2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
valla o hastaneye ve o kadına giden diğer hamileler için güzel bir paylaşım olmuş
hem ayrıca herkesin doğumu kendine özel yaa
bu kadın zor doğurduysa benim ablam da 5 dakkada doğurdu normal
örneklerden bence korkmamak lazım ben iyi de kötü de okuyorum ki bilgim olsun :)

en güzel süt bence yörsan
sek'in günlük yeni çıkan kutudaki sütü kokuyo

sana katılıyorum hayatım:zonk:mesela kardeşim de medipolde yaptı doktoru sema hnm dı normal doğum ve de kolay olmuş kadın ağzı dualı biri çok sakinleştirmiş kardeşimi:panter:kerdeşim zaten pek panik değildir benim gibi..
benim canım çok tatlı ya:eek:ky: bitek kendi doktorumdan çekiniyrm ona naz yapamıyorum beni ancak o sakinleşirir doktorumu değiştirmeyeyim en iyisi:sila:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sana katılıyorum hayatım:zonk:mesela kardeşim de medipolde yaptı doktoru sema hnm dı normal doğum ve de kolay olmuş kadın ağzı dualı biri çok sakinleştirmiş kardeşimi:panter:kerdeşim zaten pek panik değildir benim gibi..
benim canım çok tatlı ya:eek:ky: bitek kendi doktorumdan çekiniyrm ona naz yapamıyorum beni ancak o sakinleşirir doktorumu değiştirmeyeyim en iyisi:sila:

Benim görümcem de o hastanede doğum yaptı iki çocuğunu da, başka doktorda gayet iyi anlatıyor...
Ama doktor farkı demek ki.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bu tür yazılar korkutmuyor beni..Doktor talihsizliği, ilk kez gidersen bir doktora ne kadar ilgi beklersin zaten?
Kötü olmuş, Allah bebeğine şifalar versin..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Şu kulaktan ateşölçer 39,90 TL unnadoda.
Fiyat iyi gibi geldi ama sizce?

Ekli dosyayı görüntüle 9601

fiyat çok iyi ama kendi iyi midir bilmem tabii

hayatım nerden buluyosun bu yazıları?

hangi yazıları

yarış esnasında at değiştirilmez

güzel cevap olmuş hayatım.

kadına verdiğim cevap mı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
saf saf yatıyorum 2 saattir. bi sürü dogum hikayesi okudumm. bünye meselesi bu demek. kimi cart diye bi anda dogurmuss kimi de binbirr eziyetle.. nezosum için iyi seyler yazmıslarr. zaten yüzüne bakınca canımı yakabilme ihtimalini aklıma getirmiyorum ama ben ne kadar dayanıklı oolurum onu da bilmiyorum:D gece olmasa barii.. gidip tanımadıgım bi dr da dogum yapmayayım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
saf saf yatıyorum 2 saattir. bi sürü dogum hikayesi okudumm. bünye meselesi bu demek. kimi cart diye bi anda dogurmuss kimi de binbirr eziyetle.. nezosum için iyi seyler yazmıslarr. zaten yüzüne bakınca canımı yakabilme ihtimalini aklıma getirmiyorum ama ben ne kadar dayanıklı oolurum onu da bilmiyorum:D gece olmasa barii.. gidip tanımadıgım bi dr da dogum yapmayayım

Neden gece olursa gelmiyor mu?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
fiyat çok iyi ama kendi iyi midir bilmem tabii

hangi yazıları

yarış esnasında at değiştirilmez

kadına verdiğim cevap mı

kadının hikayesini nerden buluyosun dıye sordum bebişim. dün de şu burctan olsun dıye erken doğurmak ısteye bı manyagın hıkayesını kopyaladın ya o bakımdan.

evet kadına verdiğin cevapta süper.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya dün yeni aldığım ayakkabıyı giydim şimdi ayağımın altı oyuluyor kalçama kadar bacağım uyuşuk resmen kıçımın sol yanı zonkluyooooo oyyyy anammmmm topallıyorum yaaa Allah'ım nolur geçsin şu acılarımmm

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Neden gece olursa gelmiyor mu?

gelmiyormusss:acep: haftalıkmıss nöbetler. o gece kim nöbetciyse o geliyormus.. daha dr la konusmadım ama herkes aynı seyi söylüyorr. sabah 8 i bulsam sorun yok. mesai baslıyo:D rüsvet mi teklif etsekk.. ayy dilek cadısında dogurmak istemiyorum :zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar