2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
anamm cokk güzelmiş.güle güle yatsın fıstık.bol uykulu günlerdeee kullansın :) bu özelcan bebenin ankaradaki subelerinde gercekten cok kullanıslı seyler var.kızlar bu arada eşimin oto dergilerinden birinde bebek araba koltuklarıyla ilgi bi yazı vardı.araba koltuklarını teste tabi tutmuslar ve tavsiye edilir edilmez demişler.onu paylasıcam sizinle.almayan arkadasların işine yarar belki.

Saol kuşum...İyi günlerde inşallah...
Ben Eskişehirden aldım, Çevik bebe diye bi mağazadan...
Resmi Özelcanda bulunca onu koydum...
Belis Bebe Mobilyanın ürünü sanırım...

Ben de nette bir yazı okumuştum, en tavsiye edilen ürün Roemer miydi neydi, öyle bir Alman markasıydı sanırım...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:DDDDya benimkide titreşimdeki telefon gibi arada kendini titretiyor anlamadım bişey dün eşiem söyledim velahavle dedi sadece deliymişim gibide baktı cevapvermedi ne demek oluyor peki benimkisi???

bilemedim ehehhee.

Naber kız :D
Maşallah de maşallah, çocuk kas yapıyor..

iyi yavrummm... maşallah... ehehehe. de böyle giderse arnıld şivayzenigir olucak yaaa. kas yığını demir aden'im benim.

:

al benden de o kadarr.gece gündüz demeden içerde bi boks macı var ama anlamadım sebebini..

merhana nazo... bu kim kızlar? yoksa bizim nazo mu bu? :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben tek başına göndermem benide alırsa yanına neden olmasın
ama patronlarla gideceği yerse ona yapacak bişi yok gitmesi gerekiyosa gönderirim dünüro

patronn falan degil balımm. arkadas:zonk:

anamm cokk güzelmiş.güle güle yatsın fıstık.bol uykulu günlerdeee kullansın :) bu özelcan bebenin ankaradaki subelerinde gercekten cok kullanıslı seyler var.kızlar bu arada eşimin oto dergilerinden birinde bebek araba koltuklarıyla ilgi bi yazı vardı.araba koltuklarını teste tabi tutmuslar ve tavsiye edilir edilmez demişler.onu paylasıcam sizinle.almayan arkadasların işine yarar belki.
kuzumm gitsin bırakk.benim eşim sürekli yurt dısında.hatta bu ara biraz ara verdi öle kısa ayrılılklar iyi oluyoduu
al benden de o kadarr.gece gündüz demeden içerde bi boks macı var ama anlamadım sebebini..

yaa bekar arkadasıyla gidicekk bi sürü adamla. ne bilimm :zonk:
Oooo çok iyi, güle güle kullanın canım...

Gönderirdim ben..Her zaman eline geçen birşey değildir neticede.

Naber kız :D
Maşallah de maşallah, çocuk kas yapıyor..

ama o beni hiçbiyere göndermiyo. ataerkil toplum diyerektenn:acep: simdii aa fırsat gelmişş kocam memlekett görsün diye düsünüyorum daa ben ne olucamm.. burdan ayvalıga göndermedi beni

çok güzelmiş canım Allah güle güle yatırmayı nasip etsin inşallah

sağol canım teşekkür ederim

ben göndermezdim

evet herkes bi anlasa 3 günlük olduğunu

neyse sizin de canınızı sıkmıyım
herkese teşekkür ederim
birilerine anlatmam lazımdı
anneme ablama anlatamam
ödleri kopar akılları bizde kalır yoksa
sağolun

bende göndermeme taraftarıyımm:kahkaha::kahkaha: cok calıs kocam beraberr gideriz diyorum o baska diyo lafı karıstırıyo :zonk:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bilemedim ehehhee.

iyi yavrummm... maşallah... ehehehe. de böyle giderse arnıld şivayzenigir olucak yaaa. kas yığını demir aden'im benim.

merhana nazo... bu kim kızlar? yoksa bizim nazo mu bu? :)

benim kızz benn nazomeee :p ben bi yere üye olurken bu rumuzla alıyodum ama eski tarafta vermedilerdi bunu:panter: baktım burda bos alim dedim :) sana halanın selamı varr.bayramda costu yinee.bi ara anlatcam sizeee kuduruk hatunu :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ama o beni hiçbiyere göndermiyo. ataerkil toplum diyerektenn:acep: simdii aa fırsat gelmişş kocam memlekett görsün diye düsünüyorum daa ben ne olucamm.. burdan ayvalıga göndermedi beni

bende göndermeme taraftarıyımm:kahkaha::kahkaha: cok calıs kocam beraberr gideriz diyorum o baska diyo lafı karıstırıyo :zonk:

Bekar arkadaş mı :saskin: Pek içime sinmezdi o zaman...
Peki neresi bu yurtdışı? Hanımlarıyla ünlü bir yer falansa hiç şansı yok yollamazdım :kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bakın simdik kızlar.recaro young profi plus,maxi cosi pebble,cybex aton,besafe izi go tavsiye edilir notunu almıs.concord intense testleri geçememiş.bebek koltuğu 50 km hız ile carpışma anında dısarı fırlamıs. arabaya rahat bağlanıp bağlanmadıklarıda kontrol edilmiş izi go daha fazla sarsılıyormus diğerlerine göre.birde alırken ısofix bağlantılarının kalitesini sormak lazımmış.ben bilmiyordum bu noktayı..almayanların ve almayı düşünenlerin bilgisinee :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sinemaksungur giremiyor işyerinden, filtreye takılıyormuş site :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ben göndermezdim o saman ecrinim yanii ne yapar eder ya kendimde giderdim yada hiç gitmezdim biizmkide diyoki hayatım afyonda kaplıcaya gitsekmi? sıcak su şu anda bana ii gelirmi bilemiyorum bu konuyla ilgili fikri olan söyleyebilirmi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok babuş ben topikte biliyosun birisine anladığı dilden cevap vereyim dedim ı ıhh yine cezalanan ben oldum.

hem ne kadar kötü konuşmaya çalışırsak çalışalım o maya yok bizde. biz safız kız :)))

bence de sinemi de severım ben.

Ehehehe evet bi ingiliz asilzadeliği yok değil cidden :kokos:

senin güzelliğin yanında bizim ki sönük kalırr canım benim..irem sultan olur o yanımdaki dee.benim cadı kızım..o seçti resmi.zaten son günlerde herseyi o seciyorr o da ayrı mesele yaa..:vecihi:

Çok tatlı maşallah subhanallah :)
Dişlere bak, bana benzio, ayrık :) benim de öyle :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
senin güzelliğin yanında bizim ki sönük kalırr canım benim..irem sultan olur o yanımdaki dee.benim cadı kızım..o seçti resmi.zaten son günlerde herseyi o seciyorr o da ayrı mesele yaa..:vecihi:

Sen güzel kız doğuruyorsun bacım, kendin de güzelsin benim gelin garanti güzel olacak :1:

ben göndermezdim o saman ecrinim yanii ne yapar eder ya kendimde giderdim yada hiç gitmezdim biizmkide diyoki hayatım afyonda kaplıcaya gitsekmi? sıcak su şu anda bana ii gelirmi bilemiyorum bu konuyla ilgili fikri olan söyleyebilirmi?

Sıcak, tansiyon yükselmesine sebep oluyor diye duymuştum canım ben..İyi değil diye biliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar