2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla çok iyi geldi şimdi de ince belli bardağımda çayımı yudumluyorum. yenı bi hamilelik haberini aldım şu an:)
6 haftalıkmış yavruş. ama anne adayımızın biraz kahve rengı lekenenmesı var dua edın kızlar bişi olmasın.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla çok iyi geldi şimdi de ince belli bardağımda çayımı yudumluyorum. yenı bi hamilelik haberini aldım şu an:)
6 haftalıkmış yavruş. ama anne adayımızın biraz kahve rengı lekenenmesı var dua edın kızlar bişi olmasın.

kim kız o?
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinnnn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kardeşim mesaj yollamış, aynen şöyle: “Kuşum rüyamda karışık şeyler gördüm bebek filan,ama bebeği de gördüm aynı benim küçüklüğümdü.Kendine dikkat et bak”
Ayhhhhh zate ruhum sıkılıyodu :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bak bunu aldım penye olmadığı için bozulmaz diye düşündüm birde fafklı bir markanınkini aldın oda güzel hoşuma gitti

bunu bende begendim bakk.. dünn bununn benzerin gördüm cok begendim ama sadece kahverengi vardı.. bide bu modelin elbise gibi boydan dügmelisini buldum. emin olamadım. güle güle kullan cnmm cok sıkk:lilav::lilav: tam menimm tarzıımmm:deli::deli: bakayım ben buna salı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kim kız o?
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinnnn

bi arkadaş. kız ermeni kıza hadı hayırlsı olsun bismillah dedim de yarıldık. sonradan ay siz ne dıyorsanız ondan dedım say dedım... yarın gıdecekmiş kontrole... kan da poztıf çıkmış sonuç.

sonundaaa cicişlerii ekledimmmmmm kızlarrrr:deli::deli::deli::deli::deli::deli::huhuu::huhuu::huhuu:

aaa nerde kız?

Kardeşim mesaj yollamış, aynen şöyle: “Kuşum rüyamda karışık şeyler gördüm bebek filan,ama bebeği de gördüm aynı benim küçüklüğümdü.Kendine dikkat et bak”

babuş ben de rüyamda seni gördüm. kendimi de gördüm ama. bi de kızı yeni evlenen perıhan teyzemiz var o da vardı.

ruyayı tam hatırlamıyorum ama ben koltuk değneyıyle yuruyorum. ayağım kırılmıştı sanırım. hayra yor. sıkma canını. kalçamdaki siyatık azdı bu ara ona yordum ben.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
izleme bence boşver. hiç izlenesi bi bolum değidli. psikoljımın içine ettı. ama hatıce sultana oscar verdim dün oyunculuğundan sebep.

bencedee pargalıyı ben öldürcem sonunda:deli::deli: hatice sultann bencede yıkılıyoo valla. hele rüya gördügü sahnede enfestii.sacları geceligi. bi an hatice olasım geldi:cokkomik: ama cok sıkıcıydı yine de. ruhumdaraldıı. sonra kendime gelemiyorum tüm gece:böö: amaaa bebekk bebekk degill yaratıktıı kabull edin. o ne bicimm burunn o ne bicim renkk. hadi rengi öldüde kactı diyelmm töbe yarabbi o ne bicim tipp.. daha sevimli bi oyuncak yapamamıslar. gargamel gibi burnu vardı cocugun

müzik dinle cnmm accıkk.. benim de ruhum daralıyo.. dahası fiziksel benimkii gögsümünn ortasında bi sıkıntı sonra ellerime panik yapmısım gibi bi sancı. ama dr um nooormal didi yine:kahkaha::kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bencedee pargalıyı ben öldürcem sonunda:deli::deli: hatice sultann bencede yıkılıyoo valla. hele rüya gördügü sahnede enfestii.sacları geceligi. bi an hatice olasım geldi:cokkomik: ama cok sıkıcıydı yine de. ruhumdaraldıı. sonra kendime gelemiyorum tüm gece:böö: amaaa bebekk bebekk degill yaratıktıı kabull edin. o ne bicimm burunn o ne bicim renkk. hadi rengi öldüde kactı diyelmm töbe yarabbi o ne bicim tipp.. daha sevimli bi oyuncak yapamamıslar. gargamel gibi burnu vardı cocugun

müzik dinle cnmm accıkk.. benim de ruhum daralıyo.. dahası fiziksel benimkii gögsümünn ortasında bi sıkıntı sonra ellerime panik yapmısım gibi bi sancı. ama dr um nooormal didi yine:kahkaha::kahkaha:

dün misafirim vardı arada baktık ama bebeği gördüğüm an tövbe bismillah dedim. hakikaten bi bebek olmayacak kadar büyük adam tiplemesi vardı yavrunun profilnde. aynı şeyi bizde düşündük daha sevimi bi bebek oynabilirlermiş.

ayrıca hatice hakikaten yıkılıyodu özellikle mumların yandığı salona girdiğindeki renk tonları ve hatice süperdi. dedım bı gece bende evdekı tum mumları yakayım boyle. ehehhe.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş ben de rüyamda seni gördüm. kendimi de gördüm ama. bi de kızı yeni evlenen perıhan teyzemiz var o da vardı.

ruyayı tam hatırlamıyorum ama ben koltuk değneyıyle yuruyorum. ayağım kırılmıştı sanırım. hayra yor. sıkma canını. kalçamdaki siyatık azdı bu ara ona yordum ben.

Hayır olsun inşallah babuş, benim rolüm neydi peki :)
Akşam hatice sultanı izlemiş kardeşim,çok etkilenmiş,şimdi belli oldu sebep :)
Erken doğum yapmışım,kardeşime kızıyomuşum senin yüzünden diye.Bebek aynı kardeşime benziyomuş.
Rüya tabirine baktım, bebek güzel miydi diye sordum gamatayı yedim: "Bana benziyodu dedim, sence?!?!?" diye :D
Ahahahahahaha.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dün misafirim vardı arada baktık ama bebeği gördüğüm an tövbe bismillah dedim. hakikaten bi bebek olmayacak kadar büyük adam tiplemesi vardı yavrunun profilnde. aynı şeyi bizde düşündük daha sevimi bi bebek oynabilirlermiş.

ayrıca hatice hakikaten yıkılıyodu özellikle mumların yandığı salona girdiğindeki renk tonları ve hatice süperdi. dedım bı gece bende evdekı tum mumları yakayım boyle. ehehhe.

he valaa ii fikirr.gercii benimm savurcak sacım kalmadı ölee :acep: cok güzeldi cokk. kızz belli dogdugundaa porselen bebek yapmıslarr ya (ki bence o silikonduu herbiyeri oynuyodu o bebegin) dün geceki de porselenn kukla gibi bişidii.. naha aynıı buna benziyoduu yeminlee

Ekli dosyayı görüntüle 9299 burnu gece rüyama gircekti o kadarr kötüydü:deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hayır olsun inşallah babuş, benim rolüm neydi peki :)
Akşam hatice sultanı izlemiş kardeşim,çok etkilenmiş,şimdi belli oldu sebep :)
Erken doğum yapmışım,kardeşime kızıyomuşum senin yüzünden diye.Bebek aynı kardeşime benziyomuş.
Rüya tabirine baktım, bebek güzel miydi diye sordum gamatayı yedim: "Bana benziyodu dedim, sence?!?!?" diye :D
Ahahahahahaha.

bilmıyorum babuş ama sıkıntılı bi ruyaydı. kesik kesik sahneli rüyalardandı bi bütünlüğü yoktu. seni goruyorum, perıhan teyzeye geçiyorum kendime bakıyorum falan.

ha ondan etkilenmiş o zaman anlaşıldı.. belki de bende ondan etkılendım..

ahahha bı de dün konuştuk eşimle dedım topıktekı kızlara buluşucaz bız dedım. buluşun dedi. dedım ama babalar da gelecek. pardon da siz kızlarla bebeklerden konuşurken biz napcaz "ayy valla lohusa donemınde hiç çekilmiyolar dostum, kapris kapris" diye mi sohbet edecez dedi benım adam :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrinnn hepsi çok guzel gerçi minnaklar pek goremedım ama yine de belli guzel oldukları. özellikle bende o mikiliye bayıldım. ahahahahah süpemiş o.

güle güle buyusun içinde inşallah.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
he valaa ii fikirr.gercii benimm savurcak sacım kalmadı ölee :acep: cok güzeldi cokk. kızz belli dogdugundaa porselen bebek yapmıslarr ya (ki bence o silikonduu herbiyeri oynuyodu o bebegin) dün geceki de porselenn kukla gibi bişidii.. naha aynıı buna benziyoduu yeminlee

Ekli dosyayı görüntüle 9299 burnu gece rüyama gircekti o kadarr kötüydü:deli:

tovbe tovbe:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kimse benimle ilgilenmiyor cevap vermiyor kötü içeriğe basacam bir sürü yönetici çağırcam burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:zonk::zonk::zonk::zonk::zonk::zonk::deli::deli::deli::deli::deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hepsi çok güzel canım mickeyli olana bayıldım battaniyesini örüyordum bende ben beceremeyince anneanne tamamladı onunla çok güzel bir takım olurdu haaa:):)güle güle giysin sağlıkla inşallah kuzucuğun

saol cnm benim. cok esmer olursa o kırmızylaa cingişş olcak ama neyse:kahkaha::kahkaha:

ecrinnn hepsi çok guzel gerçi minnaklar pek goremedım ama yine de belli guzel oldukları. özellikle bende o mikiliye bayıldım. ahahahahah süpemiş o.

güle güle buyusun içinde inşallah.

üstüne basınca büyüyo cnmm neden kücükler bende anlamadım valla:acep: saol datlum hepimizinki:huhuu:

:D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar