simurganka01
Daimi Üye
Hoşbuldum Azoşum. Ama çıkıyorum yine
Hepiniz kendinize iyi bakın kızlar. Allah'a emanet olun. -hmm
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine o bana çok oluyo allahtan ki hep evdeyken yolda başıma bişi gelmedi doktorada hiç tek gitmiyorum bu yüzden kan şekerim düşük benimde yanında şeker çikolata bişi taşı
aynen güselim bebek tam şeyimin üstünden tepikliyo mu elimi bilemedim canımı yakıyo ve hamile kaldığım günden beri wcyeçıkamayan ben şimdi wcden çıkamıyorum ne olcek bu halim bilemiyorum hep isal gibiyim ama 2 gündür karın ağrısıyla beraber böle midemde bulanıyo üşüttüm mü dedim bi arada ben onemsiyim bu işi korkuttun benide kız rabbim hepimizi korusun zamanında doğum yapalım inşallah
Erken Doğum Belirtileri;
Pelviste dolgunluk hissi,
adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar,
pozisyon değiştirmekle geçmeyen belağrıları,
vajinal akıntının artması
İshalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan bağırsak krampları.
merhaba canım.. hosgeldin...
gecmiş olsun ben gormemiştim seker sonuclarını... yemene icmene dikkat aman ha tatlım.. yarın ki sonuclarını da yaz bizlere....
ya boyle zaman yaklaştıkca da başka bi tuhaf oluyor insan...........
kızlar az önce başıma neler geldi..sizle konuştuktan sonnra dışarı çıkıp bişeyler alıyım dedimm...tam hastanenin önünden geçerken Allahtan hastanenin acil girişinin önündeydim birden gözlerim karardı kulaklarım tıkandı ve bayıldımm..hemen serum felan werdiler tansiyonum düşmüş eşimi aradım kendime gelince o geldi hemen çok fenalaştım allahtan şuan iiyimmm..Allah kimseye yaşatmasın hamileyim ben diee sayıklıoumuşum ilaç wermesinler die doktor dedii çıkarken onlarda allahtan boş serum wermişlerr..şimdi yatıoumm
teşekkür ederm cnm şekerlere gelince aslında alternatifim çok ama kafam karışık???
şunlar var alternatifleirmin arasında
bunlar varr ama halen karar veremedim
Anaaaaaaaaam bunlardan bende de var :iyyyy: Geçen haftam çok stresli geçti ben ona bağladım gerçi, hayırlısı Allahtan...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bi durun ama yaaa... hiç yetişemedim hiç dahil olamadım bugun konuya yaaa....
oyle aminn.. insallah canım sonu guzel olsun,Teşekkür ederim Pikecan'ım. Yarına netleşir bakalım kazın ayağı.Zaman geçtikçe daha da zorlu olacak gibi herşey. Aman sonu güzel olsun da, kalan zaman çekilir inşallah...
Kocaman öpüldün şeker Pikecan
zatan geldim ne bi selam ne bi sevgi..........:ilknur::dill::dill:yaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bi durun ama yaaa... hiç yetişemedim hiç dahil olamadım bugun konuya yaaa....
oyle aminn.. insallah canım sonu guzel olsun,
Rabbim saglıklı, hayırlı evladlar versin cumlemize insallah.... gorusuruz tatlım.........
zatan geldim ne bi selam ne bi sevgi..........:ilknur::dill::dill:
bende de oluo işte bu tarz şikayetler adet sancısına benzer ağrı ve sanki oramda baskı şeklinde ayaklarıyla suyunu iteklio gibi oluo o yüzden ilaç kullanıoum nidilat diee..sanki karnımda su dolu balon warmışş o balon aşağı sarkmış gibi hissedioum doktor muayene etti bi sorun gözükmüo gibi dedi ama her ihtimale karşı önlem amaçlı werdi ilacııErken Doğum Belirtileri;
kızzz başıma gelenleri bilmıyosun tabisi. pc kafayaı yedı yavruş. aynı sayfada yazılanları okuyorum ama diğer sayfaya gecınce o yenı sayfaya geçebilmem 15 dakıkamı alıyo. açılmıyo hemen. bende gerıden gerıden gelıyorum. okuyamıyorum falan. öffffff.
ayrıca sevgı saygı demet demet sana.
litıla ne olmuş biri anlatsın. hay ben bu bahtımı seveyım yaa. bi okuyamadım bı anlayamadım kıza neler olmuş.
bu arada benım de arada agrılarım oluyo falan
ky:
ky:
Erken doğum riski varmış, dinlenmesi lazım..
hmm..gecmiş olsun seker.. benide 2 haftada bire basattı artık.....
bu kontrolde artar o zaman cnm. ohh izne de cıkıcann mis gibi. ayy saka maka yolunn sonuna yaklastıkkk ne garipp:zonk: bugün ultrasnda kıza bakarken aklıma geldi. ilk gördügümde aynı hamsiye benziyodu. dr keseyi zar zorr bulmustu bebek yok 10 gün sonra gel demişti. tam kapatırkenn pıt diye keseninn ortasında belirivermiştii. resmen hamsiydii yaa kuyrugu bilem vardısimdi kocaman oldu ekrana sıgmıyo dil cıkarıyo kuzucum.. ayyy duygulandımmm:gitme::gulbis:
Erken Doğum Belirtileri;