2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla güselim sen aldır öyle bir adet var elin boş gelme ayıp olur de:cokkomik:
bu arada o işi yaparken görmüyolarda seni öle görünce o işi yapası geliyor adamların:eek:ys:

valla üstünüzdekileri gorup o işi yapası gelıyosa sız kendı derdınıze yanın. ahahahhahaahah...

bende gerek yok öyle şeylere... :eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyy annneannem aklıma geldi şimdi benim iç çamaşırlarından birini makinadan çıkanları katlarken bulmuş çöpe atmışş anneanne naptın sen dedim makina sıkıştırmış kızım yırtılmış iplikleri kalmış sadece demez mi ayy yarıldım güldüm de güldüm noldu be kızanım ne var ki neye gülüyon dedi yok be anneannem sennde haklısın dedim

:nazo::nazo::nazo::nazo:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyy annneannem aklıma geldi şimdi benim iç çamaşırlarından birini makinadan çıkanları katlarken bulmuş çöpe atmışş anneanne naptın sen dedim makina sıkıştırmış kızım yırtılmış iplikleri kalmış sadece demez mi ayy yarıldım güldüm de güldüm noldu be kızanım ne var ki neye gülüyon dedi yok be anneannem sennde haklısın dedim

nıhaoalalya yee yehaaaa. yeahhh.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
pikecim velkam bebiş.

kurtar beni. bi yatak odasından geçen kalorifer borusu patlamış bi gece bakayım nerden patlamış da sızdırıyor diye boruya tırmandığımı aşağıya ınerken de döne döne ındıgımı anlattım adım ayıpçıya, bad gırl'e çıktı:(

çok üstüme geldiler pikem. babuş da yok hepsi üstüme geliyor. döv onları.
allah iyiliğini versin yok kız her kadının başına gelir onu bunu bırakta stor olayı aklımdan gitmiyor benimde düşme muhabbetim:cokkomik:
Kapatın şu konuyu, biz rejimdeyiz, seks rejimi..Ayıp oluyur litfen :lilav::dertli:

aaaa biz mi rejimdeyiz:deli: benim adamda yokk zati :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Göremedim ben satış kısmını mail attım sordum...
4 harf olur, benim kızıma eğer değiştirmezsek Sıla Ada koymak isityoruz isim olaraktan.
Birini yazarız :D

aa canım karar verdiniz mi isme? Sıla da guzel isim ama Ada superrrr.. benimki kız olsaydı Ada olucaktı..Ada da yasıyosya ehehh...

Kızlar bizde Noyan dusunduk, gerci bazısı hiç begenmiyor ama bizim içimize sindi gibi.. Bilge Noyan .............

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşşşşşşşşşşşşşş kurtarsana kız beni. bu zilliler zilliliklerine beni de alet etmeye çalışıyor hep.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla üstünüzdekileri gorup o işi yapası gelıyosa sız kendı derdınıze yanın. ahahahhahaahah...

bende gerek yok öyle şeylere... :eek:ky:
kız öle deme normalde gerek yok zati adamlar yorgun olsa bilem giy git yanlarına bak ne oluyo :dill:
:nazo::nazo::nazo::nazo:
kız varya anneannem işte yazık onun zamnında vardıda giymedimi :cokkomik:
nıhaoalalya yee yehaaaa. yeahhh.

yaa öle zuzu kadıncağız benim en sexu donumu atmıştı çöpe :utangac:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aa canım karar verdiniz mi isme? Sıla da guzel isim ama Ada superrrr.. benimki kız olsaydı Ada olucaktı..Ada da yasıyosya ehehh...

Kızlar bizde Noyan dusunduk, gerci bazısı hiç begenmiyor ama bizim içimize sindi gibi.. Bilge Noyan .............

Noyan çok değişik ve güzel geldi kulağıma benim :)

azonun doğumdan sonraki hali için

(bkz::elis:)

Hahahhaha :deli: İğneyi batırcam çıkarcam, batırcam çıkarcam töbe yarabbimmmm :zonk:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Dal canım dalll, okuması uzun iş :D:D
evet guzelcim aynen.. kıs oda muhtesem olmus şeker :huhuu:

Süper kahramanım ben pikoş. Ne sandın sen beni
:cokkomik::cokkomik:
evek canumm... kahramanummmmmmmm..

(ama leader de ince ince anlattı sagolsun..oda kahramanummmm)

pikecim velkam bebiş.

kurtar beni. bi yatak odasından geçen kalorifer borusu patlamış bi gece bakayım nerden patlamış da sızdırıyor diye boruya tırmandığımı aşağıya ınerken de döne döne ındıgımı anlattım adım ayıpçıya, bad gırl'e çıktı:(

çok üstüme geldiler pikem. babuş da yok hepsi üstüme geliyor. döv onları.
dadlummmmmmmm.. zati bi gordum amaninn dedimm..... bis unuttuk o işleri ... azcuk daha sabredin bacular, cıkartın sonra rahat rahat.. ehehhh:1::1::dill::dill:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bilge bence çok güzel isim canım...Noyan da güzel...
Adayı eşim çok istiyor da ben kararsızım.Ben de Sılayı sevdim...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet guzelcim aynen.. kıs oda muhtesem olmus şeker :huhuu:

evek canumm... kahramanummmmmmmm..

(ama leader de ince ince anlattı sagolsun..oda kahramanummmm)

dadlummmmmmmm.. zati bi gordum amaninn dedimm..... bis unuttuk o işleri ... azcuk daha sabredin bacular, cıkartın sonra rahat rahat.. ehehhh:1::1::dill::dill:

ha işte bende unuttum ama anlatamıyorum pikem polatım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar