2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
benim oğlumun odası yok teyzesi. yapmıyacam. boş bi odam vardı oraya kocaman bi gardrop yaptırdım beyaz. park yatağını koyduk yanına. yürüyüş bandım çamaşır kıurutma askım falan hep orda. odası yok yani. biraz büyüsün beyaz bi yatak ve byazdan bi komidin yaptıracam al sana mis gibi oda.

sende ben kafadansın demek oda hususunda bende yapmayacam yatak ve dolap alıcam..sadece..kullanmıyorlar cidden burda doğum yapan bir arkadaşımın kızı şu anda 17 aylık oldu hala odasında yatmıyor kendi yatak odalarındaki park yatakta..geçen denemişler düşmüş tırmanmışta en iyisi gözümüzden ayırmayalım demişler karı-koca birde taaa ozaman 4.500 tl para vermişlerdi odaya yazık yaa acıyorum bende

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sende ben kafadansın demek oda hususunda bende yapmayacam yatak ve dolap alıcam..sadece..kullanmıyorlar cidden burda doğum yapan bir arkadaşımın kızı şu anda 17 aylık oldu hala odasında yatmıyor kendi yatak odalarındaki park yatakta..geçen denemişler düşmüş tırmanmışta en iyisi gözümüzden ayırmayalım demişler karı-koca birde taaa ozaman 4.500 tl para vermişlerdi odaya yazık yaa acıyorum bende

ben de yapmayacam diye yola çıkmıştım ama nasılsa dolap alacaz bari yatak da alalıma dönüştü olay. bi dolap bi de büyüyen yatak aldık ama o yatakta yaza kadar yatamayacak çünkü odamız soğuk. öle dursun diye biz de 1500 bayıldık bakalım. :ayk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ehehehehe. 9 ayın sonunda sorduğumuzda da 2 mi dicen gız :D:cikolata::cikolata:

yok sanırsam ozaman diyemem gibime geliyor:zonk::zonk:eek:ssun şimdi havam oldu yaaa azcık buda bana yeter:):)ben zaten balık etli hamile kaldım canım almama daha iyi benim için zaten şaka bir yana alsam top gibi yuvarlanırım zaar:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

benim milyonlarca kuzenimden milyar yeğenim oldu hepsi oda düzdü yavrulara. ama görsen ne odalar hemde. benim yatak odam da yok eşyalar. sor hangisinin yavrusu odasında yattı diye :)))

sor sor. hiçbirininki. hepsinin yatağının yanında ya da ayak ucunda park yatağı var hepsinin bebesi orda. koca kazık olan bi yeğenim var 4 yaşında o bile hala orda yatıyor.

hele yavrum bi 3- 3,5 yaşına gelsin odasında oyuncak oynayacak kadar büyüsün yaparım bi oda.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok sanırsam ozaman diyemem gibime geliyor:zonk::zonk:eek:ssun şimdi havam oldu yaaa azcık buda bana yeter:):)ben zaten balık etli hamile kaldım canım almama daha iyi benim için zaten şaka bir yana alsam top gibi yuvarlanırım zaar:)

He aynen aynen tatlım.Ben de kilolu hamile kaldım.Leader da öyle bak.Kilolu hamile kalan az alıyo.
gökçeyle azoş gibi cin alinin ablası olaraktan hamile kalanlar da bize yetişmek için seğirtiyo işte arkamızdan :kahkaha:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben de yapmayacam diye yola çıkmıştım ama nasılsa dolap alacaz bari yatak da alalıma dönüştü olay. bi dolap bi de büyüyen yatak aldık ama o yatakta yaza kadar yatamayacak çünkü odamız soğuk. öle dursun diye biz de 1500 bayıldık bakalım. :ayk:

gene çok vermisşiniz hayatım amannn napalım onlar için değer..benimde evim soğuk yaa nasıl ısıtacaksam offfff:(hadi şimdi biz idare ediyoruzda bebeğede azcık idare et denmezki mecbur ısıtıcı kullanmak lazım o havayı kurutuyor all birde buhar makinesi vs vs vs bitmiyor bişeyler bitmiyoooo

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
He aynen aynen tatlım.Ben de kilolu hamile kaldım.Leader da öyle bak.Kilolu hamile kalan az alıyo.
gökçeyle azoş gibi cin alinin ablası olaraktan hamile kalanlar da bize yetişmek için seğirtiyo işte arkamızdan :kahkaha:

evet kesinlikle teşhisin doğru şekercim kg hamile kalan anne adayları daha az kg alarak ilerliyor onlarda kürdan gibi olmasalardı demi ama onlar zayıfkene biz onlara bişey didikmiii haa didikmiiii:):):)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim milyonlarca kuzenimden milyar yeğenim oldu hepsi oda düzdü yavrulara. ama görsen ne odalar hemde. benim yatak odam da yok eşyalar. sor hangisinin yavrusu odasında yattı diye :)))

sor sor. hiçbirininki. hepsinin yatağının yanında ya da ayak ucunda park yatağı var hepsinin bebesi orda. koca kazık olan bi yeğenim var 4 yaşında o bile hala orda yatıyor.

hele yavrum bi 3- 3,5 yaşına gelsin odasında oyuncak oynayacak kadar büyüsün yaparım bi oda.

Aynı fikirdeyim...Ben park yataktan başka yatak bile almıcaktım da hatta annemle eşim ısrar edince bi beşik alıp koydum.Başka oda nevalesi almıcam ama.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hehehe işte ben dana gibin hamile kaldım hala danayım ama hamile kaldığım kg ile pek farkım yok 2,5 kg aldım 76 kgdayım babuş
Hoş geldin yavruş.Ne yidin?

sölim mi çok alakasız yemekler yedim evde kuru fasulye pilav vardı yidim sonra karadut dondurmalı tavuk göğsü yidim şimdi duba gibi oturuyorum koltuğumda:panter: ama midem fena şişti

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ehehehehe. 9 ayın sonunda sorduğumuzda da 2 mi dicen gız :D:cikolata::cikolata:

Kendisi şimdi gralıçalığına bir de doktorluğu eklemiş yalnız aldığım duyumlara göre. Yakında kendine babuş da dedirtirse şaşırmam.:deli::elis:
Ama netten bakıp da cuvaplıyo soruları.
O olmaz işte, benim hepsi ahanda bu gafanın içinde. Kafa nereye biz oraya hesabı :dill::dill:

isterse fahri doktora alsın yine de benim için eppur si muove babuşum. ötesi yok. dönüyor da dönüyor...

kızlar yılın ilk karı yağıyor ankaraya penceremden kar seyrediyorum:durbun:

süperrrr. bayılırım yaa.

eheheheh di mi. o bana eskiden olurdu. du şu çantayı alayım. aaa bak bu ayakkabıyla da guzel olur onu da alayım. aaa bunun üzerine yakışacak elbisem de yok du alayım... buna sanırım dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak diyoruz.

bende ayva yiyorum gökçem ne yapalım kekler börekler bizim neyimize biz 2 kilo almadıkki :uzgun:

:eek:ky: ne diyim bacım... öyle ziliyorum olan biteni.

hihhh kıyamam sana bennn tamam bir daha hava yapmıycığimm sonra üzüyom sizi..ama 2 kg aldım napimm:):):):):):)

:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar