2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bende özledim kız... ugramıyosun ki biz yeni sürgun yerımıze taşındık alıştık ama sen yoksun. :(

bu arada bilge hakkat guzel isim. noyan da boyle şey adam ismi ama adam gıbı adam ismi.

yok yok tamam ıkısı de hoş. bılge noyan. ana kız artıs ısmın gıbın oldu bu.

tatlım inanki girdigim tek anne topigi burası ..baska obur yere bakmıyırum bile.. benim icin onemli olan sizlersiniz... istanbulda ki ev isleri ile ugrsıyodum kac zamandır... neyse hallettik gibi...
isimleri begenmene sevindim... :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sağol taklum ben naptım ki türkçem biraz kıttır uzun yoldan anlatmışımdır idare et artık

bilge güsel isim ama babuş masrflı olmasın 5 harf :D

ni demek canum ilgilendin hemen... :huhuu: en basta o yeter de artar bilemmm...
kız ayıpçılar, gezinirkene beşiğimi buldum, ahan bu:

deyin bakalım iyi mi diil mi?
guzel canım.. gayet kibar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tatlım inanki girdigim tek anne topigi burası ..baska obur yere bakmıyırum bile.. benim icin onemli olan sizlersiniz... istanbulda ki ev isleri ile ugrsıyodum kac zamandır... neyse hallettik gibi...
isimleri begenmene sevindim... :huhuu:

rica ederim bebişim. isim 10 numara erkek ismi.

bilge noyan... valla böyle tartışma programlarına çıkan adam ismi gibi. hem adıyla doğar kız çocuk. bilge olur...

ben arada bakıyorum diğer topige komık şeyler oluyor arada. boyle alttakı onlıne uyelerın ısımlerını yazıyolar tek tek, yanına da zıyaretçı sayısını yazıp mesajın yanına nazar boncugu koyacak kadar komıkleştıler hatta sen düşün.

nazire yapıyolar bize anlıyacağın. ehehehe. ama o derece kalabalıkta 10 sayfayı geçmeyen konusu belli konulardan konuşuluyor hergun.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
offfff ben çıkıyom gider ayak iş çıktı haletmem lazım oysaki ayıpçı konular nede ilgimi çekmiştiiiiii:zonk::zonk:yarın görüşürüz kızlar öpüldünüz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bblau dadlum model aynen benim aldigim gibi ama renk krem/beyaz birde ust yerleri duz benimki... insallah guzel gunlerde kullanırız cumlamiz..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de iş yerınde korıdorda tinerle bişi yapıyolar. odamı sardı koku bebeğim sarhoş oldu zaar. bişi olmaz di mi? çocukta tık yok son yarım saattır!

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ana benım de çıkış saatım gelmiş ayol. daha eve gıdıp yemek yapıcam mısafır agırlıcam. ehehehe. neyse gelenler genç bırı peynırlı kaşarlı makarna ıstedı biri pat. püresi. ikisi de 10 dakıkalık iş.

sızı öpuyorum fıstıkellalarrr... ayıpçılar sizi de kınıyorum.. akşam akşam ya tovbe tovbe...

iyi akşamlarr diliyorum efemmm...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
o değil de iş yerınde korıdorda tinerle bişi yapıyolar. odamı sardı koku bebeğim sarhoş oldu zaar. bişi olmaz di mi? çocukta tık yok son yarım saattır!

İçine çekme, soluma..Bebişe birşey olmaz ama bana domestosla felan iş yaptırmıyorlar..
Sen de ne olur ne olmaz dikkat et.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aaaaa güzelmiş, güle güle kullanın inşallah..Uyku seti ne renk düşünüyorsun?

Teşekkürler azoşum.Uyku setini de hedaye verdiler, çoğunluğu beyaz, kırmızıları var üstünde bi de...

süper. sade ama değil. gösterişli ama değil. ahahaha anladın sen: beyaz işte bacım beyaz. asilliğe bak. içine de gökçe kız çok yakışır..

Saol babuşum beğendiğine sevindim :)
Seviyom ya ben de beyazı valla :)

beşik çok güzel harika,ama eğer bunu 12 yaşına kadar kullanacaksa 4-5 yaşındayken eline boyaları aldığında ne yapar bu beşiğe bilmem :hihi:

Valla ben 12 yaşına kadar sağ kalacağını tahmin etmiyorum bu mobilyanın :)

hehehe gayet güsel cnm benim sade mükemmel...

Teşekkürler lidoşum :D

guzel canım.. gayet kibar

bblau dadlum model aynen benim aldigim gibi ama renk krem/beyaz birde ust yerleri duz benimki... insallah guzel gunlerde kullanırız cumlamiz..

İnşallah canım...
Kremi de severim ben mobilyada.Heryerde severim aslında çok asildir :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ana benım de çıkış saatım gelmiş ayol. daha eve gıdıp yemek yapıcam mısafır agırlıcam. ehehehe. neyse gelenler genç bırı peynırlı kaşarlı makarna ıstedı biri pat. püresi. ikisi de 10 dakıkalık iş.

sızı öpuyorum fıstıkellalarrr... ayıpçılar sizi de kınıyorum.. akşam akşam ya tovbe tovbe...

iyi akşamlarr diliyorum efemmm...

İyi akşamlar kuşum :D
Öptüm hepinizi yarın görüşmek üzere Allahın izni ile...
Hoşçakalınnnnnnnn :1:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
rica ederim bebişim. isim 10 numara erkek ismi.

bilge noyan... valla böyle tartışma programlarına çıkan adam ismi gibi. hem adıyla doğar kız çocuk. bilge olur...

ben arada bakıyorum diğer topige komık şeyler oluyor arada. boyle alttakı onlıne uyelerın ısımlerını yazıyolar tek tek, yanına da zıyaretçı sayısını yazıp mesajın yanına nazar boncugu koyacak kadar komıkleştıler hatta sen düşün.

nazire yapıyolar bize anlıyacağın. ehehehe. ama o derece kalabalıkta 10 sayfayı geçmeyen konusu belli konulardan konuşuluyor hergun.

tatlım senin oglanın adıda en bi super.. Demir Aden..

inan hic bakmadım o topige sadece o sitede benim eskiden beri girdigim hamile kalmaya calısan arkadasların topigi var.. oraya giriyorum arada selam veriyorum.... ama girer bi bakarım biara subat annesi topigine merak ettim bende neler olup bitiyo.. ehehhh...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
O cici kız atma ona, ayıpçı der sonra :D
Bana at bana :1::deli::elis:

öyle diyenden korkcan aze ağzında olandan değil :deli:

kız ayıpçılar, gezinirkene beşiğimi buldum, ahan bu:

deyin bakalım iyi mi diil mi?

sade ve güzel canım
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

bizim de kapıları boyuyo eşim tiner de var içinde bişi olmuyo
havalandırıyoz evi

gidenlere gulu gulu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar