2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay ne bilim ya almış 24 milyon tane tulum panik yaptırdı bana ya... öfff günaydın bu arada aslıyurt...

günaydınnn sanada..yaa tamam almak çok güzel ama hepsini giyemiyor inan ya hızlı büyüyor sıra gelmiyor yada gerek kalmıyor ben ihtiyacı olanı almaktan yanayım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
eşimde diyor babasına çekiyorsa yazık zorlandığından bulantı veriyordur diyor abah:)ne sınavı kuzumm allah kavuştursun çokmu duracak:(

hey allam yaaa:cokkomik: tocam belli değil eğer son sınavını bu haftaya aldırısa çarşamba günü döner akşama gelir ama aldıramazsa önümüzdeki salı :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr günaydınn-ciko-ciko bugün sonunda cıkıpp alısveriss yapıciim kuzuma.. esim bugün kıyafet olayını hallet ddi.. tabi ben cok kıyafet almıycagımdan bugün küvet di kremdi onları da alayım diyorum..

5 penye 2 kadife 0_3 ay tulumu var. o yüzden tulum almayayım diyorumm.. bi tane zara da görmüştüm pembe bide tanede mothercare de onlara bakıcam. birini gezmelik alıcam.. onun dısında uzun kollu body alayım, bide bu tulumların içine giydirilcek içlikk.. ayy bugün gitcem didim ya alcak bişi gelmiyo aklıma:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bebek bu 4-5 tane değişimlik eşyası olsa yeter ay ay alırsan o zaman sorun olmaz her aya 3-4 tane yaz gelcek sonra saten yazlık alırsın senin oğlanın adı belli olmadımı bacım

benim yavrumun adı başından beri aynı. demir aden

gerçi bu ara babamız haktan aden diye tutturdu ama bakalım...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hey allam yaaa:cokkomik: tocam belli değil eğer son sınavını bu haftaya aldırısa çarşamba günü döner akşama gelir ama aldıramazsa önümüzdeki salı :uzgun:

off ya çok zor oluyor öelliklede hamileyken benimkide 1 hafta içerde 1 hafta deplasmana gidiyor bu hafta bolu'ya gidecekler 2 gün yok:)geçen sefer kayınvalidemle kalmıştım tam bir kabustu şimdi yanıma bir arkadaşım gelecek çok zor yavvv böyle..umarum bu hafta haleder ve döner bayb kocisinn:esse:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben çok yorgun ve halsizim bu sabah…
Keyfim yok pek.
Geçmişi okumadım var mı bi atraksiyon?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlarr günaydınn-ciko-ciko bugün sonunda cıkıpp alısveriss yapıciim kuzuma.. esim bugün kıyafet olayını hallet ddi.. tabi ben cok kıyafet almıycagımdan bugün küvet di kremdi onları da alayım diyorum..

5 penye 2 kadife 0_3 ay tulumu var. o yüzden tulum almayayım diyorumm.. bi tane zara da görmüştüm pembe bide tanede mothercare de onlara bakıcam. birini gezmelik alıcam.. onun dısında uzun kollu body alayım, bide bu tulumların içine giydirilcek içlikk.. ayy bugün gitcem didim ya alcak bişi gelmiyo aklıma:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

günaydınn canımcım..hadi bakalım sende güzel güzel ciciler al bebişine:)burdan paylaşta seninkileride görek kızz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydınn canımmm..sendedemi bulantı var yoksam

Biraz bulantı var, biraz da uykusuzluk :(
Dün çok yoruldum, Eskişehirden aldığımız beşik geldi, demonte halde.
Eşim ben bunu monte ederim diye tutturdu. Dedim sen bunu yapamazsın zor bu.
Dinlemedi, abisini çağırdı, sonra da bi arkadaşını. Doğru düzgün bi montaj şeması filan da yok.
Sanırım 10 saatten fazla uğraştılar. Ben bişeye dokunmadım ama çay,pasta ikramıydı, yemekti filan derken hışırım çıktı.
Bi de eşim grip, sabah kalkamadı, saati 10 dk 10 dk ertelerken 1 saatten fazla uykumun içine etti.
Zaten uyuyamıyorum her tarafım ağrıyo :(
Solumdan kalktım da geldim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay bak hepten tepem attı.
Netten güvenli yan yatış yastığı almıştım. Pembe resimliydi nette görünen. Mavi gelmiş.
Hem de süngeri kutunun içinde ezişip büzüşmüş.
Gidip bi dükkandan beğenip alaymışım keşke ya!

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim yavrumun adı başından beri aynı. demir aden
gerçi bu ara babamız haktan aden diye tutturdu ama bakalım...
hımmm karizma demirrr aden yavruya bak yirim ben onu adıyla yaşasın demir gibi sağlam olsun

off ya çok zor oluyor öelliklede hamileyken benimkide 1 hafta içerde 1 hafta deplasmana gidiyor bu hafta bolu'ya gidecekler 2 gün yok:)geçen sefer kayınvalidemle kalmıştım tam bir kabustu şimdi yanıma bir arkadaşım gelecek çok zor yavvv böyle..umarum bu hafta haleder ve döner bayb kocisinn:esse:
ne zor işler bacım ya uzaktayken hayat ziyan bana yaa babamla kalıyorum bende geceleri
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben çok yorgun ve halsizim bu sabah…
Keyfim yok pek.
Geçmişi okumadım var mı bi atraksiyon?
günaydın cnm geçmiş olsun yok geçmişte bir atraksiyon sanırsam...

kızıma süslü şeyler al annesi tamam mı tokalar all cici cici kıyafetler all zarada çok güsel elbiler var onlardan al mont al kokoş et gelinimi hadi bakimm :lilav:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın Kızlar;

Bende bu sabah bi yorgunum.
Yemek yiyince benimde midem bulanıyor, sakızla bastırıyorum..
Havada kapalı..:sila:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Dinlemedi, abisini çağırdı, sonra da bi arkadaşını. Doğru düzgün bi montaj şeması filan da yok.
Sanırım 10 saatten fazla uğraştılar. Ben bişeye dokunmadım ama çay,pasta ikramıydı, yemekti filan derken hışırım çıktı.
Bi de eşim grip, sabah kalkamadı, saati 10 dk 10 dk ertelerken 1 saatten fazla uykumun içine etti.

offf kötü olmuş ne olursa bize oluyor zaten yaa keşke neticeyede varıp monte edebilselerdi yorgunluğuna değerdi en azından:(neyse bakalım bugün dinlenirsin bolca inşallah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınnn sanada..yaa tamam almak çok güzel ama hepsini giyemiyor inan ya hızlı büyüyor sıra gelmiyor yada gerek kalmıyor ben ihtiyacı olanı almaktan yanayım

haklısın bebişim... de insan birinde fazla fazla gördü mü panik yapıyor acaba eksik mi az mı diye.

günaydınlar efem. aklıma gelmişken sana söylıyım sabah bizim eski topiğe baktım da orada " evett öleydii ama kavga gürültü bi orta yol bulamadılar.. tam btti dedik yeni bisi cıktı.. ben 2008 den beri kk deyim. ilk defa bi topigin bu kadar birbirine girdigini gördüm yani.. en sonunda da cöktü kimsecikler kalmadı. " diye bi mesaj yazmışsın.

şekerim kavgayı gürültüyü çıkaran biz değildik, sizin görmediğiniz arka planda içten içe sinsi sinsi planını ortaya koyan bi kadın yüzünden olay bizim başımıza patladı. biz kavga bile etmedik. tartıştık sadece.

o planı işleyen hatun o sıralar orda zaten yoktu. o yüzden de herkes mutlu mesut yaşıyordu topıkte. o hatun o sıralar topige uğramıyıp ziyaretçi olarak izleyip kendinle alakasız yazılan her şeyi sitenin kurucusuna şikayet ettiği için biz o siteden atıldık.

şimdi kendisi topigın karşılama komitesi tadında takılıyor. hepimizin silindiği gün birden ortaya çıkması bile ne kadar sinsi birisi olduğuna işarettir. tabi anlayana o başka.

tam bitti dediğin noktada da, gelip sitedeki tüm kızlara hakaret edip bişey olmamış gibi davranan o terbiyesiz diğer hatun da sitenin kurucusu tarafından korunmuştur. ben sen ve diğerleri de yediğimiz hakaretlerle kaldık o kadar.

ben ve benle birliktre o lafları sindiremeyenler şimdi o sitede herkes için silinmiş insanlardır. o lafları yemediğimiz için biz burdayız.

bilmem anlatabildim mi? artık şu kavga gürültü lafları beni cidden germeye başladı. bu ayrımı yapabildiğinize inanıyorum artık.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dün bebişe alışveriş yaptım..

Avent biberon ve emzik aldım.
Aventin elektrikli gögüs pompasını aldım, Buzdolabı saklama poşeti aldım..
Lansinoh gögüs ucu kremi, gögüs pedi ve meme ucu çıkarmak için bi aparat vardı onu aldım..
Chicco buhar makinası aldım..

Bunlara 500 YTL verdim, Eşim dün şey diyor.. Ya sadece meme için bir sürü para verdik.. Hakkaten ya..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

günaydın babuş... bulantı bende de var bu aralar. geceleri oluyor ama genelde. geçen benim eş de 1,5 saate bi park yatak kurdu. en son ahahahah yatağı tümden kaldırmış silkeleren gördüm adamı... halı silkeliyor sanki ya.

beceriksiz bizim adamlar şekerim beceriksiz...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Dün bebişe alışveriş yaptım..

Avent biberon ve emzik aldım.
Aventin elektrikli gögüs pompasını aldım, Buzdolabı saklama poşeti aldım..
Lansinoh gögüs ucu kremi, gögüs pedi ve meme ucu çıkarmak için bi aparat vardı onu aldım..
Chicco buhar makinası aldım..

Bunlara 500 YTL verdim, Eşim dün şey diyor.. Ya sadece meme için bir sürü para verdik.. Hakkaten ya..

:)) bu daha başlangıç bey, bi de doğumdan sonra onları kaldırma parası verecez diyiver adam şoka girsin...

eheheheh kimdi ya biri gögüslerini kaldırtacaktı. kimdi o?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
haklısın bebişim... de insan birinde fazla fazla gördü mü panik yapıyor acaba eksik mi az mı diye.

günaydınlar efem. aklıma gelmişken sana söylıyım sabah bizim eski topiğe baktım da orada " evett öleydii ama kavga gürültü bi orta yol bulamadılar.. tam btti dedik yeni bisi cıktı.. ben 2008 den beri kk deyim. ilk defa bi topigin bu kadar birbirine girdigini gördüm yani.. en sonunda da cöktü kimsecikler kalmadı. " diye bi mesaj yazmışsın.

şekerim kavgayı gürültüyü çıkaran biz değildik, sizin görmediğiniz arka planda içten içe sinsi sinsi planını ortaya koyan bi kadın yüzünden olay bizim başımıza patladı. biz kavga bile etmedik. tartıştık sadece.

:
o planı işleyen hatun o sıralar orda zaten yoktu. o yüzden de herkes mutlu mesut yaşıyordu topıkte. o hatun o sıralar topige uğramıyıp ziyaretçi olarak izleyip kendinle alakasız yazılan her şeyi sitenin kurucusuna şikayet ettiği için biz o siteden atıldık.

şimdi kendisi topigın karşılama komitesi tadında takılıyor. hepimizin silindiği gün birden ortaya çıkması bile ne kadar sinsi birisi olduğuna işarettir. tabi anlayana o başka.

tam bitti dediğin noktada da, gelip sitedeki tüm kızlara hakaret edip bişey olmamış gibi davranan o terbiyesiz diğer hatun da sitenin kurucusu tarafından korunmuştur. ben sen ve diğerleri de yediğimiz hakaretlerle kaldık o kadar.

ben ve benle birliktre o lafları sindiremeyenler şimdi o sitede herkes için silinmiş insanlardır. o lafları yemediğimiz için biz burdayız.

bilmem anlatabildim mi? artık şu kavga gürültü lafları beni cidden germeye başladı. bu ayrımı yapabildiğinize inanıyorum artık.

Canımcım ben kendi adıma söyleyeyim sizi anladığım için burdayım.. Ben bide kk gıcık oldum bir tepki olsun istedim. Ben burda çok güzel muhabbetler yapabileceğimize inanıyorum.. :mavis

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar