2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine o bana çok oluyo allahtan ki hep evdeyken yolda başıma bişi gelmedi doktorada hiç tek gitmiyorum bu yüzden kan şekerim düşük benimde yanında şeker çikolata bişi taşı

aynen güselim bebek tam şeyimin üstünden tepikliyo mu elimi bilemedim canımı yakıyo ve hamile kaldığım günden beri wcyeçıkamayan ben şimdi wcden çıkamıyorum ne olcek bu halim bilemiyorum hep isal gibiyim ama 2 gündür karın ağrısıyla beraber böle midemde bulanıyo üşüttüm mü dedim bi arada ben onemsiyim bu işi korkuttun benide kız rabbim hepimizi korusun zamanında doğum yapalım inşallah

rabbim hepimizi korusun tatlım da, telaşlanmayın. her an doktora gidebilirsiniz. beni evime şehir dışında olduğu için göndermedi birazda...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Erken Doğum Belirtileri;

Pelviste dolgunluk hissi,
adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar,
pozisyon değiştirmekle geçmeyen belağrıları,
vajinal akıntının artması
İshalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan bağırsak krampları.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Erken Doğum Belirtileri;

hepsi var bende :(
şimdi acil çıkmam lazım kızlar. raporla ilgili bir sorun varmış. gelince görüşürüzzz....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
merhaba canım.. hosgeldin...
gecmiş olsun ben gormemiştim seker sonuclarını... yemene icmene dikkat aman ha tatlım.. yarın ki sonuclarını da yaz bizlere....
ya boyle zaman yaklaştıkca da başka bi tuhaf oluyor insan...........

Teşekkür ederim Pikecan'ım. Yarına netleşir bakalım kazın ayağı. :) Zaman geçtikçe daha da zorlu olacak gibi herşey. Aman sonu güzel olsun da, kalan zaman çekilir inşallah... :) Kocaman öpüldün şeker Pikecan :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar az önce başıma neler geldi..sizle konuştuktan sonnra dışarı çıkıp bişeyler alıyım dedimm...tam hastanenin önünden geçerken Allahtan hastanenin acil girişinin önündeydim birden gözlerim karardı kulaklarım tıkandı ve bayıldımm..hemen serum felan werdiler tansiyonum düşmüş eşimi aradım kendime gelince o geldi hemen çok fenalaştım allahtan şuan iiyimmm..Allah kimseye yaşatmasın hamileyim ben diee sayıklıoumuşum ilaç wermesinler die doktor dedii çıkarken onlarda allahtan boş serum wermişlerr..şimdi yatıoumm

çok geçmiş olsun, neyse ki başka yerde değil de acilin önünde olmuş, Allah korumuş

teşekkür ederm cnm şekerlere gelince aslında alternatifim çok ama kafam karışık???
şunlar var alternatifleirmin arasında
di-HM1D.jpg

di-I65L.jpg

di-JJ6X.jpg

di-RYLC.jpg

di-Z41I.jpg

bunlar varr ama halen karar veremedim

1. ve 3. yü daha çok beğendim ama diğerleri de güzel...

Anaaaaaaaaam bunlardan bende de var :iyyyy: Geçen haftam çok stresli geçti ben ona bağladım gerçi, hayırlısı Allahtan...

benim de cmt gecesi ve pazar sabahı karın ağrım oldu çok, cmt gecesi uyuyamadım ağrıdan, göbek deliğimin oralarda dinmeyen bir ağrı, çok korktum o akşam. pazar da sabah kahvaltıdan sonra devam etti ama sonra geçti. var mı aranızda böyle ağrılar çeken? yani sancı gibi değil sanki, çünkü devamlı bir ağrıydı, kesintisiz.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bi durun ama yaaa... hiç yetişemedim hiç dahil olamadım bugun konuya yaaa....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Teşekkür ederim Pikecan'ım. Yarına netleşir bakalım kazın ayağı. :) Zaman geçtikçe daha da zorlu olacak gibi herşey. Aman sonu güzel olsun da, kalan zaman çekilir inşallah... :) Kocaman öpüldün şeker Pikecan :)
oyle aminn.. insallah canım sonu guzel olsun,
Rabbim saglıklı, hayırlı evladlar versin cumlemize insallah.... gorusuruz tatlım.........

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bi durun ama yaaa... hiç yetişemedim hiç dahil olamadım bugun konuya yaaa....
zatan geldim ne bi selam ne bi sevgi..........:ilknur::dill::dill:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oyle aminn.. insallah canım sonu guzel olsun,
Rabbim saglıklı, hayırlı evladlar versin cumlemize insallah.... gorusuruz tatlım.........

zatan geldim ne bi selam ne bi sevgi..........:ilknur::dill::dill:

kızzz başıma gelenleri bilmıyosun tabisi. pc kafayaı yedı yavruş. aynı sayfada yazılanları okuyorum ama diğer sayfaya gecınce o yenı sayfaya geçebilmem 15 dakıkamı alıyo. açılmıyo hemen. bende gerıden gerıden gelıyorum. okuyamıyorum falan. öffffff.

ayrıca sevgı saygı demet demet sana.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Erken Doğum Belirtileri;

bende de oluo işte bu tarz şikayetler adet sancısına benzer ağrı ve sanki oramda baskı şeklinde ayaklarıyla suyunu iteklio gibi oluo o yüzden ilaç kullanıoum nidilat diee..sanki karnımda su dolu balon warmışş o balon aşağı sarkmış gibi hissedioum doktor muayene etti bi sorun gözükmüo gibi dedi ama her ihtimale karşı önlem amaçlı werdi ilacıı

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızzz başıma gelenleri bilmıyosun tabisi. pc kafayaı yedı yavruş. aynı sayfada yazılanları okuyorum ama diğer sayfaya gecınce o yenı sayfaya geçebilmem 15 dakıkamı alıyo. açılmıyo hemen. bende gerıden gerıden gelıyorum. okuyamıyorum falan. öffffff.

ayrıca sevgı saygı demet demet sana.

dadlum gıymetlim.... bende gecmişe bakınıyorum, arada kacırıyorum olayları, anca sonra ogrenebiliyorum bazı seyleri...... mesela bblau nerede ne yapıyor bilemiyorum..ehehhhh.... ayrıca asılzade ingiliz kanı meselesi ne olaki gibi gizemler hala cozulmemiş duruyo ..ehehehh.....:dill::durbun::durbun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
litıla ne olmuş biri anlatsın. hay ben bu bahtımı seveyım yaa. bi okuyamadım bı anlayamadım kıza neler olmuş.

bu arada benım de arada agrılarım oluyo falan :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Erken doğum riski varmış, dinlenmesi lazım..

heaa leoş anlattı msnden bıraz. offfff yarın bende gıdecem doktora du bhakayım doktorum var mı arıyım bi.

aynı şehirdeyız biz lidılla sordum bişeye ihtiyacın var mı dıye ama muhtemelen cevabını goremedım. geriye de donemıyorum evde okurum artık.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hmm..gecmiş olsun seker.. benide 2 haftada bire basattı artık.....

sğaol canım o zaman beni de başlatcak haftaya

bu kontrolde artar o zaman cnm. ohh izne de cıkıcann mis gibi. ayy saka maka yolunn sonuna yaklastıkkk ne garipp:zonk: bugün ultrasnda kıza bakarken aklıma geldi. ilk gördügümde aynı hamsiye benziyodu. dr keseyi zar zorr bulmustu bebek yok 10 gün sonra gel demişti. tam kapatırkenn pıt diye keseninn ortasında belirivermiştii. resmen hamsiydii yaa kuyrugu bilem vardı:D simdi kocaman oldu ekrana sıgmıyo dil cıkarıyo kuzucum.. ayyy duygulandımmm:gitme::gulbis:

yok kız izne çıkmıcam
32.hafta raporu yazcak çalışcam
evet ya miniciklerdi şimdi kocaman oldu hepsi maşallah

Erken Doğum Belirtileri;

pelvis nere la

kızlar bu arada bebek odamız bitmiş :panter:
ya bu akşam gelcek ya da çarşamba günü
yarın pazar olduğu için bizim sokakta olmuyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar