simurganka01
Daimi Üye
Kızlar hepinize selam eder, yanaklarınızdan öperim 
Azoşum, acaba sen beni sinemaksungur ile karıştırıyor olabilir misin?
Zira face inde kayıtlı olan, ecrin, littlesunshine, hayatım, tansell, pikepolat ve sinemaksungur'a haber veren kişi benim :1: Ayrıca iş yerinde filtreye takılan kişi de benim
Bana sanki bir karışıklık olmuş gibi geldi de aydınlatayım kamuoyunu istedim 
Kızlar aklım sizlerde, tüm gün yapacağınız muhabbetlere ne yazık ki katılamayacak olduğum için çok üzülüyorum. Akşamları elimden geldiğince bakmaya çalışacağım sizlere. İnşallah izne ayrıldığımda da rahat rahat ortak olurum muhabbetlerinize. Zira sizsiz işyeri çekilmiyor
Geçmişi elimden geldiğince okumaya çalıştım ama o kadar çok yazmışsınız ve sırtım o kadar çok ağrıyor ki hepsini okuyamadım. Neyse... Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum. -hmm
Azoşum, acaba sen beni sinemaksungur ile karıştırıyor olabilir misin?
Kızlar aklım sizlerde, tüm gün yapacağınız muhabbetlere ne yazık ki katılamayacak olduğum için çok üzülüyorum. Akşamları elimden geldiğince bakmaya çalışacağım sizlere. İnşallah izne ayrıldığımda da rahat rahat ortak olurum muhabbetlerinize. Zira sizsiz işyeri çekilmiyor
Geçmişi elimden geldiğince okumaya çalıştım ama o kadar çok yazmışsınız ve sırtım o kadar çok ağrıyor ki hepsini okuyamadım. Neyse... Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum. -hmm