2012 Şubat Anneleri

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
bişey yaptınız mı diyet, spor, lipo vs :D

Epidural sezeryan olmuştum bir de bebekle uğraşmak falan hiç zamanım olamadı spor yapmaya 1 sene boyunca , ama hamileyken nerdeyse 1 saat stepper ile çalışıyordum doktor tavsiyesiyle tabi.
2-3 aydır yine çalışıyorum stepper ile arada artık ama. Toparlanmak için de pilates yapıyorum vakit buldukça.
Diyet zaten yapamadım. Boğazıma düşkünüm , hamur işini de çok severim bir yandan da emzirdiğim için hiç başlamadım zaten devamı gelmez diye.
Lipo olmadım canım , acaba lipo olup sonuçtan kesin memnun kalan var mı merak etmiyor değilim ama :hihi:

Doktorum da çok kızıyor ama yemeden durmak çok zor :(

Seni en iyi ben anlarım , doktorun karşısında zırıl zırıl ağlıyordum her kilo ölçümünde. Çok fazla ödemim vardı benim ne yazık ki.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Epidural sezeryan olmuştum bir de bebekle uğraşmak falan hiç zamanım olamadı spor yapmaya 1 sene boyunca , ama hamileyken nerdeyse 1 saat stepper ile çalışıyordum doktor tavsiyesiyle tabi.
2-3 aydır yine çalışıyorum stepper ile arada artık ama. Toparlanmak için de pilates yapıyorum vakit buldukça.
Diyet zaten yapamadım. Boğazıma düşkünüm , hamur işini de çok severim bir yandan da emzirdiğim için hiç başlamadım zaten devamı gelmez diye.
Lipo olmadım canım , acaba lipo olup sonuçtan kesin memnun kalan var mı merak etmiyor değilim ama :hihi:

Seni en iyi ben anlarım , doktorun karşısında zırıl zırıl ağlıyordum her kilo ölçümünde. Çok fazla ödemim vardı benim ne yazık ki.

Ben de ödem de yok :( Hepsi yağ..
Peki birşey sorucam, sezeryandan sonra karında gerçekten toparlaklık oluyor mu? Dümdüz karın hayal mi :acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Peki birşey sorucam, sezeryandan sonra karında gerçekten toparlaklık oluyor mu? Dümdüz karın hayal mi :acep:

:eek:ky: bu sorunun cevabını ancak boyle anlatabılırım.

Oyyy hadi gözünaydın, ben hala bekliyorum şekerlerimi..Güya gelcekti bugün.

gelir gelir daha akşama dünya saat var.

sanırsam rekor bende 2 kg ilen kızz bende ebru şallının rekoruna adayım:):)

terbiyesiz bi de diyosun... utanmadan söyluyosun. :eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çok güzelmiş gökçe burda göründüğü gibimi renkleri canlımı ben netten almaya cesaret edemiyorum cesaret ver bağa:)

aslını söylemek gerekirse ben biraz daha yumuşak bi kumaş bekliyodum. hani böyle ipek saten gibi. öyle değil. renkleri falan aynı ama sevimli biey. çarşafı dümdüz beyaz (ben yanlarına lastik geçirttirecem) yastığının bi tanesi düz beyaz bi tanesi şekilli. yorganı da göründüğü gibi.

alınır bu fiyata çok iyi bile.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557

Aldığın fazla kiloya bağlı olarak toparlaklığı bırak direk gülle gibi bile olur :hihi: Bu üzücü haberi verdiğim için üzgünüm.
Düz karın bence hayal değil yeter ki abartılı kilo almayın.
Bende ayva şeklinde duruyor hala mesela.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aslını söylemek gerekirse ben biraz daha yumuşak bi kumaş bekliyodum. hani böyle ipek saten gibi. öyle değil. renkleri falan aynı ama sevimli biey. çarşafı dümdüz beyaz (ben yanlarına lastik geçirttirecem) yastığının bi tanesi düz beyaz bi tanesi şekilli. yorganı da göründüğü gibi.

alınır bu fiyata çok iyi bile.

eneeeee yavruşumun nevresim takımı geldi... anammmm heyecanlandım.

[url,rl]

Güle güle kullan babuş penguşlu çok tatlı. :sirin:
Görmüştüm ben bunu daha önce.
Peki çarşafa lastik nasıl geçircen.Ben de geçireyim?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kalbimi kırıyosun ama :eek:ky:

:eek:ky:

epidural sezeryan nasıl
ben normal yapamazsan öyle istiyorum ama canlı canlı da kesilmek ayyyy
doğumunuzu anlattığınız bi yer var mı topic falan

eneeeee yavruşumun nevresim takımı geldi... anammmm heyecanlandım.

hurl][/QUOTE]güle güle kullanmak ...a yarasın bence :D[/QUOTE]:panter: :panter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
2 kilo mu :acep: Nasıl başardın onu kuzum?
Çok gıcık oldum şimdi bak :hihi:

ya bırak şunları azoş ya. gel gidek bu diyardan da. 2 kilo almış biri 4 konuşuyolar. öff afra tafra tırım tırıs yaaa.

4 kilo ile takipteyim seni aslı :D
Acep biz kaç kg ile bitiririz ki?
28+5im ben şu an.

maksimum 9-10 o da en fazla. yalnız fazla şımarmayın. size şunu diyim ki; annem de hep 10-12 kilo arası alıp doğuma gidermişeve bi gelirmiş eski kilosunda. sonra da şişermiş ehehehhee. böyle olanlarda var yani. (ayol hep bizim morali mi bozacaklar biraz da siz düşünün ohhh canıma da deysinn)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
4 kilo ile takipteyim seni aslı :D
Acep biz kaç kg ile bitiririz ki?
28+5im ben şu an.

bende senin haftana geldiğimde 4 olurum zatten şekercim maşallah sende az almışsınnn:):)valla anneme benzersem eğer o 9 kg ile doğurmuş hastaneden çıktıktan sonra eski kotlarını pantalon etek vs hepsine sığmış bende öyle olurum umarım:)

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Nevresime bayıldımmm çok güzel , güle güle kullansın minik prens.

Kızlar ben sizin sohbetinizi işgal etmiş gibi oldum kusura bakmayın , kendinize iyi bakın :gulegule:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar