2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aaaa chicconun..Ben bundan alıcaktım ama sallanan sepet yolda nasılsa o sallanıyor diye vazgeçtim anakucağından.

bu kız beni öldürecek ya. gider çorap zımbırtısı alır ama sallanan beşikle ana kucağını aynı kefeye koyar ve der ki; nasılsa ikisi de salllanıyo!

kız deli çocuk 5-6 aylıkken salonun ortasına oyalansın diye beişiği mi getırecen e manyak?

yarıldım beeeeeeeeeeee.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar bebek bakım çantası alan varmı benim baktıklarımın en kötüsü 95 tl idi bende nıkeden aldım daha uyguna tabiki bakım çantası degil ama çok kullanışlı siz aldınızmı acaba?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu kız beni öldürecek ya. gider çorap zımbırtısı alır ama sallanan beşikle ana kucağını aynı kefeye koyar ve der ki; nasılsa ikisi de salllanıyo!

kız deli çocuk 5-6 aylıkken salonun ortasına oyalansın diye beişiği mi getırecen e manyak?

yarıldım beeeeeeeeeeee.

Tabi kızım beşiği getircem :D Tut ki anakucağını aldım, ama çocuk sıkıldı durmadı onda ne edecem gitti 150kağıt..
Ya da çok ihtiyaç olursa o zaman alırım şimdiden neden zora sokayım kendimi zaten işten çıkcam...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hamile olmasam kalırdım da ı ıhh azo dün gece değişik ağrılarım vardı kasık bölgemde. sancı gibi arada girdi falan. korkmaya başladım iyice. kardeşim gelir ya da anama giderim.

kız tansel kime bı tek sen normal doğuracaksın dedi ya. bı goremedım :(
bana didi :eek:ys:
Leader a didi, bizi beğenmedi :(
puufff yetişemiyorum sizeee ama yavaş yazın azcık
becerebildimmi acaba
evet çok güsellerrrr güle güle kullanın inşallah
tansell seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. bizde normal yapacaz işte ohhh.

yalnız kalmam annem falan bırakmaz zaten. ya ne kadar annemın evı de olsa oraya gıdınce de düzenim bozuluyor. eşyaları taşı, yatağa alış falan öfff. en iyisi kardeşimin bana gelmesi. evet
tabe cnm normal yapıp bana anlatcaklar sonra bende korkudan sezeryan olcam :kahkaha:
buda ana kucağımız

yaaa çok güsellll ben daha bişicik almadım alamıyacağımda.... :uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar bebek bakım çantası alan varmı benim baktıklarımın en kötüsü 95 tl idi bende nıkeden aldım daha uyguna tabiki bakım çantası degil ama çok kullanışlı siz aldınızmı acaba?

Bebebk bakım çantası dediğimiz hani gezmelere giderken içine bebeğin eşyalarını dolduracağımız çanta demi?
Ben kırmızı bir tane aldım, bebişimin oda resimlerinin olduğu konunun içinde var resmi..80tl.ya almıştım.

benimkiler de gelsin ya:zonk:ama önce sipariş vereyim dimi:kahkaha:
kızlar yani bblua veya azelya link atar mısınız sipariş verdiğiniz malzemelerin linkini? elişine yatkınlığım hiç yoktur hayal mi kuruyorum acep ya beceremezsem:zuzu:

Tatlım link vermek yasak..Birmaxın sitesine gir google a yazıp, orda şeker malzemeleri ya da süs malzemeleri yazıyor ordan istediğin malzemeyi seçebiliyorsun..Ben tül, hazır fiyonk ve kurdale aldım süslemek için..Ekstra birşey yok yani..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi gözünaydın :D
Hoşuna gitti mi de bakim..

eneee hemen at kız fotosunu.

bu arada laylammm hepsini iyi güzel günlerde kullan bebişim. süperler.

hadi gözün aydın :))

Teşekkürler kızlar.
Ama daha görmedim geleni, görümcem karşılamış kargoyu :D

benimkiler de gelsin ya:zonk:ama önce sipariş vereyim dimi:kahkaha:
kızlar yani bblua veya azelya link atar mısınız sipariş verdiğiniz malzemelerin linkini? elişine yatkınlığım hiç yoktur hayal mi kuruyorum acep ya beceremezsem:zuzu:

Özelden atayım canım sana :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben almadım, görümcem kendininkini verdi pek güzel bişi diil gerçi ama iş görür, ama alacak olsam kesinlikle spor çantalardan alacaktım ben de. iyi yapmışsın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
puff allah korusun bu kız neden gelmedi yaaa bişi mi oldu aceppp aslıya hiç böle yapmazdı:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahh azom ahhhh.. :eek:ky:

Kız bugün anamlar sigarayı bıraktırma şeysine gittiler..
Orda kadın 9 tane hap vermiş..Bi de demiş ki "sigarayı çok sevdiğiniz sevgiliniz gibi düşünün...Ve bugün onunla son kez buluşup ayrılacaksınız...Hayatınızdan çıktığında hissettiğiniz boşluk aynı boşluk, ama gurur yapıp aramamanız lazım" demiş :D
Kafama yattı, günde içtiğim 1 sigaradan da vazgeçtim..Sevgilimden ayrıldım, Allah'ın izni ile birdaha aramıcam onu it herif :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bende nıke ın bi modelini alıcam cnmm.. görümcemde lila rengi var. bende nette siyahını buldum. aynısı gibi duruyo. öyleyse onu alıcam 70 tl falandı. bak bu

HO11_Bags_2_high.jpg

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ya kızlar benim çocuğumun ana kucağı yok :ilknur:bak kendime çok kızdım şimdi :zopa:dün deli gibi ikeadan mutfağını donat kızına ana kucağı alma benden anne olur mu sizce:deli: o çok gerekli mi benim kucağım yetmez mi ona:kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya kızlar benim çocuğumun ana kucağı yok :ilknur:bak kendime çok kızdım şimdi :zopa:dün deli gibi ikeadan mutfağını donat kızına ana kucağı alma benden anne olur mu sizce:deli: o çok gerekli mi benim kucağım yetmez mi ona:kahkaha:

Ben de kendi kucağıma yatırcam :nanik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

İtiraf etmek gerekirse gerekli :D Sen yemek yaparken o da sahte ana kucağında takılcak işte :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tünayydınn kızlaaarrr.. burnum 2 gn öncesine göre hallice. allah ım iyilesiyorum galiba:D evde işlerim var birikmiş. sanırımm dolapta güve var kızlarr.. kocişimin boxerları benim tuniklerimde falan minik minikk delikler cıkıyo. cıldırcamm. dün gece en son pijamasında gördüm. kesin kocişin esyalarında geld,i bunlar. ilac koymustum bitti. ama ilacın da fayda etmedigini düsünmeye basladım. esyayı askıda tutmak iyiymişş ama o kadar cok kabanı ceketi vr ki ancak onlar sıgıyor askıya. napmakk lazım biri bana akıll versinn yaaa:acep::acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar