2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ya kızlar benim çocuğumun ana kucağı yok :ilknur:bak kendime çok kızdım şimdi :zopa:dün deli gibi ikeadan mutfağını donat kızına ana kucağı alma benden anne olur mu sizce:deli: o çok gerekli mi benim kucağım yetmez mi ona:kahkaha:

benim de yok, park yatağım var sade :lala:

bi de koca büyüyen beşik aldım, param da kalmadı, benim kucağımla yetinsin :ayk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ayyyy çok moralim bozuldu benim şimdi.
torba yasadan ilk 6 ay günde 3 saat süt izni hakkı sadece meemurlara çıktı dediler ya aslı var mı sgk.lıların başı kel mi?
Bilgisi olan bana desin hemen bi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız bugün anamlar sigarayı bıraktırma şeysine gittiler..
Orda kadın 9 tane hap vermiş..Bi de demiş ki "sigarayı çok sevdiğiniz sevgiliniz gibi düşünün...Ve bugün onunla son kez buluşup ayrılacaksınız...Hayatınızdan çıktığında hissettiğiniz boşluk aynı boşluk, ama gurur yapıp aramamanız lazım" demiş :D
Kafama yattı, günde içtiğim 1 sigaradan da vazgeçtim..Sevgilimden ayrıldım, Allah'ın izni ile birdaha aramıcam onu it herif :D

aferin sana kızzz grur yaptın demi aferin

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benim de yok, park yatağım var sade :lala:

bi de koca büyüyen beşik aldım, param da kalmadı, benim kucağımla yetinsin :ayk:

benimde park yatağım var büyüyen beşik almadım onu da alsaydım evde yürüyecek yer kalmazdı:zonk:evim yaşam alanı değil çocuk yaşasın alanı olacak nerdeyse:foto: ne çok şey lazımmış bebeğe ya..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kızlar benim çocuğumun ana kucağı yok :ilknur:bak kendime çok kızdım şimdi :zopa:dün deli gibi ikeadan mutfağını donat kızına ana kucağı alma benden anne olur mu sizce:deli: o çok gerekli mi benim kucağım yetmez mi ona:kahkaha:

calmdown senden de o elektriği aldım gibi. aferim iyi yoldasın bebişim. :eek:ky:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyyy çok moralim bozuldu benim şimdi.
torba yasadan ilk 6 ay günde 3 saat süt izni hakkı sadece meemurlara çıktı dediler ya aslı var mı sgk.lıların başı kel mi?
Bilgisi olan bana desin hemen bi.

valla bilmiyorum ama şuda bi kesin herşey memurlara zaten bizi insan yerine koyan yokkk bu memlekette yasal hakkın olması için sırtını devlete dayaman lasım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla bilmiyorum ama şuda bi kesin herşey memurlara zaten bizi insan yerine koyan yokkk bu memlekette yasal hakkın olması için sırtını devlete dayaman lasım

Evet kelmiş bizim başımız.
Memurların çocuklarının analarına daha çok ihtiyacı var zaar...
Neyse nasip diilmiş napalım :vecihi:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benimde park yatağım var büyüyen beşik almadım onu da alsaydım evde yürüyecek yer kalmazdı:zonk:evim yaşam alanı değil çocuk yaşasın alanı olacak nerdeyse:foto: ne çok şey lazımmış bebeğe ya..

:kahkaha:, benim de kalmadı zaten, çünkü bi de üç kapılı dolap aldım, güya şifonyer almadım kalabalık etmesin diye, ama evden göndermeyi düşündüğüm eski şifonyer aldığım takıma çok uydu, çekmecelerini değiştirelim sade takım olsun dediler, bişey diyemedim, odada dönecek yer kalmadı vallahi :sinifsinif:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar mrblar.doktordan geliyoruz şimdi.aşagıdaki tickerı gözönüne almayın,yanlış yaptım onu .34+5 deyim bugün.20 aralıkda da sezeryan olmak istiyorum 38+2 oluyorum.doktor erken dedi ama ben de 20 aralık olsun istiyorum.yani sıkıntı yaratmaz ama akcigeri tam gelişmez de bikaç saat de olsa küvözde kalırsa üzülürüm dedi.dürüst adam tabi ama ben de yay burcu olsun istiyorum ve sonuçta tahmini doğum tarihinin 10 gün öncesi.cok da erken gibi gelmiyo aslında değil mi?zaten daha erken bi tarih söyleseniz hayatta razı gelmem, bunu da sadece doktorumuz söylemişti opsiyon olarak bilin diye söylüyorum dedi.bugün de kilomuz 2.700 müş.az kilo almısım kızlar ya :( 300 gr almış bebişim 11 günde :((( abuk subuk pizzalarla beslendim son zamanları bişi yapamıyorum diye.ondan mı acaba..boyumuz da 47 cmmiş .iyi mi sizce..suyu iyi dedi.düzenli tansiyon ölçtürmende fayda var dedi.o ateşlenmelerin sebebi de bebeğin büyüyor olması ile ilgiliymiş.bi de bebeklerin kilosu annelerine benzermiş,anneler nasıl doğduysa yani.ee ne diyosunuz 38+2 de küvözlük bi durum olmaz dimi kızlar ya,iyi değil mi.....

kızlar sırf burcu bilmem ne olsun diye böyle bişey yapar mısınız?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar