Calmdown bi arkadaşlık isteğimi kabul et hele, sanırım sonra attığım mesaj gelicek.
ettim sanırım sen arkadaşlık teklif edersinde ben kabul etmez miyim :zonk:çok yalaka gördüm kendimi:böö:
Calmdown bi arkadaşlık isteğimi kabul et hele, sanırım sonra attığım mesaj gelicek.
Ben de kendi kucağıma yatırcam :nanik:
İtiraf etmek gerekirse gerekliSen yemek yaparken o da sahte ana kucağında takılcak işte
ya kızlar benim çocuğumun ana kucağı yok :ilknur:bak kendime çok kızdım şimdi :zopa:dün deli gibi ikeadan mutfağını donat kızına ana kucağı alma benden anne olur mu sizce:deli: o çok gerekli mi benim kucağım yetmez mi ona:kahkaha:
Kız bugün anamlar sigarayı bıraktırma şeysine gittiler..
Orda kadın 9 tane hap vermiş..Bi de demiş ki "sigarayı çok sevdiğiniz sevgiliniz gibi düşünün...Ve bugün onunla son kez buluşup ayrılacaksınız...Hayatınızdan çıktığında hissettiğiniz boşluk aynı boşluk, ama gurur yapıp aramamanız lazım" demiş![]()
Kafama yattı, günde içtiğim 1 sigaradan da vazgeçtim..Sevgilimden ayrıldım, Allah'ın izni ile birdaha aramıcam onu it herif
benim de yok, park yatağım var sade
bi de koca büyüyen beşik aldım, param da kalmadı, benim kucağımla yetinsin :ayk:
ya kızlar benim çocuğumun ana kucağı yok :ilknur:bak kendime çok kızdım şimdi :zopa:dün deli gibi ikeadan mutfağını donat kızına ana kucağı alma benden anne olur mu sizce:deli: o çok gerekli mi benim kucağım yetmez mi ona:kahkaha:
Ayyyy çok moralim bozuldu benim şimdi.
torba yasadan ilk 6 ay günde 3 saat süt izni hakkı sadece meemurlara çıktı dediler ya aslı var mı sgk.lıların başı kel mi?
Bilgisi olan bana desin hemen bi.
bunlarda şeker sepeti ve kapı süsümüz
ya hiç güve görenn yok mu bacılarımm ablalarımm kardeslerimmm
valla bilmiyorum ama şuda bi kesin herşey memurlara zaten bizi insan yerine koyan yokkk bu memlekette yasal hakkın olması için sırtını devlete dayaman lasım
calmdown senden de o elektriği aldım gibi. aferim iyi yoldasın bebişim.ky:
benimde park yatağım var büyüyen beşik almadım onu da alsaydım evde yürüyecek yer kalmazdı:zonk:evim yaşam alanı değil çocuk yaşasın alanı olacak nerdeysene çok şey lazımmış bebeğe ya..
bunlarda şeker sepeti ve kapı süsümüz
Beşiğim geldi, şükür temiz mal geldi, akşam olsa da eve gidip kursam