gidicem bakalım ne çıkacak...
teşekkür ederm cnm şekerlere gelince aslında alternatifim çok ama kafam karışık???
şunlar var alternatifleirmin arasında
bunlar varr ama halen karar veremedim
dadlum gıymetlim.... bende gecmişe bakınıyorum, arada kacırıyorum olayları, anca sonra ogrenebiliyorum bazı seyleri...... mesela bblau nerede ne yapıyor bilemiyorum..ehehhhh.... ayrıca asılzade ingiliz kanı meselesi ne olaki gibi gizemler hala cozulmemiş duruyo ..ehehehh.....:dill:
Ahhh bi bilsem pelvis nere diye![]()
Masajı yapcamız yer herhalŞu kuku çiziğinin bitip, toto çiziğinin başladığı yer olabilir sanırım
![]()
Bu akşam gelsin, sen de çek paylaş :d
seninmi benimmi canım istiyoree acabaaaa ölüyommmmm gayrıııı doğunca direk süte gızz hiç içilmez anammm:zonk::ilknur:
Kuku çiziği nedir hacım laaaaa.
Azoşum vallahi bir numerosun