2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy arkadaş yaaaaaaaaa
böyle bi tesadüf yokkkkkkk ya yokkkkkkk

beni hatırladınızmı kızlarrr buldum sizi
hemde tamamen tesadüffff
doktorumu araştırıodum netten leader in yazmış olduğu mesaj çıktı
bi baktımmmm azelya burda bblabu burdaaa ooooo yakaladım siziiii

Hahhahaha kader diyelim mi buna :D
Hoşgeldin canım ne kadar güzel seni burada görmek.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Haklısın vallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun, ama inşallah bereketi ile gelecek onlar :)

inşallah amin..insan heves ediyor bide tabi..
bi konuda daha yardım isticem ben sizlerden ya,beşik konusunda kararsız kaldım sonradan karyola olabilen beşikler mi daha iyi yoksa oyun parkı gibi olanlar mı yada normal beşikler mi ? gerçi normal beşikleri yada oyun parkında kaç yaşına kadar yatabilir ki ??

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Evet tatlım fiyat uygun, yatağı da içinde..Beşikte güzel..
Bu arada o site güvenli rahatlıkla alabilirsin.

Cok tesekkur ederim azelya'm

Aksam esim geldigine gosteriyim bakalım ne diyecek. Eger kabul ederse hemen almak istyorum artık =)

Daha once hic netten alısveris yapmadım bilmiyorum nasıl yapılır diye. Artık yardımcı olursunuz bana almaya karar verirsek =)

Bu arada Kuzey bey nasıllar efendim? Benim yaramaz oglum artık hic yerinde durmuyor valla habire vuruyor karnımın icinde geziniyor :cokkomik:
Bazen cok canımı yakıyr ama mutlu oluyorum. Ah onceden hafif kıpırdasa da icimiz rahatlasa diyorduk simdi yerlerinde durmuyorlar ve direk de hissediyoruz heryerini =)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
inşallah amin..insan heves ediyor bide tabi..
bi konuda daha yardım isticem ben sizlerden ya,beşik konusunda kararsız kaldım sonradan karyola olabilen beşikler mi daha iyi yoksa oyun parkı gibi olanlar mı yada normal beşikler mi ? gerçi normal beşikleri yada oyun parkında kaç yaşına kadar yatabilir ki ??

Aslına bakarsan bu konuda sana kullanış bakımından bir fikir veremem çünkü ben tamamen görselliği ön planda tutup aldım beşiği...Ne sallanıyor ne de büyüyor :D Sadece bir kademe düşürülüyor ileriki aylarda düşmesin beşikten diye.
Karyola olabilen beşikler güzel ama, uzun bir süre kullanılıyor, büyüyen beşik..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Cok tesekkur ederim azelya'm

Aksam esim geldigine gosteriyim bakalım ne diyecek. Eger kabul ederse hemen almak istyorum artık =)

Daha once hic netten alısveris yapmadım bilmiyorum nasıl yapılır diye. Artık yardımcı olursunuz bana almaya karar verirsek =)

Bu arada Kuzey bey nasıllar efendim? Benim yaramaz oglum artık hic yerinde durmuyor valla habire vuruyor karnımın icinde geziniyor :cokkomik:
Bazen cok canımı yakıyr ama mutlu oluyorum. Ah onceden hafif kıpırdasa da icimiz rahatlasa diyorduk simdi yerlerinde durmuyorlar ve direk de hissediyoruz heryerini =)

Tabi yardımcı oluruz canım, benim hemen hemen alışveriş yapmadığım site kalmadı :D
Kuzey bey iyiler teyzesi, çok kibar tekme yok bizde içerden toz alıyor sanki, yani hep ordan oraya kayıyor, ne ediyor bende anlamadım :D
Oynasın da varsın canını yaksın annesi, ikidebir korkudan doktora gitmekten iyidir dimi :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Zaaaaaa şimdi çok güldüm hem de sesli :D:D
Gergin apla çok tırstım :p

pauhauhauhauhau allah sizi napmasın emi? yarıldım ulan yarıldımmmmm.

noldu yaa ben kaçırdım galiba bakıyorum oraya ama kazmen girmiş yine topiğe :kahkaha:

sana bişi dıyım mi hayatım bunlar boyle anacım... bi işler çevirıyolar yine ama biz yokuz işin içinde.

soylemdıler bile algılayana kadar canım çıktı.

o değil de azelya insanda biraz gurur olur
hayvanlarda bile var !!

abicim bu nedir? bunu hangi site yonetıcısı herhangi bi üyeye (kadın olmasından bahsetmıyorum bıle) yazabılır? bu adam bu gücü nerden alıyor?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Aslına bakarsan bu konuda sana kullanış bakımından bir fikir veremem çünkü ben tamamen görselliği ön planda tutup aldım beşiği...Ne sallanıyor ne de büyüyor :D Sadece bir kademe düşürülüyor ileriki aylarda düşmesin beşikten diye.
Karyola olabilen beşikler güzel ama, uzun bir süre kullanılıyor, büyüyen beşik..

evet..bende almışken hem cici hem kullanışlı birşey almak istiyorum ama baka baka karar vercez artık zevkli ama biraz kararsız bir süreç bu işler :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Hahhahaha kader diyelim mi buna :D
Hoşgeldin canım ne kadar güzel seni burada görmek.

hoşbulduk canım ama inanamıyorum böyle bi tesadüfe yaaçok şaşkınım şu anda
inan siz gittiniz o topikte hiç bişi kalmadı her gün sabah kalkar kalkmaz girdiğim topiğe kaç gündür girmediğimi hatırlamıyorum bile

leaderle aynı doktora gitmeye karar vermiştik oda çıkınca irtibatımız kopmuştu
nete gamze baykan yazdım ilerleyen syfalarda sizin konuşmanız çıktı sizi görünce resmen şooooooookkk oldum yaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
pauhauhauhauhau allah sizi napmasın emi? yarıldım ulan yarıldımmmmm.

sana bişi dıyım mi hayatım bunlar boyle anacım... bi işler çevirıyolar yine ama biz yokuz işin içinde.

soylemdıler bile algılayana kadar canım çıktı.

o değil de azelya insanda biraz gurur olur
hayvanlarda bile var !!

abicim bu nedir? bunu hangi site yonetıcısı herhangi bi üyeye (kadın olmasından bahsetmıyorum bıle) yazabılır? bu adam bu gücü nerden alıyor?

Seviyesi meselesi Gülüm :D Ay taktım bu kelimeye de haaa :p
Salla antrapoz felan normal :eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hoşbulduk canım ama inanamıyorum böyle bi tesadüfe yaaçok şaşkınım şu anda
inan siz gittiniz o topikte hiç bişi kalmadı her gün sabah kalkar kalkmaz girdiğim topiğe kaç gündür girmediğimi hatırlamıyorum bile

leaderle aynı doktora gitmeye karar vermiştik oda çıkınca irtibatımız kopmuştu
nete gamze baykan yazdım ilerleyen syfalarda sizin konuşmanız çıktı sizi görünce resmen şooooooookkk oldum yaa

Çok sevindim valla :D
İyi ki doktorunu sormuş leader, bak bu sayede kavuştuk.:cokkomik:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Tabi yardımcı oluruz canım, benim hemen hemen alışveriş yapmadığım site kalmadı :D
Kuzey bey iyiler teyzesi, çok kibar tekme yok bizde içerden toz alıyor sanki, yani hep ordan oraya kayıyor, ne ediyor bende anlamadım :D
Oynasın da varsın canını yaksın annesi, ikidebir korkudan doktora gitmekten iyidir dimi :D

Hahahaha :D Anneyi uzmyor yani beyfendi :D

Aman yaksın canımı varsın o iyi olsun valla =) Bu arada kac kilo aldın sen? Oglun kac kilo olmustu en son gittiginde?

Ben suan 11 kilo aldım :uzgun: Ve 3 hafta once doktora gittigimd eoglum 762 gr gelmisti

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hahahaha :D Anneyi uzmyor yani beyfendi :D

Aman yaksın canımı varsın o iyi olsun valla =) Bu arada kac kilo aldın sen? Oglun kac kilo olmustu en son gittiginde?

Ben suan 11 kilo aldım :uzgun: Ve 3 hafta once doktora gittigimd eoglum 762 gr gelmisti

Ay anacım ben 14 kilo aldım :( Cuma yeniden gidicem kesin 16-17yi bulmuştur, tutamıyorum ki boğazımı :(
28 Ekimde gitmiştim en son, o zaman 1,115gr. çıkmıştı..Ama 1 hafta önden gidiyormuş, ikimizi de rejime sokmuştum ama yine kaçamaklar yapıyoruz bu ara :eek:ys:

aynenn canım bende çoook sevindimm

ee napıonuz görüşmeyeli bi yaramazlık yok dimi kimsede

Napalım çok şükür bir yaramazlık yok, gırgır şamata devam ediyoruz işte :D
Sen nasılsın, bebiş nasıl?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ay anacım ben 14 kilo aldım :( Cuma yeniden gidicem kesin 16-17yi bulmuştur, tutamıyorum ki boğazımı :(
28 Ekimde gitmiştim en son, o zaman 1,115gr. çıkmıştı..Ama 1 hafta önden gidiyormuş, ikimizi de rejime sokmuştum ama yine kaçamaklar yapıyoruz bu ara :eek:ys:

Ayyy sorma benim de bogazım durmuyor hic. Habire yiyorum :cokkomik:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Napalım çok şükür bir yaramazlık yok, gırgır şamata devam ediyoruz işte :D
Sen nasılsın, bebiş nasıl?

iyiyim canım cumartesi kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı detaylı ultrason sonuçlarıma falan bakıldı
herşey yolunda çok şükürr kızım 920 gram olmuşş
geçen ay detaylı ultrason yaptırdığımda kızım yüzünü göstermemişti tekrar girdik renkli ultrasona kızım bize nasılllll gülücükler attı anlatamam hatta doktor gülerken resmini çekti bize :) o kadar tatlikiiiiii

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar