2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim de istemedi ya hatta hiç duymamıştım kavun reçelini:kahkaha:hep azonun suçu yapıcaz falan dedi sonrada yan çizdi:dertli:ben de kafama koyduğumu yaparım.. attım bi reçel çeşidi meğer varmış kavunun reçeli.. eşim öce sok oldu ben sert çıkınca bi bayım dedi.. korktu benden anlayacağın..bulamayınca eve gelmezse sen seyreyle filmi:eek:ky:

Ehehehe korkudan gelmez mi gelmez bi de :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızzz öyle takımlarr cıktı ki karsıma alsancakk gbi yerdee.. doguduktan sonraa mikrofonu alıpp sahneye cıkabilirim yanii. allahh ımm o tüllerrr , pullarr, dantellerr ve tüm bunların arasında sıkısıpp kalmıss kumass parcalarıı. hürrem olsam giyerdim de ev hanımı olunca cok olmadı:D sadece ama ben daha 22 yasındayımm diyebildimm hepsine:Dgörümcem mevlütt için bi takım hediye etti. bi tek o saten.. ama o da pek seksüü oldu mevlütten cokk kocama yarar:Dhatce sultan kiminn oldumm bi saclarım kısa:D

alsancak ya bacım başka alışveriş yeri yok ki izmirde karşıyakadada var ama çokda değişik ürün bulmak zor alsancak form bornova bide balçova tarafında bir alışveriş merkezi var büyükçene ora güsel güle güle kullan hakaten özelden yazsana hangi mağazalara baktın istanbuldan bende fırsat bulunca arayım gecelik vs adam gibi bişi çarpmadı gözüme

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benimde iki gcelik 100 e geldi. ama biri dogumdan sonra benim kullanmaya devam edicegim bişi. heralde bi tek relax mode a bakmadımm:D bi bornova da bide selway de var galiba dimi. baska bi yerde varsa da bilmiyorum gerci. yolum düsmedi hiç bildigim taraflara. hakikatten zor işmiş koca göbekle esya aramak

palmiye den aldım ben, ksk da da var. ben de sürekli kullanabileceğim bişey olsun istedim gerçi gecelik de sevmem. ama öyle süslü püslü değil, spor tarzda bi gecelik. diğerlerinin içinde kendimi düşünemiyorum bile :cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ben de pijamayı doğumdan sonra da kullanırım da geceliği bilemiyorum.Gecelik pek sevmem ben, bacaklarım üşür.
Yazın severim ama bu aldığımız da kışlık.
Sonradan elimde patlayabilü.

benn bayılırım geceliklere.. dahasıı gece için ev içinn olan herseye bayılırımm.. en favorim la senza nınn her sezon cıkıpp sonraa da deli indirime giren dügmelii diz üstü truvakar geceliklrii. o penye sanki üstünde yok gibi..ev botlarını falan da cok severim:huhuu: kısın da gecelik giymeyi sevdigimdenn ev daha cok gözüme batıyo işte. :zonk: dogalgaz yada kaloriferr olydıı rahat rahatt giyinirdim:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben de pijamayı doğumdan sonra da kullanırım da geceliği bilemiyorum.Gecelik pek sevmem ben, bacaklarım üşür.
Yazın severim ama bu aldığımız da kışlık.
Sonradan elimde patlayabilü.

işte ben de sevmem, kısa kollu alaydım iyiydi ama uzun kollu aldım bi de, belki bahar dönemlerinde giyeriz he ne dersin?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benn bayılırım geceliklere.. dahasıı gece için ev içinn olan herseye bayılırımm.. en favorim la senza nınn her sezon cıkıpp sonraa da deli indirime giren dügmelii diz üstü truvakar geceliklrii. o penye sanki üstünde yok gibi..ev botlarını falan da cok severim:huhuu: kısın da gecelik giymeyi sevdigimdenn ev daha cok gözüme batıyo işte. :zonk: dogalgaz yada kaloriferr olydıı rahat rahatt giyinirdim:D

ev botu severim ben de ama taytla giymek hoşuma gider.
kışın ince giyinir yatarım ama gecelikle donuyorum nedense :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
alsancak ya bacım başka alışveriş yeri yok ki izmirde karşıyakadada var ama çokda değişik ürün bulmak zor alsancak form bornova bide balçova tarafında bir alışveriş merkezi var büyükçene ora güsel güle güle kullan hakaten özelden yazsana hangi mağazalara baktın istanbuldan bende fırsat bulunca arayım gecelik vs adam gibi bişi çarpmadı gözüme

yok haketten.. yazarımm sana özelden git bak ama bişi bulamıcaksınn:D ne varsa kücük butiklerde varmıss onu ögrendim. relax mode a bak ama varsa oralarda.. bu resim oldu işte:D
palmiye den aldım ben, ksk da da var. ben de sürekli kullanabileceğim bişey olsun istedim gerçi gecelik de sevmem. ama öyle süslü püslü değil, spor tarzda bi gecelik. diğerlerinin içinde kendimi düşünemiyorum bile :cokkomik:

hah işte palmiye ye hiç gitmiyorum ben magaza az diye. agora ya dalıveriyoz hemen.. bilsem giderdim ama:D digerlerini sorma zati diyorum yaa az sonaa sahneye cıkıcak gibi kostüm resmen:kahkaha:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bblau, senin mesain de uzun be kuşum, ilk önce sen açıon dükkanı sen kapatıon vallahi, :huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
işte ben de sevmem, kısa kollu alaydım iyiydi ama uzun kollu aldım bi de, belki bahar dönemlerinde giyeriz he ne dersin?

Benim de annem almış, tipi çok güzel ama, giyermiyim bilmem normal zamanda.
Kolları da uzun seninki gibi.
Baharda olabilir evet, pek soğuk olmaz ama boğucu sıcak da olmaz......

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hah işte palmiye ye hiç gitmiyorum ben magaza az diye. agora ya dalıveriyoz hemen.. bilsem giderdim ama:D digerlerini sorma zati diyorum yaa az sonaa sahneye cıkıcak gibi kostüm resmen:kahkaha:

palmiye hakikaten sıkıcı, ben de gitmem hiç ama orada relax olduğunu biliyordum, geceliği aldık çıktık. relax ın bakmadığım sırf o mağazası kalmıştı çünkü :cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ev botu severim ben de ama taytla giymek hoşuma gider.
kışın ince giyinir yatarım ama gecelikle donuyorum nedense :)

alıskanlık işte cnm yaa. ben sevmem kat kat giyinmeyii dısarda bile. hal böyle olunca evde kıs günü bile askılıyla dolasabilme lüksü benii acayip mutlu ederr. ama su ann polarlarlaa geziyorum mecburen düsünn ruh halimi:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblau, senin mesain de uzun be kuşum, ilk önce sen açıon dükkanı sen kapatıon vallahi, :huhuu:

18:30 bebişim çıkış benim.Ama pek belli de olmuyo, bazen 6da da çıkıyoruz. Şirket arabasıyla gidip geliyoruz biz aynı güzergahta oturanlar.O yüzden diğer arkadaşların keyfini de bekliyoruz bazen, genelde 6dan sonra pek iş olmuyo...
Ama sabah erken gelmiyorum ben pek.
Genelde 9-9:30 gibi.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
18:30 bebişim çıkış benim.Ama pek belli de olmuyo, bazen 6da da çıkıyoruz. Şirket arabasıyla gidip geliyoruz biz aynı güzergahta oturanlar.O yüzden diğer arkadaşların keyfini de bekliyoruz bazen, genelde 6dan sonra pek iş olmuyo...
Ama sabah erken gelmiyorum ben pek.
Genelde 9-9:30 gibi.

hmmm, ben sabahları hep önce senin günaydın dediğini görüyorum ya mavi mavi, ondan öyle zannettim demek, neyse en azından sabah iyiymiş, yazın da 6 buçuk iyi aslında da kışın zor işte. ben de 5 buçukta çıkıyorum okuldan eve gelene dek 6 buçuk 7 oluyor... karanlıkta zor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok haketten.. yazarımm sana özelden git bak ama bişi bulamıcaksınn:D ne varsa kücük butiklerde varmıss onu ögrendim. relax mode a bak ama varsa oralarda.. bu resim oldu işte:D

bi dk agora??? agora çaycısı mı tey oranın biraz ilerside biizm ev amanın ösledim izmiri yawww:acep:

tamam bacım yolla ama unutma o dediğin mağazaları burda hiç duymadım been ama yinede araştırırım burda nüü var kompedan,loya,ay yıldız,kom öyle firmaların gecelikleri var şahin bide hımmm mahmutpaşada eminönünde yanı havuzlu han zımbırtısı var:böö:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Merhaba hanımlar nasılsınız baktım sohbetiniz çok güzel bir merhaba diyeyim dedim.:panter:
Sanırım doğum yaklaştıkça heyecenda artıyor ki çok normal.Aynı duyguları bende yaşadım tarif edilemez bir mutluluk ve bekleyiş.
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Merhaba hanımlar nasılsınız baktım sohbetiniz çok güzel bir merhaba diyeyim dedim.:panter:
Sanırım doğum yaklaştıkça heyecenda artıyor ki çok normal.Aynı duyguları bende yaşadım ve tarif edilmez bir mutluluk ve bekleyiş.
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin imşallah

sağol cnm çok teşekkür ederiz çok heyecanlı biraz yorucu biraz eğlenceli bir bekleyiş ama birbirimizi iyi bulduk sanırım günler çabucak geçio rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ii dileklerin için sağol darısı başımıza olsun inşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bi dk agora??? agora çaycısı mı tey oranın biraz ilerside biizm ev amanın ösledim izmiri yawww:acep:

tamam bacım yolla ama unutma o dediğin mağazaları burda hiç duymadım been ama yinede araştırırım burda nüü var kompedan,loya,ay yıldız,kom öyle firmaların gecelikleri var şahin bide hımmm mahmutpaşada eminönünde yanı havuzlu han zımbırtısı var:böö:

yok kızzz.. dedin ya balcova da güzel bi avm var die.. o kocaman avm nin adı agora. kompedanınkileri bilmiyorum da dagininkiler güzeldi varsa orda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar