2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
en azından guloyu altta gordugumuz an sonucun bu oldugunu bılsekde muhabbet etmezdık. gülüşmeli smıleylerı koymazdık yazımıza.

ne bılıyım en azından bi iki teselli sözü çıkardı agzımızdan teselli etmese de.. öff ne biliyim işte ne biliyim.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
en azından guloyu altta gordugumuz an sonucun bu oldugunu bılsekde muhabbet etmezdık. gülüşmeli smıleylerı koymazdık yazımıza.

ne bılıyım en azından bi iki teselli sözü çıkardı agzımızdan teselli etmese de.. öff ne biliyim işte ne biliyim.

Haklısın...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

doğru diyorsun:(off yaa başım dönmeye başladı ağlamamk için sıktığımdan kendimi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
canım ben kahagulo'ya msg attım özelden
gökçe, azelya, bblau, leader silindiklerinden acını paylaşamadıkları için çok üzgünler
Rabbim sabır versin gibi bişeyler yazdım :(
çok üzüldüm Allah'ım kimseye yaşatmasın

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İşte oldu bitti, geçmiş olsun vah vah tüh tüh.
2-3 dakika.
Sonra?
Kaç kilo aldın?
Bebeğine kim bakacak? Nerde bakacak.
Tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum.
Bebeğin hareketleri nasıldı, nerde hissetmiştin.
Kilo almamışsın, sırrın ne?
Bu mudur.
Budur.
Duyarlılığınızı yiyim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
rabbim hiç kimseye yaşatma bu sıkıntıyı nolurr kızlar ben fena oldum rengim bembeyaz sanırım tansiyon gitti bende:aglayan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben bebeğimi kaybettiğimde o bir hücre yığınıydı. Ne bana ne de etrafına eziyet vermeden uçtu gitti meleğim.
Az da olsa, çok ucundan da olsa duyumsuyorum arkadaşımızı.
Hele ki aylarca emek verdiğin, canında taşıdığın canını yitirmek, yaşamayacağını bildiğin halde onu doğurmak.
Rabbim düşündükçe aklımı yitirecek gibi oluyorum.
Allah’ım hiç kimseyi, düşmanımı dahi evladıyla imtihan etme Mevlam.

12 haftalıkken bebeğimi kaybettim bende. hayatımın en zor günüydü. kürtajdan uyanıp dediğim tek kelime "onur bebeğimizi aldılar" olmuş. hatırlamıyorum bile.

ve sonrası ağlamaklı zaten. ki 12 haftalıktı. yüzünü görmemiştim, hissetmemiştim. cinsiyetini bile bilmiyordum henüz. bağlanmamıştım böylesine. içimdeki yavrum bana ne yapmam gerektiğini hissettirmiyordu bile daha tekmeleriyle. şimdi çok yesem sıkıştığını anlıyorum, az yesem acıktığını anlıyorum. uyudugunu uyanık oldugunu hıçkırdığını farkedıyorum yavrumun.

gulo da aynı bızımle bunları hıssedıuordu. ben ki 12 haftalıkken kaybettiğim meleğime bu kadar bağlanıp ardından kendime gelmek için bi başka bebeğin benim olmasını beklediysem şu an yaşadıklarını aklım almıyor bu kızın. bi yerlerde zaman duruyor algı yetersız kalıyor böyle durumlar için.

keşke bi ulaşma imkanımız olsa buraya davet etsek kendisini. öfffff yeminle dağıldım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gökçe, azelya, bblau, leader silindiklerinden acını paylaşamadıkları için çok üzgünler

Canım sağol vallahi çok iyi düşünmüşsün..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım çok saol.
İnşallah sana döner de, biz de birebir ulaşabiliriz.
Bir şekilde konuşmayı çok isterim kendisiyle.
Ne dicem bilmiyorum ama...Çok isterim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İşte oldu bitti, geçmiş olsun vah vah tüh tüh.
2-3 dakika.
Sonra?
Kaç kilo aldın?
Bebeğine kim bakacak? Nerde bakacak.
Tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum.
Bebeğin hareketleri nasıldı, nerde hissetmiştin.
Kilo almamışsın, sırrın ne?
Bu mudur.
Budur.
Duyarlılığınızı yiyim.

ama 3 msaj oncesınde dedim babuşum.
iki vah vah sonra lak lak dedim ama ben. ne diyim

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya bu gerizekalı A.B. nasıl oldu ağır mı kaldırdın demiş kıza yaaa
bak cahile bak bak lafını bilmeze bak yaaa aptal bu ya

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar bende yemek hazırlıyordum şimdi okudum ayy hiç bişey yiyemicem Allah acısını hafifletsin yardımcısı olsun onu bizden daha iyi kimse anlayamaz bizlerde birer can taşıyoruz arkadaşımızın başı sagolsunn

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
rabbim hiç kimseye yaşatma bu sıkıntıyı nolurr kızlar ben fena oldum rengim bembeyaz sanırım tansiyon gitti bende:aglayan:

Aman dikkat et durun kızlar bi pencere açın birşey yapın.

12 haftalıkken bebeğimi kaybettim bende. hayatımın en zor günüydü. kürtajdan uyanıp dediğim tek kelime "onur bebeğimizi aldılar" olmuş. hatırlamıyorum bile.

ve sonrası ağlamaklı zaten. ki 12 haftalıktı. yüzünü görmemiştim, hissetmemiştim. cinsiyetini bile bilmiyordum henüz. bağlanmamıştım böylesine. içimdeki yavrum bana ne yapmam gerektiğini hissettirmiyordu bile daha tekmeleriyle. şimdi çok yesem sıkıştığını anlıyorum, az yesem acıktığını anlıyorum. uyudugunu uyanık oldugunu hıçkırdığını farkedıyorum yavrumun.

gulo da aynı bızımle bunları hıssedıuordu. ben ki 12 haftalıkken kaybettiğim meleğime bu kadar bağlanıp ardından kendime gelmek için bi başka bebeğin benim olmasını beklediysem şu an yaşadıklarını aklım almıyor bu kızın. bi yerlerde zaman duruyor algı yetersız kalıyor böyle durumlar için.

keşke bi ulaşma imkanımız olsa buraya davet etsek kendisini. öfffff yeminle dağıldım

Ay Gökçe çok kötü ben bilmiyordum :(
Dün eşim sormuştu kahogulo'yu ne oldu diye..Bir cuma namaza giderken ona dua etmesini istemiştim ordan biliyordu.
"kaybetti bebeğini" dedim..
Uzun süredir yazmadığı için öyle hissetmiştim ama içimde bir umut vardı hep.Bugün o umutta gitti, inşallah en yakın zamanda yine hamile kalır, ama bu kez sevinmeye de sevinemez doğana kadar aynı şey olacak mı diye :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
:((((((((((((((( kahagulo'dan gelen msg

canım benım allah razı olsun evet çok acı bi şeymiş...
dediğin gibi allahım kımseye yaşatmasın...
doğum yaptım o acıyı yasadım
ama bebeğim önceden ölmüştü zaten.
kocamandı hayatım ya bebeğim
kızım benı bekleyecek bılıyorum
sen de arkadaşlara bol slm söyle
hep yanımda oldunuz çok çok teşekkur ederım
sizleri gerçekten çok sevıyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Çok kötü oldum işyerimdeyim ben şimdi biri gelse muhattap olamıcam lavaboya gidip kendime gelmem lazım.Azcık sonra gelirim.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende gökçecim 8 haftalıkken boş geblikten kürtaj olmuştum. Ne üzülmüştüm..
Şimdi dediğin gibi durum daha zor hemde zor. Ama inşallah Allahım ona en kısa zamanda sağlıkla bebek nasip etsin.. Ateş düştüğü yeri yakarya ne zordur..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

çok sağolasın ya. valla bi an nedense acayıp mutlu oldum sanki acısını hafifletmiş gibi hissettim kendimi. Allah razı olsun senden.

kendine gel sakin ol. hamilesin sende unutma. hava al gozlerını kapat yaslan arkana az.

ya bu gerizekalı A.B. nasıl oldu ağır mı kaldırdın demiş kıza yaaa
bak cahile bak bak lafını bilmeze bak yaaa aptal bu ya

ahhh ahhh. konuşsam kelimeler yetersiz, sussam gonlum razı degıl ki bu kadını anlatmaya.

Ay Gökçe çok kötü ben bilmiyordum :(
Dün eşim sormuştu kahogulo'yu ne oldu diye..Bir cuma namaza giderken ona dua etmesini istemiştim ordan biliyordu.
"kaybetti bebeğini" dedim..
Uzun süredir yazmadığı için öyle hissetmiştim ama içimde bir umut vardı hep.Bugün o umutta gitti, inşallah en yakın zamanda yine hamile kalır, ama bu kez sevinmeye de sevinemez doğana kadar aynı şey olacak mı diye :(

geçti bitti işte. ilkti. 7 hafta beraberdik meleğimle sonra uçtu gitti. diyorum ya onun adı da aden olacaktı adı gibi cenneti seçti cennet'ül adenim..

geçen bizde eşimle konuştuk. umarım sonuç iyi çıkar iyi olur diye ama işte :((( ne diyim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

allahım sen arkadaşımıza sabır ver sen yardım et ya yarabbim bizimde eski topikten bir kız böyle olmuştu şimdi 7 haftalık gebe ama kendine bile diyemiyo o kadar sevinemiyo rabbim tez zamanda başka bir umutla içini ferahlatsın inşallah:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar