2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın azoş, leader, aslı...Nassınız?
Eymeni mi görcen leaderım hadi hayırlı haberlerle gel bakalım :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın azoş, leader, aslı...Nassınız?
Eymeni mi görcen leaderım hadi hayırlı haberlerle gel bakalım :)

Günaydın babuşum, ben iyiyim sen nasılsın bakim*

Avrupa Birliğidir belki :)
Sinemaksungura da haber verin kız haberi yoksa, yanlış kişilerle konuşuyo yazık şu an :)

Hahahha :D O herşeyi yaşadı gördü ama yinede konuşuyorsa kendi bileceği iş.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bu rep puanları vs ne oluyor acaba kalp falan var orda...dedim ya ben teknoloji katiliyimdir bilemedim ne demek onlar yardım etseniz azcık engin bilgilerinizden faydalansam bende:gulbis:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bizim gittiğimiz her yerde misafirde mereklıda çok olur azoş bilmiyormusun:bebek::bebek:
yok kız yabancı değildir kızlardan biridir muhtemelen oyelkendir dün üye olabilmişmi bilmiyorum
Hahahha doğru didin kız :cokkomik:
hoş sohbet muhabbet birazdan gırgır olunca sevilmemek ne mümkün :lilav: çok mutevazilik ettim:eek:ys:
hee yaaaa.ama kesin kızlardan biridir giremeyenelerden olabilir diye tahmin ediyorum sadece:sila:

aynen öyle kızçelerden biridir el sallıyorum hepiciğine

bblau bebişim eet eymeni görcem bakalım sıpa hazretleri napıyo dün gece babasını seri bi şekilde tepikledi biizmki koptu aşağı yukarı 5-6 kere sert bi şekilde vurdu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu rep puanları vs ne oluyor acaba kalp falan var orda...dedim ya ben teknoloji katiliyimdir bilemedim ne demek onlar yardım etseniz azcık engin bilgilerinizden faydalansam bende:gulbis:

İşimize yarayacak birşey değil, gösteriş gibi birşey sanırım :D
Teşekkür aldıkça artıyor rep puanı..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydınnn canımmm.sende dün biraz hasta gibiydin bugün nasılsın?

Yine pek keyifli değilim be tatlım...Moralsizim de.Gece yine şekerim yüksekti. Söylemesi ayıp yediğim de salata+menemen.
Az da turşu yedim, turşudan şüpheliyim. Bugün şüpheli ne varsa çıkarıyorum artık menülerden. Ot gibi beslencem. Yürüyüş de aksamıştı, bugün tekrar başlayınca sanırım düzene girer. Değilse ay sonu kontrolde versin insülini. Tehlikeye atmıyım…
Gece de hiç uyuyamadım. 10-15 dakikada bir uyanıyorum, dalamıyorum. Dalsam da uykum kalitesiz.
Kafam keçe gibi şu an

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Yine pek keyifli değilim be tatlım...Moralsizim de.Gece yine şekerim yüksekti. Söylemesi ayıp yediğim de salata+menemen.
Az da turşu yedim, turşudan şüpheliyim. Bugün şüpheli ne varsa çıkarıyorum artık menülerden. Ot gibi beslencem. Yürüyüş de aksamıştı, bugün tekrar başlayınca sanırım düzene girer. Değilse ay sonu kontrolde versin insülini. Tehlikeye atmıyım…
Gece de hiç uyuyamadım. 10-15 dakikada bir uyanıyorum, dalamıyorum. Dalsam da uykum kalitesiz.
Kafam keçe gibi şu an

off ya nerden bulaştı bu şeker illeti sana:(:(:(menemen+salata şekeri bu akadar etkilermi bir an önce düşerde sende kurtulursun şu zıkkımdan doya doya yersin canımcım yaaa..benimde şeker yüklemem 28 kasımda bakalım bende ne çıkcak????????

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
FONT="Comic Sans MS"]

off ya nerden bulaştı bu şeker illeti sana:(:(:(menemen+salata şekeri bu akadar etkilermi bir an önce düşerde sende kurtulursun şu zıkkımdan doya doya yersin canımcım yaaa..benimde şeker yüklemem 28 kasımda bakalım bende ne çıkcak????????

yaa valla benim bugündü şeker yüklemem ama babamdan izin çıkmadı geçiçi vergi bir 2 hafta sonra git dedi tekrardan 2,5 saat bekletceklermiş doktora ne diycem bilemiyorum ama 28.haftaya kadarmış zamanı tahminimce olmadı bir parti eğitim araştırma hastanesine giderim raparumu devletten istiyo babam hem onu konuşurum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr günaydınnn.umarım keyifler yerindedir.azoss kuzum mesajını ilettim diğer taraftan :)) laylamada mesaj atmıstım ordan.salaklar benim mesajımdaki site adını virüsvirüss diye gecmişler.bugun telefonla ararım onu..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa valla benim bugündü şeker yüklemem ama babamdan izin çıkmadı geçiçi vergi bir 2 hafta sonra git dedi tekrardan 2,5 saat bekletceklermiş doktora ne diycem bilemiyorum ama 28.haftaya kadarmış zamanı tahminimce olmadı bir parti eğitim araştırma hastanesine giderim raparumu devletten istiyo babam hem onu konuşurum

aman babayla iş daha zormuş be tuğbam izin çıkmayınca çıkmıyor demek:)bir hal yolunu bulup kaçarsın sende birgün vaktini kaçırma son haftasını bugün tam öğrende yanlışlık olmasın bacım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar