2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy o ne yaa. pembe çilek. ereğli çileği resmen. ahahahahaha yerim yer...

bak ben daha emzırme sütyeni de almadım. ben hala eskı sütyenlerımı takabılıyorum. siz?

kızz bende pembe cilek mi olur diyodum.. demek eregli cilegi varmıss.. ii o zaman eregli cilegi olcak benim kızımmm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende almadım eskileri kullanıyorum da mecbur alcaz yani yada önden kopçalı sütyenlerden de olabilir bilmiyorum artık emzirme atleti de varmış dagi de gördüm atlet-sütyen bir oluyo ya onlardan

HII ATLET DE ALICAZ Dİ Mİ. pijama atlet sütyen don ped. daha hiç bişeyım hazır değil ya offff.

kızz bende pembe cilek mi olur diyodum.. demek eregli cilegi varmıss.. ii o zaman eregli cilegi olcak benim kızımmm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

olur tabisi. ereğli çileiği de osmanlı çileği de pembedir. meşhurdur.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende öyle almayı düşünüyorum dagi de sordum da 28 tl dedi emzirme sütyenine %100 pamukmuş..

bende hello baby de gördüm 22 yazıyodu ama markası neydi bilmiyorum.. :acep: zaten ped koycagımdan %100 koton olması önemli degil benim acımdan.. kolay kurusunn, sekli güzel dursunn, bide süngeri iyi olsun kafi:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla markası önemli degil benim içinn. nbb falan alabilirim hem uygun hem güzel sütyenleri. sanırım 2 tane alırım .

evet tonlamada hata var pembe cilek ama ossun:kahkaha::kahkaha:
ayyyçok güsel ecrinn bu oğlum çok beğendi :lilav:
afiyet olsun hehe jelibonu kararlı yemek faydalı oluyormuş aslında içinde sığır jelatini varmış,kemiklerin arasındaki sıvı için faydalıymış duymuşmuydunuz hiç ?
bir tanıdığım kaza geçirmişti yürüyemeyebilirsin demişlerdi o kadar vahimdi onu ameliyat eden doktor özellikle söylemiş jelibon ye diye :)

yaaa öylemii zaten 4-5 tane yedin azcık ne zamandır yemiyodum ama hamile kalmadan önce ayda bir yerdim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
HII ATLET DE ALICAZ Dİ Mİ. pijama atlet sütyen don ped. daha hiç bişeyım hazır değil ya offff.

off evet ya zaten bi yere girdiğin zaman insanın aklına birsürü şey sokuşturuyorlar şundan alıdnız mı bu varmı falan..ilk günler için göğüs pedi de lazımmış heralde Allah hepimize bol süt versin inşallah da kullanalım göğüs pedi ıslanmasın sütyenimiz atletimiz diye :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

onların hiçbiri bende de yok cnmm:zonk: bu saydıklarınınn yanında cantam, süslerim,sekerlerim, bebegiminn küveti ve biberonu da yok.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyçok güsel ecrinn bu oğlum çok beğendi :lilav:

yaaa öylemii zaten 4-5 tane yedin azcık ne zamandır yemiyodum ama hamile kalmadan önce ayda bir yerdim

iyii damadımızz begendiyse sorun yokk:utan::utan:

off evet ya zaten bi yere girdiğin zaman insanın aklına birsürü şey sokuşturuyorlar şundan alıdnız mı bu varmı falan..ilk günler için göğüs pedi de lazımmış heralde Allah hepimize bol süt versin inşallah da kullanalım göğüs pedi ıslanmasın sütyenimiz atletimiz diye :)

gögüs pedi simdi kullanmıyor musun cnm?? ben uzunn zamandırr kullanıyorum sıvı geliyo cünküü. hatta artık bi su gibi bi beyaz geliyo. :deli: aminn cnmm fıskırsın sütler:deli::deli::deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şimdi annem aradı, bu çocuğun yeterince tulumu var mı dedi.
Ay hepsini siz aldınız ya anacım, var işte dedim ben de.
Hem sonradan da alırık büyüdükçe dedim.
Hep ufak mı ama bedenleri,sonra açıkta kalmayalım 5-6 ay yetecek kadar mı deyip içine kurtu düşürdü kapadı :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

gögüs pedi simdi kullanmıyor musun cnm?? ben uzunn zamandırr kullanıyorum sıvı geliyo cünküü. hatta artık bi su gibi bi beyaz geliyo. :deli: aminn cnmm fıskırsın sütler:deli::deli::deli:
Benim sıvı mıvı gelmiyo, sütüm olmıcak mı kız benim :acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ÇOK EKSİĞİMİZ VAR KIZLAR ÇOK. azoya bakın da feyz alın az. hatun şekerlerını bile yaotı ya. yarın da balon alacakmış eşi şişirsin de stres atsın deyü:)) çatlak ya tam.

valla, hastane çantam ve içine koyulacaklarım tamam değil. banyo malzmelei tamam değil yavrumun. penye battaniyesi yok hiç. daha dünya alacağım var dünya...

off off :eek:ky:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

yok şimdi kullanmıyorum benden kendiliğinden gelmiyor daha sıvı, sıkarsam geliyo o yuzden almadım daha

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de almadım, eskiler oluyo bana da...
Terliğim de yok, donum da.
offf bende bana ait bişi yokk yokk yokk bebeğimde doğru dürüst cicisi yok ne zaman fırsat bulcez acep zaten şekermiş ıvır zıvırmış heç yok :acep:

beğenmek ne kelime kız bayıldı anne çok cicik olcak gönlümü fet etcek diyo:deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Şimdi annem aradı, bu çocuğun yeterince tulumu var mı dedi.
Ay hepsini siz aldınız ya anacım, var işte dedim ben de.
Hem sonradan da alırık büyüdükçe dedim.
Hep ufak mı ama bedenleri,sonra açıkta kalmayalım 5-6 ay yetecek kadar mı deyip içine kurtu düşürdü kapadı :acep:

resmen annen ortaya kurdu salmış kaçmış. ahahahaha hemde kımıl kımıl bi kurt. yeter abıuş yeter. evde hapis yatmıyacaz hoş baktık çüçüğk geliii tulumları dıger alıruk yahu. :))

benim de gelmiyo? :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ÇOK EKSİĞİMİZ VAR KIZLAR ÇOK. azoya bakın da feyz alın az. hatun şekerlerını bile yaotı ya. yarın da balon alacakmış eşi şişirsin de stres atsın deyü:)) çatlak ya tam.

valla, hastane çantam ve içine koyulacaklarım tamam değil. banyo malzmelei tamam değil yavrumun. penye battaniyesi yok hiç. daha dünya alacağım var dünya...

Ben herşeyi bitirdim derken eksiğim çıkıyo.
Kıl kaptım şimdi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
resmen annen ortaya kurdu salmış kaçmış. ahahahaha hemde kımıl kımıl bi kurt. yeter abıuş yeter. evde hapis yatmıyacaz hoş baktık çüçüğk geliii tulumları dıger alıruk yahu. :))

benim de gelmiyo? :acep:

He gelmiyo dime.Aman diyim, bi sakatlık olmasın didim :huhuu:
Ya evet ya,internetten sipariş veriririm baktım olmuyo yaa, havalandırmasınlar içimi şindi benim :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

yok cnmm onun onla alakası yok diyorum.. kiminin erken baslıyomuss bendeniz gibi (hiç hos bişi degill) kimi de doguma yakın falan işte. benim yengemin hiç sıvı falan geldigni hatırlamıyorumm ama gögsü dısarı cıkardımı cocugun yüzüne fıskırıyodu :ayk::ayk::ayk: o da ayrı bi rezalet.. cocuk agzına alamıyodu memeyi sütten bogazına kacıyodu tıksırıyodu falan:kahkaha::kahkaha: bende ilk gördügümde yoksa erken mi dogurcam diye paniklemiştimm:kahkaha::kahkaha::kahkaha: bilmeyince böle oluyo işte sanryo senaryo üstüne:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

gökçe bayılcam şimdi deme fenalıklar bastı içime azoş erken başladı ahh benim önüme geçenler şimdi gelsinler onlar alsınlar eksiklerimi :ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar