2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
saçımı kestirdim boyattım. havam değişti valla o ne öyle çingen gibi dolaşıyordum yaaa.... neyse az sonra nişana gıdecez öptum sizleri.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Valla o saatte pişirdim.Sonrada oturup yedim :D

afiyet olsun canım :)

benim aklıma da hadise geliyyy keyfim yerine geliyyy:cokkomik::cokkomik::cokkomik: du degiştireyim haketten 1 hafa oldu nerdeyse.. resime uymuyodu zati:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

aklına hadise gelince niye keyfin yerine geliyo ki :acep:

günaydın canımın içi yok ya büyük bişi değil ama uzun zamandır böyle midem bulanıp kusmamıştım içim dışıma çıktı resmen

geçmiş olsun canım

kızlar hepiciinize bir soru: kordon kanıyla ilgili araştırma yapan var mı içinizde? ben düşünüyorum da bir iki yerden bilgi istedim. bakalım netice ne olacak...

ben hiç araştırmadım
sen ulaştığın sonuçları bize de bildirirsin cnm

dün gece kıyafetimlee havuc gibi olcagımı düsünüyodumm.. cnmm cok takma kirpikk cektiydi ama o bile fuzuli masraf gibi geldi taktırmadım.. bide cok yakınım degil diye de yaptırmadım.. kuaför iyi bi göz makyajı cıkardı ama cıragının yaptıgı 5 para etmez french için 4 lira aldı benden.. dudagıma pembe sürmeye kalktıı hoslanmıyorum didimm sonra ifade edemedigim garip bi renk sürdü:zonk: zaten silcegimden üstünde durmadım genelde dudagıma bişi sürmem cünkü.
gelin güzeldi ,yemekler güzeldi, damatpek bi oynaktı. geceninn süprizi ise erkek dansözdü:zonk: sok oldumm ama cok hosuma gitti kocişe sekerimm istedigin herhangi bi yerine para sokabilirsin dedimm:kahkaha: yüzüü cok güzeldii erkek olsamıss pek yakısıklı olurmus, ama tercih meselesi naparsın:kahkaha:

wc de 3 kadınla karsılastık. didi ki biri ne kadar güzel bi hamile elbisesi coookk sık.. digeride ve ne kadar güzel bi hamile allah nazardan saklasın falan didiler.. koltuklarımm kabardııı resmen:gulbis::gulbis::bebecik sabah o kabarıklıkla tartıya cıktımm havamı tartıda bıraktım indimm.. 72.5 kg olmusum:kahkaha:

maşallah sana

Günaydın kuşum.
Düğün foton mu ne tatlı çıkmışın maşallah :D

ya resim nerde ben niye görmüyorummm :ilknur:

cnm geçmiş olsun eşine benimki de aynısı :deli:

ayy simdi babamla konustum. odayı sordum alcakmısın diye.. adamın morali bozuldu resmen.. adet diye zorlanması hosuma gitmiyo benim dedi. bende almıcaksan alma zaten baba ben sana sorayım diye aradım dedim..anlattım onlarda bişi demiyolar ama adet buymuss kaynana arabasını aldı insan babası da bişi yapsın istiyo ama almıcaksan bana almıcam de dedim. öyle deyince iyi tamam veririm dedi. 800 demiştim zaten. 1 ay sonra alalım ama dedi. iyi dedim. keyfi kactı hissettim. ama bilse kayınvalidem bana babanlar heyecanlanmıyo mu vs vs diye sacma sapak sorular yönelttigini napar acep. yada birbirimizle öyle bi adet var mı yok mu diye iddialasıp buna karsılık simit keyfindeki bi sürü kadına öyle degil mi diye sordugunu, sonrada bizimki zaten hazır da merak ettim diye aklınsıra kadınları kandırdıgını, sonra da bana yanlıs anlama baban alsın diye söylemiyorum ben adet böyle onu diyorum heryerde demesini duysaaa... ben kimi nasıl idare edeyim yanii. ama bende babamı tanıyosam odayı alınca benim takımı yapmaz:zonk::zonk:

hiç böle bi adet duymadım
üzülme cnm herkes aynı olmuyor maalesef

Ay 2 hafta kaldı sayılır çatı muayenesine, bir kere olcak birşey de değil birkaç kere bu muayeneyi yaşıcaz..Kadın olsa ben de çekinmezdim o kadar :acep:

2 hafta mı nası yaaaa :durbun:

Şimdi benimle aynı doktora giden 2 gün içinde doğuracak olan eski mahalleden :D arkadaşımın son msjlarına baktım da, doktorum ona çatı muayenesini 38. haftasında yapmış..
Şöyle yazmış;

hiç korkulacak birşey değil 38. haftamda yapıldı benim de saniyelik birşey korkmayın normal mi sezeryan mı bunun için bakıyorlar

İçim rahatladı azcıcık :D

Başka biri de şunu yazmış;

doktor eldivenini giyip 3 parmağını vajinadan içeri sokarak çatıyı kontrol ediyor.sadece 2-3 saniye sürüyor ve bir anda bitiveriyor.yani kolay bişey merak etme canım.

ohh ben de rahatladım biraz

cnm oda konuna pazartesi uzun uzun yazcam evde q klavye zorlanıyom :)

saçımı kestirdim boyattım. havam değişti valla o ne öyle çingen gibi dolaşıyordum yaaa.... neyse az sonra nişana gıdecez öptum sizleri.

güle güle kullan cnım ii eğlenceler

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
ağdaya gidemedim bugün, çok doluymuş. o halde bekleyemiycektim valla, yarın 11'e randevulaştık :deli:

bblaucum firmayı yine aradım. ama genel merkezlerini. o mağazadan sorumlu bir bayana bağladılar. beklenen cazgırlığı gösterdim tabi ,trakyalı damarıma bastılar :nanik: sonuç: kadın aynen benim dediklerimi didi. hanfendi siz o anakucağını kullanmamışsınız ki, nasıl tamire göndermenizi isterler, ben x bey adına sizden özür diliyorum, 30 gün dolmadan gelin mağazamıza yenisini alın didi. hemen x beyi arayıp bilgilendiriyorum ben isminizi de veriyorum didi. hah şööle didim ben de, yola gelin :sirin:
keyfim yerine geldi valla. haftaya doktor kontrolünden sonra ankaraya çufçuflarız artık. ne ciciler bulurum ben yine oğluma :deli:
siz nasılsınız bakem?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar,
ağdaya gidemedim bugün, çok doluymuş. o halde bekleyemiycektim valla, yarın 11'e randevulaştık :deli:

bblaucum firmayı yine aradım. ama genel merkezlerini. o mağazadan sorumlu bir bayana bağladılar. beklenen cazgırlığı gösterdim tabi ,trakyalı damarıma bastılar :nanik: sonuç: kadın aynen benim dediklerimi didi. hanfendi siz o anakucağını kullanmamışsınız ki, nasıl tamire göndermenizi isterler, ben x bey adına sizden özür diliyorum, 30 gün dolmadan gelin mağazamıza yenisini alın didi. hemen x beyi arayıp bilgilendiriyorum ben isminizi de veriyorum didi. hah şööle didim ben de, yola gelin :sirin:
keyfim yerine geldi valla. haftaya doktor kontrolünden sonra ankaraya çufçuflarız artık. ne ciciler bulurum ben yine oğluma :deli:
siz nasılsınız bakem?

Oooo süpermiş canım valla çok sevindim.Neyse bari düzgün biri çıkmış firmadan :)
Hemen değiştir bari,üzerinden zaman geçmeden :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
afiyet olsun canım :)
aklına hadise gelince niye keyfin yerine geliyo ki :acep:
geçmiş olsun canım
ben hiç araştırmadım
sen ulaştığın sonuçları bize de bildirirsin cnm
maşallah sana
ya resim nerde ben niye görmüyorummm :ilknur:

cnm geçmiş olsun eşine benimki de aynısı :deli:
hiç böle bi adet duymadım
üzülme cnm herkes aynı olmuyor maalesef

2 hafta mı nası yaaaa :durbun:
ohh ben de rahatladım biraz

cnm oda konuna pazartesi uzun uzun yazcam evde q klavye zorlanıyom :)

güle güle kullan cnım ii eğlenceler

mutlu oluyorumm cnmm cünküü o kadınn bana sisman iken de insanın nasıl mutlu olabildigini gösteriyo.. cünkülümm o ses türkiyede bacacıklarına bakıyorum resmen bogumm bogumm dizleri falan ama bak görr nasıl mutluu nasuıl güveniyo kendinee nasıll minnacık etekleri giyiyo herkese inat ilginc yani.. :kahkaha::kahkaha: bende o aklıma geldikce mutlu olutyoum kendimi sisko hissedincede acıp izliyorum bi o bi de ısın karaca

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarrr kimsecikler yok gerci.. aksam üstü görümcem geldi.. diger görümcem bayramda italya ya gitmişti. ordaki gap ten bi tulum getrmiş kızceme. rengarenk polar gibi bişi.. yumusacıkk cok hosuma gitti. bilsem para verir daha bişiler aldırırdım ama fiyatlar burdakiyle aynıymıss gereksiz olurmus.. aksam görümcem bana onu getiriken kendisi de bi kadife tulum almıs.. o da gri yıldız yıldızz.. ben bunu hastanede giydirirsin diye düsündümm dedi. ayy cok begendim. ama pazartesi bende alısverise gitcem diye eklemedim simdi. salı günü hepsini bir eklerim artıkın.. ama galiba pek kıyafet almıcam. gereksizz kalabalık olmasın evde. mevsim döncek sonra cünkümm.. neyse bakıciz artık

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
azocum 28 hafta bitti şükürler olsun, dönmezse normal doğum şansı olmuyor demi..

Tanselcim, yanlış hatırlamıyorsam daha zamanları var, 30. hafta sonrasında bile dönebiliyorlarmış. O yüzden sıkıntı yapma kendine kuşum :sirin:

Mideyi de sıkıştırıyo ya canım bebiş, ondan da yanmalar, bulantılar normal.Benim de yanma ve ağrı oluyo geceleri midemde.Bi de yemekten sonra bulantılar oluyo işte. Yemeği hafifletip, porsiyonları azaltırsam daha az oluyo.

O mide yanmaları bende de başladı. Önceden ılık ballı süt içiyordum geçiyordu. Şimdi geçmiyor. Gerçi ben de farkediyorum nelerin yanma yaptığını: hamurişi (ki şekerden dolayı doktorum yasaklamıştı, arada dayanamayıp ucundan yiyorum ama sonra çok kötü yanıyorum.) bir de salça. Özellikle yağda yakınca...

Hoşgeldiiin :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kızlarrr.. ay kimse ok kendi kendme yazısıyorum. neyse bende cıkıciimm zati kahvaltı hazırlıyciim:nk::nk: bikac gün önce yazmıstım ya benim kız oynamyo sanki diye.. kontrole 1 hafta var görmemişin cocugu misali dr a giitmek istemiyorum.. benim kızcemm cok sert vuruyordukarnım sekilden sekile giriyordu. bu haftalarda gelen msjda daha sert vuracagoo yazıyordu yeri daralıyormus cünkü. ama tam tersi oldu. hiç tekme atmıyorr. ki hastayım yatıorum 2_3gündür. karnımda bi hareket oluyo böle iniyo cıkıyo gibi ama gaz mı bebek mi anlayamıyorum. cok hafif. yani bebeksede oksuyo gibi yani öle bi eksın yok.. bugün evdeki kitapları uygulayarakk onu test ediciimm.. dk da tutucam.. bakalım artık ne olucak.. sabah aksam karnımı dinler oldum ne yatarken vuruyo ne kalkarken:sinifsinif::sinifsinif:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar muhabbetlerinizden uzak kalmak cidden üzüyor beni.:uzgun: Nedendir anlamadım ama iş yerinde site filtreye takılıyor ve hiç açılmıyor. Eve geldiğimde ise saat en iyi ihtimalle 7 oluyor. Yemek hazırla ye diyene kadar 9... Sonra da yazdıklarınızı okuyacak güç bulamıyorum. İnşallah hepiniz için herşey yolundadır. :sirin: Şimdi de sadece son 10 sayfaya bakabildim. Evin her yeri heryerde, evi toplayıp alışverişe çıkmam gerek. Hepinizi çokçana öpüyorum. Allah'a emanet olun... -hmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın kızlarrr.. ay kimse ok kendi kendme yazısıyorum. neyse bende cıkıciimm zati kahvaltı hazırlıyciim:nk::nk: bikac gün önce yazmıstım ya benim kız oynamyo sanki diye.. kontrole 1 hafta var görmemişin cocugu misali dr a giitmek istemiyorum.. benim kızcemm cok sert vuruyordukarnım sekilden sekile giriyordu. bu haftalarda gelen msjda daha sert vuracagoo yazıyordu yeri daralıyormus cünkü. ama tam tersi oldu. hiç tekme atmıyorr. ki hastayım yatıorum 2_3gündür. karnımda bi hareket oluyo böle iniyo cıkıyo gibi ama gaz mı bebek mi anlayamıyorum. cok hafif. yani bebeksede oksuyo gibi yani öle bi eksın yok.. bugün evdeki kitapları uygulayarakk onu test ediciimm.. dk da tutucam.. bakalım artık ne olucak.. sabah aksam karnımı dinler oldum ne yatarken vuruyo ne kalkarken:sinifsinif::sinifsinif:

Tatlım tam çıkıyordum msg ını gördüm. 2-3 gündür benimki de öyle. Ben henüz böyle çok sert bi tekme de yiyemedim doğruyu söylemek gerekirse. Böyle okşuyomuş gibi, gıdıklıyomuş gibi. Ben de sen gibi korkuyordum ama eşime söyledim. Kulağını karnıma dayayınca kalp seslerini duyduğunu söylüyor. Ben de önce Allah'ıma sonra eşimin kulağına güveniyorum :D İnşallah birşeyi yoktur kızının da... Kendine iyi bak tatlım. Öpüyorum... -ciko

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tatlım tam çıkıyordum msg ını gördüm. 2-3 gündür benimki de öyle. Ben henüz böyle çok sert bi tekme de yiyemedim doğruyu söylemek gerekirse. Böyle okşuyomuş gibi, gıdıklıyomuş gibi. Ben de sen gibi korkuyordum ama eşime söyledim. Kulağını karnıma dayayınca kalp seslerini duyduğunu söylüyor. Ben de önce Allah'ıma sonra eşimin kulağına güveniyorum :D İnşallah birşeyi yoktur kızının da... Kendine iyi bak tatlım. Öpüyorum... -ciko

saol cnm benimm öylelerdirr insallah allah ın izniyle. :besik: bende önceden cok sert vurdugu için tedirgin oluyorum. simdilerde sanki bebeginin hareketlerini yeni hissetmeye calısanlar gibiyim acaba o tepik miydi söyle miydi böyle miydi diye.. :eek:ys: benim esim normalde de ayıramadı onu o yüzden ben kulagına güvenmem onun:kahkaha::kahkaha: bakalım artık.. bende öpüyorum iyi pazarlar

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
saol cnm benimm öylelerdirr insallah allah ın izniyle. :besik: bende önceden cok sert vurdugu için tedirgin oluyorum. simdilerde sanki bebeginin hareketlerini yeni hissetmeye calısanlar gibiyim acaba o tepik miydi söyle miydi böyle miydi diye.. :eek:ys: benim esim normalde de ayıramadı onu o yüzden ben kulagına güvenmem onun:kahkaha::kahkaha: bakalım artık.. bende öpüyorum iyi pazarlar

canım bebişlerin bir günü diğerini tutmuyor. sert darbeler olmasa da hareketini hissediyorsan sorun yok. benimki de öyle. bazen yerinde duramıyor. bazen hiç kıpırdamıyor. genelde öğretmen teyzelerine gıcıklık yapıyor. eller kulaklar karnımda bekletiyor da bekletiyor. tekmeliyor mesela, hemen arkadaşın elini karnıma koyuyorum. anında kesiyor :kahkaha: oyuncu bunlar oyuncuuuu :salincak:

bu sabah of şu kıl tüy derdinden de kurtuldum. mesela o zaman da yerinde durmadı. kadıncağız şaştı kaldı. anneme napıyorsunuz diyor herhalde sizin bebiş dedi :nanik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlar bende geldim herkes burdaymış öyle duydum bizde oğluşumla buraya geldik:1:

hosgeldin cnmm:sila::sila::sila:
canım bebişlerin bir günü diğerini tutmuyor. sert darbeler olmasa da hareketini hissediyorsan sorun yok. benimki de öyle. bazen yerinde duramıyor. bazen hiç kıpırdamıyor. genelde öğretmen teyzelerine gıcıklık yapıyor. eller kulaklar karnımda bekletiyor da bekletiyor. tekmeliyor mesela, hemen arkadaşın elini karnıma koyuyorum. anında kesiyor :kahkaha: oyuncu bunlar oyuncuuuu :salincak:

bu sabah of şu kıl tüy derdinden de kurtuldum. mesela o zaman da yerinde durmadı. kadıncağız şaştı kaldı. anneme napıyorsunuz diyor herhalde sizin bebiş dedi :nanik:

işte benimkide öyleyken böle oldu..3_5 gündür böyleyiz niye anlamadım.. kahvaltı ettim bakk kalkmadım kaykıldım ettim bekledim bekledim yokk.. bugün takip edeyim de duyamassam giderim yarın dr a. içim daraldı ne zormus böyle beklemek.. yeri cok mu daraldı acaba kıpırdayamıyo m u dicem ama du bismillah daha yeni 7 olduk:eek:ys: ben buraya yazarken pıt pıt atardıı benim kızım zıbıtıklık yapardı. bakıyorum bakıyorum bekliyorum yok:uzgun:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
naber hayatım napıyosun :D

ay cnm şimci gördümmm :acep:

selam kızlar,

siz nasılsınız bakem?

oh hadi gözünaydın
trakya'nın neresinden çingensin bakimm sen :sila:

mutlu oluyorumm cnmm cünküü o kadınn bana sisman iken de insanın nasıl mutlu olabildigini gösteriyo.. cünkülümm o ses türkiyede bacacıklarına bakıyorum resmen bogumm bogumm dizleri falan ama bak görr nasıl mutluu nasuıl güveniyo kendinee nasıll minnacık etekleri giyiyo herkese inat ilginc yani.. :kahkaha::kahkaha: bende o aklıma geldikce mutlu olutyoum kendimi sisko hissedincede acıp izliyorum bi o bi de ısın karaca

töbe töbeee :kahkaha:

selamm kızlarrr kimsecikler yok gerci.. aksam üstü görümcem geldi.. diger görümcem bayramda italya ya gitmişti. ordaki gap ten bi tulum getrmiş kızceme. rengarenk polar gibi bişi.. yumusacıkk cok hosuma gitti. bilsem para verir daha bişiler aldırırdım ama fiyatlar burdakiyle aynıymıss gereksiz olurmus.. aksam görümcem bana onu getiriken kendisi de bi kadife tulum almıs.. o da gri yıldız yıldızz.. ben bunu hastanede giydirirsin diye düsündümm dedi. ayy cok begendim. ama pazartesi bende alısverise gitcem diye eklemedim simdi. salı günü hepsini bir eklerim artıkın.. ama galiba pek kıyafet almıcam. gereksizz kalabalık olmasın evde. mevsim döncek sonra cünkümm.. neyse bakıciz artık

güle güle giydir cnmmm

ama o bende de oluyo bazen yılan gibi bazen hiç hareket yok sanki

Kızlar muhabbetlerinizden uzak kalmak cidden üzüyor beni.:uzgun: Nedendir anlamadım ama iş yerinde site filtreye takılıyor ve hiç açılmıyor. Eve geldiğimde ise saat en iyi ihtimalle 7 oluyor. Yemek hazırla ye diyene kadar 9... Sonra da yazdıklarınızı okuyacak güç bulamıyorum. İnşallah hepiniz için herşey yolundadır. :sirin: Şimdi de sadece son 10 sayfaya bakabildim. Evin her yeri heryerde, evi toplayıp alışverişe çıkmam gerek. Hepinizi çokçana öpüyorum. Allah'a emanet olun... -hmm

sen de Allah'a emanet ol cnmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar