Kapatın şu konuyu, biz rejimdeyiz, seks rejimi..Ayıp oluyur litfen :lilav::dertli:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.

Kapatın şu konuyu, biz rejimdeyiz, seks rejimi..Ayıp oluyur litfen :lilav::dertli:
valla güselim sen aldır öyle bir adet var elin boş gelme ayıp olur de![]()
bu arada o işi yaparken görmüyolarda seni öle görünce o işi yapası geliyor adamlarınys:
ayyy annneannem aklıma geldi şimdi benim iç çamaşırlarından birini makinadan çıkanları katlarken bulmuş çöpe atmışş anneanne naptın sen dedim makina sıkıştırmış kızım yırtılmış iplikleri kalmış sadece demez mi ayy yarıldım güldüm de güldüm noldu be kızanım ne var ki neye gülüyon dedi yok be anneannem sennde haklısın dedim
ayyy annneannem aklıma geldi şimdi benim iç çamaşırlarından birini makinadan çıkanları katlarken bulmuş çöpe atmışş anneanne naptın sen dedim makina sıkıştırmış kızım yırtılmış iplikleri kalmış sadece demez mi ayy yarıldım güldüm de güldüm noldu be kızanım ne var ki neye gülüyon dedi yok be anneannem sennde haklısın dedim
allah iyiliğini versin yok kız her kadının başına gelir onu bunu bırakta stor olayı aklımdan gitmiyor benimde düşme muhabbetimpikecim velkam bebiş.
kurtar beni. bi yatak odasından geçen kalorifer borusu patlamış bi gece bakayım nerden patlamış da sızdırıyor diye boruya tırmandığımı aşağıya ınerken de döne döne ındıgımı anlattım adım ayıpçıya, bad gırl'e çıktı![]()
çok üstüme geldiler pikem. babuş da yok hepsi üstüme geliyor. döv onları.
Göremedim ben satış kısmını mail attım sordum...
4 harf olur, benim kızıma eğer değiştirmezsek Sıla Ada koymak isityoruz isim olaraktan.
Birini yazarız
kız öle deme normalde gerek yok zati adamlar yorgun olsa bilem giy git yanlarına bak ne oluyo :dill:valla üstünüzdekileri gorup o işi yapası gelıyosa sız kendı derdınıze yanın. ah
ahah...
bende gerek yok öyle şeylere...ky:
kız varya anneannem işte yazık onun zamnında vardıda giymedimi:nazo::nazo::nazo::nazo:
nıhaoalalya yee yehaaaa. yeahhh.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ha ölücem birazdan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyy tutmayın beniiiiii
ayyy ne fenaaa oysaki koca göbekle nede zevkli oluyordu iğrençççççç azcıkta benim toktor benimkine rejim verse:zonk::zonk::zonk:
aa canım karar verdiniz mi isme? Sıla da guzel isim ama Ada superrrr.. benimki kız olsaydı Ada olucaktı..Ada da yasıyosya ehehh...
Kızlar bizde Noyan dusunduk, gerci bazısı hiç begenmiyor ama bizim içimize sindi gibi.. Bilge Noyan .............
azonun doğumdan sonraki hali için
(bkz::elis
evet guzelcim aynen.. kıs oda muhtesem olmus şekerDal canım dalll, okuması uzun iş
evek canumm... kahramanummmmmmmm..Süper kahramanım ben pikoş. Ne sandın sen beni
dadlummmmmmmm.. zati bi gordum amaninn dedimm..... bis unuttuk o işleri ... azcuk daha sabredin bacular, cıkartın sonra rahat rahat.. ehehhh:1::1::dill::dill:pikecim velkam bebiş.
kurtar beni. bi yatak odasından geçen kalorifer borusu patlamış bi gece bakayım nerden patlamış da sızdırıyor diye boruya tırmandığımı aşağıya ınerken de döne döne ındıgımı anlattım adım ayıpçıya, bad gırl'e çıktı![]()
çok üstüme geldiler pikem. babuş da yok hepsi üstüme geliyor. döv onları.
aa canım karar verdiniz mi isme? Sıla da guzel isim ama Ada superrrr.. benimki kız olsaydı Ada olucaktı..Ada da yasıyosya ehehh...
Kızlar bizde Noyan dusunduk, gerci bazısı hiç begenmiyor ama bizim içimize sindi gibi.. Bilge Noyan .............
babuşşşşşşşşşşşşşş kurtarsana kız beni. bu zilliler zilliliklerine beni de alet etmeye çalışıyor hep.
evet guzelcim aynen.. kıs oda muhtesem olmus şeker
evek canumm... kahramanummmmmmmm..
(ama leader de ince ince anlattı sagolsun..oda kahramanummmm)
dadlummmmmmmm.. zati bi gordum amaninn dedimm..... bis unuttuk o işleri ... azcuk daha sabredin bacular, cıkartın sonra rahat rahat.. ehehhh:1::1::dill::dill:
Anaaaaammmmm yarıldımmmm nasıl da buldun yaaaa
:böö::böö: