2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
offfff 2 adet kötü haber aldım şimdi:(

biri eltimin 3lü test sonuçları yüksek çıkmış doktor gel yarın bakalım demiş.

ikincisi de bi arkadaş hamileydi dış gebelikmiş :((

of offfffff

Ay üzüldüm canım ya Rabbim yardımcıları olsun.
Ama eltin korkmasın, %95 iyi çıkıyor üçlüde riski yüksek çıkanların gerçek sonuçları.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet bilirim..
crafty ile kasım anneleri topiğindeydi.
Dün okurken bende gördüm..
darısı sağlıkla başımıza..

Ben okumamıştım girmiyorum ne zamandır o tarafa mail atmış,ordan öğrendim şimdi.
Darısı başımıza inşallah.
Bu arada Belgisel de hamile, bizimle aynı haftalarda.
Ama onunla irtibatım koptu,sadece forum üzerindendi :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
5 kilo mu aldın:acep:ama bu haksızlık bu yemene 12 kilo almalıydın:zopa:

:cikolata:

:cak:

Kızlar varya sarhoş gibiyim..
heralde tansiyonum düşüyor..
bide 14.30 da dersim varya..
ben biraz koltuğumda uzansam..

dinlen canım geçmiş olsun

tansel;
Sevdebilgeyi hatırlar mısın,ovulasyon topiğinden, doğum yapmış cumartesi günü -hmm-hmm
Kızını dünyaya getirmiş çok sağlıklılarmış maşallah subhanallah

ovulasyon topiği ne kııı

offfff 2 adet kötü haber aldım şimdi:(

biri eltimin 3lü test sonuçları yüksek çıkmış doktor gel yarın bakalım demiş.

ikincisi de bi arkadaş hamileydi dış gebelikmiş :((

of offfffff

benim arkadaşım ilk hamile kaldığında kalp atışı yok alalım dediler
inanamadılar başka şehirde başka dra gittiler geç döllenmeymiş kalp atışı alındı
sonra 3lü test kötü çıktı spina bifida hastalığı mı ne?
yine inanmadılar başka yere gittiler
bişeyi yok dedi orası
12 kasım'da da turp gibi bebeğini kucağına aldı
hemen yıkılmasın söyle canım ona da
diğer arkadaşına da Allah yardım etsin

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlaarr..:eek:ky:biz kızımlan yine ankaradyızz:kahkaha::kahkaha: tansiyon düşüklüğü ve sürekli çarpıntı yaşadığım için ve yanımda kimse olmadığı için babamız bizi yine postaladı...bizi düşünmekten çalışamıyormuşşş...kanımca ben ankara-samsun karayolu üzerinde bi yerde doğururum die düşünüoummm:kahkaha::kahkaha::esse:
gerçekten artık ulusoyun otobüsleriyle akraba oldukk:D muavin bile 3,5 yastıkla gelio benim koltuğaa,hangi aya girdiğimi bile bilio yaneee:D annemin komşuları klasikk bu kız doğurcak ne işi war her dakka yollarda diee:D off off:D acaba benim kız hostes mi olacakkk:vecihi:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
eşime dedim oda yeni adres almış sağolsun onla giriyorum..
güzel arkadaşalrım var eskide görüştüğüm..

hımm anladım yeni adreste almak istemiyorum kazan kafalı adam soğuttu beni bende onların taktiği gibi gizliden bakayım diyordum:zonk::zonk:neyse artık

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
selam kızlaarr..:eek:ky:biz kızımlan yine ankaradyızz:kahkaha::kahkaha: tansiyon düşüklüğü ve sürekli çarpıntı yaşadığım için ve yanımda kimse olmadığı için babamız bizi yine postaladı...bizi düşünmekten çalışamıyormuşşş...kanımca ben ankara-samsun karayolu üzerinde bi yerde doğururum die düşünüoummm:kahkaha::kahkaha::esse:
gerçekten artık ulusoyun otobüsleriyle akraba oldukk:D muavin bile 3,5 yastıkla gelio benim koltuğaa,hangi aya girdiğimi bile bilio yaneee:D annemin komşuları klasikk bu kız doğurcak ne işi war her dakka yollarda diee:D off off:D acaba benim kız hostes mi olacakkk:vecihi:

amann ne güzel valla tadını çıkar gez toz ohhh canım valla fırsatım olsada bende kaçsam gitsem bir yerlere daraldığımı hissediyorum artık

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet babuş yatılmıyor göbekten ben geçen zorla yattım kalktığımda inanılmaz bir acı vardı ben yaptım sen yapma:)bizde kocamla perde yıkıycaz akşam kesin akşam olmasını iple çekiyordur zavallı kocammmm:eek:ky::eek:ky:

ayyyy eminim iple çekiyodur yazık :ajan:

ovulasyon topiği ne kııı

Öbür tarafta bi ovulasyon testleri topiği vardı, tanselle de o bahsettiğim arkadaşla da orada yazışıyoduk.

Oh annenin kollarındasın yane süpermiş :sirin:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de ortaokul 2de adet oldum..
Boyum 1,53 kaldı, ama ben yuvarlayıp 1.55 diyorum :D

Ben de ortaokul 2. sınıfa geçtiğim yazdı...

beni de tembihlerdi de o bambaşka bi his. çok utanıyor insan nedense. halbuki sağlıklı olduğunun göstergesi işte niye utanıyosun yani. ama yok bizim ülkede ayıp ya regl olmak. öyle yer etmiş demek içime ki ben çok utanmıştım..

ahahah yerin seni kız. minnaksın falan ama sende iş var pampiş. demek bi o kadar da yerin dibine salmışsın sen.

ben diyorum meğersem ben senmişsin diye de inanmıyo kimse.
bende orta sonun yazıydı mayıs sonu oldum tey gidin domates gibin kızarıp o gğnğn gelmesini ne kadarda beklemiştim halbuki sınıfta bir ben kalmıştım 1,70 idare ediyo boyumuz işte...
ama utancımdan diyememiştim kimseye anneme 2gün sonra dedim demek zorunda kaldım pedlerinden yürütmüştüm cünki noldu bunlara die sorduğunda anne şey ben........:eek:ys:
erkeklerin sünneti gibi bisey buda işte.. onlarında sünnetten sonra boy attıgına büyüdügüne inanılır ya.. ayy bende hep derim keramet fazlalıgın gitmesindeyse elin almanları ingilizleri niye dev kimin:kahkaha::kahkaha:
muhohohoyt çok güldüm bunu ilk duyuyorum vay canına
Sayıyom sıkı durun...
Sabah kalktığımda yarım litre su içip 2 dilim tereyağlı ballı ekmek ile 1 adet çokoprens yedim işe geldim.
İşyerimde sabah 2 paket büyük hoşbeş yedim açtım..
1 saat sonra annem geldi 3 adet poğaça ile 2 börek getirmiş, bi de muzlu bir büyük dilim pasta..Onları da yedim..
Üstüne yarımşar litrelik sulardan 2 adet daha içip 2 mandalinayı götürdüm :(
Çüş ayı seslerini duyabiliyorum ama otur otur canım sıkılıyo napim :(
naptın azoooooo kaç günlük yedin bacımmm :bayil:
ben sabah kahvaltısında 1 dilim ekmeği peynir ve yumurtamla 1 dilim ballı ekmek yidim birde o kadan yanii 2 bardakçıkta çayy
öğlen birazcık etli taze fasulye artı bir dilim tost ve ayran içtim yediğim buu ve sanki kuscak gibin doluyum midem küçük benim sanırsam ama ben bildim bileli hep böle yerdim ama hep şisiyorum neden ki acaba :acep:
sabah kahvaltıda yarıkm ekmek kaşarlı tst yedim yanında da 500 ml. nesquikli süt içtim bu kaa
daha başka bişi yemedim

maşallah bu hatunda az değil süt offff pastörie şişede şöle olsada diksem kafama içim gidio ama ayda 1 bardak anca içebiliyorum içtiğim zamanda kanım düşüyooo offff yaaa neden ben allahımmm bide sütçü oldum o mis gibin kokunun içinde

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:uzgun::uzgun:allah yardımcıları olsun ikisininde inşallah:uzgun::uzgun:

amin canım inşallah. dış gebelik geçiren gayet iyi şu an. vardır bı hayır diyor kız.
ama eltim komada şu an :(

Ay üzüldüm canım ya Rabbim yardımcıları olsun.
Ama eltin korkmasın, %95 iyi çıkıyor üçlüde riski yüksek çıkanların gerçek sonuçları.

amin de gel de anlat.

oofffff ki ne offfff
Allahım yardımcı olsun..

Allah yardımcıları olsun.....

amin kızlar sağolun.

:cikolata:

benim arkadaşım ilk hamile kaldığında kalp atışı yok alalım dediler
inanamadılar başka şehirde başka dra gittiler geç döllenmeymiş kalp atışı alındı
sonra 3lü test kötü çıktı spina bifida hastalığı mı ne?
yine inanmadılar başka yere gittiler
bişeyi yok dedi orası
12 kasım'da da turp gibi bebeğini kucağına aldı
hemen yıkılmasın söyle canım ona da
diğer arkadaşına da Allah yardım etsin

offfff dinlemıyo ki yarın testi tekrar yapacakmış.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
maşallah bu hatunda az değil süt offff pastörie şişede şöle olsada diksem kafama içim gidio ama ayda 1 bardak anca içebiliyorum içtiğim zamanda kanım düşüyooo offff yaaa neden ben allahımmm bide sütçü oldum o mis gibin kokunun içinde

ben hergün 500 ml. süt içiyorum kızımmm
yörsan cam şişe günlük süt

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
offf gökçecim yaaa ne desem boş aslında yaşayan bilir ancak ne çektiği rabbim verdiyse ikisinede bu derdi kaderi vardır bir bildiği inşallah dayanma gücüde vermiştir yanında dış gebeliği olan dostuna.eltine hgelincede bazen yanılıyorlar yaaa heleki 3lüde ama ultrasonda tekrar ölçüldüğünde sorun çıkmıyor rabbim sağ sağlim aldırsın kucağına bebesini inşalallah ve hiç bir kulunu evladıyla sınamasın inşallah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offf gökçecim yaaa ne desem boş aslında yaşayan bilir ancak ne çektiği rabbim verdiyse ikisinede bu derdi kaderi vardır bir bildiği inşallah dayanma gücüde vermiştir yanında dış gebeliği olan dostuna.eltine hgelincede bazen yanılıyorlar yaaa heleki 3lüde ama ultrasonda tekrar ölçüldüğünde sorun çıkmıyor rabbim sağ sağlim aldırsın kucağına bebesini inşalallah ve hiç bir kulunu evladıyla sınamasın inşallah

amin canım amin. yok şu an daha sakin daha aklı selim gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar