2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya sağlık ocağında yaptıklarında iki üç satır birsey yazıyo yazmıyo protein albumin diye birşey sadece dansite bide lokosit varmı diye bakıyolar orda bende anlamadım gidip hastahenede yaptırayım bari

Tam idrar yapmamışlar o zaman canım. Özel bi hastaneye gitsen de olur, idrar tahlilleri çok uygun, ben 4 tl.ye yaptırmıştım.
Tam idrar tahlili yaptırıcam de, bir de onay da al, protein bakılacak dimi diye numuneyi vermeden önce (preeklampsiyi ekarte etmek istiyoruz diye de belirt özellikle)
Hemen çıkar onun sonucu.20 dakikada filan.
Tansiyon aletin var mı evde?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağol canım benim, darısı başınıza diyim ben de :D

Biz de pirzolayı haşlardık tencerede :D Kararıyor mu hakkaten? Aman neyse dayansın 1 yıl gerisi mühim değil :D

Dıştan kötü görüntü vermez yani dimi badem?
Erir çiko bence :D

Ayyy canım çok zayıfmışsın.

Hey maşallah kız 100 tane anca yeter gibi geldi bana..
bencede öyle olcek gibi çok feci evin halini düşünemiyorum savaş alanı gibi yerlerde koltuklarda insancıklar 2 saat mevlut boyunca ne olur bilemiyorum 70 m2 eve 70 kişin sokarım ben :kahkaha:
aiy bizim sülale de çin'in nüfusunun yarısı kadar var. bi de komşuları ekle olduk mu 3 milyar sana. yok hacı benim "sap" verme düşüncem bence en uygunu.

ayrıca o kadar insan gelip; etimden, pilavımdan, tatlımdan, ayranımdan içip bi de üstüne altın da takmayıp "aiyy ne sevimli kız bu aynı babası " deyip beni maddi manevi kazıklayacağına veririm ellerine bi sap alın derim size kazık...

nolmuş????

haksız mıyım ama panpalar?
tğhh kız gelenlerede ayıp ama canım taksınlar artık birer çeyrek:dill: biizm sülalede fena bir zihniyet var kim sana ne yaptıysa aynını yapıyon annemler filan hepiciğinin çocuklarına çeyrek takmıştır muhtemelen gelen boş gelmez :D ama dediğin gibiyse ver anacım şekeri bilem süsleme boş kürdan gibi bişeye magnet yapıştır ver ahkikohkoh :kahkaha:3 milyar insan abowww :acep:

olarrr kimine çilenkli kimine fındıklı koyak ohh misss:cikolata:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben hiç içmedim ama doktorum içebilirsin demişti yanılmıyosam.

mide yanması için bana doktorum hap vermedi kızlar tavsiye edebilceğim bir şurup söyliyim hafif bu tuğba mideni yormaz çabuk kana karışır dedi rennie şurup verdi 3 kutu bir ay için her öğünden sonra ve yatmadan önce bir ölçek içiyorum ve çok rahatım boğazımda kezzap yanması yok üstelik tadıda süper şurubun nane ve çikolatalı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kızlar gaviscon içtim ben dün eşime vermişti doktoru..Prospektüste "gebeler kullanabilir" yazıyordu..
Mide yanmamı anında kesti rahat uyudum..Kullanan oldu mu hiç?

şu an önümde bebişim. iş yerımde, evde çantamda her yerde bi şişe var. sigara bağımlığımdan sonra bi de gavısgona bağlandım deli gibi işte. bırakamıyorum. benim 6-7 şişem falandır bayadır kullanıyorum.

bi zaman sonra mide alışıyor ve yanmayı kesmiyor. o zaman 2-3 gun sık kendini içme sonra tekrar iç anında etki..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hadi bakalım biz doğurana kadar siz ayaklanırsınız inşallah yada biri süpriz yapıp sizden önce doğurmazsa:hihi:

laylam ve mannak la aynı zamanda pırtlatcaz bebeleri kız bunların 40ı çıkcak nerdeyse o zaman ama çok önemli şeyler var sizden paylaşcağımız doğum tecrübenizi paylaşacağınız hele bunu en çok gökçeden dinlemek hoşuma gidecek

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Tam idrar yapmamışlar o zaman canım. Özel bi hastaneye gitsen de olur, idrar tahlilleri çok uygun, ben 4 tl.ye yaptırmıştım.
Tam idrar tahlili yaptırıcam de, bir de onay da al, protein bakılacak dimi diye numuneyi vermeden önce (preeklampsiyi ekarte etmek istiyoruz diye de belirt özellikle)
Hemen çıkar onun sonucu.20 dakikada filan.
Tansiyon aletin var mı evde?

aaradım sordum da saglık ocagında eger protein cıkaarsa yazıyolarmıs zaten cıkmadıgı icin yazmamıslar oyle dediler

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
velkam beybi... öperin.

ahahahahah avatarını yediğimin ya. ne dıyo kız "bak bi kusarsam görersin" mi diyo zilli?
aynen öle tehdit ediyo beni aha tam su halının ortasına kusarsam görürsün diyoo..bende kusarsan dayakta yersin dedim.daha cevap vermedi.ne kadar örnek anneyimm...:zonk:
Kızlar gaviscon içtim ben dün eşime vermişti doktoru..Prospektüste "gebeler kullanabilir" yazıyordu..
Mide yanmamı anında kesti rahat uyudum..Kullanan oldu mu hiç?

bende içtim di canım.ama bana en iyi geleni rennie..onunda bi zararı yok.ben hapını kullanıyorum.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şu an önümde bebişim. iş yerımde, evde çantamda her yerde bi şişe var. sigara bağımlığımdan sonra bi de gavısgona bağlandım deli gibi işte. bırakamıyorum. benim 6-7 şişem falandır bayadır kullanıyorum.

bi zaman sonra mide alışıyor ve yanmayı kesmiyor. o zaman 2-3 gun sık kendini içme sonra tekrar iç anında etki..

ahanda 2.tecrübeylede sınandı ve onaylandı.hakkaten demi yaa uzun süre içince etki vermez oluyor banada öyle oldu dün gene ejderha gibi dolandım yaaa etrafta ağzımı açsam ateş çıkacaktı sanki:)sanırsam kızım kıllı olcek:zonk::zonk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam ve mannak la aynı zamanda pırtlatcaz bebeleri kız bunların 40ı çıkcak nerdeyse o zaman ama çok önemli şeyler var sizden paylaşcağımız doğum tecrübenizi paylaşacağınız hele bunu en çok gökçeden dinlemek hoşuma gidecek

ahahahah bende kesin halam gibi bağırırım. kız halaya çekermiş ne de olsa.

"onurrrrrrrrrrrrr onurrrrrrrrr allah canını almasın senin onurrrrrrrrr. bunu içime sen koydun gel sen çıkarrrrrrrr!!! onurrrrrrrrrrrrr"

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

benim sezaryan olacakya belkim beklenenden önce doğurabilirim doktor daha erken demişti bakalım ocak gibi belli olur ama ben 14 şubatta doğurmak istiyorumm olarmı acep:acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahanda 2.tecrübeylede sınandı ve onaylandı.hakkaten demi yaa uzun süre içince etki vermez oluyor banada öyle oldu dün gene ejderha gibi dolandım yaaa etrafta ağzımı açsam ateş çıkacaktı sanki:)sanırsam kızım kıllı olcek:zonk::zonk:

öyle deme kız. ben bi gun anneme "aiyyy boyle yanma mı olur ya ejderha gıbıyım yeminle ağzımı açsam alev sarar etrafı" dedim di o da "kızım saçlanıyo çocuk" dedi ben de boş bulnup; "bu yanmaya bakarsak bu çocuk kaptan mağara adamı gıbı olucak o zaman" dedimmm az daha şu 30 yaşımda yiyodum azğımın ortasına anne terliğinin tersini.

öyle deme rabbimin gücüne gider... (miş. bende annem bakışlarıyla beni dövünce anladım )

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

"onurrrrrrrrrrrrr onurrrrrrrrr allah canını almasın senin onurrrrrrrrr. bunu içime sen koydun gel sen çıkarrrrrrrr!!! onurrrrrrrrrrrrr"

hahahaha koptum.halan öle mi bağırmış kız? valla ne akıllı kadın.tramvatayda yani sancı cekilen odada yatarken çeşitli hatunlardan çeşitli küfürler duyduydum da.bu da komikmişş bee :cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim sezaryan olacakya belkim beklenenden önce doğurabilirim doktor daha erken demişti bakalım ocak gibi belli olur ama ben 14 şubatta doğurmak istiyorumm olarmı acep:acep:

14 Şubatta doğurma kız, sonra ilerde sevgilisi ya da eşi hem doğumgünü hem de 14 şubat hediyesini tek hediye olarak verir kaytarır yani anladın :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynen öle tehdit ediyo beni aha tam su halının ortasına kusarsam görürsün diyoo..bende kusarsan dayakta yersin dedim.daha cevap vermedi.ne kadar örnek anneyimm...:zonk:

bende içtim di canım.ama bana en iyi geleni rennie..onunda bi zararı yok.ben hapını kullanıyorum.
hehe nazomda benden kızlar ilaçları arada değiştirin bakalım bide öle deneyin bakın rennie doğal bişi aklınızda olsun öle bağımlılık yapmıyo bildiğim kadarıyla
kıllı mı ahkihkohkoh saçları uzun olcak kız annesi yirim ben onu fındık

allah canını almasın sen o halde düşünemiyorum ben ebelerin saçını filanda yolarsın onur die :D :kahkaha: kız ben sana gelin buldum ahanda kızının güselliğinden şüphem yok aslının kızını alalım demire asya adıda bak ne güsle oldu :tatlım: 2 çatlak kaynanaları olar hemde :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

anamm kuzum ben azcık daha dişimi sıkarsam aynı gün doğurabilirmiyiz acaba? benim son tarih 13 subat..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

haaa haaaaaa:kahkaha:eek:nurun yerinde olmak istemezdim bence şimdiden bir iş seyahati ayarlasın zavallı onur birde sen öyle bağırırken etrafdakilerin onura bakışlarını hiç düşünemiyorum:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar