2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
öyle deme kız. ben bi gun anneme "aiyyy boyle yanma mı olur ya ejderha gıbıyım yeminle ağzımı açsam alev sarar etrafı" dedim di o da "kızım saçlanıyo çocuk" dedi ben de boş bulnup; "bu yanmaya bakarsak bu çocuk kaptan mağara adamı gıbı olucak o zaman" dedimmm az daha şu 30 yaşımda yiyodum azğımın ortasına anne terliğinin tersini.

öyle deme rabbimin gücüne gider... (miş. bende annem bakışlarıyla beni dövünce anladım )

amooooo bende demeyim öyleyse vardır annelerin bir bildiği

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim sezaryan olacakya belkim beklenenden önce doğurabilirim doktor daha erken demişti bakalım ocak gibi belli olur ama ben 14 şubatta doğurmak istiyorumm olarmı acep:acep:

yaaa öylemi laylam allah kurtarsın bacım bende korkuyorum bu oğlan içimde fazla beklerse 29 şubatta doğurursam die :acep: düşünsene 4 yılda bir kutlarız doğum gününü yasık oğluma eşimde diyoki o gün sancın gelirse içinde tut seni gebertirim diyo 29 şubat bu sene 2012ye denk geliyo 2016da 1.yaşını kutlarız artık

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
14 Şubatta doğurma kız, sonra ilerde sevgilisi ya da eşi hem doğumgünü hem de 14 şubat hediyesini tek hediye olarak verir kaytarır yani anladın :D

yaa yaa sorma dünürüm benim muhtesem ince kibar kocam olan itülmüş bana sevgililer gününde hediye ala ala koymuyo.biz sevgilimiyiz karıcım diyo cıkıyo işin içinden.evliliklerinde 6 ilaa 7.seneden sonra bu değişimlere tanık olacak her fani kadın:dill:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hahahaha koptum.halan öle mi bağırmış kız? valla ne akıllı kadın.tramvatayda yani sancı cekilen odada yatarken çeşitli hatunlardan çeşitli küfürler duyduydum da.bu da komikmişş bee :cokkomik:

heee valla kız :) deli zaten kendisi. aynen oyle bağırmış... "mehmetttt mehmettttt allah cezanı vermesın senin. bunun içime sen kodum gel çıkar mehmettt" dıye dıye doğurmuş hatun.

o bakımdan ben de de biraz delilik olduğunu sayarsak, bıraz da halama benzediğimi varsayarsam (ki allah'ım sen benzetme ya'rabbim) kesin bende böyle bağırırım.

14 Şubatta doğurma kız, sonra ilerde sevgilisi ya da eşi hem doğumgünü hem de 14 şubat hediyesini tek hediye olarak verir kaytarır yani anladın :D

çakalll... sen asıl bana dua et de kayınpederımle aynı gün doğurmıyım.

20 ocak o. 11 şubat kaynanam. ıyyyy minnak yavrumu bu moruklarla d.gunusu kutladıgını düşünemıyorum. ki hala d.günülerini kutluyolar bu aile.

hehe nazomda benden kızlar ilaçları arada değiştirin bakalım bide öle deneyin bakın rennie doğal bişi aklınızda olsun öle bağımlılık yapmıyo bildiğim kadarıyla

kıllı mı ahkihkohkoh saçları uzun olcak kız annesi yirim ben onu fındık

allah canını almasın sen o halde düşünemiyorum ben ebelerin saçını filanda yolarsın onur die :D :kahkaha: kız ben sana gelin buldum ahanda kızının güselliğinden şüphem yok aslının kızını alalım demire asya adıda bak ne güsle oldu :tatlım: 2 çatlak kaynanaları olar hemde :cokkomik:

kesin bi iki ebe elimde kalır kesin. :) bakışlarımlan döverim en olmadı valla. bakalım kısmet leom. babuşun kızı da peşimizde... hayırlısı diyorum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaa yaa sorma dünürüm benim muhtesem ince kibar kocam olan itülmüş bana sevgililer gününde hediye ala ala koymuyo.biz sevgilimiyiz karıcım diyo cıkıyo işin içinden.evliliklerinde 6 ilaa 7.seneden sonra bu değişimlere tanık olacak her fani kadın:dill:

Hahahha :D Kaçınılmaz son diyorsun yani :p
Tamam o zaman 4 sene daha kutlar benimki, sonra fıs :p

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

20 ocak o. 11 şubat kaynanam. ıyyyy minnak yavrumu bu moruklarla d.gunusu kutladıgını düşünemıyorum. ki hala d.günülerini kutluyolar bu aile.
.

20 Ocak sanmıyorum, sen Şubatın 7sinde doğurabilirsin...
Vay anasını tutarsa çok pis havaya girerim bak :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aaradım sordum da saglık ocagında eger protein cıkaarsa yazıyolarmıs zaten cıkmadıgı icin yazmamıslar oyle dediler

Protein çıkmadıysa sorun yoktur canım.Preeklampsi tehlikelerinde protein atılımı başlar ama sen tansiyonunu sık sık kontrol et bakalım.

benim sezaryan olacakya belkim beklenenden önce doğurabilirim doktor daha erken demişti bakalım ocak gibi belli olur ama ben 14 şubatta doğurmak istiyorumm olarmı acep:acep:

Benim miyadı 1 Şubat çıktı en son kontrolde.Ama hep içimden bi ses 14 ocakta anamın doğum gününde doğurcaamı söylüyo.

öyle deme kız. ben bi gun anneme "aiyyy boyle yanma mı olur ya ejderha gıbıyım yeminle ağzımı açsam alev sarar etrafı" dedim di o da "kızım saçlanıyo çocuk" dedi ben de boş bulnup; "bu yanmaya bakarsak bu çocuk kaptan mağara adamı gıbı olucak o zaman" dedimmm az daha şu 30 yaşımda yiyodum azğımın ortasına anne terliğinin tersini.

öyle deme rabbimin gücüne gider... (miş. bende annem bakışlarıyla beni dövünce anladım )

Rahmin tepe noktası mideye kadar çıktığında yanmalar başlıyomuş.O da tam bebeğin saçlarının çıkma zamanlarına denk geliyomuş dokturumun açıklamalarına göre :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ben yemeğe gidiyorum tavuk varmış pek sarmadı beni emme genede kızım için accık yiyim:)akşamada doğum gününe davet edildik eşimin yeğeninin doğum günü varmış şimdi birde ona hediye almak lazım yaa artık lüzümsuz geliyor bana onun yerine kızıma alırdım bee bişeyler üfffffffffffff sinir oldum pekmi bencil oldum neee hiç yakışmadı bana neyse ben gidiyom tıkınmaya:deli::deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaaa öylemi laylam allah kurtarsın bacım bende korkuyorum bu oğlan içimde fazla beklerse 29 şubatta doğurursam die :acep: düşünsene 4 yılda bir kutlarız doğum gününü yasık oğluma eşimde diyoki o gün sancın gelirse içinde tut seni gebertirim diyo 29 şubat bu sene 2012ye denk geliyo 2016da 1.yaşını kutlarız artık

doktor hangi gün dediki sana 29 gelmez zannetmiyorum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Hahahha :D Kaçınılmaz son diyorsun yani :p
Tamam o zaman 4 sene daha kutlar benimki, sonra fıs :p

genelinde oluyor diyorum.insallah seninki öle olmazz kuzumm :hihi: ilk senelerde beni öpmeden cıkmazdı dur bi daha öpim derdi.şimdilerde kapıdan cıkarken gel öpmek istiyomusun beni diyo uyus.yada ben küstüğümde çiçeksiz gelmezdi eve.şimdi gel uzatma elimi öp barısak diyo cıvık sey.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Rahmin tepe noktası mideye kadar çıktığında yanmalar başlıyomuş.O da tam bebeğin saçlarının çıkma zamanlarına denk geliyomuş dokturumun açıklamalarına göre :D[/QUOTE]

ayyy benim rahim tavan yaptı ozaman utanmasa ağzımdan fırlayacak:):):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heee valla kız :) deli zaten kendisi. aynen oyle bağırmış... "mehmetttt mehmettttt allah cezanı vermesın senin. bunun içime sen kodum gel çıkar mehmettt" dıye dıye doğurmuş hatun.

o bakımdan ben de de biraz delilik olduğunu sayarsak, bıraz da halama benzediğimi varsayarsam (ki allah'ım sen benzetme ya'rabbim) kesin bende böyle bağırırım.

kesin bi iki ebe elimde kalır kesin. :) bakışlarımlan döverim en olmadı valla. bakalım kısmet leom. babuşun kızı da peşimizde... hayırlısı diyorum.

eminim ben ona zatewn aklı olan ebe senin doğumuna girmezz
aaa babuşu unuttum dur şimdi azo nazonun kızı alcak sen babuşunkini alcan ben ecrininkini alcam ama benim fındığıma eş bulamadık yaaa heee dur onunkinide dünyam alıcaktı bir aralar hayatım olanı vermiyo kimseye belkim bebikomun kızını alarız onada laylamada bir eş bularızzz oldu simirum var bidem bidem pikecan var ulen amma erkek doğurcakmışız kız kıtlığı var

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
haaa haaaaaa:kahkaha:eek:nurun yerinde olmak istemezdim bence şimdiden bir iş seyahati ayarlasın zavallı onur birde sen öyle bağırırken etrafdakilerin onura bakışlarını hiç düşünemiyorum:kahkaha:

zati sessiz sakin bi tip... kesin yerin dibine girer utancından. kusura bakmasınlar şekerim.o kadar da cırlama hakkımız olsun. her işin zevki onlara cefası kadınlara ait. yok öyle yağma:)))

amooooo bende demeyim öyleyse vardır annelerin bir bildiği

deme öyle deme...(fatmagülün sarsak abisi tarzında dedim)

fena mı kız çocuk 16 yaşına geldiğinde 4 yaş görünümünde olur. hiç yaşlanma çıtır kalır.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
genelinde oluyor diyorum.insallah seninki öle olmazz kuzumm :hihi: ilk senelerde beni öpmeden cıkmazdı dur bi daha öpim derdi.şimdilerde kapıdan cıkarken gel öpmek istiyomusun beni diyo uyus.yada ben küstüğümde çiçeksiz gelmezdi eve.şimdi gel uzatma elimi öp barısak diyo cıvık sey.

yarıldım. odun kız bu erkekler. aklıma şey geldi...

genç çift ateşli bi gece geçirir.
kadın adama sarılıp "beni seviyo musun" sorar.
adam da cevap verir "ee demin sevdik ya"

tam buna bağlanıyolar işte 5-6 yıl sonra tam... ham maddeleri kütük anam bunların.

Hahayttttttt kim kimin peşinde acep :cirla:

.:)) sen ve kızın...

eminim ben ona zatewn aklı olan ebe senin doğumuna girmezz
aaa babuşu unuttum dur şimdi azo nazonun kızı alcak sen babuşunkini alcan ben ecrininkini alcam ama benim fındığıma eş bulamadık yaaa heee dur onunkinide dünyam alıcaktı bir aralar hayatım olanı vermiyo kimseye belkim bebikomun kızını alarız onada laylamada bir eş bularızzz oldu simirum var bidem bidem pikecan var ulen amma erkek doğurcakmışız kız kıtlığı var

niye kız:) çok tatlı bı ınsanım ben halbukisi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar