2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bi pijama bi gecelik alayım o zaman, hankisi münasip olursa onu giyerim, gecelikte bacaklar açık olacak pijamada kollar, üşüme açısından aynı sanki :panter: bi de sabahlık hırka tarzı bişi alırım. mersi yorum için. :sutarafa:

bende öyle yapıcamm. örtüverirsin hastahanede bacacıklarını carsafın battaniyen herneyse onunla. bana pijamanın düsüncesi bile külfet geliyo o durumda. ama ev soguk bizim illa pijama almak lazım

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hıı doğru alcaz artık bir tane napalım,bizimki delircek yetmedimi aldıkların diye :kahkaha: bi gecelik sabahlık takımı almıstım ev icin, bu ne diyor, lohusa takımı diyorum, 3 tane pijama takımı aldım bunlar ne için diyor,hastane diyorum hepsimi diyor evet diyorum..şimdi bi de gecelik alcaz haha kıyamet kopcak

çok değil mi 3 pijama??? eve aldığın geceliği götürsen olma mı?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Arkadaşlar,şöyle bir bakındım da,çok şükür ki Allah hepimize bebeklerimizi nasip etti,biz de burda oturup ne alıp ne almadığımızı konuşabiliyoruz..Allah bütün isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu,bizimkileri de sağlıklı sıhhatli bizlerin kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iyiyim ama çok uykum var. bi köşeye çekilip uymam lazım bırazcık :)

sizler nasılsınız bakayım jelibonlar!

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Benim de uykum var. 2 gündür işe erken geliyoruz, uykumu alamıyorum.
Bu sabah kalktığımda kaburgalarım ağrıyodu bi de :(

bana ağrı deme babuş. kalçamdaki ağrılar dayanılmaz. sırtımdaki kas spazmı yine azdı. napacağımı bilemıyorum. bi yerden kalkıp ilk 15-20 adımımı atana kadar çok ağrı çekıyorum. napacağımı aşırmış haldeyim. yürümem lazım biliyorum ama ı ıhh eve ölü gibi gidiyorum. çok yorgunum ben ya :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar