2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım 28+4 yani 29. haftadayım..
hımm maşallah bişiey kalmamış doğuma
Boyunu yanlış yazdım galiba, ama kilosu 1460 g..
bi esniyor bi esniyor görseniz..
Yazık uyandırdık bebişimi..
sanırım şu anda 38-40cm filan olması lazım çünkü
Doktorum doğum konuusnda sezeryanı istiyor gibi geldi..
Bebiş dönmezse mecburen sezeryan..
Siiznkisi çok çok kıymetli bir bebek diyor..
Eşimde benim ağrıya çok dayanıklı olduğumu düşünmüyor..
Ne bileyim normal doğumda çok güzel bişey..

eğer normal doğum istiyorsan bence birde devlette takibini yaptır derim ben sırf bu yüzden işimi şansa bırakmayacağım her ay özele gidiyorum onun dışında 2ayda birde devlete gidiyorum ki ben doktorumda sağolsun ii ama sezeryanı seven bir doktor duyduğum kadarıyla ama ben normal doğurmak için herşeyi yapcam devlette mecbur kalmadıkça sezeryana teşfik eden olmuyo bu yüzden içim rahat olsun istiyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaf benimki o zaman tam tosuncuk olacak diye korkuom valla, 26 da mı ne benimki 1200lerdeydi boyu da 38 cm dediydi.... hatta azelyanın 1115 di o hafta, hatırlıyo musun azelya ne zamandı o, bu kadar da ilgili bi anneyim :acep:

3 hafta önceydi tam canım...26 haftalıktık.Kilo 1.115 boyu da 35 cm.di ama 1 hafta ilerde gidiyor demişti doktor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yaf benimki o zaman tam tosuncuk olacak diye korkuom valla, 26 da mı ne benimki 1200lerdeydi boyu da 38 cm dediydi.... hatta azelyanın 1115 di o hafta, hatırlıyo musun azelya ne zamandı o, bu kadar da ilgili bi anneyim :acep:

seninkide tonbişmiş maşallah..
Benimde 26. haftada 1050g diye hatırlıyorum.
Aman sağlıklı olsunlarda..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
3 hafta önceydi tam canım...26 haftalıktık.Kilo 1.115 boyu da 35 cm.di ama 1 hafta ilerde gidiyor demişti doktor.

yine de hatırlamışım demek o kadar da kötü değilim, sağolasın :hhhhhh:

seninkide tonbişmiş maşallah..
Benimde 26. haftada 1050g diye hatırlıyorum.
Aman sağlıklı olsunlarda..

evet, pek bi tombikti, bilmiom son durumu nasıl? seninkine de maşallah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hımm maşallah bişiey kalmamış doğuma

sanırım şu anda 38-40cm filan olması lazım çünkü

eğer normal doğum istiyorsan bence birde devlette takibini yaptır derim ben sırf bu yüzden işimi şansa bırakmayacağım her ay özele gidiyorum onun dışında 2ayda birde devlete gidiyorum ki ben doktorumda sağolsun ii ama sezeryanı seven bir doktor duyduğum kadarıyla ama ben normal doğurmak için herşeyi yapcam devlette mecbur kalmadıkça sezeryana teşfik eden olmuyo bu yüzden içim rahat olsun istiyorum

Canım benim doktıorum doğum evinde, özel muayenesine gidiyordum
Mecburen kapattı:((( Eşimde doğum evinde biyokimya uzmanı..
hatta geçen gittiğimde normal doğum ebeleri ile felan tanıştım, hastaneyi gezdim.
Ama normal doğumdan tırsıyomuyum bilmem..
Son zamanlarda bir çok arkadaşım normal doğum için gitti, suni sancılar çektiler15 saat felan sonrada sezeryan oldular. Bu durum çok zor

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dün banyo yaptım (oyle bı dedım ki sanki ayda 1 yapıyorum neyse) aynada kendimi inceliyorum.

gögsümdeki damarlar mavi mavi bildiğiniz. cildim saydam gibi içi gözüküyor.

boynumdaki benler beni delirtmeye yetecek kadar fazla sanırım. hepten dellendırdiler beni.

burnum şiş gibi sanki

kılcal damarlarım feci şekilde belli özellikle göbeğimdekiler.

göbek deliğimin içi kopkoyu. pislik varmış gibi.. :(

sol memem sağdakinden büyük

ve kocaman bi fil gibiyim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dün banyo yaptım (oyle bı dedım ki sanki ayda 1 yapıyorum neyse) aynada kendimi inceliyorum.

boynumdaki benler beni delirtmeye yetecek kadar fazla sanırım. hepten dellendırdiler beni.

burnum şiş gibi sanki

ahahahahaha yarıldım kız sus maynak :D
benim de bi ğöğsüm diğerinden büyüktür.
annemin de öyle.

senin tatlı kızının kilosu kaçtı?

1334 gram 39cm.di canım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

burnum şiş gibi sanki

Çatlaklarmı oluşmaya başladı..
Bende sürekli yağ krem felan sürüyorum..
Bebek yağı o kadar sürüyorumki yarılamışım hemen.
Ama ben kendimi bu halde çok beğeniyorum..
Hele bi hamile pijamamı giyiniyorum fil gibi artada dolaşıyorum ya:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canım benim doktıorum doğum evinde, özel muayenesine gidiyordum
Mecburen kapattı:((( Eşimde doğum evinde biyokimya uzmanı..
hatta geçen gittiğimde normal doğum ebeleri ile felan tanıştım, hastaneyi gezdim.
Ama normal doğumdan tırsıyomuyum bilmem..
Son zamanlarda bir çok arkadaşım normal doğum için gitti, suni sancılar çektiler15 saat felan sonrada sezeryan oldular. Bu durum çok zor
ya aslında bunu çok duyar oldum son zamanlarda yürüyüş yapmıyoruz çoğumuz ondan kaynaklanıyor ve bize verdikleri ilaçlardan muhtemelen biiz şişiren bişi var doğumu zorlaştıran eskiden bu kadar anneler doğum yapmış bu devirde oluyo bu tür şeyler yok çatı açılmadı yok kordon dolandı aaa bebeğin syu bitti yok kakasını yaptı derken sezeryana yatırıyolar adamı istemiyorum

burnum şiş gibi sanki

bu anlattıklarından aynen bendede var bir karnımdaki kılcal damarlar belli değil gökçem aynı akşam bende banyo yaptım şöle bi inceledim kendimi gögüslerimden sütte geliyo zati mavi damarlar belirgin şişmiş uçlar çıkmış göbe gerilmiş içi kopkoyu pislik var gibi...çirkin bişi olmuşuz

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahahaha yarıldım kız sus maynak :D
benim de bi ğöğsüm diğerinden büyüktür.
annemin de öyle.

1334 gram 39cm.di canım.

:) ama öyle yalan mı diyim. 90 kiloyu bile kaldırım mı dıyım şimdi burda kanka. ne gerek var böyle havalara?

ene ne güzel. ya ben eskiden boyle sevgilisyle konuşurken bebek taklidi yapan kızlara gıcık oluyodum. bu ara kendimden dert yanarken bi şımarıyorum gorsen kafayı yersin. eşimin yerinde olsam ağzıma ağzıma çakarım. o derece. böyle bi mızmızlanmalar bi dellenmeler... hayır sen benı begenmıyosun demeler. adam napacagını şaşırıyor ya.

senle ılgılı bağlantıya gelırsem kendını begenmen ne guzel. bende bazen gokçe tamam 10 kilo aldın ama sadece gobegınde bunlar vereceksın eskısı gıbı olacaksın dıye telkınlerde bulunuyorum kendıme ama ı ıhh sen gibi mutlu değilim kendımlen.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Beni gör hele.Pijamalar,polar gibi böyle,altına ev botu,üstünde koca bi hırka, saçlar tam tepeden toplu.
Tam bir ayucuk gibiyim :D

Senin bebişin kilosunda gayet güzel maşallah

Güzel mi ya,ortalamanın az altı gibiymiş doktor öyle dedi ama internetten baktım normal gibi sanki...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu anlattıklarından aynen bendede var bir karnımdaki kılcal damarlar belli değil gökçem aynı akşam bende banyo yaptım şöle bi inceledim kendimi gögüslerimden sütte geliyo zati mavi damarlar belirgin şişmiş uçlar çıkmış göbe gerilmiş içi kopkoyu pislik var gibi...çirkin bişi olmuşuz

napıcaz bebiş? geçecek ama di mi. o gobegımın deliği oyle alırsa bikini de gıyemem ben ayol yazın :eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:) ama öyle yalan mı diyim. 90 kiloyu bile kaldırım mı dıyım şimdi burda kanka. ne gerek var böyle havalara?

ene ne güzel. ya ben eskiden boyle sevgilisyle konuşurken bebek taklidi yapan kızlara gıcık oluyodum. bu ara kendimden dert yanarken bi şımarıyorum gorsen kafayı yersin. eşimin yerinde olsam ağzıma ağzıma çakarım. o derece. böyle bi mızmızlanmalar bi dellenmeler... hayır sen benı begenmıyosun demeler. adam napacagını şaşırıyor ya.

senle ılgılı bağlantıya gelırsem kendını begenmen ne guzel. bende bazen gokçe tamam 10 kilo aldın ama sadece gobegınde bunlar vereceksın eskısı gıbı olacaksın dıye telkınlerde bulunuyorum kendıme ama ı ıhh sen gibi mutlu değilim kendımlen.

Ben kendimden mutluyum kız babuş.Hamile değilken çok takardım 1 gram alsam.
O kadar formumdaydım yane :zonk:
Şimdi kilo alsam da hiç sallamıyorum nasılsa az aldım kafalarında mıyımmmm, nasılsa veririm kafalarında mıyımmmm bilemiyom artık ama seviyom kendimi :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Beni gör hele.Pijamalar,polar gibi böyle,altına ev botu,üstünde koca bi hırka, saçlar tam tepeden toplu.
Tam bir ayucuk gibiyim :D

Güzel mi ya,ortalamanın az altı gibiymiş doktor öyle dedi ama internetten baktım normal gibi sanki...

ahuahuahau ahgahagha amnamanahah yarıldım. kız pembe polarını gıyınce eşi kendısıne sarkan kimdi? çok gulmuştum ona ya kımdı o.

hatta azo mu ne ki azodur kesın öyle zillilkleri o yapar,
pembe panter fantezisi demişti. ahahahahahhha

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Canım bende 12 kilo almış durumdayım, ama şükürler olsun çok ağırlaşmadım..
Allah izin verirse bebiş doğsun 40 gün geçsin ben spora başlayacağım..
Doğumdan sonra işe başlayana kadar kiloların çoğunu vermem lazım..
Eski kıyafetlerimin içine giremezsem acayip mutsuz oluruz.. Bide böyle hantal anne olmak istemiyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar