2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
siz cevap verene kadar adam aradı bea:lala:ama soka girdi resmen kavunun receli de mi varmıs dedi:kahkaha:gözüm döndü diye sert çıkınca tırsttı garibim:kahkaha::kahkaha:bakayım bulacak mı bi marketlere bakayım dedi..insallah güzeldir :deli:
puhahaha süpersin yaaa adamda benim dediğimi demiş çok güldümm bakalım harbiden bulabilcekmi?
şu hamilelik eğlenceliymiş de benim haberim yokmuş:kahkaha:pisler hiçbiriniz de söylemdiniz bu yanlarını:eek:ky:
eğleniyon yaaa şuraya bakk adam bulamassa eve gelmez diyim sana senden korkuyaa:kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benn geldimmmmm... gecelikk olayını hallettim bugün. 2 gecelik aldımm. bi sürü yer gezdimmm.. ayy bununn için mi gezdin diye bilirsinizz görünce:D ama napimm ya cok kadın kadınn oluyodumm ya tipime uymuyodu.. bunlar cok içime sindii. yarın ceker koyarım bi aksilikk olmazsa.. simdi bi sabahlık alıcam polar kendime bide pijama. pijamayı pazardan alıcam 30 tl ye cesit cesit var günah magazalardakine:D dün gece de hiçç uyuyamadımm.. uykularım yok olmaya basladı simdidenn daha 9 hafta var:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benn geldimmmmm... gecelikk olayını hallettim bugün. 2 gecelik aldımm. bi sürü yer gezdimmm.. ayy bununn için mi gezdin diye bilirsinizz görünce:D ama napimm ya cok kadın kadınn oluyodumm ya tipime uymuyodu.. bunlar cok içime sindii. yarın ceker koyarım bi aksilikk olmazsa.. simdi bi sabahlık alıcam polar kendime bide pijama. pijamayı pazardan alıcam 30 tl ye cesit cesit var günah magazalardakine:D dün gece de hiçç uyuyamadımm.. uykularım yok olmaya basladı simdidenn daha 9 hafta var:(

hoşgeldin :) ben de gecelik için çok dolaştımdı en son relax mode dan aldım, sabahlık da aldım aynı yerden, polar. ikisi toplamda 75 tuttu. indirim reyonundan aldım ama diğer tarafta fiyatları uçuyordu :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Güle güle kullan canım cicilerini :huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım geçer insallah..bblau sen ne yaptığımı duydunmu:1:kızlar aklıma soktu aşerme olayını.. yaptım bakalım bulabilecek mi kavun reçelini:deli:ama adamı görecektin kavun muı reçelmi:hihi:

Ehehehe yazık. bulur inşallah.
Niye eziyet ediyon kız adama illa canın istedi mi yoksa kıllığına mı :D
Ben geçen bi kızdım da yeşil erik bul bana diye gezdirdim adamı gece gece.Siyah buldum olur mu diye aradı olmaz :hihh::hihh: dedim.
Ehehehehehehe :D
Kızmıştım ama napim :D
Zerre kadar da canım istemediydi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
güle güle kullan ecrinim bizim değil senin içine sinmesi önemli olan güle güle kullan bitanem
lidırımm dünürümmm bu resim fotocinikk olmamıss degiştirr
biliyorum ben bunu müyendisim için koydum sütçü olduğum dönemlerden bir foto ama kafamdaki boneyi çıkarmışım ahkikohkoh sana hemen bi dana fotojenik koyayım balım hızmamı kaybettim dünden beri bulamıyorum sinir oldum yaaa
öğleden beri midem ağrıyo :acep:
şişkinlik gibi, ağrı gibi...

çok mu yedin babuş acaba ondan mı yoksa üşüttün mü.....?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benim de istemedi ya hatta hiç duymamıştım kavun reçelini:kahkaha:hep azonun suçu yapıcaz falan dedi sonrada yan çizdi:dertli:ben de kafama koyduğumu yaparım.. attım bi reçel çeşidi meğer varmış kavunun reçeli.. eşim öce sok oldu ben sert çıkınca bi bayım dedi.. korktu benden anlayacağın..bulamayınca eve gelmezse sen seyreyle filmi:eek:ky:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hoşgeldin :) ben de gecelik için çok dolaştımdı en son relax mode dan aldım, sabahlık da aldım aynı yerden, polar. ikisi toplamda 75 tuttu. indirim reyonundan aldım ama diğer tarafta fiyatları uçuyordu :)

benimde iki gcelik 100 e geldi. ama biri dogumdan sonra benim kullanmaya devam edicegim bişi. heralde bi tek relax mode a bakmadımm:D bi bornova da bide selway de var galiba dimi. baska bi yerde varsa da bilmiyorum gerci. yolum düsmedi hiç bildigim taraflara. hakikatten zor işmiş koca göbekle esya aramak
Güle güle kullan canım cicilerini :huhuu:

saol cnmm. o kadar cok sey denedim ki artık gülmesemde gülerek kullanıcam:D kendimii fidan sanıyorum heralde hala göbegime ragmen.. ölcektim sinirden:D göbegine yaslanmıstırr cnmm ondann serttir. agrı için bişi diyemicem ama kendime hayrım yok.. yalnızz benim bugün bütün gün midem yandı onu biliyorum sadece.. kursagım kaynadı resmenn hala oracıkta duruyoo sert ve acıı.. kötü bi tat

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
güle güle kullan ecrinim bizim değil senin içine sinmesi önemli olan güle güle kullan bitanem

biliyorum ben bunu müyendisim için koydum sütçü olduğum dönemlerden bir foto ama kafamdaki boneyi çıkarmışım ahkikohkoh sana hemen bi dana fotojenik koyayım balım hızmamı kaybettim dünden beri bulamıyorum sinir oldum yaaa

çok mu yedin babuş acaba ondan mı yoksa üşüttün mü.....?

kızzz öyle takımlarr cıktı ki karsıma alsancakk gbi yerdee.. doguduktan sonraa mikrofonu alıpp sahneye cıkabilirim yanii. allahh ımm o tüllerrr , pullarr, dantellerr ve tüm bunların arasında sıkısıpp kalmıss kumass parcalarıı. hürrem olsam giyerdim de ev hanımı olunca cok olmadı:D sadece ama ben daha 22 yasındayımm diyebildimm hepsine:Dgörümcem mevlütt için bi takım hediye etti. bi tek o saten.. ama o da pek seksüü oldu mevlütten cokk kocama yarar:Dhatce sultan kiminn oldumm bi saclarım kısa:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimde iki gcelik 100 e geldi. ama biri dogumdan sonra benim kullanmaya devam edicegim bişi. heralde bi tek relax mode a bakmadımm:D bi bornova da bide selway de var galiba dimi. baska bi yerde varsa da bilmiyorum gerci. yolum düsmedi hiç bildigim taraflara. hakikatten zor işmiş koca göbekle esya aramak

saol cnmm. o kadar cok sey denedim ki artık gülmesemde gülerek kullanıcam:D kendimii fidan sanıyorum heralde hala göbegime ragmen.. ölcektim sinirden:D göbegine yaslanmıstırr cnmm ondann serttir. agrı için bişi diyemicem ama kendime hayrım yok.. yalnızz benim bugün bütün gün midem yandı onu biliyorum sadece.. kursagım kaynadı resmenn hala oracıkta duruyoo sert ve acıı.. kötü bi tat

Ben de pijamayı doğumdan sonra da kullanırım da geceliği bilemiyorum.Gecelik pek sevmem ben, bacaklarım üşür.
Yazın severim ama bu aldığımız da kışlık.
Sonradan elimde patlayabilü.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızzz öyle takımlarr cıktı ki karsıma alsancakk gbi yerdee.. doguduktan sonraa mikrofonu alıpp sahneye cıkabilirim yanii. allahh ımm o tüllerrr , pullarr, dantellerr ve tüm bunların arasında sıkısıpp kalmıss kumass parcalarıı. hürrem olsam giyerdim de ev hanımı olunca cok olmadı:D sadece ama ben daha 22 yasındayımm diyebildimm hepsine:Dgörümcem mevlütt için bi takım hediye etti. bi tek o saten.. ama o da pek seksüü oldu mevlütten cokk kocama yarar:Dhatce sultan kiminn oldumm bi saclarım kısa:D

bu arad çıkmadan söyleyeyim ecrin geceliklerini güle güle eskit:zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar