valla o hastaneye ve o kadına giden diğer hamileler için güzel bir paylaşım olmuş
hem ayrıca herkesin doğumu kendine özel yaa
bu kadın zor doğurduysa benim ablam da 5 dakkada doğurdu normal
örneklerden bence korkmamak lazım ben iyi de kötü de okuyorum ki bilgim olsun
en güzel süt bence yörsan
sek'in günlük yeni çıkan kutudaki sütü kokuyo
sana katılıyorum hayatım:zonk:mesela kardeşim de medipolde yaptı doktoru sema hnm dı normal doğum ve de kolay olmuş kadın ağzı dualı biri çok sakinleştirmiş kardeşimikerdeşim zaten pek panik değildir benim gibi..
benim canım çok tatlı yaky: bitek kendi doktorumdan çekiniyrm ona naz yapamıyorum beni ancak o sakinleşirir doktorumu değiştirmeyeyim en iyisi:sila:
Benim görümcem de o hastanede doğum yaptı iki çocuğunu da, başka doktorda gayet iyi anlatıyor...
Ama doktor farkı demek ki.
Şu kulaktan ateşölçer 39,90 TL unnadoda.
Fiyat iyi gibi geldi ama sizce?
Ekli dosyayı görüntüle 9601
hayatım nerden buluyosun bu yazıları?
sana katılıyorum hayatım:zonk:mesela kardeşim de medipolde yaptı doktoru sema hnm dı normal doğum ve de kolay olmuş kadın ağzı dualı biri çok sakinleştirmiş kardeşimikerdeşim zaten pek panik değildir benim gibi..
benim canım çok tatlı yaky: bitek kendi doktorumdan çekiniyrm ona naz yapamıyorum beni ancak o sakinleşirir doktorumu değiştirmeyeyim en iyisi:sila:
güzel cevap olmuş hayatım.
Bu tür yazılar korkutmuyor beni..Doktor talihsizliği, ilk kez gidersen bir doktora ne kadar ilgi beklersin zaten?
Kötü olmuş, Allah bebeğine şifalar versin..
ky:
ky: DENEME. çok uyku bastırdı bana offf
saf saf yatıyorum 2 saattir. bi sürü dogum hikayesi okudumm. bünye meselesi bu demek. kimi cart diye bi anda dogurmuss kimi de binbirr eziyetle.. nezosum için iyi seyler yazmıslarr. zaten yüzüne bakınca canımı yakabilme ihtimalini aklıma getirmiyorum ama ben ne kadar dayanıklı oolurum onu da bilmiyorumgece olmasa barii.. gidip tanımadıgım bi dr da dogum yapmayayım
fiyat çok iyi ama kendi iyi midir bilmem tabii
hangi yazıları
yarış esnasında at değiştirilmez
kadına verdiğim cevap mı
kadının hikayesini nerden buluyosun dıye sordum bebişim. dün de şu burctan olsun dıye erken doğurmak ısteye bı manyagın hıkayesını kopyaladın ya o bakımdan.
evet kadına verdiğin cevapta süper.
hatun kişiler ben namaza gidiyorum-rgulu
Neden gece olursa gelmiyor mu?