2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Benim evden giresim pek gelmiyor, tüm gün pc başında olunca evde bari uzak durayım diyorum..
Neyse sinemaksungur da doğum iznine ayrılınca inşallah gündüz muhabbetlerine ortak olur evden...
Ya da site yetkilisi neden bu sitenin filtreye takıldığını söylese, çaresi var mı acaba:acep:

evet zaten yeterince radyasyona maruz kalıyoruz cidden bütün gün pc başında bazen bende üzülüyorum:(kızım için.pc başına bir sürü kaktüs aldım onları yerleştirdim iş yerinde birde doğal kaya tuzu radyasyonu emiyor dediler kaya parçasını aldım onu koydum iğrenç bir masaya sahip oldum yavrum az etkilensin bari diye ama ne kadar engel olur bilemiyorum azoş

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
suan bende geriliyorum ama aklıma saglık sorunu getirmiyorum artıkın.. ya babaannesine benzerse diye korkuyorum.. töbe yarabbi niye böle oldum ben.. kadıncegiz vakti zamanında köyün en gözell hatunuymus..sor hemen baslarr cokk güzeldimm incecik bir belim vardı diye anlatmaya:zonk::zonk: ne degişik yahuu insan cocugu kendisine benzesin istiyorr.. anneannesine ve büyük anneanneye benzemesi önemli degil cünkü onlar bana benziyo emee babaannesine benzemesin:ayk::ayk::ayk::ayk: dr da görümceme belki size benzer kız halaya derler didi.. görümcem de 5 halası var garibim hangine benzesin didi.. ayy benzicekse enn kücügüne yada bu cümleyi kurana benzesinn.. amaann ck mu sipariss gibi oldu..:kahkaha::kahkaha: gönül ister kii sadece kocişle bana benzesinn:1:

Valla çok aptalca belki ama zaman zaman bu kaygıyı ben de duyuyorum.Artık eskisi gibi görümcelerime, kayınvalideme gıcık değilim ama nedense onların bize benziyo övünmelerini duymak beni kıl eder gibi geliyo.
Doktorum kızımın kardeşime benzediğini söylediğinde sevindirik olmuştum.Bİ yandan da bu düşüncelerim için vicdan azabı duyuyorum.
Sağlıklı olsunlar da, gerisi teferruat.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
İnşallah canım, bekliyoruz fotoları.
Ben almadım pompa, doğumdan sonra alırım acelesi yok diyorum.Nasılsa bi 4-5 ay izinde olucam Rabbimin izniyle inşallah.
Ama kime sorsam kesinlikle elektrikli diyolar, manuelleri çok zor oluyomuş...

Benim de evden giresim gelmiyo...Tüm gün pc başında olunca.
Eşim girerse benim de canım sıkılırsa anca o zaman bi göz atıyorum.
O da çok kötü oluyo ya, o koltuğun bi ucunda elinde pc, ben bi ucunda elimde pc.
Msn.den yazışalım istersen diyorum ne bu böyle. Diyalogu da köreltiyo, evde karşıyım :durbun:

Bende senin gibi işe başlayınca alayım diye düşünüyordum. Tecrübeli arkadaşlar mutlaka al, sezeryanda süt geç gelince kullanıyorsun çok etkili diyorlar. Bende o nedenle alayım diyorum.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet zaten yeterince radyasyona maruz kalıyoruz cidden bütün gün pc başında bazen bende üzülüyorum:(kızım için.pc başına bir sürü kaktüs aldım onları yerleştirdim iş yerinde birde doğal kaya tuzu radyasyonu emiyor dediler kaya parçasını aldım onu koydum iğrenç bir masaya sahip oldum yavrum az etkilensin bari diye ama ne kadar engel olur bilemiyorum azoş

jokerde radyasyon önleyici gördüm ben.. tv dede cıkmıstı.. bozuk para gibi bişi. 50 küsür tl idi. cep tlf yada pc ye takabiliyosun:panter::panter:

Ayyy keşkeee...Yeter ki poposunu ekrana dayamış bir şekilde çıkmasın karşıma gözleri kapalı olmasına bile razıyım :kahkaha:

dimii bencedee.. ama dr bize o zaman anlayıs gösterip yarın gelin bi daha bakalım didiydii popişi dönüp yattı diye.. ertesi gün bi daha gittiydikl belese:kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
32de yazılınca olmuyo mu? du ikya bi mail atayım

32de aslında, ama doktorum beni 31. haftada 32 gibi göstercekmiş. He he dedim ben de fazla irdelemedim :)

Canım obje mağazasından aldım, netten bulamadım. Pembe renk aldım üzerininde örgü şık bir lizözü var. Bide terlik baktım bulamadım ama nette şu sitedeki terlik hoşuma gitti. Bide kom un siyah pijamsıda şık bence. *******

Lizöz mü :)
Bi ara ne lizöz muhabbeti çevirmiştik, hatırlayan varmı :)
Benim pijama pembe, gecelik kırmızı.
Siyah da güzel onu da beğendim...

Bende senin gibi işe başlayınca alayım diye düşünüyordum. Tecrübeli arkadaşlar mutlaka al, sezeryanda süt geç gelince kullanıyorsun çok etkili diyorlar. Bende o nedenle alayım diyorum.

Hımmmm ama hastanelerde oluyor diyorlar pompa?
Eve de mi lazım olur, ne kadar sürer ki sütün gelmesi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada bişi sorcam, doğuma girerken ne giyiliyo?
Bana amerikadaki akrabamız bi gecelik getirmiş, anneminkiler gibi diil, daha düşük kalite bişi, günlük böyle, annem doğuma giderken de bunu giy kirlenirse atarsın filan dedi.
Hastane bişi mi giydiriyo yoksa bilemedim?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla çok aptalca belki ama zaman zaman bu kaygıyı ben de duyuyorum.Artık eskisi gibi görümcelerime, kayınvalideme gıcık değilim ama nedense onların bize benziyo övünmelerini duymak beni kıl eder gibi geliyo.
Doktorum kızımın kardeşime benzediğini söylediğinde sevindirik olmuştum.Bİ yandan da bu düşüncelerim için vicdan azabı duyuyorum.
Sağlıklı olsunlar da, gerisi teferruat.

evet bende vicdan azabı duyuyorum ama insanız işte.. ben esimin agzının bile annesine benzedigini farkettigimde bi anlıkk yüzüm burustu. sonra düsünmemeye basladımm.. eminimm benzemese bile benzeteceklerdir ama neyse.. mesela en güzel görümcem ortanca olan görsen tıpkı kayınpederim cenesi bile. her gören ne kadar güzel oldugunu smylüyor.. kayınvalidem de herkes bana benzetiyor diyor:zonk::zonk: bende inatla sadece ten rengi benziyorr alakanız yok diyorum her seferinde :kahkaha::kahkaha: biri yuvarlak biri sivri yüzlü orda bile benzemiyolar yani. ama bugün sordum gıcık olan herkes hormondan dogumdan sonra gecer diyor. ayy o kadarr tersiz ki birbirimizee.. dün esimin amcasındaydıkk o kalabalıkta kayınvalidem dedi ki kız olunca yüz lekelenirr cirkinlesirr falan.. ben salonunn öbür ucundan yittimm daldım konuyaa yalaaaannnn bakınn ne birr leke ,ne bir izz güzelligime güzellik kattı herkes yüzün parlıyo diyo diyerektenn.. kayınvalidemde içç tık yokk:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet bende vicdan azabı duyuyorum ama insanız işte.. ben esimin agzının bile annesine benzedigini farkettigimde bi anlıkk yüzüm burustu. sonra düsünmemeye basladımm.. eminimm benzemese bile benzeteceklerdir ama neyse.. mesela en güzel görümcem ortanca olan görsen tıpkı kayınpederim cenesi bile. her gören ne kadar güzel oldugunu smylüyor.. kayınvalidem de herkes bana benzetiyor diyor:zonk::zonk: bende inatla sadece ten rengi benziyorr alakanız yok diyorum her seferinde :kahkaha::kahkaha: biri yuvarlak biri sivri yüzlü orda bile benzemiyolar yani. ama bugün sordum gıcık olan herkes hormondan dogumdan sonra gecer diyor. ayy o kadarr tersiz ki birbirimizee.. dün esimin amcasındaydıkk o kalabalıkta kayınvalidem dedi ki kız olunca yüz lekelenirr cirkinlesirr falan.. ben salonunn öbür ucundan yittimm daldım konuyaa yalaaaannnn bakınn ne birr leke ,ne bir izz güzelligime güzellik kattı herkes yüzün parlıyo diyo diyerektenn.. kayınvalidemde içç tık yokk:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Aynen de katılıyorum valla :vecihi:
Bende de ne leke, ne iz ne bişi :elis:
maşallah diyelim kız :eller::fisfis:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Merhaba Güzel Hatunlar;
Dün annem geldi, 2 kocaman valizle oğluşuma neler neler almış anlatamam. Ben hiç kıyafet almasam olur. Biraz önce dışardan geldik, bide bana lohusa pijamamı hediye aldı. Ya annelik işte ben mutlu olunca nasıl gözünün içi gülüyor. Lohusa pijamsını biraz süslü aldım, oğlan anası olcaz şunun şurasında:kahkaha::kahkaha: Pembe renk aldım 95 YTL.
güle güle giydirin bebişe cnm annenin ellerine sağlık kız allah iyiliğini vermesin süslü sülü almışında pembe kız doğumunda giyilir yaa :panter:
beni dr un göndercegi yok valla.. kendimm giricem yine girersem:kahkaha: bende gecen sefer sordumm artıkk dudagı burnu tamamdır dimi dedimm tabi didi.. sacı da var mı dedim. burdan görünmüyo dedi. e be kadın 4 e gönderiyim seni desene.. dudaklarını gösterdi bana cuk cukkk emme refleksindeydii kuzumm:panter::panter: simdii bakayımm diyorum agzı burnuu popişi göreyimm kime benzedigini hayal ede ede kalan zamanı da bitiririm.. benim kızın meyvesuyuna ihtiyacı yok dr bi dürttü mü zıbıtıyo masallahh.. ac tok hiçç iplemiyo. acılısı da kukuyla yapıyozz genelde.. cokk terbiyeli kızımmmm cooooookkk:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

bende girmezdim cnmm 150 _200 olsa.. koca istanbull diyolar laf bası geldi mii bu ne paalılıkk gözünü seveyim izmirin.. ayy hatta baki uzun hast arayım orda var mı.. ora daha ucuuzdur ama orda yok galiba

niye geriliyonn kısssss

bana cd vermediler o zaman neden bilmiyorumm.. birinden duydum cd ye ekstra 50 tl alıyolarmıss. ben ne bileyim dr teklif etmedi benimde o an aklıma gelmedi.

evett ya gireyim benn benim kocişim odun anlamazz benim hissiyatımdann.. catlıcam suratına olan merakımdann yüzünü göreyim kızceminn:besik:

yok kız cd ekstra 5tl bişi değil yani bende bura 140 tl muayene 5 tl cd şeklinde ödeme yaptım 20dk oğlumu doya doya izliyorum hergün :sirin:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bu arada bişi sorcam, doğuma girerken ne giyiliyo?
Bana amerikadaki akrabamız bi gecelik getirmiş, anneminkiler gibi diil, daha düşük kalite bişi, günlük böyle, annem doğuma giderken de bunu giy kirlenirse atarsın filan dedi.
Hastane bişi mi giydiriyo yoksa bilemedim?

Doğum hikayelerinde okudum ben, hastane genelde yeşil olan ameliyat önlüğünü giydiriyor, doğuma onunla gidiyorsun yani kendi eşyaların olmuyor üstünde..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar