2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
babuşşşşşşşşşşşşşş kurtarsana kız beni. bu zilliler zilliliklerine beni de alet etmeye çalışıyor hep.

eheheehhhhhh.. canum gonlun varsa cekinme.. yoksa bana gel dadlummmmm:dill: (kısss ozlemişim seni ne zamandır konusamadık)

Noyan çok değişik ve güzel geldi kulağıma benim :)
:zonk:

sagol tatlım... Kuzey de cok guzel isim, bi ara dusunmastum ama benim eski patronun oglunun adı Guney... şimdi biz Kuzey koysak olmicaktı...

Bilge bence çok güzel isim canım...Noyan da güzel...
Adayı eşim çok istiyor da ben kararsızım.Ben de Sılayı sevdim...
ehehhh benimde esim Noyan'ı cok begendi e istiyo bende Bilgeyi cok begendim........... 'Bilge Noyan' oldu gibi yani, son dakka golu atmazsak...

Bence ' Sıla Ada ' da cok guzel olmus..........

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
eheheehhhhhh.. canum gonlun varsa cekinme.. yoksa bana gel dadlummmmm:dill: (kısss ozlemişim seni ne zamandır konusamadık)

sagol tatlım... Kuzey de cok guzel isim, bi ara dusunmastum ama benim eski patronun oglunun adı Guney... şimdi biz Kuzey koysak olmicaktı...

ehehhh benimde esim Noyan'ı cok begendi e istiyo bende Bilgeyi cok begendim........... 'Bilge Noyan' oldu gibi yani, son dakka golu atmazsak...

bilge benim teyzemin adı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bak söyledikçe hoşuma gitmeye başladı Bilge.
Çok güzel ya:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet guzelcim aynen.. kıs oda muhtesem olmus şeker :huhuu:

evek canumm... kahramanummmmmmmm..

(ama leader de ince ince anlattı sagolsun..oda kahramanummmm)

dadlummmmmmmm.. zati bi gordum amaninn dedimm..... bis unuttuk o işleri ... azcuk daha sabredin bacular, cıkartın sonra rahat rahat.. ehehhh:1::1::dill::dill:

Sağol canım benim :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bende özledim kız... ugramıyosun ki biz yeni sürgun yerımıze taşındık alıştık ama sen yoksun. :(

bu arada bilge hakkat guzel isim. noyan da boyle şey adam ismi ama adam gıbı adam ismi.

yok yok tamam ıkısı de hoş. bılge noyan. ana kız artıs ısmın gıbın oldu bu.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet guzelcim aynen.. kıs oda muhtesem olmus şeker :huhuu:

evek canumm... kahramanummmmmmmm..

(ama leader de ince ince anlattı sagolsun..oda kahramanummmm)

dadlummmmmmmm.. zati bi gordum amaninn dedimm..... bis unuttuk o işleri ... azcuk daha sabredin bacular, cıkartın sonra rahat rahat.. ehehhh:1::1::dill::dill:
sağol taklum ben naptım ki türkçem biraz kıttır uzun yoldan anlatmışımdır idare et artık
Bak söyledikçe hoşuma gitmeye başladı Bilge.
Çok güzel ya:utan:

bilge güsel isim ama babuş masrflı olmasın 5 harf :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tansellllll hayırdır daha bitiremedin mi geçmişi :D Sesin çıkmıyor kuşum?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız ayıpçılar, gezinirkene beşiğimi buldum, ahan bu:

deyin bakalım iyi mi diil mi?

süper. sade ama değil. gösterişli ama değil. ahahaha anladın sen: beyaz işte bacım beyaz. asilliğe bak. içine de gökçe kız çok yakışır..

O cici kız atma ona, ayıpçı der sonra :D
Bana at bana :1::deli::elis:

ahahahahahahha yardınız be akşam akşam. atmayın kusacam şimdi gülmekten bak...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar