2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben hamileliğim boyunca hep evden birşeyler uydurdum sonuna kadar da öyle yapmayı düşünüyorum dediğin gibi çünkü hamile pijamaları çok pahalı ben hastahane ve sonrası için 3 takım aldım biri indirime girmişti iyi bir ürün aldım önden komple düğmeli diğer ikisini daha uygun fiyatlı daha günlük birşey aldım napayım gecelik sevmiyorum ben :)

aynen iyi bi takım alıp penye bi takım alacam ben yine. uğraşamam satenli güpürlü şeylerle...

Hoşgeldin aramıza ;)
Ben haftasonu hazırlıcam çantamı..
İçine koyacaklarım şunlar;

6-7 adet ped (benim içün :D)
4 adet don :D (yine bana)
2 pijama 1 gecelik, 1 sabahlık, terliklerim, 2 çift çorap, lohusa tacı
Fotoğraf makinam, bir adet toka
Allık, ruj, göz kalemi :D
Hastaneden çıkarken giyeceklerim, 1 kot bir kazak...
Bebeği taşımak için port bebeyi alıcam yanıma, içine kalın bir battaniye..

Bebek için;
hastane çıkışı takımı+ 1 adet cicikli beyaz tulum, kusar musar diye :D
Ağız mendili 3-4 adet..
Ne olur ne olmaz biberonu, emziği..(belki sütüm gelmez sağarlar)
6-7 adet bez.
Islak mendil
Pudrası, pişik kremi..

Bu arada günaydın hanınlar :D

nazo nasıl sitenin en aylak hatunuysa bu azo da sitenin en hazır kıta kadını abi. tipe bak tipe çantası bile hazır. :))

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dünürüm gelmiş hos gelmişş leyy leyy limlimleyy :) :) bebikomda hastane cantası soruyordu hızır gibin yetiştin valla..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşgeldin aramıza ;)

Bebek için;
Ağız mendili 3-4 adet..
6-7 adet bez.
Islak mendil
Pudrası, pişik kremi..

günaydın azomm çanta on numara olmuş ama bebeğe 2 tane daha bez ilave et bide bir takım zıbın daha koy derim bebek bu bizden daha teklikeli durum bulunsun die sölim dedim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dünürüm gelmiş hos gelmişş leyy leyy limlimleyy :) :) bebikomda hastane cantası soruyordu hızır gibin yetiştin valla..

Hoşbuldum dünürümmmm :cicek:
Ben kafamda hazırladım çantayı ama uygulamaya geçemedim, daha pijamaların paçaları kısalıcak ya malum insan güdük olunca her aldığını kısalttırmak zorunda kalıyor :D

Gökçeeeeeee sen saçını boyattın ya hani röfle mi yaptırdın ne yaptırdın ne renk? Çok özledim kuaföre gitmeyi, nasıl bi duyguydu anlatsana kız :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
doğum çantası için teşekkürler..ben dün hava nemlendirici araştırdım da tefal in var 4.5 lt kapasiteli disney tasarımlı 200 tl ydi..fakir'in var aynı özellikler 130 tl
işte sinbonun falan da var onlar daha uygun 60-70 tl arası değişiyor,evde kalorifer olduğu için mecbur alınacak birşey

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azomm çanta on numara olmuş ama bebeğe 2 tane daha bez ilave et bide bir takım zıbın daha koy derim bebek bu bizden daha teklikeli durum bulunsun die sölim dedim

Doğru didin tatlım ben bi takım daha koyarım, bi de göğüs pedi koymak lazım onu yazmayı unutmuşum :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
doğum çantası için teşekkürler..ben dün hava nemlendirici araştırdım da tefal in var 4.5 lt kapasiteli disney tasarımlı 200 tl ydi..fakir'in var aynı özellikler 130 tl
işte sinbonun falan da var onlar daha uygun 60-70 tl arası değişiyor,evde kalorifer olduğu için mecbur alınacak birşey

Deme yaaa..Ben hiç düşünmüyordum onu almayı, yine bir masraf daha mı? Çok gerekli mi, olmasa ne olur mesela?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya cimriliğim tuttu işte. takıntı haline getırdım bu hamile pıjamaları neden bu kadar çirkin ve pahalı?

biri bana açıklasın bu durumu. bu zamana kadar "yatarken gıyecem ayol ne dunya para vereyım" diye düşündüğüm tek şey pijamadır. alırım lcwden penye pijama takımı, alırım ordan burdan mis gibi gıyerım...

ama bu hamilelik işi canımı sıktı yok bulamıyorum şöyle sevımlı bı model yaaa.

Ya aynı fikirdeyim var ya. Yatarken giyeceğim şeye neden para dökeyim :)
Ben bu pijama işini anama yıktım valla. Sağolsun bana bi gecelik bi pijama almış. Pijama pembe böyle tiril tiril bişey, gecelik de kırmızı penye.
Hamile işi ama spor, öyle dantelli filan diil. Önlerinde düğme var oradan emzirecekmişik.
Bana sorsan çeyizimde iki tane saten takım vardı, onları giycektim ama, pijamaların altları dizimden yukarı çıkmayıp sabahlığın da önü kavuşmayınca dedim vazcay bu işten sen.
Sabahlığı da kayınvalideye yıktım, verdim kırmızı geceliği buna uygun zabahlık al anam dedim.
Yalnız terliği unutmuşum…

kızlar sevgili taç bana cevap yazmış sağolsun

Sayın Müşterimiz,

Öncelikle Taç ‘ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Malesef şuan için battaniye sezonunu kapatmış bulunmaktayız.

Önümüzdeki sezonda talebiniz dikkate alınacaktır.

Saygılarımızla,

gelecek sezon ne zaman ki :acep:

Battaniye sezonu kış diil midir yaw?

Hoşgeldin aramıza ;)

Bebek için;
Ağız mendili 3-4 adet..
6-7 adet bez.
Islak mendil
Pudrası, pişik kremi..

Günaydın azoş. Kız annem bana tedbirli, tertipli der sen benden de fenasın he :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Deme yaaa..Ben hiç düşünmüyordum onu almayı, yine bir masraf daha mı? Çok gerekli mi, olmasa ne olur mesela?

ya eşimle ben bile sabah burnumuz tıkalı uyanıyoruz odanın havası kuruyor sabah hasta gibi kalkıyoruz bi kaç saat sonra düzeliyoruz ancak biz böyle oluyorsak bebek daha çok etkilenir diye düşündüm ben,bilmem...?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de onu almayı hiç düşünmüyodum ya...
Ama lazımmış sanırsam.
hımmm kızlar onada gerek var mı bilemiyorum buhar olayına çok kolay bişi diyim size kaloriferin üzerine bir kap içinde su bırakın alın size buhar makinesi su buharlaşınca aynı şey oluyo bide bende ufonun vantilörü var :cokkomik: onun önünden buhar çıkıyo belkim onu açarım olarsa
ya eşimle ben bile sabah burnumuz tıkalı uyanıyoruz odanın havası kuruyor sabah hasta gibi kalkıyoruz bi kaç saat sonra düzeliyoruz ancak biz böyle oluyorsak bebek daha çok etkilenir diye düşündüm ben,bilmem...?

evette çok gereksizce bir masraf inanki dediğim yöntemi uygulayın sonur tunne kalmıyo bişi :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gökçeeeeeee sen saçını boyattın ya hani röfle mi yaptırdın ne yaptırdın ne renk? Çok özledim kuaföre gitmeyi, nasıl bi duyguydu anlatsana kız :D

ayyy harıkaydı valla azo... böyle o koltuga oturmak, gerilmek, anammm kısa oldu galıba, anammm koyu oldu galıba paranoyalarını bile özlemişim. en onemlısı kuafor muhabbetını özlemişim be.

bebişim saçım bakırdı zaten dipten yaklaşık bi 8-9 cm uzamıştı. kendi saçıma uygun bi renge boyattım. o 8-9 cmlik dip kısma hiç bulaşmadı organik boya yaptırdım. bi de kısacık kestırdım kendıme geldım ayol...

çarlız teronun siyah saçlı hali oldum. öyle dediler ahahahahaha:zuzu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ped olarak hasta bezi alsak daha mı iyi olur ? normal pedler yeterli olmuyor diye okudum ilk 2 gün için ama ??

Ped ne olur ne olmaz diye alıyorum, hastabezini hastane veriyor.

evit onu bende unutmuşum azommm kızlar ben yemeğe kaçayım bi geleyim karnım zil çalıyo :nk:

Afiyet olsun canım..

Ben de onu almayı hiç düşünmüyodum ya...
Ama lazımmış sanırsam.

Evet lazımmış ama ben uyanınca burnum kuru olmuyor, belki oğlancağızımın da olmaz..Bi de Samsun nemli memleket belki ondandır :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hımmm kızlar onada gerek var mı bilemiyorum buhar olayına çok kolay bişi diyim size kaloriferin üzerine bir kap içinde su bırakın alın size buhar makinesi su buharlaşınca aynı şey oluyo bide bende ufonun vantilörü var :cokkomik: onun önünden buhar çıkıyo belkim onu açarım olarsa

evette çok gereksizce bir masraf inanki dediğim yöntemi uygulayın sonur tunne kalmıyo bişi :D

öylemi dersin..hmm düşüneyim o zaman bir daha ben bu olayı..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Kız aklını seveyim senin, yaşasın yırttık bu masraftan :D:D

ayyy harıkaydı valla azo... böyle o koltuga oturmak, gerilmek, anammm kısa oldu galıba, anammm koyu oldu galıba paranoyalarını bile özlemişim. en onemlısı kuafor muhabbetını özlemişim be.

bebişim saçım bakırdı zaten dipten yaklaşık bi 8-9 cm uzamıştı. kendi saçıma uygun bi renge boyattım. o 8-9 cmlik dip kısma hiç bulaşmadı organik boya yaptırdım. bi de kısacık kestırdım kendıme geldım ayol...

çarlız teronun siyah saçlı hali oldum. öyle dediler ahahahahaha:zuzu:

Ayyyyy ben de çok özledim ya, mevlüte röfle yaptırcem :D
Sıhhatler olsun, güle güle kullan iyi moral olmuştur sana.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar