2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Heaaa tamam anlaştık o zaman :D
Sen bilirsin babuş badem şekeri küflenir mi?

Yok bacı küflenmez de taş gibi olur, bayatlar böyle tadı kötü olabilir.
Ama nikah şekerlerininki hep öyle olur ondan yemem ben mesela :)
Şey koysana içine o fındıklı toplar vardır ya çikolatalı dışı, orijinal olsun :)
Erir mi ama :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
çok mu zayıftın. sanki öyle bişi dediğini hatırlıyorum.

öyle ama. bozulana, "bu ne be" diye soranlara da "oğlumun önündeki sapı temsilen size sap vermeyi uygun gördüm" derim...

bence olası.

evet söyliyim de şok olun ben hamile kaldığımda kırkbir kiloydum :ilknur: en son tartıldığımda elli iki buçuktum işte 2o gün önce falan..benim hoşuma gidiyo alıyorum diye ama zararlıysa kesicez artık :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bizim mevlüt o kadar kalabalık olmaz..Ay eve sığdıramam zaten o kadar insanı :D
Güzelmiş tatlım biblo, güzelce de süslersin.
valla anamın sırf 9 tane amcası var 3er tanede çocukları hiçç gelmese 27 ordan gelcekler anneannem tarfındada 4 dayı var 2şerden çocukları 8 tane ettimi 35 babannem yengem kuzenlerim komşularım derken 60ı bulur gelen bide bazen fazladan şeker isteyende oluyo 100 tane mi yapsam :acep:
pajhauhauhauahua bedduaya bak ya yarıldım. kızın bedduası bile komik. haklısın ama azom. binbir zahmetle yap et sonra açıp yesinler bozsunlar el emeğimizi. o yüzden vazcaydım ben vermıyom şeker meker sadece sap verecem gelenlere. nasılım?

gökçe bombasın sen yaaa kız yenmiycek bişi koy lavanta koy bari boş çubuğumu vercen delüü kazık gibi :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar hepimiz iyiyiz herhal AZOŞ şekerlerin süper olmuş becerikli kızsın vesselam darısı bize olsun(amin)

velkam beybi... öperin.

ne olsun işte kızlar irem karnım ağrıyor diyor durup durup o canımı sıkıyor her an beni kusmakla tehdit ediyor cadı..siz napıyosunuz bakim.

ahahahahah avatarını yediğimin ya. ne dıyo kız "bak bi kusarsam görersin" mi diyo zilli?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Şey koysana içine o fındıklı toplar vardır ya çikolatalı dışı, orijinal olsun :)

ayyyy kıza bak ya nasıl bir fikirdir bu güsel gözüküyo ama erime ihtimali yüksek :D milkanın drajeleri var içi finduklu mükemmel olurdu

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
BBLAU,
daha 1 hafta önce yaptırdım sağlık ocağında yaptılar idrar yazdılar birşey yok dedi ordaki doktor ama protein ne diye yazıyor ?

Protein yada Albumin kısmında negatif yada eser yazması lazım.Sorun olmaması için.
Pozitif yazıyorsa o zaman endişelen derim.
Elin kolun şişecek kadar uzun süre tansiyonun uzun seyretse idrarla albumin atılımı başlamış demektir.
O zaman önlem almak lazım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlar hepimiz iyiyiz herhal AZOŞ şekerlerin süper olmuş becerikli kızsın vesselam darısı bize olsun(amin)

Sağol canım benim, darısı başınıza diyim ben de :D

küflenmiyo da böyle lanet bişi oluyo. kararıyor falan. küçükken o tüllerin içinde verilen nikah şerkerlerini açıp yediğim çok olmuştur. ordan bılıyom :) biz küçükken çok fakirdik azoş. babam bonfile getirirdi çatalla yerdik inan.

ahahahhaha :eek:ky:

Biz de pirzolayı haşlardık tencerede :D Kararıyor mu hakkaten? Aman neyse dayansın 1 yıl gerisi mühim değil :D

Dıştan kötü görüntü vermez yani dimi badem?
Erir çiko bence :D

evet söyliyim de şok olun ben hamile kaldığımda kırkbir kiloydum :ilknur: en son tartıldığımda elli iki buçuktum işte 2o gün önce falan..benim hoşuma gidiyo alıyorum diye ama zararlıysa kesicez artık :(

Ayyy canım çok zayıfmışsın.

valla anamın sırf 9 tane amcası var 3er tanede çocukları hiçç gelmese 27 ordan gelcekler anneannem tarfındada 4 dayı var 2şerden çocukları 8 tane ettimi 35 babannem yengem kuzenlerim komşularım derken 60ı bulur gelen bide bazen fazladan şeker isteyende oluyo 100 tane mi yapsam :acep:

gökçe bombasın sen yaaa kız yenmiycek bişi koy lavanta koy bari boş çubuğumu vercen delüü kazık gibi :D

Hey maşallah kız 100 tane anca yeter gibi geldi bana..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

aiy bizim sülale de çin'in nüfusunun yarısı kadar var. bi de komşuları ekle olduk mu 3 milyar sana. yok hacı benim "sap" verme düşüncem bence en uygunu.

ayrıca o kadar insan gelip; etimden, pilavımdan, tatlımdan, ayranımdan içip bi de üstüne altın da takmayıp "aiyy ne sevimli kız bu aynı babası " deyip beni maddi manevi kazıklayacağına veririm ellerine bi sap alın derim size kazık...

nolmuş????

haksız mıyım ama panpalar?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Protein yada Albumin kısmında negatif yada eser yazması lazım.Sorun olmaması için.
Pozitif yazıyorsa o zaman endişelen derim.
Elin kolun şişecek kadar uzun süre tansiyonun uzun seyretse idrarla albumin atılımı başlamış demektir.
O zaman önlem almak lazım.

ya sağlık ocağında yaptıklarında iki üç satır birsey yazıyo yazmıyo protein albumin diye birşey sadece dansite bide lokosit varmı diye bakıyolar orda bende anlamadım gidip hastahenede yaptırayım bari

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar gaviscon içtim ben dün eşime vermişti doktoru..Prospektüste "gebeler kullanabilir" yazıyordu..
Mide yanmamı anında kesti rahat uyudum..Kullanan oldu mu hiç?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kızlar gaviscon içtim ben dün eşime vermişti doktoru..Prospektüste "gebeler kullanabilir" yazıyordu..
Mide yanmamı anında kesti rahat uyudum..Kullanan oldu mu hiç?

ben içiyorum canım ama uzun süre kullanıldığında etki vermiyor ben bi zamanlar şişeyi tıkıyordum ağzıma..benimde doktorum verdi güvenle içebilirsin:deli::deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar