Yemeğe gittim geldim. 1-2 kaşık pilav yedim. Üstüne de kazan dibi yedim. Oh olsun.
Kime trip atıyosam artık.
Vicdan azaplarındayım.
Ama çok canım çekmişti napim
afiyet olsun, light yeseydin
Yemeğe gittim geldim. 1-2 kaşık pilav yedim. Üstüne de kazan dibi yedim. Oh olsun.
Kime trip atıyosam artık.
Vicdan azaplarındayım.
Ama çok canım çekmişti napim
kalbimi kırıyosun amaky:
bişey yaptınız mı diyet, spor, lipo vs
Doktorum da çok kızıyor ama yemeden durmak çok zor
Epidural sezeryan olmuştum bir de bebekle uğraşmak falan hiç zamanım olamadı spor yapmaya 1 sene boyunca , ama hamileyken nerdeyse 1 saat stepper ile çalışıyordum doktor tavsiyesiyle tabi.
2-3 aydır yine çalışıyorum stepper ile arada artık ama. Toparlanmak için de pilates yapıyorum vakit buldukça.
Diyet zaten yapamadım. Boğazıma düşkünüm , hamur işini de çok severim bir yandan da emzirdiğim için hiç başlamadım zaten devamı gelmez diye.
Lipo olmadım canım , acaba lipo olup sonuçtan kesin memnun kalan var mı merak etmiyor değilim ama
Seni en iyi ben anlarım , doktorun karşısında zırıl zırıl ağlıyordum her kilo ölçümünde. Çok fazla ödemim vardı benim ne yazık ki.
eneeeee yavruşumun nevresim takımı geldi... anammmm heyecanlandım.
[
Oyyy hadi gözünaydın, ben hala bekliyorum şekerlerimi..Güya gelcekti bugün.
Doktorum da çok kızıyor ama yemeden durmak çok zor
çok güzelmiş gökçe burda göründüğü gibimi renkleri canlımı ben netten almaya cesaret edemiyorum cesaret ver bağa
Ben de ödem de yokHepsi yağ..
Peki birşey sorucam, sezeryandan sonra karında gerçekten toparlaklık oluyor mu? Dümdüz karın hayal mi :acep:
Oyyy hadi gözünaydın, ben hala bekliyorum şekerlerimi..Güya gelcekti bugün.
sanırsam rekor bende 2 kg ilen kızz bende ebru şallının rekoruna adayım
afiyet bal şeker olsun dicektim çok salak bi laf olduğunu anladım bi anda
yaramasın kuşummmm
ay ne desem bilemedim
konuştukça batıyom :acep:
ahahha kime kızım bu şekiller???
afiyet olsun, light yeseydin
çok güzelmiş gökçe burda göründüğü gibimi renkleri canlımı ben netten almaya cesaret edemiyorum cesaret ver bağa
Ben de ödem de yokHepsi yağ..
Peki birşey sorucam, sezeryandan sonra karında gerçekten toparlaklık oluyor mu? Dümdüz karın hayal mi :acep:
2 kilo mu :acep: Nasıl başardın onu kuzum?
Çok gıcık oldum şimdi bak
aslını söylemek gerekirse ben biraz daha yumuşak bi kumaş bekliyodum. hani böyle ipek saten gibi. öyle değil. renkleri falan aynı ama sevimli biey. çarşafı dümdüz beyaz (ben yanlarına lastik geçirttirecem) yastığının bi tanesi düz beyaz bi tanesi şekilli. yorganı da göründüğü gibi.
alınır bu fiyata çok iyi bile.
[url,rl]
kalbimi kırıyosun amaky:
Epidural sezeryan olmuştum bir de bebekle uğraşmak falan hiç zamanım olamadı spor yapmaya 1 sene boyunca , ama hamileyken nerdeyse 1 saat stepper ile çalışıyordum doktor tavsiyesiyle tabi.
2-3 aydır yine çalışıyorum stepper ile arada artık ama. Toparlanmak için de pilates yapıyorum vakit buldukça.
Diyet zaten yapamadım. Boğazıma düşkünüm , hamur işini de çok severim bir yandan da emzirdiğim için hiç başlamadım zaten devamı gelmez diye.
Lipo olmadım canım , acaba lipo olup sonuçtan kesin memnun kalan var mı merak etmiyor değilim ama
Seni en iyi ben anlarım , doktorun karşısında zırıl zırıl ağlıyordum her kilo ölçümünde. Çok fazla ödemim vardı benim ne yazık ki.
hurl][/QUOTE]güle güle kullanmak ...a yarasın bence :D[/QUOTE]:panter: :panter:
2 kilo mu :acep: Nasıl başardın onu kuzum?
Çok gıcık oldum şimdi bak
4 kilo ile takipteyim seni aslı
Acep biz kaç kg ile bitiririz ki?
28+5im ben şu an.
4 kilo ile takipteyim seni aslı
Acep biz kaç kg ile bitiririz ki?
28+5im ben şu an.