2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bayıldımmm bayıldımmm. hemen listeyi yapıver alıyorum hemen... akşamları kös kös katana hürreme bakacağıma yavruma kendi ellerimlen bişeyler yapayım bari. aiiiyyyy azo yaaaaa harikalar...

da biraz dana gibi mi kız büyük sanki di mi?

Evet yavrum azcık büyük :D Ama ne güzel doldurcak sepeti, hastaneye 20 tane götürcem zaten :D 30 tanesini de mevlüte saklıcam.

amannnn kaynanaya 10 tane ayırdıysan ben daha fazla isterim emmeeeee:zonk::zonk:

Yok ona "he he" dedim ama tabisi vermicem hıh :D

Azoş azoş azoş azoş.
Beni gör beni gör beni gör :D

Sen yaptırcan zaten :p

GUNAYDIN herkese:zonk:

Günaydın canım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dün gece dizi izlerken elim-kolum şişti diye çok korktum ya
yarın doktor randevumuz var,şimdi şiş indi gibi ama yarın yinede söylicem
inşallah önemsizdir korkuyorum tansiyon çıkıcak diye :(

alla alla:( benım de bundan 2-3 ay once ayaklarım şişmiştı davul gıbı ama şimdi iyiler maşallah. tuzlu mu yıyosun çok?

Evet yavrum azcık büyük :D Ama ne güzel doldurcak sepeti, hastaneye 20 tane götürcem zaten :D 30 tanesini de mevlüte saklıcam.

Günaydın canım.

olsun olsun buyuk olsun doldursun kutuyu. gösterişli olsun b öyle. ene azoooo süperler kız. tombik ve tatlı. içine badem koysak hacıt?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağol kuşum....
Keşke ben de sigaraya zamanında başlamasaymışım..

valla azommm yaa zorr bende lise dönemlerimden beridir tüm arkadaşlarım diyrum abartısız hepsi sigara içiyodu üniversite okudum odada 5 kişi kalıyoduk 4üde sigara içiyodu ve odada ölüyodum o kömür kokusu gibi kokusundan tiksinti geldi bana ama inanki gördüm ki başlayanların hepsi bir özentilikle başladı yani arkadaş kınaması ne bilim aa arkadaşım içiyo bende içeyim mantığı küçük yaşlarda ne olduğunu ayırt edememe inan üzülüyorum hemde çok kendi kardeşimin geçenlerde öğrendim sigara içtiğini kokusunu duyunca kusan kardeşim günde 1 pakete yakın sigara içiyomuş içler açısı sebep üniversite sebep arkadaş nasıl oluyo bilemiyorum :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
alla alla:( benım de bundan 2-3 ay once ayaklarım şişmiştı davul gıbı ama şimdi iyiler maşallah. tuzlu mu yıyosun çok?

olsun olsun buyuk olsun doldursun kutuyu. gösterişli olsun b öyle. ene azoooo süperler kız. tombik ve tatlı. içine badem koysak hacıt?

ayaklarda şişmeyi bende duydum,okudum en çok görülen şey zaten bir tehlikesi yok sanırım bildiğim kadarıyla ama el,kol ve yüzde şişme olursa büyük ihtimalle tansiyon yükseldiği için oluyormus aradım doktoru dün gece öyle dedi..kızarıklık varmı eğer varsa hemen acile git dedi yok dedim o zaman büyük ihtimal tansiyonun çıkmıştır kolunu yüksekte tut üzerine yatma ertesi güne geçmezse de gel göreyim en olmadı kalp damar cerrahisine gönderirim dedi.. :( çok moralim bozuldu ya

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ben de badem şekeri koyucam mavi beyaz..
Yalnız ben haftaya bitiririm şekerleri...Bu şekerler bayatlıcak doğuma kadar..Ama malın biri de açıp yemez heralde demi, valla şekerime kıyıp bozuyorsa bayat şekeri yesin o zaman ne diyim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Günaydın canım.

benimde mevlütte 50den fazla gider gibime geliyo onları görümcem yapcaktı srayım kaç tane yapmış ona göre bende hastane için alcam 30 tane düşünüyorum bende hastaneye ayrı yapmayı bunu beğendim isteyen biblo gibi kullanır isteyen dolap süsü süliyip müsliycem şirince bişi olcak
Ekli dosyayı görüntüle 9271

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayaklarda şişmeyi bende duydum,okudum en çok görülen şey zaten bir tehlikesi yok sanırım bildiğim kadarıyla ama el,kol ve yüzde şişme olursa büyük ihtimalle tansiyon yükseldiği için oluyormus aradım doktoru dün gece öyle dedi..kızarıklık varmı eğer varsa hemen acile git dedi yok dedim o zaman büyük ihtimal tansiyonun çıkmıştır kolunu yüksekte tut üzerine yatma ertesi güne geçmezse de gel göreyim en olmadı kalp damar cerrahisine gönderirim dedi.. :( çok moralim bozuldu ya

bişi olmaz korkma. içini ferah tut. tuzlu yeme.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benimde mevlütte 50den fazla gider gibime geliyo onları görümcem yapcaktı srayım kaç tane yapmış ona göre bende hastane için alcam 30 tane düşünüyorum bende hastaneye ayrı yapmayı bunu beğendim isteyen biblo gibi kullanır isteyen dolap süsü süliyip müsliycem şirince bişi olcak
Ekli dosyayı görüntüle 9271

Bizim mevlüt o kadar kalabalık olmaz..Ay eve sığdıramam zaten o kadar insanı :D
Güzelmiş tatlım biblo, güzelce de süslersin.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben de badem şekeri koyucam mavi beyaz..
Yalnız ben haftaya bitiririm şekerleri...Bu şekerler bayatlıcak doğuma kadar..Ama malın biri de açıp yemez heralde demi, valla şekerime kıyıp bozuyorsa bayat şekeri yesin o zaman ne diyim :D

pajhauhauhauahua bedduaya bak ya yarıldım. kızın bedduası bile komik. haklısın ama azom. binbir zahmetle yap et sonra açıp yesinler bozsunlar el emeğimizi. o yüzden vazcaydım ben vermıyom şeker meker sadece sap verecem gelenlere. nasılım?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bişi olmaz korkma. içini ferah tut. tuzlu yeme.

sağol,aslında yediğim hiçbirşeye extra tuz atmam hiç tuzsuz yapmam ama öyle de tadına bakmadan az bu diye atmam halbuki ama..yine de dikkat edeyim bari ben hamile kalmadan önce kaç kiloydum bilseniz şimdi bu kadar yiyince belki ondan oluyodur oof ulen of

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
pajhauhauhauahua bedduaya bak ya yarıldım. kızın bedduası bile komik. haklısın ama azom. binbir zahmetle yap et sonra açıp yesinler bozsunlar el emeğimizi. o yüzden vazcaydım ben vermıyom şeker meker sadece sap verecem gelenlere. nasılım?

Sende çok insafsız çıktın :D Ben bayat mayat şeker veriom hiç olmazsa :p

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aiyyyyyyy kızı olan kaçırmasın bayılırım minnie mousea bennn.

Ben de poohluyu beğendim ama beden işi nedir öyle ya...

GUNAYDIN herkese:zonk:

Günaydın canım. Benim de ellerim şişmişti, bir de ayaklarım ama yorgunluktan demişti doktor, elleri de romatizmal olduğunu düşünüyorum demişti.
Bi idrar tahlili yaptırabilir misin hemen? Tam idrar, idrarda protein var mı bakalım?

Beni gör derken, beğendim filan dedim beni görmedin, onu diyom kız :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağol,aslında yediğim hiçbirşeye extra tuz atmam hiç tuzsuz yapmam ama öyle de tadına bakmadan az bu diye atmam halbuki ama..yine de dikkat edeyim bari ben hamile kalmadan önce kaç kiloydum bilseniz şimdi bu kadar yiyince belki ondan oluyodur oof ulen of

çok mu zayıftın. sanki öyle bişi dediğini hatırlıyorum.

Sende çok insafsız çıktın :D Ben bayat mayat şeker veriom hiç olmazsa :p

öyle ama. bozulana, "bu ne be" diye soranlara da "oğlumun önündeki sapı temsilen size sap vermeyi uygun gördüm" derim...

bence olası.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
BBLAU,
daha 1 hafta önce yaptırdım sağlık ocağında yaptılar idrar yazdılar birşey yok dedi ordaki doktor ama protein ne diye yazıyor ?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar hepimiz iyiyiz herhal AZOŞ şekerlerin süper olmuş becerikli kızsın vesselam darısı bize olsun(amin)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Bikaç kez burger ben de yedim, pizza yedim şarküterisiz.
Şekerime kesin teşhis konduktan sonra pek yiyemiyorum tabi artık.
Kola şekersiz içtim...Ama kafein var sonuçta.

Çayda kafein mi var tein mi?
Çayın bir bardak şekersiz ve açığını içebilirsin demişti bana doktor.Ama demir ilacı alanlar eş zamanlı içmesinler.

Günaydın nazo naber?

Kolada kafein+şeker+katkı maddeleri.
Diyetinde aspartam.
Ne ararsan mevcut :D

bayıldımmm bayıldımmm. hemen listeyi yapıver alıyorum hemen... akşamları kös kös katana hürreme bakacağıma yavruma kendi ellerimlen bişeyler yapayım bari. aiiiyyyy azo yaaaaa harikalar...

da biraz dana gibi mi kız büyük sanki di mi?

aaaaa:( ben çok çay içiyorum ya. çaysız bi hayat düşnemıyorum of offff

süper bi yorum. göçe bunu beğendi. aden ise tekmeleriyle beğendiğini belirtti.

nazommmm naber :)

ne olsun işte kızlar irem karnım ağrıyor diyor durup durup o canımı sıkıyor her an beni kusmakla tehdit ediyor cadı..siz napıyosunuz bakim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Heaaa tamam anlaştık o zaman :D
Sen bilirsin babuş badem şekeri küflenir mi?

küflenmiyo da böyle lanet bişi oluyo. kararıyor falan. küçükken o tüllerin içinde verilen nikah şerkerlerini açıp yediğim çok olmuştur. ordan bılıyom :) biz küçükken çok fakirdik azoş. babam bonfile getirirdi çatalla yerdik inan.

ahahahhaha :eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar