2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hımm anlasım cnm ben çıkıyorum bu arada hayırlı bayramlar olsun sana azoş ve tüm arkadaşlara bayramın 3.günü görüşmek dileğiyle öptüm kuzey oğlanada slm söle

anladım çok sağolun

-rgulu anlaşılmıştır iyi bayramlar cümleten...ben kaçar

Sağol tatlım, sana da iyi bayramlar, öptüm çok :teytey:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar selam, bakıyorum ilerletmişsiniz sayfaları. Kimler geldi bakalım eski mahalleden geçmişi okuyamadım :)
Sabahtandır şu tetanoz aşısı peşinde koşuyorum ama halledemedim de :(
Lanet olsun içimdeki pimpirikli canavara diorum.
Dur şu yazı karakterimi başka renk yapiim lidırımla aynı olmuş :)

aşkum anlayışlı arkım benim ben kaçmak zorundayım konuşamadan gidiyoruz çok konuşmayın bak heee siteyi inceleyin güsel şeyler var öğrenirseniz banada anlatırsınız öptüm hepiciğinizi yavruşlar kızına iyi bak hayırlı bayramlar olsun babuş bye

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hoşgeldin canım :cicek: Nazome geldi bi ara "cee" dedi gitti :))
Hayırdır aşı mı bitmiş?

Güzel güzel nazom da gelsin herkes gelsin....
Diğer tarafta seninle benim kendi isteğimizle üyeliğimizi sildirdiğimiz konuşuluyo okudun mu...

Aşı zaten bitmişti sağlık ocağında aslında 31 ekimde olmam lazımdı benim...Sağlık bakanlığı tüm aşıları Van'a yolladı dediler doğru mu bilmem...Eczanenin birinde de kafamı karıştırdılar, eskiden bir aşı vardı şimdi o yok yerine bu çıktı ama bu da karma aşı içinde difteri de var diye...
Hayde kafam hepten karıştı mı...
Sağa sola sordum ama hiçbir eczanede o eski aşıdan yok, aylardır çıkmıyor o aşı piyasadan kalktı diyolar.
Doktorumu aradım dedi ki sana ilk dozu da bu yeni aşıdan yapmışlardır zaten, saf tetanoz aşısı olmaz, tetanoz aşısı karma olur, ama bayram sonuna kadar bekle bakalım sağlık ocaklarından birinden belki bulursun için de rahat eder.
O öyle deyince eczaneden alıp vurduramadım da.
Ay annelik ne zor sorumluluk....Bi karar alırken kırk kere düşünüyosun....
Benim sağlık ocağıın karşısındaki ezcaneye gittim, dedi ki sağlık ocağı gebelere bu yeni aşıdan vurduruyo vereyim sana da.Ama güvenemedim. O zaman perşembe kendin git, aile hekimliğine kulağınla duy, reçete yazsınlar için rahat eder öyle al vurunursun dedi.
Bu sefer de izin almam gerekçek :):ajan:
İki ucu şeyli değnek :S

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Wuuuuu dunyam80 hoşgeldin kızzzzz :kayris:

Güzel güzel nazom da gelsin herkes gelsin....
Diğer tarafta seninle benim kendi isteğimizle üyeliğimizi sildirdiğimiz konuşuluyo okudun mu...
Biri yine uydurmaya başlamış :)

Aşı zaten bitmişti sağlık ocağında aslında 31 ekimde olmam lazımdı benim...Sağlık bakanlığı tüm aşıları Van'a yolladı dediler doğru mu bilmem...Eczanenin birinde de kafamı karıştırdılar, eskiden bir aşı vardı şimdi o yok yerine bu çıktı ama bu da karma aşı içinde difteri de var diye...
Hayde kafam hepten karıştı mı...
Sağa sola sordum ama hiçbir eczanede o eski aşıdan yok, aylardır çıkmıyor o aşı piyasadan kalktı diyolar.
Doktorumu aradım dedi ki sana ilk dozu da bu yeni aşıdan yapmışlardır zaten, saf tetanoz aşısı olmaz, tetanoz aşısı karma olur, ama bayram sonuna kadar bekle bakalım sağlık ocaklarından birinden belki bulursun için de rahat eder.
O öyle deyince eczaneden alıp vurduramadım da.
Ay annelik ne zor sorumluluk....Bi karar alırken kırk kere düşünüyosun....
Benim sağlık ocağıın karşısındaki ezcaneye gittim, dedi ki sağlık ocağı gebelere bu yeni aşıdan vurduruyo vereyim sana da.Ama güvenemedim. O zaman perşembe kendin git, aile hekimliğine kulağınla duy, reçete yazsınlar için rahat eder öyle al vurunursun dedi.
Bu sefer de izin almam gerekçek :):ajan:
İki ucu şeyli değnek :S

Evet canım okudum, nerden çıkmış muhabbet anlamadım :)
Ayyy çok aksilik çıkmış ya, perşembeyi bekle bari, araya bayram girmesi de iyi olmuyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Wuuuuu dunyam80 hoşgeldin kızzzzz :kayris:

Evet canım okudum, nerden çıkmış muhabbet anlamadım :)
Ayyy çok aksilik çıkmış ya, perşembeyi bekle bari, araya bayram girmesi de iyi olmuyor.

Hoşgelmişsin Dünyam :)
O değil de eskiden kullanılan tetanoz aşılarında gebelikte güvenli olarak kullanılabilir diyor.
Yenilerde gebelik kategorisi C diyor.
Yani hayvan deneylerinde fetüse zarar vermiş, insanlarda araştırılmamış, ama yararı zararından fazlaysa alınan ilaç kategorisi...
C kategorileri çaktılar demek bize :ates:
Aylardır bu aşı piyasada dolandığına göre :ates:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hoşgelmişsin Dünyam :)
O değil de eskiden kullanılan tetanoz aşılarında gebelikte güvenli olarak kullanılabilir diyor.
Yenilerde gebelik kategorisi C diyor.
Yani hayvan deneylerinde fetüse zarar vermiş, insanlarda araştırılmamış, ama yararı zararından fazlaysa alınan ilaç kategorisi...
C kategorileri çaktılar demek bize :ates:
Aylardır bu aşı piyasada dolandığına göre :ates:

Bu eski aşılar ne zamandır yokmuş? Bana da yeni yaptılar belki de..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu eski aşılar ne zamandır yokmuş? Bana da yeni yaptılar belki de..

Epeydir piyasada yok dediklerine göre, birkaç ay olmuştur muhtemelen...
Yenilerden mi yaptılar bilemedim ki.
Zaten sağlık bakanlığı yolluyor ya aşıları,her sağlık ocağına aynı marka geliyordur.
Birimiz ne olduysak hepimiz onu olduk yani...
Doktor sitesine sordum bakalım ne dicekler.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarrr selammm...sizi görmekk ne güzelll böle.siteyi kesfetmeye calısıyorum.arkadas listesi falan nerden yapılıyor bulmak lazım.öperimmm dünürümmm...:zuzu:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bblau canım mucuks...anam cok sevindim siz burda oluncaaaa..ama ben kayboluyorum sitede ikide birr.haberiniz olsun burayı pıt diye bulamıyorum.:sinifsinif: suranın kısa yollarını biri bana deseee ne kadan güzel olcak

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bblau canım mucuks...anam cok sevindim siz burda oluncaaaa..ama ben kayboluyorum sitede ikide birr.haberiniz olsun burayı pıt diye bulamıyorum.:sinifsinif: suranın kısa yollarını biri bana deseee ne kadan güzel olcak

Dünürüm hoşgeldiiinnnnnnn :cicek:
Yazdığın konulara otomatikman abone oluyorsun sanırım..
"profilim" yazan yere bastığında burayı hemen görüyorsun abonesi olduğun konularda canım ;)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Dünürüm hoşgeldiiinnnnnnn :cicek:
Yazdığın konulara otomatikman abone oluyorsun sanırım..
"profilim" yazan yere bastığında burayı hemen görüyorsun abonesi olduğun konularda canım ;)

evet sanırım öle tatlım..sabah cok vaktim yoktu hemen cıktım.şimdi de aklım kaldı bi bakayım dedim yine kalkamadım basından.dolma pişirmem lazım aslında evide son kez süpürmem ama ben burda sizi görünceee unuttum işi gücü.laylam gelince samsuna varmıslardır bu arada onada haber veririz dimi :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet sanırım öle tatlım..sabah cok vaktim yoktu hemen cıktım.şimdi de aklım kaldı bi bakayım dedim yine kalkamadım basından.dolma pişirmem lazım aslında evide son kez süpürmem ama ben burda sizi görünceee unuttum işi gücü.laylam gelince samsuna varmıslardır bu arada onada haber veririz dimi :)

Tabi canım haber vermez miyiz hiç..Zaten şimdi bayramda durgun olur, ama bayram dönüşü bomba gibi devam ederiz ;)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
seni kocaman öpüyorum tatlım.ben aksam cözeyim bu siteyi resim ekliyorum kayboluyoo.:)) bayramınınz kutlu olsun tatlımm..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Selam tatlım :)
Çok sevindim seni gördüğüme :)
Ben de henüz çözemedim kurcalıyorum bakalım:sila:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Selam kızlar, ben de kısa bir sinir harbinden sonra üye olmayı ve daha doğrusu sizi bulmayı başardım... davetiniz için teşekkürler. öbür sitede gelen mesajdaki linke bir türlü giremedim. sonra google amcaya azelya dedim. bir sürü şey çıktı. bblau dedim. burası 2.sayfada çıktı :vecihi: kendimi üstün başarımdan dolayı tebrik ediyor, hepinize iyi bayramlar diliyorum. kendi evimde ilk bayramım, bakalım nasıl geçecek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar