2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla ben bişey yapmadım aksine herşeydende yiyorum ama ben ilk 3 ay çok kg vermiştim geri yavaş yavaş aldım azoşşş heee sinir olun bağa gıcık kapın diye dedimm hehehehehehehehehehehheeeee

Heeeee sen hile yapıyon.
İlk 3 ay verdiklerini geri aldın üstüne de 2 kg mi aldın onu de bağa.
Hemen itiraf et. Toplamı söyle toplamıııııııııııııı:esse:-gozluk

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslını söylemek gerekirse ben biraz daha yumuşak bi kumaş bekliyodum. hani böyle ipek saten gibi. öyle değil. renkleri falan aynı ama sevimli biey. çarşafı dümdüz beyaz (ben yanlarına lastik geçirttirecem) yastığının bi tanesi düz beyaz bi tanesi şekilli. yorganı da göründüğü gibi.

alınır bu fiyata çok iyi bile.

eee kullanışlı anlattığına göre..ama kumaşlar hep öyle oluyor be canım birde yıkayıncada yumuşuyor sonradan sermeden evvel zaten yıkarsın sende misler gibi olur:)fiyatı neydikine???

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aldığın fazla kiloya bağlı olarak toparlaklığı bırak direk gülle gibi bile olur :hihi: Bu üzücü haberi verdiğim için üzgünüm.
Düz karın bence hayal değil yeter ki abartılı kilo almayın.
Bende ayva şeklinde duruyor hala mesela.

Sorun değil, bu haber ile yıkılmaya alıştım :D
Şimdi benim normal olursa doğumum işim kolay, mekikle halledirim de, sezeryan olursa hani mekik çekilmez biraz zor gider göbeğim :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya bırak şunları azoş ya. gel gidek bu diyardan da. 2 kilo almış biri 4 konuşuyolar. öff afra tafra tırım tırıs yaaa.

maksimum 9-10 o da en fazla. yalnız fazla şımarmayın. size şunu diyim ki; annem de hep 10-12 kilo arası alıp doğuma gidermişeve bi gelirmiş eski kilosunda. sonra da şişermiş ehehehhee. böyle olanlarda var yani. (ayol hep bizim morali mi bozacaklar biraz da siz düşünün ohhh canıma da deysinn)

Ben doğumdan sonrası için kendimden korkuyorum zate :ajan:
Yiyemediklerimin hırsını çıkarabilirim bence:kahkaha:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende şimdiye kadar 12 kg aldım ama 2o kg da alsam sesim çıkmaz bebeğime birşey olmadıkça ben bu aldıklarımı da vermek istemiyorum doğumdan sonra :( ben hamile kalmadan önce çok zayıftım o yüzden şimdi hoşuma gidiyor ama bakalım sonrada bu iştah kalacak mı şimdiki gibi..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Güle güle kullan babuş penguşlu çok tatlı. :sirin:
Görmüştüm ben bunu daha önce.
Peki çarşafa lastik nasıl geçircen.Ben de geçireyim?

kız terziler yapıyor artık bunu. düz yattığında ortaya toplanan çarşafını getiriyosun yanlarına lastik geçiriyolar lastikli çarşaf oluyo meretler.

bu arada bu lastikli çıkaran amcaya gönlümün "önemsiz gibi durup hayatı kurtaran dahi buluşlar" ödülünü veriyorum izninizlen..

bizim sülalede terzi çok babuş yolla ben sana yaptırayım lastik.

:eek:ky:

güle güle kullanmak nasip olsun canımmm

:panter: :panter:

sağoll sultanım.. :eek:ky:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
:eek:ky:

epidural sezeryan nasıl
ben normal yapamazsan öyle istiyorum ama canlı canlı da kesilmek ayyyy
doğumunuzu anlattığınız bi yer var mı topic falan

Özel bi konu açmadım ama konuk olduğum zaman sorulmuştu kısaca anlattım , epidural bence çok güzel ama biraz soğukkanlı yapıda olmak lazım , herkes kaldıramaz , çünkü ameliyat esnasında herşeyi duyuyorsun , görmesen bile :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya bırak şunları azoş ya. gel gidek bu diyardan da. 2 kilo almış biri 4 konuşuyolar. öff afra tafra tırım tırıs yaaa.

maksimum 9-10 o da en fazla. yalnız fazla şımarmayın. size şunu diyim ki; annem de hep 10-12 kilo arası alıp doğuma gidermişeve bi gelirmiş eski kilosunda. sonra da şişermiş ehehehhee. böyle olanlarda var yani. (ayol hep bizim morali mi bozacaklar biraz da siz düşünün ohhh canıma da deysinn)

Gökçe 25 kilo alsak 12si doğumda gider rahat ol, benden sana garanti :D Bak canım hoşbeş çekti birden bi rahatlama geldi bana :D

Nevresime bayıldımmm çok güzel , güle güle kullansın minik prens.

Kızlar ben sizin sohbetinizi işgal etmiş gibi oldum kusura bakmayın , kendinize iyi bakın :gulegule:

Aksine keyif aldık, her zaman bekleriz :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Sorun değil, bu haber ile yıkılmaya alıştım :D
Şimdi benim normal olursa doğumum işim kolay, mekikle halledirim de, sezeryan olursa hani mekik çekilmez biraz zor gider göbeğim :(
korkma azoş ben sezaryan olmuştum 40 günde ne göbek ne basen kendiliğinden gitti uğraşmadan eski kiloma döndüm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Özel bi konu açmadımama konuk olduğum zaman sorulmuştu kısaca anlattım , epidural bence çok güzel ama biraz soğukkanlu yapıda olmak lazım , herkes kaldıramaz , çünkü ameliyat esnasında herşey duyuyorsun , görmesen bile :)

Heh bak ben dedim ya geçenlerde.Aynen dediğim gibiymiş.
Hiç benlik değil bence.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar