doğum çantası için teşekkürler..ben dün hava nemlendirici araştırdım da tefal in var 4.5 lt kapasiteli disney tasarımlı 200 tl ydi..fakir'in var aynı özellikler 130 tl
işte sinbonun falan da var onlar daha uygun 60-70 tl arası değişiyor,evde kalorifer olduğu için mecbur alınacak birşey
Ped ne olur ne olmaz diye alıyorum, hastabezini hastane veriyor.
Afiyet olsun canım..
Evet lazımmış ama ben uyanınca burnum kuru olmuyor, belki oğlancağızımın da olmaz..Bi de Samsun nemli memleket belki ondandır
Bende dün hava nemlendiirci aldım, chiccco aldım 150 YTL. Dün çalıştırdık, güzeldi az da yer kaplıyor. Bide su konulan kısım rahatlıkla temileniyor. Sinbonun ben hangi ürününü aldıysam kötü çıktı..
bı yemek yıyım geleyım ben. özleyın ama beni.
Benim de hiç kuru olmuyo burnum…Eşime sorayım bakalım onun oluyo muymuş. Ama olsa derdi kesin,mızık mızık
Olmazsa kaloriferin üzerine koruz suyu
Bi de benim evim ısınıyo ya bu sene ona çok sevindim. Bu 3. Kışımız olcak bu evde, daha önce hiç güzel ısınmıyodu gazı ne kadar köklersen kökle.
Hep böyle bi tır tır modunda oluyoduk. Ufo yakıyoduk ilaveten o yüzden. O kurutuyo çok havayı cidden.
Korkuyodum ben bu yavruşu nasıl ısıtcam diye kışın ortasına doğcak kuzum.
Bu sene balkonu kapadık, ondan mıdır nedir, ısınıyoruz ya. Dün hatta tişörtle filan bile gezebildim evde.
İnşallah hava soğuduğunda da devam eder böyle.
bendee röfleli halime dönmek istiyorum ama karar veremedim son 2 senedir koyu renklerle dolanıyorum ama içim gitmiyor değil röfleye doğumdan sonra düşünmek lazım oylamaya sunarız olmazsa
kızlarr hepinizi öperim.iremi hazırlayıp okula götürücemm..zilli bebek doğana kadar sen götürceksin diyor baska bişey demiyor.su servis işini kabul etse bende rahatlasam.
Diğer tarafa bakın
ne kız o? çok mu möhümmüş?
tam cıkar ayak gördüm kuzumm..burcux kim kii.öperim onu benn.gören bilen varsa benim yerime öpsünn..:zuzu:
Diğer tarafa bakın
Öp beni o zaman![]()
Kuzenin hesabı, kesin banı yer artık inşallah kızmaz bana
A![]()
Vallaha ben değilim dicektim ben de şimdi.
Oyelken tribi komuş ama Azoşum sana
IP'den bulur seni admin -rgulu-rgulu
Hee koymuş varsın koysun ben senin içinde kalmasın diye şeettim![]()
Bulsun ya zaten kuzenin topu topu 14 msjı varmış aktif değil anladığım kadarıyla, geçende sormuştum şifresini verdi ama banlanacağını tahmin etmemiştir
Hemen silmişler mesajları!
Diğer tarafa bakın