2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
doğum çantası için teşekkürler..ben dün hava nemlendirici araştırdım da tefal in var 4.5 lt kapasiteli disney tasarımlı 200 tl ydi..fakir'in var aynı özellikler 130 tl
işte sinbonun falan da var onlar daha uygun 60-70 tl arası değişiyor,evde kalorifer olduğu için mecbur alınacak birşey

Bende dün hava nemlendiirci aldım, chiccco aldım 150 YTL. Dün çalıştırdık, güzeldi az da yer kaplıyor. Bide su konulan kısım rahatlıkla temileniyor. Sinbonun ben hangi ürününü aldıysam kötü çıktı..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ped ne olur ne olmaz diye alıyorum, hastabezini hastane veriyor.

Afiyet olsun canım..

Evet lazımmış ama ben uyanınca burnum kuru olmuyor, belki oğlancağızımın da olmaz..Bi de Samsun nemli memleket belki ondandır :D

Benim de hiç kuru olmuyo burnum…Eşime sorayım bakalım onun oluyo muymuş. Ama olsa derdi kesin,mızık mızık :D
Olmazsa kaloriferin üzerine koruz suyu :)
Bi de benim evim ısınıyo ya bu sene ona çok sevindim. Bu 3. Kışımız olcak bu evde, daha önce hiç güzel ısınmıyodu gazı ne kadar köklersen kökle.
Hep böyle bi tır tır modunda oluyoduk. Ufo yakıyoduk ilaveten o yüzden. O kurutuyo çok havayı cidden.
Korkuyodum ben bu yavruşu nasıl ısıtcam diye kışın ortasına doğcak kuzum.
Bu sene balkonu kapadık, ondan mıdır nedir, ısınıyoruz ya. Dün hatta tişörtle filan bile gezebildim evde.
İnşallah hava soğuduğunda da devam eder böyle.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bendee röfleli halime dönmek istiyorum ama karar veremedim son 2 senedir koyu renklerle dolanıyorum ama içim gitmiyor değil röfleye doğumdan sonra düşünmek lazım oylamaya sunarız olmazsa :)
kızlarr hepinizi öperim.iremi hazırlayıp okula götürücemm..zilli bebek doğana kadar sen götürceksin diyor baska bişey demiyor.su servis işini kabul etse bende rahatlasam.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bende dün hava nemlendiirci aldım, chiccco aldım 150 YTL. Dün çalıştırdık, güzeldi az da yer kaplıyor. Bide su konulan kısım rahatlıkla temileniyor. Sinbonun ben hangi ürününü aldıysam kötü çıktı..

evet bende sinbo yu düşünmüyorum aslında bir kere alıyorsun mutlaka bir problem çıkıyor almışken iyi birşey almak lazım,bakalım artık chiccho ya bakarım bende

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bı yemek yıyım geleyım ben. özleyın ama beni.

Afiyet olsun Gülüm :D

Benim de hiç kuru olmuyo burnum…Eşime sorayım bakalım onun oluyo muymuş. Ama olsa derdi kesin,mızık mızık :D
Olmazsa kaloriferin üzerine koruz suyu :)
Bi de benim evim ısınıyo ya bu sene ona çok sevindim. Bu 3. Kışımız olcak bu evde, daha önce hiç güzel ısınmıyodu gazı ne kadar köklersen kökle.
Hep böyle bi tır tır modunda oluyoduk. Ufo yakıyoduk ilaveten o yüzden. O kurutuyo çok havayı cidden.
Korkuyodum ben bu yavruşu nasıl ısıtcam diye kışın ortasına doğcak kuzum.
Bu sene balkonu kapadık, ondan mıdır nedir, ısınıyoruz ya. Dün hatta tişörtle filan bile gezebildim evde.
İnşallah hava soğuduğunda da devam eder böyle.

Oh maşallah de :D Bizim de süper ısınırdı bu kış hem kombi ötüyor hem az ısınıyor, filtreyi temizletmemiz lazımmış sanırım.

bendee röfleli halime dönmek istiyorum ama karar veremedim son 2 senedir koyu renklerle dolanıyorum ama içim gitmiyor değil röfleye doğumdan sonra düşünmek lazım oylamaya sunarız olmazsa :)
kızlarr hepinizi öperim.iremi hazırlayıp okula götürücemm..zilli bebek doğana kadar sen götürceksin diyor baska bişey demiyor.su servis işini kabul etse bende rahatlasam.

Röfle gibisi var mı dünür dön sen de :D İrem kızı öp annesi, hava almış olursun götür, öptüm.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ahahahahahaha :D
Vallaha ben değilim dicektim ben de şimdi.
Oyelken tribi komuş ama Azoşum sana :foto::foto:
IP'den bulur seni admin -rgulu-rgulu

Hee koymuş varsın koysun ben senin içinde kalmasın diye şeettim :D
Bulsun ya zaten kuzenin topu topu 14 msjı varmış aktif değil anladığım kadarıyla, geçende sormuştum şifresini verdi ama banlanacağını tahmin etmemiştir :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Zaaaaaa şimdi çok güldüm hem de sesli :D:D
Gergin apla çok tırstım :p

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hee koymuş varsın koysun ben senin içinde kalmasın diye şeettim :D
Bulsun ya zaten kuzenin topu topu 14 msjı varmış aktif değil anladığım kadarıyla, geçende sormuştum şifresini verdi ama banlanacağını tahmin etmemiştir :D

Saol kuşum ya, içimin yağlarını erittin yeminlen :D:D
Etikten bahsedeni gördün mü, koparttı beni :cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar