2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya ben bekletiyordum geceliklerimi felan çekmeyi, hani hastane çantamla beraber çekerim diye, ama yarın hazırlar çantamı çekerim kızlar, siz de eksik var mı çantada bi diyiverirsiniz :panter:
Bak işteyken böyle gaz geliyor çekicem diye, eve gidesiye kayboluyor :D

Cumartesi çekelim azoş, gündüz gözüyle.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya ben bekletiyordum geceliklerimi felan çekmeyi, hani hastane çantamla beraber çekerim diye, ama yarın hazırlar çantamı çekerim kızlar, siz de eksik var mı çantada bi diyiverirsiniz :panter:
Bak işteyken böyle gaz geliyor çekicem diye, eve gidesiye kayboluyor :D

ben daha hiç bişi alamadım ühühhhh:uzgun:ne kendimle ilgili nede bebekle ilgili bir çantam bilem yok bugün sancım tutsa yedim ayvayı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben daha hiç bişi alamadım ühühhhh:uzgun:ne kendimle ilgili nede bebekle ilgili bir çantam bilem yok bugün sancım tutsa yedim ayvayı

Canım çanta işi basit, illa bebek çantasına gerek yok, valiz bile olur hani spor tarz valizler varya minik onlardan..
İçine de gecelik, pijama, sabahlık, ped, bebek bezi, pişik kremi, hastane çıkışı, çorap,terlik vs. koy al sana çanta...
Çok büyütüyoruz gözümüzde aslında ne konulcak diye, elbet yanımızda yakınlarımız olacak, bi eksik olursa gidip alacaklar bu kadar kasmasak keşke ama işte en başta benim elimde değil..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim de çantam yok ya.
Nasıl çanta olcak? Evden bi bavulumsu bişi olma mı?

Olur tabi neden olmasın..
Misal ben gittim kazıklandım aldım bebek bakım çantası..Ama şimdi hastaneye götürceklerim ona sığmaz diye bi de port bebenin yanında verilen çantayı da alıcam yanıma mecbur..
Halbuki onun yerine az daha büyük spor bi çanta alaydım daha iyi olurdu.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım çanta işi basit, illa bebek çantasına gerek yok, valiz bile olur hani spor tarz valizler varya minik onlardan..
İçine de gecelik, pijama, sabahlık, ped, bebek bezi, pişik kremi, hastane çıkışı, çorap,terlik vs. koy al sana çanta...
Çok büyütüyoruz gözümüzde aslında ne konulcak diye, elbet yanımızda yakınlarımız olacak, bi eksik olursa gidip alacaklar bu kadar kasmasak keşke ama işte en başta benim elimde değil..

Aslında tabi bişi lazım olunca onca insandan biri gelip de alır heralde evden...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Olur tabi neden olmasın..
Misal ben gittim kazıklandım aldım bebek bakım çantası..Ama şimdi hastaneye götürceklerim ona sığmaz diye bi de port bebenin yanında verilen çantayı da alıcam yanıma mecbur..
Halbuki onun yerine az daha büyük spor bi çanta alaydım daha iyi olurdu.

Bakım ürünlerinin çantası var ama evet o yetmez,sığmaz...
En güzeli evde var bitane onu kullanayım ben...Spor çanta gibi bişey.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim de çantam yok ya.
Nasıl çanta olcak? Evden bi bavulumsu bişi olma mı?
valla o tarz bir valiz var ama kocuman tekerlekli filan şöle nike yada adidas vari bir ufak valiz almak lasım spor cantası gibin

yaaa öylede şimdi bugün sancım tutsa yarın ancak eşim boşta olur ne giyersem üstüme çok feci o anki psikolojiyle ağlar dururum sinirden benim bir dahaki ay derhal önce bebeğimin ve ve benim hastane çıkışını ve kozmetik çantasını almam gerekiyo sonra diğer eksikleri yavaştan tamamlarım inşallah ufff varya çok pişmanım ilk aylardan bişi almaya başlamadığıma bir daha hamile kalırsam kimseyi dinlemiycem

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
cumartesi çarşıya çıkıp hepsini alcaz canım :sirin:

ya hastaneye gidecek çantayı o kadar umursamıyorum da
bebek bakım çantası ben alamadım bi de
siz nasıl aldınız
resimleriyle göstertsenize :panter:

bi de benim bugün alt takım tamamen ağrıyor yaaa
yürümekte zorlanıyorum off

Bende yarın bebişimin ihtiyaçlarını alacağım..Biberon, bakım ürünleri felan alacağım. Haftasonuda bebişin odasını başaltacağız.1-2 haftadan da oda gelir inşallah. Bende yavaş yavaş yerleştiririm..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cumartesi çarşıya çıkıp hepsini alcaz canım :sirin:

ya hastaneye gidecek çantayı o kadar umursamıyorum da
bebek bakım çantası ben alamadım bi de
siz nasıl aldınız
resimleriyle göstertsenize :panter:

bi de benim bugün alt takım tamamen ağrıyor yaaa
yürümekte zorlanıyorum off

Şu benimki:

Ekli dosyalar

• CHICCO-ANNE-VE-BEBEK-BAKIM-CANTASI__40482736_0.jpg
    CHICCO-ANNE-VE-BEBEK-BAKIM-CANTASI__40482736_0.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 50

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bi bakınnn helee..yine durmamıs cenelerii.ben bi gidip hemen gelecektim aksam oldu.millet gelecek ben eve yeni girdim..su yazdıklarınızı kimsecikler yokken okuyayım neler kaynatmıssınız bakim.pasta üflemekten bi hal oldum.herkes aynı seyi sorduu yas kaçtı :)) ne meraklı milletiz yahuu...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bi bakınnn helee..yine durmamıs cenelerii.ben bi gidip hemen gelecektim aksam oldu.millet gelecek ben eve yeni girdim..su yazdıklarınızı kimsecikler yokken okuyayım neler kaynatmıssınız bakim.pasta üflemekten bi hal oldum.herkes aynı seyi sorduu yas kaçtı :)) ne meraklı milletiz yahuu...

Hoşgeldin fıstık :panter: Ayyy yedin mi peki o üflediğin pastalarııııııııı :1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar