2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
neyyyy 2 kilomu kendimden utandım 10 kilo almışım:zonk:

bırak şunu layla ya bırak... gıcık o konuşma onlan...

eee kullanışlı anlattığına göre..ama kumaşlar hep öyle oluyor be canım birde yıkayıncada yumuşuyor sonradan sermeden evvel zaten yıkarsın sende misler gibi olur:)fiyatı neydikine???

güzel kız güzel ama ben hayalimde yumuşacık ipek saten hayal ettim nedense. ehehehe. yıkıcam yahu yıkanmadan olur mu! zaten bunu 5-6 aydan sonra kullanmaya başlar buyuk ıhtımal. 27 tl idi sanırım. evet evet 27 tl idi.

güle güle kullansın gökçecim çok güzelmiş özendim şimdi

al kız sende. penguş nevresimler kardeşliği kursunlar bizim melekler.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

güzel kız güzel ama ben hayalimde yumuşacık ipek saten hayal ettim nedense. ehehehe. yıkıcam yahu yıkanmadan olur mu! zaten bunu 5-6 aydan sonra kullanmaya başlar buyuk ıhtımal. 27 tl idi sanırım. evet evet 27 tl idi.

daha odamız yokki nevresimimiz olsun canoo oda gelsin bakarım herhal senin oluşun odası ne renk olacak?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

27 miiii:durbun::durbun:süpermiş vallaha ozaman gayet iyi şekercim boşver sen..hee bende seni pis sandıydım yıkamaz bu ıyyykkk bebesi kokar dediydim:)yıkaycağını biliyorum zatti kız

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben doğumdan sonrası için kendimden korkuyorum zate :ajan:
Yiyemediklerimin hırsını çıkarabilirim bence:kahkaha:

şişeceksinnn. davul gibin olucaksın... biz o aldığımız kiloları verip fit fit salınırken sen doğumdan sonra alacaksın... ohhhhh ohhhh.

bende şimdiye kadar 12 kg aldım ama 2o kg da alsam sesim çıkmaz bebeğime birşey olmadıkça ben bu aldıklarımı da vermek istemiyorum doğumdan sonra :( ben hamile kalmadan önce çok zayıftım o yüzden şimdi hoşuma gidiyor ama bakalım sonrada bu iştah kalacak mı şimdiki gibi..

haklısın valla. onlara bişey olmasın da. varsın fil olayım napayım. hem eşim geçen sen fil de olsan ben yine de gökçe derim dedi. havaya girdim ayol...

Gökçe 25 kilo alsak 12si doğumda gider rahat ol, benden sana garanti :D Bak canım hoşbeş çekti birden bi rahatlama geldi bana :D

emin misin? inşallah azom agzın bal yesin.

güle güle kullansın miniğin, çok şirin.

sağolasın yavruş..

korkma azoş ben sezaryan olmuştum 40 günde ne göbek ne basen kendiliğinden gitti uğraşmadan eski kiloma döndüm

ne guzel ya darısı başımıza :eek:ky:

Piki laylam ben göbeğimin iki yanına gamze de istiyorum çukurluk yani :D Mümkün müdür aceba

gamze derken?

bak şindi kendimi süte su katmış hain sütçü gibi hissettim bblaum amma bu kadanda gelinmez ki üstüme 2 kg aldım ben öncekiler saylanmaz didim demi:):)

yarıldım beee. ahahauahaua

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bak yaaaaa kahrımdan ölecektim sende olmasan ben hayatta yakalayamazdım :durbun:

Süper kahramanınız babuş sizin her daim yanınızda laylam hiç dırsma :D

bak şindi kendimi süte su katmış hain sütçü gibi hissettim bblaum amma bu kadanda gelinmez ki üstüme 2 kg aldım ben öncekiler saylanmaz didim demi:):)

Yok yaaaaaaaaa, bana ne bana ne bana ne :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
daha odamız yokki nevresimimiz olsun canoo oda gelsin bakarım herhal senin oluşun odası ne renk olacak?

benim oğlumun odası yok teyzesi. yapmıyacam. boş bi odam vardı oraya kocaman bi gardrop yaptırdım beyaz. park yatağını koyduk yanına. yürüyüş bandım çamaşır kıurutma askım falan hep orda. odası yok yani. biraz büyüsün beyaz bi yatak ve byazdan bi komidin yaptıracam al sana mis gibi oda.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Nihahahahahahahhahaha.Öyle de güzel olurum ben :D
Estetik olur her yerimi kaldırtırım.Ben hakediyorum çünküm :kahkaha:

zuhahah ahaha ahhahaa. o şeref bu diyarlarda sadece bi kula nasip oldu babuş. öyle herkesin hele hele bizim gibi sıradan ölümlülerin haddi değil her şeyi haketmek.

Yok kız ben de vardı genç kızkene mekik çektikçe iki yanda bi çukur olurdu :D Ne zamandır özledim kendilerini de acaba dedim mekiksiz de olar mı :D

Baklava dilimin kadın versiyonu diyim :D İki yanlar çizik, çukur..Seksi bişe kısaca :zonk:

hııı anladım. (ne dedi bu?) :eek:ky: ben anladım o dilimnleri. baklava dilimlerini. baklava dilimi. baklavaaaa...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim oğlumun odası yok teyzesi. yapmıyacam. boş bi odam vardı oraya kocaman bi gardrop yaptırdım beyaz. park yatağını koyduk yanına. yürüyüş bandım çamaşır kıurutma askım falan hep orda. odası yok yani. biraz büyüsün beyaz bi yatak ve byazdan bi komidin yaptıracam al sana mis gibi oda.

bende beyaz oda düşünüyorum nevresimi ona göre alırım diye sallıyorum şimdilik tabii daha sonra alışverişe takatim olursa evden dışarı çıkasım yok

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Süper kahramanınız babuş sizin her daim yanınızda laylam hiç dırsma :D

Yok yaaaaaaaaa, bana ne bana ne bana ne :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

yok anam dahada olsa demem hem dürüst ol hemde 2 kg kabul görmesin ahanda küstüm:nk::nk:ben bu sinirle bi kek yiyim nasılsa kg almıyommmm:kahkaha::kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay cnm benim yaa :kahkaha::kahkaha: :kahkaha:
valla sende haklısın keşke ben haftaiçi alabilsem ya
ama benimde eşim anca cumartesi gelebilio evde olduğu için
ama son zamanlarda daha sık çağıracakya inş o zamanlar karşılaşırız bari yaaa
karışılaşırız güselim sen meraklanma ben sana denk getirim kendimiaramızda 2 gün var beklerim gamze beraber fırtlatır bizimkileri
kızlar benim çizelgem neden küçük çıkıo ya
hımm cnm o yukarda msj hanesinin yazılı olduğu yerde resim ekle bölümüne gir url kısmını kısa olanı oraya yapıştır ekranda görcen büyüycek önüzleme die üstte çıkıyo
Yemeğe gittim geldim. 1-2 kaşık pilav yedim. Üstüne de kazan dibi yedim. Oh olsun.
Kime trip atıyosam artık.
Vicdan azaplarındayım.
Ama çok canım çekmişti napim :(
hahaha benim yüüzmden mi taklım hep ben hep ben bende karadut dondurmalı tavuk gögsü yedim ohhhh
eneeeee yavruşumun nevresim takımı geldi... anammmm heyecanlandım.

ben bunu biliyorum güle güle kullan çocukmarketi.comda vardı penguenli
4 kilo ile takipteyim seni aslı :D
Acep biz kaç kg ile bitiririz ki?
28+5im ben şu an.
bende aslıyı takipteyim ikinizin arası 3kg aldım ahkikohkoh 73,5 la hamile kaldım şimdim 76yım ahanda 3 bilem değil
bende senin haftana geldiğimde 4 olurum zatten şekercim maşallah sende az almışsınnn:):)valla anneme benzersem eğer o 9 kg ile doğurmuş hastaneden çıktıktan sonra eski kotlarını pantalon etek vs hepsine sığmış bende öyle olurum umarım:)
benim anam 3 tane doğurmuş 3müzdede 3er kg almış fit kadın canım ama lohusalıkta süt gelsin die yedirmedikleri şey kalmamış kadına ondan kg almış
O zaman rekor bende cicim :gozluk::ayna:
rekor benim benim vermem kupamı kimselere 2,5 kg ile benim:zonk:
Gökçe 25 kilo alsak 12si doğumda gider rahat ol, benden sana garanti :D Bak canım hoşbeş çekti birden bi rahatlama geldi bana :D

Aksine keyif aldık, her zaman bekleriz :D

bak ya azoşşş yakaladım ben yokum ama hoşbeşi görmiycek kadan körüngöz değilim kızzz yine dedi yine dedi direniyorum yemiycem die ama kokuyo burnuma çilenk çilenk:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar